Натхнення

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень 2023 року

Віриш ти в гороскопи чи ні, але час від часу корисно отримати додаткову підказку зірок. Керуватися нею чи ні — вирішувати тобі. Але якщо готова дізнатися свій гороскоп на липень 2023, то ти за адресою! Астрологиня та психологиня Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) вже розповіла команді EVA Blog, чого кожному знаку Зодіаку чекати у фінансах, здоров’ї та коханні! Готова дізнатися всі подробиці? 

Час читання: 8 хвилин та шматочок піци 🍕

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку🌟

3 липня — супермісяць, унікальна астрономічна подія, що дозволяє зрушити будь-яку справу з мертвої точки! Не пропустіть свій шанс: усе розпочате має перспективу здійснитися протягом 1,5 місяця.

12 липня — з’єднання Місяць/Юпітер дає нові можливості сприятливого співробітництва і комунікацій з іноземцями, переїзду за кордон, особливої удачі під час придбання житла і подання документів на ВНЖ або громадянство.

17 липня стартує ціла плеяда подій!

17 липня — молодик. Саме сьогодні закладається старт життєво важливих подій, таких як відкриття бізнесу, укладення контракту, продаж або купівля землі.

17 липня — кармічні вузли переходять на нову вісь: Південний Вузол, що окреслює проблеми в минулому, опиниться у Терезах. Головне завдання — побороти нерішучість, внутрішні коливання і зробити вибір. Північний Вузол, що вказує, як проблему розв’язати, переміститься в знак Овна, додаючи імпульсивності та енергії, а девізом стане “Беру і роблю просто зараз!”.

Цікаво по темі: Астропрогноз на 2023 рік від Василиси Яновські

17 липня — важливо пережити період ретроградного Сатурна і здійснити роботу над помилками, взявши паузу в справах. Сатурн у ретрорусі цілих п’ять майбутніх місяців і треба дотримуватися певних рекомендацій:

  • завершити раніше розпочаті справи та проєкти;
  • дотримуватися дисципліни та брати аскези;
  • доленосні рішення прийняти до 17 липня;
  • покінчити зі старими образами.

27 липня на нас чекає з’єднання Венера/Меркурій — раз на 1,5 року Венера починає 40-денний рух назад. Якщо Меркурій у ретрограді завдає шкоди комунікаціям, то Венера — сферам стосунків, краси, задоволень і фінансів. Вважається, що в цей період краще не починати романів і не проводити експерименти із зовнішністю!

30 липня — пік метеорного потоку дасть пік економічних і геополітичних подій на світовій арені. Що ж очікувати в особистому? Сюрпризів і крутих поворотів долі!

Представники стихії Вогню весь липень б’ються з тим фактом, що в добі лише 24 години, прагнучи переробити всю роботу, що під силу десяти суперпрофесіоналам. До середини місяця їхні зусилля будуть серйозно винагороджені фінансами, прибутком, подарунками та бонусами у вигляді нових клієнтів і замовлень на свої послуги. У цей період слід зайнятися своїм здоров’ям і розставити крапки над “і” в ділових і особистих стосунках.

Представники знаків Землі не зможуть зупинитися в прагненні зробити неможливе й увесь місяць будуть зайняті одночасно величезною кількістю справ: від ремонту будинку до кардинальної зміни іміджу і запуску нового проєкту. Справи, однак, підуть на користь і зведуть із потрібними людьми на будівництві, в магазині або там, де оформляють право власності. А потрібні люди, зі свого боку, стануть зовсім скоро вхожі у ваш дім і допоможуть розв’язати питання з роботою, яке давно зависло в повітрі.

Знаки Повітря в першій декаді липня знайдуть однодумців серед представників своєї ж стихії та створять у найкоротші терміни об’ємний і незвичайний творчий проєкт. Сімейні повітряні знаки багато займатимуться питаннями дітей, навчання, здоров’я та освіти, а деякі навіть самі підуть на курси дизайну або просто підвищення кваліфікації. Хтось виграє тендер або отримає солідні бонуси від ділових партнерів, замовлення на пристойну суму, несподіваний спадок або просто несподівану виплату, там, де й не сподівалися.

Стихія Води в прямому сенсі пливе за течією і не хоче ухвалювати кардинальних рішень, сподіваючись, що все якось вирішиться само собою. І навіть усі Скорпіони, які планують, втомилися від насичених подій останнього місяця і, особливо, від деяких далеких родичів, з якими вони мимоволі опинилися в одному човні. Чи то гребти доведеться інтенсивніше, ніж решті членів команди, чи то скидати баласт просто в середині шляху — і те й інше, робити буде однаково не просто. На допомогу прийдуть давно забуті навички.

♈️ Овен

Холодна голова і палке серце чудово поєднаються цього місяця!

Фінанси

_________________

Поміняйте рішення, яке ви ухвалили щодо свого давнього проєкту, і поверніться до нього. Запросіть інших партнерів, і все піде як по маслу. Грошей нікому не давайте цього місяця, не найкращий для цього час.

 

У кращому разі борг віддаватимуть довго, у гіршому — не віддадуть зовсім. Увімкніть режим раціональності та практичності. З грошима потрібно поводитися правильно, щоб не втрачати їх. Ваша амбітність зашкалює: обережніше з конкурентною боротьбою і зайвими витратами на імідж для того, щоб пустити пил в очі. Будьте менш активні й поривчасті. Це може зараз вам нашкодити, продовжуйте розумно ризикувати, будьте з холодною головою, і удача сама прилетить до вас у руки!

Здоров’я

_________________

Цього місяця може нагадати про себе стара травма. У першій декаді липня болітимуть як фізичні, так і душевні шрами. Найкраще це лікується любов’ю, спокоєм, помірною лінню і сном. Перевірте свої очі, бо саме вони можуть потребувати хірургічного втручання. Займіться ходьбою і водними процедурами. Пропийте вітамінний комплекс. Пам’ятайте: зарядка для очей не менш важлива, ніж комплекси вправ для всього іншого тіла.

Кохання

_________________

Усі хочуть великого і чистого кохання, щоб на все життя, повна довіра і взаєморозуміння. Овни не виняток.  Отримайте цього місяця те, чого так довго хотіли та вже не сподівалися отримати — великого й чистого кохання від щедрого всесвіту! Але не пропустіть цю зустріч: адже ви постійно зайняті чим завгодно, а на особисті зустрічі не вистачає ні часу, ні сил. Зберіться і поміняйте своє ставлення до особистого життя, частіше бувайте в колі нових знайомих і людей за інтересами. Адже одна несподівана зустріч із симпатичною незнайомою людиною цілком може перерости в бурхливий роман або навіть шлюб, гірший за все, що у вас було до цього часу. Пристебніть ремені й окільцьовані Овни! З’явиться залицяльник із минулого і стане докучати або занадто активно залицятися, а ви й готові будите здатися.

Сюрпризи

_________________

Родзинкою місяця стане несподівана зустріч із другом, приятелем, який пізніше стане причиною вашого підвищення або нового джерела доходу. Дні удачі 3, 4 і 17 липня — для будь-яких знайомств і починань.

♉️ Телець

Робота з втомою та любовні пригоди: будьте в моменті!

Фінанси

_________________

Не витрачайте все, що є в гаманці та в заначці. Тільки наступний місяць хороший для інвестування. Наприкінці липня можуть з’явитися несподівані ділові пропозиції, які вже в серпні можуть дати дуже хороший фінансовий старт. Не пропустіть свій шанс! Місяць дуже суперечливий, але його кінець перспективний. Займіться поточними проєктами, оплатіть курси, навчання своїх дітей. Якщо не закинете свої уповільнені проєкти, наступного місяця скажете собі спасибі. Чекають витрати на побутові прилади високого класу для себе або для того, щоб порадувати близьких подарунком — ви не постоїте за ціною.

Здоров’я

_________________

Тренінги та курси з духовних практик — це сьогодні для вас, Тельці, просто необхідно, адже зараз накопичилася неймовірна втома, і ви не знаєте, де брати сили. Потрібно перезавантажитися, відіспатися, більше бувати на свіжому повітрі. Постарайтеся здати аналізи, перевірте свою щитовидку. Краще, якщо обстежитеся комплексно в різних фахівців.

Кохання

_________________

Любовна пригода далеко від дому. Вам навіть здасться, що це і є кохання всього вашого життя, що це по-справжньому і назавжди. Не обпечіться і не будуйте ілюзій — це всього лише приємна інтрижка. Просто насолоджуйтеся моментом. Ваше все попереду, ближче до кінця року. Ось тоді це і буде те справжнє, що так довго чекаєте. А цей замок із піску красивий, але зовсім не надійний. Бережіться Козерогів, хоч вони й підходять вам за гороскопом, а більше уваги зверніть на Скорпіонів, Стрільців і Терезів — тут можливі та романи, і міцна дружба навіки. Зірки рекомендують ходити в спортзал і відвідувати екскурсії, де ви можете зустріти ту саму людину. Для Тельців, які вже визначилися, місяць принесе приємну і таку солодку для них стабільність, подарунки від близької та коханої людини.

Сюрпризи

_________________

На вас чекають американські гірки в любовно-романтичній сфері. Персона з минулого, на чию допомогу ви навіть не розраховували, виникне несподівано і витягне вас зі складної фінансової ситуації. Гроші та бонуси можна отримати 2,5, 16, 29 і 30 липня.  Не забудьте про благодійність, рахуючи прибуток.

♊️ Близнюки

Насолоджуйтеся удачею у фінансах і домашнім затишком

Фінанси

_________________

Дуже сприятливий місяць для фінансової сфери. Вам можуть довірити чужі гроші для інвестування вашого проєкту. Вкладіться на всі 100% і успіх гарантовано. Це ваш зоряний місяць у плані фінансів. Ризикуйте! У вас усе вийде.

Удача звалюється на вас звідусіль. Налагоджуйте нові зв’язки, переміщайтеся, знаходьте нових союзників для ваших проєктів. А також вам може бути запропонована не одна грошова і перспективна робота. Погоджуйтеся на будь-яку — скрізь заробите гідно.

Здоров’я

_________________

Здоров’я практично в порядку. Але зуби та хребет потребують особливої уваги.  Тому не відкладайте візит до стоматолога, не лінуйтеся робити гімнастику на витягування хребта. Робіть масажі.

Через болі в хребті накопичується втома, можуть з’явитися набряки в ногах. Втома позначається на працездатності та рухливості. Не нехтуйте фізичними вправами, пийте більше чистої води, частіше довго ходіть, стрибайте, робіть всілякі комплекси гімнастики. І не забудьте відвідати стоматолога. У ваших інтересах зробити це не відкладаючи.

Кохання

_________________

Любовні справи дуже стабільні, по-домашньому прості й теплі. Вас люблять, чого ще бажати? Авантюри на любовному фронті вас не цікавлять. Шторм вам не потрібен. Тиха любовна гавань — ось чого очікуєте цього місяця. Уся ваша любов націлена на творчі проєкти, втілюється там. Ваш партнер розуміє це, не ображається і допомагає вам.

Сюрпризи

_________________

Вирушайте в кіно або на тусовку — головне, щоб видовищно і шумно, адже ви повернетеся звідти з новим проєктом у кишені. Цікаво в плані творчості та дуже прибутково в плані фінансів. Ваші можливості вдало показати себе — 1, 4, 7, 12, 23 і 28 липня.

♋️ Рак

Менше роздумів – більше везіння!

Фінанси

_________________

Удача! Удача! Удача! Тільки встигайте ловити її за хвіст. Удача в будь-якій фінансовій угоді. Купуйте нерухомість, машину, новий бізнес, який принесе вам гарний прибуток. Але тільки не роздумуйте довго. Дійте і приймайте рішення швидко. Тоді везіння на вашому боці. Ваші союзники допоможуть вам у кар’єрному зростанні. Не підпускайте до себе чужих. Не час цього місяця для нових партнерів. Влаштовуйте свої фінансові справи тільки з перевіреними людьми. Заробити вдасться з представниками знаків Риби та Стрілець, нехай і побічно, але вони виступлять чи то вашими поручителями, чи то посередниками в діловому співробітництві, вигідному для вас.

Здоров’я

_________________

Цього місяця можна готуватися або вже робити будь-які операції, як пластичні, так і за медичними показаннями. Цей і наступний місяць дуже вдалі в цьому плані. Зверніть увагу на свою кровоносну систему, зокрема, на рівень гемоглобіну в крові. Помірна дієта вам не завадить. Не їжте дуже жирну та солону їжу. Знизьте споживання солодкого та борошняного. Пиво теж під забороною.

Кохання

_________________

Цього місяця зірки радять усім закоханим Ракам зробити пропозицію своїм коханим. І не має значення, чоловік ви чи жінка. Будьте сміливі та ініціативні, і удача не відвернеться від вас. Очікує гарний і благополучний шлюб, якщо цього місяця хоча б закладете його основи. Дерзайте! Ви гідні кохання. Для вільних або тих, хто звільнився від гніту складних стосунків, — ходіть до басейну, гуляйте біля водойми або з’їздіть у магазин сантехніки. Ваше щастя там, де є вода. Поїздка на море теж освіжить і вас, і давно потьмянілі стосунки. Не ходіть на побачення з Рибами та Овнами, а ось до Дів придивіться: ви ж ідеальна пара!

Сюрпризи

_________________

Дорогі Раки, нарешті ваш місяць у всіх сенсах! Ви порвете з минулим і вдало продасте те, що давно не продається, візьметеся за довгоочікуваний сімейний і дуже приємний клопіт і отримаєте відповідь на важливе запитання. Удача і везіння — 2,4, 9 і 19 липня.

♌️ Лев

Подбайте про здоров’я і додайте у стосунки романтики

Фінанси

_________________

Важкий місяць для тих, хто ухиляється від роботи. Потрібно докласти багато зусиль, щоб хоча б залишитися на колишньому рівні й не скотитися в прірву. Будьте дуже акуратні, довіряючи свої гроші або майно чужим людям.

Але будьте щедрими — віддайте те, у чому у вас відпала потреба, речі, наприклад, непотрібне житло або машину. Весь місяць — суцільні американські гірки. Ви весь час будете шукати гроші та знайдете в підсумку нові джерела прибутку. Будьте акуратні у витратах. Занепад сил може погано вплинути на ваші фінанси. Тому краще відпочити цього місяця або залишити один, основний проєкт.

Увага! Хтось плете інтриги за вашою спиною. Керуйтеся логікою, а не емоціями та не панікуйте — наприкінці місяця трапиться цікава грошова пропозиція, яка закриє всі ваші фінансові діри.

Здоров’я

_________________

Настав час подумати, як підтягнути фігуру, позбутися зайвих кілограмів, кинути шкідливі звички.  Зверніть увагу на вени та зірочки на ногах — це може бути початком варикозу. Варто проконсультуватися з фахівцем.  Ваші звички в харчуванні приносять задоволення, але не користь. Потрібно перестати їсти солодке, швидкоїжа, газовану воду і пиво. Фізичні навантаження цього місяця — ваш порятунок. Купіть абонемент, йдіть у басейн, займіться йогою або дихальною гімнастикою. Бережіть свою нервову систему від зривів і неконтрольованої агресії. Ви часто зриваєтеся, відстоюючи свою правоту. Вирішіть, нарешті, що для вас важливіше: мати рацію чи здоровим.

Кохання

_________________

Удача в коханні! Але удача ця дуже примхлива, її потрібно весь час тримати під контролем, інакше просто упурхне, як вільний птах. Більше романтики, щедрості та ініціативи — ось що радять Левам цього місяця зірки. Дуже добре проводити час у колі однодумців, навчитися чогось нового, записатися на тренінги або курси з духовного розвитку. Так ви підвищите свою цінність в очах протилежної статі та знайдете нового сердечного друга. Будьте обережні й не розповідайте нікому щось про свої особисті плани або захоплення, які поки що не переросли у стосунки, адже ви на роздоріжжі й обираєте між двома прекрасними варіантами.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою місяця стане надходження грошей або нове джерело доходу, та ще й там, де ви не думали. Ви все більше просуваєтеся до незалежності у фінансах і в першій декаді липня вам вдасться зірвати свій перший по-справжньому великий куш. Дні куша — 5, 12, 13, 14,17 і 26 липня.

♍️ Діва

Візьміть усе у свої руки: контроль над фінансами, здоров’ям і робота над стосунками

Фінанси

_________________

Беремо свої фінанси під жорсткий контроль. Заводимо журнал доходів і витрат, куди записуємо все, аж до дрібниць. Не можна в цьому місяці брати в борг. Навіть якщо іншого виходу немає. Не можна так само давати в борг. Не повернуть із великою часткою ймовірності або через скандал і розрив стосунків. Сміливо генеруйте і втілюйте свої найбожевільніші проєкти. Але тільки під своїм власним контролем. Не спокушайтеся на фінансові пропозиції банків і компаній. Відкриття рахунків, нові карти та вкладення можуть не дати очікуваного результату.

Здоров’я

_________________

Не займайтеся, як зазвичай, самолікуванням. Зверніть найпильнішу свою увагу на імунну систему загалом і на печінку зокрема. Вона почала давати збій. Саме тому вам негайно потрібен повноцінний відпочинок або принаймні сон по 12 годин на добу. Заведіть дуже пухнастого кота, краще рудого. Він точно допоможе вам знімати стрес після напруженого дня. Зміцнюйте імунітет, очистіть кров, попийте травички та воду з лимоном зранку.

Кохання

_________________

Не будьте жертвою! Але й не будьте рятувальником цього місяця. Просто візьміть своє життя у свої руки. Щось не виходить у стосунках, вони зайшли в глухий кут? Влаштуйте вечерю при свічках, додайте романтики у стосунки, які стали прісними. Спільне катання на конях, похід зі своєю половинкою на концерт класичної музики, спільне читання й обговорення цікавої книжки — це все пожвавить нудні дні.

Це місяць роботи над особистими стосунками. Будьте як ніколи уважними один до одного. Стосунки можуть закінчитися раптово, якщо їх саме зараз не зберегти.

Для вільних Дів так само актуальний план щодо прояву ініціативи та зміни стратегії, якщо ви хочете великого і світлого кохання. Виходьте в люди, не важливо куди, головне в новому амплуа і з грайливим настроєм. Зустріч у такому разі гарантована, як і початок роману з можливим продовженням і поїздкою на море.

Сюрпризи

_________________

Дів чекає великий сюрприз у вигляді якогось значного та абсолютно несподіваного для вас подарунка. Хтось отримає ювелірну прикрасу, а хтось навіть автомобіль. При чому за терпіння і працю, яких у вас хоч відбавляй. Радісні події — 1, 10, 11, 14 і 24 липня.

♎️ Терези

Час зміни іміджу та везіння у фінансах

Фінанси

_________________

Щасливчики цього місяця — це ви, Терези!  Все йде, як по маслу. Гроші буквально звалюються вам на голову, проєкти швидко просуваються, раптово хтось віддає вже забутий борг. Великі покупки — це теж про вас цього місяця. Встигніть зробити їх зараз, адже наступний місяць такого шансу не дає.

Але тримайте язик за зубами. Пам’ятайте, що розповідати всьому світові про свої плани та успіхи завжди небезпечно. Навіть зірки вам підказують, що поруч із вами є люди, готові поживитися вашим коштом. Трат можуть вимагати як діти, так і батьки — пройти повз не вийде.

Здоров’я

_________________

Не будьте байдужими до свого здоров’я цього місяця. Велика ймовірність травмонебезпечної ситуації на дорозі. Бережіть голову від травм! Тримайте також під контролем свій тиск, особливо високий. Якщо ви алергік, здайте аналізи. Шкідливі звички можуть стати причиною захворювання органів дихання.

Кохання

_________________

Вам дуже навіть бажано змінити імідж. Показані всілякі процедури у косметолога, візит до перукаря, стиліста. Адже цього місяця ви напевно зустрінете нове кохання. Ваш роман може перерости в міцний шлюб.

А ось зі своєю сьогоднішньою парою ви можете без жалю розлучитися назавжди через нестерпний характер партнера, який ви вже багато років терпите, а на себе махнули рукою. Тому міняйте імідж, гардероб, колір волосся і навіть оточення, заводьте новий роман і насолоджуйтеся життям.

Окільцьованим і вірним Терезам доведеться вийти із зони любовного комфорту, адже чого не зробиш заради почуттів. Вільним же Терезам зірки радять частіше збирати гостей, заходити до сусідів на чай. Дивіться на всі боки: серед гостей ви й знайдете свою прекрасну розраду та спеку в літню ніч одночасно.  Уникайте Риб і не ігноруйте Скорпіонів.

Сюрпризи

_________________

Несподівана і спонтанна зустріч у поїздці, в дорозі, просто під час переміщення, у машині, поїзді, транспорті – допоможе вам знайти нову роботу або клуб за інтересами, де ви буквально знайдете себе. Особлива удача — 5, 8, 9 і 23 липня

♏️ Скорпіон

Обережніше з втомою та уважніше до почуттів

Фінанси

_________________

Будьте обережними в нових проєктах — не все те золото, що красиво блищить. Не завалюйте себе зайвою роботою, не перестарайтеся, подумайте про перепочинок. Цього місяця краще не проявляти властиве вам завзяття і не намагатися переробити всю роботу за вихідні. Пам’ятайте, що всіх грошей не заробиш, а втома підточує здоров’я. Спостерігайте за всім, що відбувається, збоку. Невтручання дозволить вам помітити можливий прекрасний варіант. Увесь місяць фінансовий стан буде стабільним, хоча й не відповідатиме вашому уявленню про ідеальне безбідне життя безробітного мільйонера.

Здоров’я

_________________

Не займайтеся екстремальними видами спорту або розваг. Бережіть свою кісткову систему і зв’язки. Дуже рекомендована всіляка гімнастика, масажі, розтяжка. Більше плавайте і ходіть. Але бігом потрібно займатися дуже обережно. Пийте побільше води та приймайте вітаміни.

Кохання

_________________

Місяць пригод на любовному фронті. Ви закохуватиметеся, але водночас гнатимете від себе почуття, що нахлинули недоречно, адже у вас є постійний обранець і нові пригоди вам ні до чого. Але почуття все одно будуть захльостувати вас, хочете ви цього чи ні. І тільки вам вирішувати, залишатися в стабільних стосунках чи піддатися новим небезпечним спокусам.

Навіть якщо ви та піддастеся спокусі, це трапитися ненадовго і не вийде за рамки вашого морального кодексу. Висока ймовірність познайомитися в поїздці, яка пішла не за планом.

Цього місяця закохатися можуть Скорпіони, народжені в першій декаді листопада. Ідеальними партнерами стануть Близнюки та Телець. Але вибір у вас, як завжди, не обмежений. Ви сяєте весь місяць і розбиваєте серця.

Сюрпризи

_________________

Ви дізнаєтеся таємну інформацію про людину, яку тривалий час вважали зразком доброчесності. Найімовірніше, потрапите в ситуацію, коли вам доведеться обирати між двома друзями та стати на чийсь бік остаточно. Ви за правду, тому й вибір буде очевидний. Розв’язання будь-яких питань 2,12,22, 27 і 30 липня.

♐️ Стрілець

Дозвольте собі трохи ліні та багато захоплення собою

Фінанси

_________________

Маса можливостей саме цього місяця поліпшити свій матеріальний добробут. Звідкись прийде фінансова допомога. Буде багато роботи, хоча хочеться відпочивати. Фільтруйте через фільтр, не все приймайте, як належне те, що світ намагається завантажити вас ще більшими робочими зобов’язаннями.

Не завантажуйте себе зайвою, другорядною роботою. Відокремте потрібне від менш важливого і просто забудьте про це. Усі проєкти та справи чітко розділіть на:

  • дуже потрібно, хочу це зробити;
  • було б непогано це зробити.
  • Перший варіант завжди вигідніший.

Лінь і непереборне небажання займатися монотонною роботою свідчить про те, що ваш намір швидше себе розвантажити стане основою швидкого і чіткого вирішення будь-яких завдань. У цьому разі фраза “Лінь — двигун прогресу” — це про вас. Перетворіть роботу на гру: роблю менше, отримую більше. Хоча б на деякий час. Це тільки піде вам на користь. Витрати в липні здебільшого приємні — поїздки та брендові речі, все як ви любите.

Здоров’я

_________________

Багато енергії, попри те, що ви її іноді просто перепалюєте даремно.  Використовуйте її краще для творчих починань. Це піде тільки на користь, у тому числі здоров’ю. Добре в цьому місяці бути біля моря, біля гір, соснового лісу і трав. Якщо вас образили — просто поверніться до кривдника спиною. І нерви збережете, і кривдника покараєте. Шукайте людину затишну, без заковичок і колючок. Саме така людина здатна вилікувати вашу розхитану нервову систему. Шукайте! Знайдете, всі хвороби зникнуть самі собою.

Кохання

_________________

Десь зовсім поруч ходить людина, яка віддала б усе на світі, що б тільки один раз притиснути вас до свого серця. Але ви не звертаєте на неї жодної уваги. А шкода. Полюбіть себе по-справжньому, тоді й відкриється вам, що ви гідні найкращого в житті: любові, доброти, тепла і щастя. Ваша сексуальність цього місяця на висоті. Тож фліртуйте, дозвольте собі бути спокусливою, яскравою і привабливою, дозвольте собі подобатися представникам протилежної статі. Не забувайте, що ви красуня і розумниця. Від вас виходить аромат життя і любові. Пам’ятайте про це. Не пропускайте життя повз. Живіть і радійте життю незважаючи ні на що! І життя відповість тим самим! Знайомства за найнесподіваніших обставин, які ви не могли б собі й уявити.

Сюрпризи

_________________

Дивуватися доведеться тому, що ви нарешті викрили того, хто довго морочив вам голову, брехав і водив за ніс. Ваше его радітиме, оскільки отримаєте у вигляді компенсації більше, ніж очікували, але головною нагородою стане позбавлення від токсичної людини. Удача біжить за вами 1, 3, 7, 9, 12 і 22 липня.

♑️ Козеріг

Більше любові та турботи про себе — ваш секрет вдалого липня

Фінанси

_________________

Хапайтеся за будь-які можливості, де можна хоч щось заробити. Купіть, зрештою, хоч лотерейний білет. Досить лежати на дивані й розмірковувати про те, як вам фатально не щастить. Цього місяця деякі Козероги отримають спадок від родича, якого в очі ніколи не бачили. Довго не роздумуйте над прийняттям рішення. Від вашої швидкої реакції залежатиме ваш фінансовий успіх. Реагуйте на пропозицію про співпрацю швидко. Але не проявляйте свою перевагу над тими партнерами, які в чомусь помилилися, не конфліктуйте. Будьте стримані й добрі.

Здоров’я

_________________

Обіймайтеся частіше зі своїми коханими. Тепло — ось чого вам критично не вистачає сьогодні. Через відсутність теплих обіймів у вас часто болить серце, як вам здається. Ви навіть до лікаря ходили, але він сказав, що ви здорові. А серце болить. Але це зовсім не серце болить, а душа, яку ніхто не обіймає.

Обіймайтеся, говоріть частіше своїм близьким, як любите їх, вони вам теж скажуть, як ви їм дорогі. І душа перестане боліти. Адже любов — це найголовніші ліки на світі.

Кохання

_________________

Ви стали занадто дорослими, розміреними, буркотливими, набрали зайву вагу і начиталися зайвих книжок щодо поліпшення себе коханого, втратили запал і вогник, але перестали стежити за собою по-справжньому. Що? Все добре, все за планом? Старіємо? Так ви хотіли? Бережіться. Завжди знайдеться той, хто не лінується зайвий раз піти до спортзалу, прогулятися кілометри пішки, поплавати, просто вимити вчасно голову і вдягнути гарний одяг не тільки на прогулянці чи зустрічі, а й удома.

Махнули рукою на себе? Даремно. У вас ще дуже великий потенціал в особистому житті! Зберіться, нарешті! Займіться собою. Адже наступного місяця на вас чекає зустріч із дуже цікавою людиною. Потрібно бути у всеозброєнні! Вільні Козероги мають усі шанси завести роман на роботі або познайомитися в черзі до ветеринара, привівши на щеплення улюбленого песика.

Сюрпризи

_________________

Обмеження і дієти настільки підуть вам на користь, що ви без зусиль скинете зайві кілограми та станете пишатися собою. А потім спонтанно (хоч це і не про вас) зміните частину гардероба і зміните колір волосся. Ви самі собі сюрприз — 8, 19 і 27 липня.

♒️ Водолій

Місяць активних справ і пошуку другої половинки

Фінанси

_________________

Купа не закінчених справ, які, здається, ніколи не закінчаться і просто лавиною навалилися раптом, усе й одразу. Зробіть невелику паузу. Нехай усе тече у своєму звичному річищу. Усіх справ все одно не переробите, але можете надірватися і будете ще довго приводити своє здоров’я до ладу. Колеги хочуть звалити саме на вас свої додаткові обов’язки, якими навантажив їх ваш шеф. Не піддавайтеся на прохання. Вас ніхто потім не пошкодує. Наприкінці місяця чекайте заслужену добавку або премію. Добре зароблятимете з Водоліями та Близнюками — просто гори перевернете й отримаєте гарний прибуток.

Здоров’я

_________________

Загострюються хронічні хвороби наприкінці місяця. Не зайвим буде сходити на перевірку до фахівця. Займіться, нарешті, своїм здоров’ям по-дорослому. Не відкладайте на безвік візит. Потім жалкуватимете, що вчасно не перевірилися і не запобігли захворюванню. Ви перестали радіти кожному новому дню свого життя. Звідси нудьга та хвороби.

Кохання

_________________

Настав час подумати про те, де ховається ваша друга половинка. Ось вам підказка від зірок. Озирніться навколо на всі боки, напевно хтось із ваших колег потайки милується вами, намагається розвантажити вас на роботі, обирає ваш бік у запеклій суперечці або в непростій ситуації. А ви його не бачите, цю свою людину. Зупиніться і подивіться уважно навколо. Зробіть крок назустріч. Дайте відповідь усмішкою, не будьте занудою. Удача неодмінно погладить вас по голові й подарує надійного, відданого друга, а, можливо, й чоловіка. Плідні знайомства відбудуться під час заняття екзотичними видами спорту або там, де панує музика: концерт, клуб, навіть вокальна студія. Цього місяця повітря притягує представників своєї стихії.

Сюрпризи

_________________

Ви познайомитеся зі знаменитістю або публічною людиною, а так само зміните коло друзів та інтересів, що відрізняються від усього, що було раніше. Перспективні комунікації та початок дружби 14 і 26 липня, хоча весь місяць теж фартить.

♓️ Риби

Час відпустки, перезавантаження і підвищеної уваги до сім’ї

Фінанси

_________________

Поїдьте у відпустку. Там ви зустрінете людину, з якою у вас складуться дуже хороші бізнес-відносини. Ви вдало укладете угоду щодо дуже вигідної купівлі нерухомості, яку довго відкладали. Не сидіть на місці. У середині місяця на вас чекає підвищення або вигідніша нова робота. Цьому сприятиме новий знайомий у вашому оточенні. Запасіться терпінням. Не все відбуватиметься швидко, як того хотілося б. І перестаньте, нарешті, шукати причину своїх фінансових блоків у собі. Не допомагайте надто завзято тим, хто цього не просить, і все налагодиться.

Здоров’я

_________________

Велика ймовірність отруєння неякісною їжею або алкогольними напоями.

Ситуація буде настільки серйозною, що знадобиться термінова госпіталізація. Уважно стежте, що ви їсте або п’єте. А краще взагалі виключити з ужитку спиртні напої, включно з пивом.

Кохання

_________________

Зірки попереджають: сім’я ваша занедбана, ви занадто багато уваги приділяєте своїм друзям, кар’єрі, роботі, хобі, собі, врешті-решт. А сім’я в цей час тріщить по швах.  Близькі скучили за вашим теплом, турботою, ласкою, любов’ю. А у вас у голові одні розваги та кар’єра, походи до друзів і хобі. Вам потрібно просто негайно налагодити стосунки з близькими та рідними людьми, які стали майже чужими, інакше сім’я розпадеться назавжди.

У тих же Риб, хто поки без пари, у коханні теж невизначеність або штиль. Зірки рекомендують поквапитися й узяти особисте життя у власні руки, хоча б натякнувши симпатичній вам особі про побачення й похід у театр. Ідіть на самоті, якщо немає з ким — там і познайомитеся з цікавою людиною не тільки для спільних прогулянок, а й для чогось більшого.

Сюрпризи

_________________

Вас дивують представники вашого ж знака, а також Раки: вони влаштують вам і емоційні гойдалки, і показові виступи одночасно. Удача тільки фінансова, що теж, погодьтеся, не погано. 12,17,18, 20 і 30 липня — дні для грошового зростання.

Зберігайте гороскоп на липень 2023 року в закладки та на початку серпня перевірте, які прогнози збулися, а яких вдалося уникнути! І звичайно ж, поставте лайк статті, якщо хочете, щоб позитивних збігів було більше!

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Як вибрати першу секс-іграшку?

Перша інтимна іграшка знаходить жінок в різному віці. Ти однаково успішно можеш як розпочати шлях… Докладніше

Травень 21, 2024

Що потрібно знати про очищення шкіри обличчя влітку

Усі ми з нетерпінням чекаємо на літо, щоб сповна насолодитися теплою погодою, промінчиками сонця і… Докладніше

Травень 21, 2024

Як вибрати дитячий одяг для дому та сну

Купівля першого одягу для новонародженого практично завжди супроводжується думкою "Треба купити все, що тільки можна,… Докладніше

Травень 20, 2024

13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

Позбавлена підшкірної жирової клітковини, шкіра навколо очей є найтоншою та найвразливішою. Вона перша реагує набряками… Докладніше

Травень 20, 2024

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024