Краса

8 класних кушонів для легкого макіяжу

Буває настрій, коли начебто і потрібно зробити макіяж, але його зовсім не хочеться відчувати на обличчі. І влітку він виникає особливо часто, адже спека в поєднанні з щільним шаром декоративки — так собі задоволення. 😅 Отже, саме час згадати про кушони — рідкі та легкі тональні засоби у форматі «пудрениці».

Тренд на ці продукти для обличчя прийшов до нас із Кореї та з часом підхопився багатьма виробниками косметики. Чого вже говорити, їх випускають навіть бренди з категорії «важкий люкс». Завдяки своєму формату (а, по суті, це просочена тоном губка в упаковці зі спонжем і дзеркалом), кушон має низку переваг:

  • дозволяє зробити найтонше покриття;
  • його зручно брати з собою, щоб за потреби підправити макіяж протягом дня;
  • а ще їх часто доповнюють доглядовими компонентами та УФ-фільтрами, що робить їх 100%-вим must-have’ом на літо.

Якщо плануєш доповнити таким засобом свою косметичку, нижче ти знайдеш 8 чудових продуктів на різний бюджет для невагомого макіяжу.

Цікаво на тему: Секрети селебріті: як отримати ідеальну шкіру за допомогою макіяжу

AGE 20’s Signature Essence Cover Pact Moisture SPF 50+

Зволожувальна формула AGE 20’s Signature Essence Cover Pact Moisture SPF 50+ має чудові характеристики для сухої та вікової шкіри — продукт створений на основі рослинних екстрактів із додаванням пантенола і натуральних полісахаридів, які допомагають утримувати вологу в епідермісі та відновлюють його природний бар’єр. Тональний засіб забезпечує середнє, але водночас невагоме покриття, маскує пори та недосконалості, і, звичайно ж, надійно захищає від ультрафіолетових променів. Приємний бонус — кушон поставляється відразу зі змінним блоком, тож замовлення не доведеться повторювати надто часто. 😉

Innoaesthetics Inno-Epigen Coverage

Кушон Inno-Epigen Coverage від іспанського бренду дерматокосметики Innoaesthetics поєднує в собі маскувальні та доглядові властивості. У його складі міститься унікальний епігенетичний комплекс, який стимулює вироблення природного колагену, надає антиоксидантну дію і підвищує захисні функції дерми. Крім цього засіб захищає від ультрафіолету і синього випромінювання від гаджетів, дарує легке покриття і відмінно підходить для щоденного макіяжу.

Цікаво на тему: 8 бюджетних тональних засобів, які тебе здивують

LUNA Long Lasting Conceal Fixing Cushion SPF 50

Попри те, що LUNA Long Lasting Conceal Fixing Cushion SPF 50 забезпечує щільне покриття і прекрасно приховує недоліки на шкірі, включно з почервоніннями та висипаннями, він не лежить на обличчі маскою і виглядає натурально. Корейський кушон має стійку формулу, яка матує, що особливо сподобається власницям комбінованої, проблемної та жирної шкіри, які не з чуток знають про скочування тону або недостатнє «маскування». І, як це притаманно корейським тональним засобам, продукт має максимальний захист від ультрафіолету SPF 50, що робить його ідеальним претендентом для літнього макіяжу.

Catkin Moisture Cover BB Cream Cushion Foundation

Кушон Catkin Moisture Cover BB Cream Cushion Foundation можна по праву назвати володарем найефектнішого футляра в нашій добірці. Звичайно, навіть з огляду на додатковий рефіл у комплекті, це далеко не всі його переваги. Крім маскувальних властивостей, формула тонального продукту передбачає комплекс рослинних екстрактів (водоростей, камелії, центелли та розмарину), які дарують шкірі зволоження, заспокоюють її та розгладжують. Засіб забезпечує легке покриття, але водночас відмінно нашаровується, даючи змогу отримати щільніше перекриття недосконалостей, а ще добре фіксується на шкірі та здатен протриматися весь день.

Цікаво на тему: 6 помилок у макіяжі, які додають вік

Beauty of Majesty Cover Flex Cushion SPF 50+

Склад Beauty of Majesty Cover Flex Cushion SPF 50+ збагачений ніацинамідом, алантоїном, гіалуроновою кислотою, а також екстрактами центелли, алое і лимона, завдяки чому засіб сприяє заспокоюванню, тонізації та зволоженню шкіри. Ступінь захисту від ультрафіолетового випромінювання SPF 50+ теж на місці. Тон недарма отримав назву «кушон-консилер», адже він добре фіксується на обличчі, приховує висипи та недосконалості й дарує натуральний сатиновий фініш. Представлений продукт у двох відтінках (21 і 23), серед яких можна без проблем підібрати колір як для світлої, так і смаглявої або засмаглої шкіри.

Missai Perfect Fit Cushion SPF 50

Якщо хочеш у макіяжі досягти ефекту glow-skin, придивися до Missai Perfect Fit Cushion SPF 50. Корейський кушон забезпечує середнє за щільністю покриття і натуральний сатиновий фініш, завдяки чому добре справляється з недосконалостями та має гарний вигляд на шкірі. Гіалуронова кислота, ніацинамід, а також екстракти центелли, полуниці та зеленого чаю сприяють зволоженню і дарують антиоксидантний догляд, а фізичні SPF-фільтри надійно захищають від ультрафіолету та уповільнюють фотостаріння.

Цікаво на тему: Тон для комбінованої шкіри: рекомендації щодо вибору та добірка класних засобів

Bogenia Velvet CC Cream

Тим, у кого від природи дуже світла шкіра, знають, наскільки важко знайти тон, що зіллється з природним кольором обличчя. Якщо ти теж з цим стикалася, зверни увагу на бюджетний кушон Bogenia Velvet CC Cream у відтінку Cream Ivory. Він допоможе створити ефект «порцелянової» шкіри, а також подарує зволоження. А ще засіб має паковання з ергономічним спонжем, який кріпиться на футлярі зверху і гарантує зручне нанесення.

Missha M Magic Cushion Cover Lasting

Ніацинамід, вітамін Е, олії авокадо, троянди та оливи, екстракти кактуса, гамамелісу та гідролат бамбука — це лише мала частина активних компонентів, які містяться в Missha M Magic Cushion Cover Lasting. У комплексі вони сприяють зволоженню шкіри та вберігають її від зневоднення, живлять та заспокоюють, а також забезпечують антиоксидантний догляд. Тональний продукт має матовий фініш та SPF 50+, лягає найтоншим шаром та стане вірним помічником у створенні трендового «макіяжу без макіяжу».

Поділися, які в тебе є фаворити для створення легкого макіяжу. Чи змінюєш ти свій тон улітку, чи використовуєш улюблений продукт незалежно від пори року?

Читай також:

Переглянути коментарі

  • О,дякую за цю корисну статтю 🙌🏻🥰Давно шукала собі гарний кушон для легкого макіяжу.🤍👌🏻Спасибі за чудові рекомендації.🌸😘

Останні

Кімнатні рослини, які люблять тінь

З одного боку, ця тема дуже популярна й навряд чи колись втратить актуальність. Але з… Докладніше

Червень 25, 2024

Найчастіші проблеми, з якими приходять до косметолога

За ідеально красивою та здоровою шкірою стоїть якісний домашній догляд і…, звичайно ж, твій косметолог.… Докладніше

Червень 25, 2024

Гороскоп на липень 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Липень на горизонті, а це означає, що настав час дізнатися, які сюрпризи підготували зірки в… Докладніше

Червень 25, 2024

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

Червень 24, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

Червень 21, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

Червень 21, 2024