Натхнення

Гороскоп на жовтень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Жовтень – місяць, коли природа починає готуватися до зимового спокою, а небесні тіла пропонують нам унікальні можливості для самопізнання і трансформації. У цей час зірки будуть щедрі на свої уроки, а самі події можуть стати каталізатором для важливих рішень і змін. Постійна експертка та астрологиня онлайн-журналу EVA Blog Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) розповість, які енергії впливатимуть на ваш знак зодіаку у жовтні, та як максимально використати цей період для особистісного зростання і гармонії.

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

1 жовтня – неодружений Місяць, тому нічого не починаємо, але позбуваємося шкідливих харчових пристрастей, наводимо лад у рутинних справах.

2 жовтня – затемнення Сонця в Діві й завершення коридору, тож розкриваємо таємниці, які залишилися, і прощаємося з минулим із вдячністю й повагою; просто перезавантажуємося, миримося з батьками й старшими за народженням, не загадуємо бажання, інакше можуть непередбачувано збутися.

3-12 жовтня – енергетично найсильніший період у коридорі затемнень, який ідеально підходить для позбавлення від токсичних стосунків і шкідливих звичок, зобов’язань, що давлять, закриття боргів. Але агресії не випускаємо назовні – це небезпечний час, у який категорично не можна заходити в конфлікти.

6-8 жовтня – висока ймовірність виграшу, удачі, везіння, але для тих, хто вміє бути щедрим до світу. Займаємося благодійністю навіть із метою отримати нагороду в майбутньому!

7 жовтня – Меркурій у Терезах дає змогу налагодити міцні ділові стосунки.

9 жовтня – ретро Юпітер у Тельці: змінюється харчування, заробіток, земельні та територіальні питання, і питання кордонів, виникають блоки, затримки щодо них, але водночас заморожуються війни для того, щоб провести переговори. Беріть аскези добровільно, обмежуючи себе усвідомлено на благо отримання результату. Несправедливо захоплене майно буде повертатися господарям.

12-14 жовтня – Венера у Скорпіоні загострює питання особистого життя, трансформацій у фінансовій системі та енергетиці. Не бажано робити ремонти, оформляти кредити, планувати процедури краси.

17 жовтня – 16 листопада – Сонце у Терезах дає можливість розв’язати юридичні питання, відновити втрачену дружбу. Велика ймовірність проблем із зором і жовчним міхуром.

17 жовтня – повний місяць в Овні руйнує багато партнерських стосунків, емоції зашкалюють, можливий хейт і підсиджування на роботі.

20 жовтня – 21 січня 2025 року – найслабший Марс, на якому падає активність: ми кидаємо будь-який спорт, окрім водних видів, стаємо менш ефективними. Але з хороших новин – Марс у Раку весь цей період не хоче воювати, тому є надія на затишшя війни в нашій улюбленій Україні.

29 жовтня – Меркурій у Скорпіоні провокує скандальність, інтриги, вивуджування таємниць, розсекречення публічних осіб і капіталів. На побутовому рівні – для тих, чия діяльність пов’язана з ораторством, сміливістю, трансформаційними промовами –  зелене світло. Не варто їхати в напрямку Східних країн, оскільки там спалахуватимуть гарячі конфлікти.

Цікаво на тему: Що таке проєкція у психології 

Вогняні Знаки зіткнуться з протиріччями між бажанням серця і почуттям обов’язку: як пожертвувати кар’єрою заради сім’ї або друзями заради кар’єри?.. Дилеми супроводжуватимуть вас цілий місяць, і ви не зможете вибрати один із варіантів, в будь-який спосіб прагнучи залишити обидва і встигнути скрізь. Вам хотітиметься лаврів супергероїв і загального визнання, буде дуже приємно виграти цю битву, хоча, ви кинете виклик самим собі. Ближче до кінця місяця ви здивуєтеся своїм надздібностям, вкотре проявленими у критичній ситуації, при тому, що ви вмієте діяти краще за всіх.

Знаки Землі присвятять жовтень облаштуванню нового будинку, ремонту або перебудові робочого місця та налаштуванню робочих інструментів. Для когось із вас, особливо для Козерогів і Дів, місяць стане багатим на купівлю, оновлення ґаджетів та гардероба. Не перестарайтеся зі створенням іміджу, щоб не затьмарити свого боса, який через це може скасувати ваше підвищення.

Цікаво на тему: Як дізнатись свій аркан по даті народження?

Ті, хто перебуває під заступництвом Води, просто зобов’язані цього місяця зробити апгрейд у своїй діяльності, основою якої стануть соціальні мережі та нетворкінг. Чудовий час для того, щоб заводити нові знайомства і просуватися на роботі. Не зайвим буде освоїти професійні курси та набути трендових навичок. Обережніше зі швидкими успіхами, інакше навіть близькі друзі не зможуть втриматися від заздрості. Не демонструйте успіхи!

Повітряні знаки протягом усього жовтня розв’язуватимуть назрілі питання з родичами й колегами, допомагатимуть їм щосили, а когось і зовсім намагатимуться дотягнути до свого рівня. Актуальними будуть завдання, пов’язані з інформацією та співпрацею з однодумцями, запуском проєктів, які чекали свого часу. Усе вийде, якщо ви працюєте в партнерстві й делегуєте максимальну кількість справ.

Сприятливі дати для будь-яких починань: 3, 7, 12, 18, 21, 22, 25 жовтня.

Несприятливі дати для важливих починань: 1, 6, 11, 17, 20, 25, 26, 31 жовтня.

♈️ Овен

Для Овнів жовтень стане неймовірно успішним майже в усіх сферах, тому використовуйте цей час на повну!

Фінанси

______________

У вас не залишиться часу витрачати гроші на задоволення, тому що місяць буде переповнений робочими та професійними завданнями, з якими вам допомагатиме група однодумців, колектив або друзі. Всі зусилля будуть виправдані, тому що наприкінці жовтня вам вдасться закрити основний фінансовий гештальт, а деяким навіть перейти на новий рівень: зміна житла, оплата дорожчого навчання, відпочинку, престижне екіпірування для хобі або статусні речі. Овни придбають те, на що давно задивлялися, і відчують це як нагороду за свою старанність і цілеспрямованість. Для тих, хто працює в підпорядкуванні, особливо під керівництвом жінок, місяць приготував чудову можливість просування, що принесе не тільки пошану й повагу, а й додатковий шурхіт фінансів у гаманці. Гарні фінансові взаємодії зі знаками Землі.

Здоров’я

______________

Зірки рекомендують зробити очищення судин, ввести у звичку прогулюватися перед сном та намагатись не нагнітати кортизол. Розслаблення через м’який рух, без екстремальних фізичних навантажень, це те, що вам необхідно. 

Продукти місяця – жовті овочі, фрукти та часник.

Кохання

______________

Ви по-новому подивитеся на стосунки зі своїм партнером, якого, як вам здавалося, ви так добре знаєте. Ваш п’ятий дім – кохання та хобі заграють новими фарбами. Поєднавши в собі ці дві сфери, що надихають, проявіть ініціативу й організуйте творчий майстер-клас разом із коханою людиною, зробивши їй сюрприз. Спільна фотосесія, виготовлення персонального парфуму або катання на конях – підійде все, що покликане оновити стосунки. 

Для тих Овнів, хто перебуває в пошуку, так само доречно буде записатися до якогось клубу за творчими інтересами, де ліплять, плетуть (бажано, не інтриги), малюють або конструюють. Саме там ви найімовірніше зустрінете свою другу половинку. Пам’ятайте, що місяць чудово підходить для того, щоб проявляти ініціативу в любовній сфері та надавати знаки уваги протилежній статі.

Сюрпризи

______________

Несподівано для себе ви потрапите в місце своєї мрії, в якому і не думали опинитися, і отримаєте заряд бадьорості та позитиву. 

Дні удачі – 3, 7, 8, 11, 13, 14, 22, 25, 27 жовтня.

Цікаво на тему: Кава з корицею щочетверга – магніт для фінансів

♉️ Телець

Тільцям треба бути уважними з фінансами та психічним здоров’ям, проте вас може здивувати неочікуване кохання.

Фінанси

______________

Ви відчуваєте брак фінансів, оскільки були надто щедрі й марнотратні, нехтували своїми обов’язками справжнього Тельця і не прагнули відкласти чи заробити більше. Зірки попереджають про те, що витрати на родичів або облаштування нової квартири можуть перевищувати як ваш дохід, так і вашого партнера, у якого вам доведеться попросити серйозної фінансової допомоги. 

Актуальними в цьому місяці є прості побутові покупки: кухонне начиння, гарний посуд, столове приладдя, скатертини, килимки – все, що створює важливу для вас атмосферу затишку і стабільності. Витрати так само матимуть суспільний характер: можлива колективна участь у ремонті будинку або наведенні порядку на прибудинковій території. Середина місяця обіцяє бути щедрою на пропозиції про роботу, одну з яких ви обов’язково приймете, адже там ви практично відразу отримаєте підвищення і бонус у вигляді визнання ваших заслуг.

Здоров’я

______________

Основною точкою уваги стануть ваші нерви, яким вже давно час відпочити, адже гарні події теж бувають доволі стресовими для нашого ментального здоров’я та вибивають нас із колії. Запишіться на розслаблювальний масаж, введіть у рутину ванну з розмарином чи лавандою та наповніть дім приємними запахами аромаолій. 

Продукти місяця – насіння та горіхи, особливо волоські.

Кохання

______________

Хоча ретроградний Меркурій вже закінчився, але ви досі відчуваєте його дію: колишні не дають спокою, але, як навмисно, хочеться відповісти щось уїдливе. Проте поміркованість бере гору і ви не дозволяєте собі вступати в діалог. Більшою мірою це стосується тих Тельців, які нещодавно вдало влаштували своє особисте життя, вразивши усіх своїм несподіваним вибором партнера і миттєво прийнятим рішенням одружитися, адже на вас це зовсім не схоже. Усе це витівки планети революцій і різких змін у вашому знаку: Уран у Тельці так і підбиває вас піти якомога далі від передбачуваності. 

Для тих з вас, хто перебуває в активному пошуку, зірки радять частіше бувати в обсерваторії або на зльоті байкерів, навіть якщо ані те, ані інше вас не приваблює. Ви однозначно, зустрінете там того, хто приверне вас всерйоз і надовго.

Сюрпризи

______________

Головним здивуванням місяця для вас стане зізнання давнього знайомого, який має до вас ніжні почуття. 

Дні удачі – 4, 8, 9, 12, 15, 16, 19, 23, 27 і 28 жовтня.

Цікаво на тему: Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

♊️ Близнюки

Близнюки з головою поринуть у подорожі та кохання, але треба залишатись пильними до імовірних наслідків.

Фінанси

______________

Усе, що ви так довго та старанно напрацьовували, принесе результати саме в жовтні. Ті з вас, хто зайнятий у сфері комунікацій або інформаційного сектору, обов’язково отримають нові вигідні пропозиції вже в першій декаді місяця. На решту Близнюків чекають високі гонорари, але лише у тому разі, коли вам не потрібно поспішати, щоб виконати роботу в строк, а там, де ви зможете рухатися в рамках творчого процесу так, як вам зручно.

Оскільки у Близнюків є «пристрасть» пускати побутові питання на самоплив, то вас можуть наздогнати вчасно несплачені комунальні рахунки або внески, які вам давно слід було погасити. Будьте уважні до того, де паркуєте машину, оскільки є ймовірність отримати безглуздий штраф. Але до кінця місяця ситуація з грошима налагодиться, а дрібні негаразди й побутові питання допоможе закрити близький друг, який стоїть на сторожі вашого таланту й геніальності як творчої людини. Рекомендується відкрити невеликий накопичувальний рахунок, використовуючи вдалі дати, зазначені нижче.

Здоров’я

______________

Вам варто подбати про гормональну систему, сходити на перевірку до лікаря, щоб переконатися у своєму відмінному здоров’ї. Для когось із вас, все ж таки, варто стабілізувати рівень гормонів, особливо тих, що впливають на настрій, включити до раціону корисні жири й кислоти, вітаміни А та Е, більше рухатися й оновити посуд, з якого буде приємно їсти.

Продукт місяця – шпинат.

Кохання

______________

Ваші стосунки, навіть тривалі, виходять на новий рівень. Цього місяця партнер здивує спонтанною поїздкою, заради якої ви будете змушені покинути всі важливі та нагальні справи. Вона вас порадує, адже ви відправитеся в місце, про яке давно мріяли. З подорожі ви привезете автентичні сувеніри, незабутні враження, оновлену пристрасть, а хтось навіть вагітність. У Близнюків настає найбільш фертильний час за весь 2024 рік, тож обережніше, якщо не плануєте заводити дітей просто зараз.

Жовтень тішитиме представників вашого знака, незалежно від вашого статусу: романтичний шлейф залицянь, флірту і палких почуттів буквально струмуватиме за вами, як шовковий серпанок осені. Ви маєте чудовий вигляд, добре почуваєтеся, ряснієте цікавими образами, а протилежна стать на це реагує якнайкраще –  компліментами й увагою. Цього місяця знайомства підстерігають вас усюди, вам варто просто вийти з дому, щоб затьмарити всіх або зустріти свою долю в сусідньому кафе.

Сюрпризи

______________

На вас чекає приголомшлива новина стосовно особистого життя і планів на майбутнє.

Дати сприятливі у всіх сенсах – 2, 4, 6, 12, 13, 17, 19, 25, 26, 29, 30 жовтня.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

♋️ Рак

На вас чекає несподіваний фінансовий успіх, а також раптове велике кохання.

Фінанси

______________

Поки решта знаків можуть відчувати осінню нудьгу, загострення різних видів любовної депресії або самотність, на Раків чекає грошова лихоманка. Можливості й пропозиції сипатимуться одна за іншою – тільки-но підставляйте кишеню ширше й користуйтеся нагодою встигнути все й одразу. Робота, підробіток, гонорари або понаднормові – не важливо! Хапайтеся за все. І що важливо – у вас все вийде. Місяць обіцяє бути щедрим на укладення ділових угод, особливо, якщо ваша сфера – це нерухомість, створення затишку і комфорту, надання послуг. 

Основні витрати припадуть на кінець місяця і стосуватимуться професійних інструментів або програмного забезпечення для роботи, а також подарунків колегам і босові. Висока ймовірність того, що вас запросять на весілля або ювілей, а такі заходи теж вимагають грошових вкладень на шикарний і гідний подарунок, які ви полюбляєте робити своєму оточенню.

Здоров’я

______________

Вам не варто випускати з поля зору свою лімфатичну систему і печінку, щоб забезпечити хорошу фільтрацію організму. Масажі, що дренують і розганяють лімфотік, будуть актуальними. Разом з рідними посидьте на смузі та соках, якщо це дозволяє стан вашого здоров’я, а також досліджуйте нові смакові поєднання, адже продукти місяця це – яблука, шпинат, ківі та базилік. 

Кохання

______________

“Вона вискочить з-за рогу, немов грабіжник” – саме так, як писав класик у гучному на весь світ романі, і трапиться з вами. Звичайно ж, зірки говорять з вами про кохання, яке часто приходить несподівано, але у вашому випадку – просто раптово. Ви навіть уявити не могли, що здатні по вуха закохатися зовсім не у свій типаж, та ще й з величезною різницею у віці. 

У жовтні романтичне життя заміжніх Раків теж битиме ключем. Однак це буде схоже на гойдалку: коли й розгойдуватися приємно, й спуститися страшно, не кажучи про те, щоб пересісти на інші. Ваш партнер вразить своїми одкровеннями, які зблизять вас, при цьому виражатиме претензії, що відштовхнуть закоханих одне від одного. 

Для вільних представників знака в другій декаді місяця зірки приготували цікаве знайомство в місцях, де гуляють і святкують галасливим натовпом.

Сюрпризи

______________

Несподіванкою місяця стане зустріч людини з минулого, з ким ви були ледь знайомі, але цього разу зустріч обернеться зовсім інакше. 

Сприятливі дні – 4, 6, 9, 15, 18, 19, 27, 29 і 30 жовтня.

Цікаво на тему: 7 переваг життя без стосунків

♌️ Лев

Для власного добробуту накопичуйте кошти, підтримуйте імунітет та зверніться до психолога.

Фінанси

______________

На початку місяця ваш гаманець встигнуть полегшити діти або найближчі члени сім’ї, яким ви вкотре не зможете відмовити. Навіть якщо у вас немає дітей, однаково вибиратимете їм подарунки: благодійний проєкт, стара знайома, яка потрапила в кепську ситуацію, похід на день народження або хрестини.

З 10 до 15 жовтня варто почати створювати свій «золотий запас», нікому не розповідаючи про свої фінансові плани на «подушку безпеки», яка знадобиться вам вже наступного року. Для тих, хто давно хоче накопичити на велику покупку, але ніяк не може її подужати, зірки рекомендують відкладати щонайменше 15% з кожної отриманої вами суми, що б це не було: гонорар, зарплата або допомога вашого партнера.

Здоров’я

______________

Вам не вдається відпочити вже дуже довгий час. Через це можуть повернутися й посилитися застуди та мігрені. Ці симптоми тісно пов’язані зі справжнім обвалом імунітету, який потрібно відновлювати правильним, насиченим мінералами та вітамінами харчуванням і нормованим робочим днем. Не варто нехтувати цими порадами, інакше наступний місяць обіцяє візит до лікаря. 

Продукти місяця – гарбуз і насіння.

Кохання

______________

Відгородитися від проблем, які давно зріють на любовному фронті не вийде, як би ви не намагалися пірнути в роботу або побутові справи. Ви не бажали визнавати, що лише відкладаєте катастрофу, але в жовтні все відкриється. Тому не тягніть, поговоріть з партнером відверто, розсудливо і тверезо: без емоцій обговоріть те, що вас давно мучить і викликає перманентне тремтіння, коли ви повертаєтеся до проблеми думками протягом дня.

Ті Леви, які перебувають у шлюбі та ті, що нещодавно пережили розрив, звертатимуться до психолога та зможуть поступово, у кілька етапів відновити душевний стан та самооцінку, що впала. Таке спілкування з фахівцем точно піде вам  на користь. Жовтень для вас – це місяць роботи з душевним здоров’ям, тому, варто відвідати фахівця в цій галузі, адже зірки пророкують вам цікаву зустріч саме за цих пікантних обставин, яка цілком може перерости в щось більше. 

Сюрпризи

______________

Дивувати будуть і вас, і ви, організувавши схожий один для одного сюрприз, не змовляючись з кимось із близьких людей. 

Дні вдалих починань – 1, 2, 3, 7, 12, 16, 18, 23, 28 і 30 жовтня.

Цікаво на тему: Магній B6: чи справді заспокоює нервову систему?

♍️ Діва

На вас чекають приголомшливі зміни у кар’єрі, тому захопившись цим, не пропустіть справжнє кохання, що весь час було поряд з вами.

Фінанси

______________

Як не дивно, але вам захочеться менше працювати та більше витратити грошей і часу на свої давно бажані хобі, що стали реальністю. Життя сприяє другому і зовсім не дає шансів першому вашому бажанню, оскільки замовлення, клієнти та проєкти сипатимуться на вас, разом зі щедрими гонорарами, як з рогу достатку. Статки лише подвоюватимуться у порівнянні з попередніми місяцями, що недивно, адже до наднавантаження і вічної користі у своїй професійній діяльності вам не звикати. Ви тільки млосно зітхаєте про відпустку, на яку у вас є фінанси, але ось де ж узяти вільний час?

Витрати цього місяця справді будуть чималі: ви суттєво оновите гардероб, станете частіше виходити у світ, бувати в цікавих і статусних місцях, де зустрічають за одягом. Зірки прогнозують Дівам кар’єрний зліт і підвищення доходу, хоч би чим ви займалися, але особливо пощастить тим Дівам, чия діяльність пов’язана з текстами, інформацією та короткими транзакціями. Вдалі угоди з нерухомістю, як на батьківщині, так і закордоном.

Здоров’я

______________

Завдання місяця –  почистити жовчний міхур, додавши корисних жирів, відмовитися від шкідливих. Чудовою ідеєю буде відвідати нутриціолога або придбати особистий супровід на місяць, щоб привести всі системи здоров’я до ладу. 

Продукти місяця – журавлина, полуниця та олія авокадо.

Кохання

______________

Новий знайомий буде надзвичайно схожий на ваше колишнє, палке, але не оцінене кохання. Пристрасть спалахне не одразу, а от спільний інтерес посилюватиметься від зустрічі до зустрічі, та не помітите як почуття захоплять вас двох. Обережніше! Є всі шанси потрапити не лише в трикутник, а й у чотирикутник, з якого виплутатися буде не просто. 

Вільні Діви шукатимуть своє щастя на сайтах знайомств, а знайдуть, хоч як це дивно, в робочому процесі або в школі навчання, наприклад, іноземних мов. А хтось навіть закрутить бурхливий роман із викладачем. Дів понесе в усі тяжкі, незалежно від вашого соціального статусу, при тому, що він досить стійкий. Зверніть увагу на тих, з ким працюєте або навчаєтеся, адже з вас не зводять зацікавлених очей, причому це не один претендент, а набагато більше, тож вибір за вами. Поки ви невинно фліртуєте і відпускаєте милі жарти, марнуючи чарівність направо і наліво, поруч із вами буквально сохне від любові залицяльник, готовий зараз же кинути до ваших ніг цілий світ. І, якщо вже говорити про практичний бік справи, то йому є що вам запропонувати в матеріальній сфері. 

Сюрпризи

______________

Вас несподівано запросить у кіно або ресторан той, на кого б ви ніколи не подумали, настільки ця людина має боязкий вигляд у ваших очах.

Удача чекає на вас – 2, 4, 5, 7, 9, 11, 16, 19, 24, 27, 29 і 30 жовтня.

Цікаво на тему: Секрети успішних жінок 2024: революція мислення та корисні звички

♎️️ Терези

Подбайте про фінанси та здоров’я, і будете винагороджені цікавими знайомствами та сюрпризами.

Фінанси

______________

Цього місяця вам складно буде звести дебет із кредитом, тому що з початком навчального року значно додалося витрат і ви тільки встигаєте оплачувати рахунки. Це стосується навіть тих Терезів, у кого ще немає дітей. Життя немов затягує вас у загальний потік, і вам буквально доводиться витрачатися на знання: купівля необхідної літератури, навчальні курси або абонемент на освітні платформи.

Для когось із вас буде актуальним розщедритися на нові гаджети, але не на дрібниці, а пристойний комп’ютер або щось, що пов’язане з транспортом – моноколесо або самокат буде вигідним придбанням і принесе багато радості в цьому та наступних сезонах. 

Повз красиві речі вам теж пройти не вдасться: з думками тільки про одну сорочку з масмаркету ви ввійдете в магазин, а вийдете звідти з безліччю пакетів. Але хороша фінансова новина в тому, що ті з вас, хто довго шукав собі роботу, нарешті отримають достойну пропозицію, яка дасть вам не тільки дохід, а й дружнє оточення.

Здоров’я

______________

Висока ймовірність злягти з безневинною застудою, взявши тайм-аут на кілька днів і попиваючи журавлинний чай. У цьому разі ви відпочинете, швидко відновитеся, прохворівши з користю. Але, якщо ви проігнорували сигнали тіла і продовжили працювати, можете захворіти надовго, тож будьте пильними та не нехтуйте відпочинком з тотальним відключенням телефону. 

Продукти місяця – кислі ягоди та лимон.

Кохання

______________

У сімейних Терезів у стосунках настільки спокійно, що стає нудно. Здається, що легкий скандальчик для емоційного струсу не завадив би, але ваш партнер немов взагалі не читає ваших думок і не сканує вираз обличчя, який благає про будь-які зміни в особистому житті. Пощастить тим, кому друга половинка зробить сюрприз у вигляді невеликої вилазки на природу або походу в кіно. Як не дивно, іноді навіть така дрібниця здатна зберегти шлюб.

Ті ж із вас, хто перебуває в активному пошуку, перестануть впізнавати себе і дивуватимуться тому, як впливає на вас осінь. Разом із кольором волосся або новими тенденціями в гардеробі, захочеться змінити смаки на протилежну стать. Одним словом, зірки пророкують вам знайомства зовсім не з тим типажем, на який звикли реагувати ваші естетично налаштовані очі. Це буде несподіване знайомство з представником знаків вогняної стихії, а від них вам необхідно триматися трохи далі, коли ви в такому піднесено-романтичному настрої. Пам’ятаємо про з’єднання Ліліт і Південного Вузла, яке досі працює у вашому знаку. Ввмикаємо крайню обережність щодо колишніх, які пробиваються на ваше поле.

Сюрпризи

______________

Ви якимось чудесним чином виділите гроші на бажану покупку, пов’язану з красою і модою, здивувавши всіх статусною і дорогою річчю. 

Дні сприятливі для будь-яких справ – 3, 7, 9, 15, 16, 18, 19, 24, 27, 29 і 30 жовтня.

Цікаво на тему: Як підвищити рівень дофаміну?

♏️ ️Скорпіон

Гроші та справи потечуть рікою, очікуйте на несподіваний прибуток, але залишайтеся уважними до стану здоров’я. 

Фінанси

______________

Гроші, витрачені на друзів і членів сім’ї цього місяця, повернуться у збільшеному розмірі. До них додадуться бонуси, нові проєкти, монетизації ідей і навичок, які надалі принесуть вам чималий прибуток. Для тих із вас, хто мріяв про машину, настає вдалий час для її придбання. Так само вигідними будуть і продажі автомобіля або будь-якого колісного транспорту. 

Цього місяця вам доведеться прийняти безліч гостей: двері будинку буквально не зачинятимуться. Цьому посприяє важлива, доленосна подія у вашій сім’ї, тож готуйтеся до витрат, якщо ви так любите, щоб усе було не тільки комфортно, а й на найвищому рівні. Завдяки такій гостинності, у вашому колі з’явитися людина, з якою ви знайдете схожі інтереси й заробите у спільному проєкті.

Зверніть увагу на пропозицію про роботу, яку вам уже робили в минулому: висока ймовірність того, що вас знову запросять на співбесіду, куди ви не змогли потрапити минулого разу. Не втрачайте свій шанс, адже фінансово там буде перспективно і вигідно.

Здоров’я

______________

Слід поберегти зір і гормональну систему, здати повторно аналізи та знизити навантаження на очі. Деяким з вас підібрати окуляри та відповідну форму контрацепції, яка регулюватиме роботу репродуктивної функції та цикл, а також налагодити водний баланс. 

Продукти місяця – кінза, кріп, авокадо й олія кунжуту.

Кохання

______________

Чи буде продовження з тим, з ким ви нещодавно познайомилися, не думаючи ні про що серйозне, але з ким, поза вашою волею, розвинувся бурхливий роман? Ось те запитання, яке буде актуальним у романтичній сфері впродовж усього місяця. Але замість того, щоб дати закоханій у вас людині хоч якусь зрозумілу відповідь, почнете фліртувати на роботі або в соцмережах так, що вас знову закрутять в осінній любовний вихор пристрастей і переживань. 

Вам, як нікому іншому, до душі інтриги та розслідування, таємниці та секрети, особливо, якщо вони стосуються справ сердечних. Окільцьовані Скорпіони ризикують потрапити в любовний трикутник і будуть насолоджуватися своїм недвозначним становищем, не прагнучи зробити вибір на чиюсь користь. Як не дивно, нових знайомств цього місяця майже немає, а ось привіти з минулого й ефектні появи колишніх вам забезпечені.

Сюрпризи

______________

Вас здивує несподіваний прибуток із джерела, на який ви майже не розраховували. Наступним приємним здивуванням стане те, наскільки той прибуток стане значним.

Сприятливі дні – 5, 7, 9, 11, 14, 16, 20, 21, 27 і 28 жовтня.

Цікаво на тему: 10 міфів про комбіновані оральні контрацептиви (КОК)

♐️ ️Стрілець

Жовтень для Стрільців буде бурхливим і таємничим, а отже тримайтеся міцніше!

Фінанси

______________

Ви багато працювали, фінансово розтягувалися, розширювали сферу впливу, вдосконалювали свої ексклюзивні навички, тож вам до вас прийде заслужена фінансова винагорода з усіх боків. Пощастить, якщо ваша діяльність пов’язана з викладанням, з унікальною системою знань, філософією і подорожами або закордонними інтеракціями. Вам належить зробити вибір, куди інвестувати накопичені гроші: в нерухомість, просування особистого бренду, створених вами товарів або послуги. Більшість із вас отримають кілька перспективних пропозицій, на яких можна заробити в наступні 6-7 місяців. Перспективно вкладати гроші в партнерстві, а не наодинці, бажано з представниками Вогняної стихії або з Дівами та Скорпіонами. З цими людьми ви точно станете багатшими, зможете швидко і якісно реалізувати задумане. 

Витрати в жовтні будуть хоч і значні, але окупляться практично одразу: чи то розкішні іміджеві речі, що змушують дивитися на вас із трепетом, чи то відкриття інтернет-магазину, що буде вельми вдалим і прибутковим проєктом. Друкована продукція, предмети розкоші, езотерика – флагмани ваших продажів. Дерзайте і багатійте!

Здоров’я

______________

Вам слід доробити курс спортивного або лімфодренажного масажу, який ви кинули на півдорозі через велику зайнятість. Якщо хочете зберегти квітучий зовнішній вигляд без кіл під очима, то неодмінно заплануйте собі вихід до СПА або басейну щонайменше чотири рази на місяць. Також добре підійдуть лазня або хамам. 

Продукти місяця – яйця, печінка і бобові.

Кохання

______________

Майже всіх без винятку Стрільців чекають кардинальні зміни в особистому житті, після яких навіть зовні ви станете зовсім іншими. Хтось із вас остаточно розлучиться, навіть без особливої на те причини, як здаватиметься вашому партнерові. Але ви знаєте, що «раптом» у вас наставало і накопичувалося поступово, виражаючись у розбіжностях цінностей і життєвих пріоритетів. Одного жовтневого ранку ви прокинетеся і зрозумієте, що поруч не ваша людина. Закривши цю книжку, із властивою вам мудрістю, попередньо все обговоривши, ви станете вільними на… тиждень. А потім, уже в іншому стані познайомитеся зі своєю людиною, з якою будите жити душа до душі. Роман, що почався в коридор затемнень, – яскравий і доленосний, стрімкий і таємний (саме з тієї чи іншої причини доведеться його приховати навіть від вашого найближчого оточення).

Так само період коридору затемнень, що відбудеться в четвертому домі сім’ї та місця проживання, знаменується для одних пропозицією про шлюб, а для інших ще й переїздом у нову квартиру. Але до з пропозиції руки та серця додадуться солідні статки та пристойні квадратні метри у вигляді вашого подарунка.

Несподівано і приємно до вас виявлять інтерес у новій, нещодавно сформованій кампанії однодумців. Причому, одразу кілька людей, які будуть з вами дружити, але за вас між собою змагатимуться.

Сюрпризи

______________

Відмова від шкідливих звичок якимось дивовижним чином призведе до статусного оточення і нерухомості біля моря. 

Дні фортуни – 1, 2, 5, 7, 8, 15, 16, 18, 23, 26, 27 і 29 жовтня.

Цікаво на тему: 5 класних книг, які покращать твоє інтимне життя

♑️ ️Козоріг

Зміна діяльності та партнера – це лише частина перемін у житті Козорогів. Дізнайтеся більше, що підказують вам зірки.

Фінанси

______________

Козорогам доведеться пережити непрості зміни на роботі та в професійній діяльності, взявши на себе нові обов’язки, які раніше не були знайомі. Хоча місяць буде складним, багатозадачним, порушуватиме всі ваші попередні плани на великі покупки або поїздки, він все-таки закінчиться сприятливо. Ви отримаєте зарплату або прибуток від проєкту майже удвічі вищий, ніж очікували. 

У жовтні ви зіткнетеся з темою страховки або збитку. Причому, події ймовірні з двох боків: можуть виплачувати вам або відшкодовувати станете ви. У вас буде можливість підвищення на роботі, запропонувавши свою кандидатуру, закривши дорогу на бажану посаду всім іншим претендентам і знявши в такий спосіб усі вершки. Ви на це охоче підете, адже вмієте чітко розділяти професійну сферу і дружнє спілкування. Не виключений варіант, що хтось зі знайомих попросить у вас у борг. Пам’ятайте золоте правило для цього випадку «дати стільки, скільки готові втратити». Розумно ризикуйте і все вийде!

Здоров’я

______________

Часті безсонні ночі наштовхують вас на думку перебудувати графік і раніше лягати. Але ви ж трудоголіки! Зірки рекомендують тривалі піші прогулянки перед сном у будь-яку погоду і контрастний душ вечорами. Це зміцнить здоров’я та імунну систему. 

Продукти місяця – корінь імбиру і червоний ягідний чай.

Кохання

______________

Ви буквально натрапите на свою колишню пасію в галасливому і строкатому натовпі на тематичній вечірці, у модному ресторані або на прем’єрі вистави й будете відверто вражені змінами, що відбулися з людиною. Вам запропоновують нові умови спільного проживання та додаткові бонуси, які ви не отримували в минулому з цим партнером. Можливо, це буде цінний матеріальний подарунок. Заманливо і привабливо, але питання «а як бути з нинішнім коханим» буквально повисне в повітрі. Жовтень стане для вас Місяцем непередбачуваності й легковажності, не властивих вашій натурі. Для вільних Козорогів зірки прогнозують дивовижне і неординарне знайомство із загадковою людиною, яка приверне вас із перших секунд спілкування.

Сюрпризи

______________

У вас з’явиться таємний залицяльник, який плутатиме карти та вводитиме вас в оману. 

Сприятливі дні – 3, 5, 6, 8, 12, 14, 18, 19, 25 і 28 жовтня.

Цікаво на тему: Що таке ретроградний Меркурій і як його ефективно пережити

♒️ ️Водолій

Бережіть свої фінанси, перегляньте шкідливі та харчові звички, щоб жовтень склався для вас вдало.

Фінанси

______________

Перестаньте розкидатися грошима направо і наліво, купуючи непотрібні речі. Інакше вже в першу декаду місяця у вас утворяться борги, які нерозумно створювати в період коридору затемнень – вони наростуть, як снігова куля. Заздалегідь складайте список покупок, коли вирушаєте в супермаркет, не кажучи вже про безневинний спонтанний шопінг. Стримуйте пориви взяти участь у загальному драйві марнотратства та перевершити всіх, виділяючись екстравагантністю і вартістю покупок. 

Ви ніяк не вгадаєте свій настрій, навіть якщо звернетеся до астролога із заявкою на похвилинний гороскоп, просто тому, що ви – людина-революція, тож, зірки попереджають: тримайте в узді свої апетити шопоголіка. 

А ось на навчання, курси, книжки та творчий інструментарій, безумовно, варто витратитися. Це допоможе сфокусуватися на одній справі, дасть додаткові навички, які посприяють заробітку в майбутньому. Доречним буде, наприклад, курс із фешн-скетч ілюстрації або ландшафтного дизайну.

Здоров’я

______________

Кинути курити, відмовитися від жирних продуктів і влаштувати перерву у вживанні м’яса, віддавши перевагу рибі та морепродуктам – ось ваша програма мінімум на жовтень. Почніть відвідувати класи з йоги та пілатесу, щоб збалансувати ваш бунтівний дух. 

Продукти місяця – какао і соєві боби.

Кохання

______________

Варто вам з’явитися в новому колективі, як у вас одразу створюється враження, що про вас пліткують і перемивають вам кістки. І справді, цього місяця, ви дасте пліткарям чудовий привід, адже ваше особисте життя нагадуватиме гостросюжетний любовний роман із цікавими авантюрними поворотами. Ви маєте всі шанси опинитися в трикутнику, абсолютно не знаючи, кому віддати перевагу, і водночас слабко уявляючи собі спільне майбутнє хоч з одним із кандидатів. 

Знайомитеся ви в жовтні всюди, навіть коли йдете виносити сміття або зустрічаєте в непрезентабельному вигляді майстра біля під’їзду. На вас немов нанесли чарівний парфум, що відкриває перед вами двері та серця навстіж, варто вам лише наблизитися. У Водоліїв, які перебувають у союзі, трапиться переоцінка цінностей саме у сфері любовних стосунків, коли ви почнете замислюватися, а чи по дорозі вам із цією людиною.

Сюрпризи

______________

Вам до рук помилково потрапить чужий лист або документ, у якому буде секретна і приголомшлива інформація для адресата, з яким ви знайомі. А ось що робити з інформацією, вирішувати вам. 

Вдалі дні – 1, 5, 8, 11, 12, 17, 19, 24 і 28 жовтня.

Цікаво на тему: Що таке гедоністичний голод та як з ним боротися

♓️ ️Риби

Мрії та бажання здійсняться, а любов сама вас знайде.

Фінанси

______________

Гаманець та рахунок значно спустошать родичі або члени сім’ї, сльозливо благаючи надати посильну допомогу, але зрештою ви витратите значну частину своїх заощаджень, не моргнувши й оком, упевнені в завтрашньому дні. Саме ця впевненість подарує вам нове, незаплановане джерело доходу – спільний проєкт із другом дитинства, пропозицію побути тренером у спортивному клубі, куди ви давно ходите, чи допомога з продажу квартири знайомому, виступивши в ролі рієлтора й отримавши гонорар за свої послуги. Не відмовляєтеся від того прибутку, який сам іде до вас у руки. Спрацюють і грошові ритуали, візуалізація та медитативні техніки. Жовтень – той проміжок часу для вас, коли можуть втілитися в життя найсміливіші мрії та фантазії. Занотовуйте свої цілі для найкращих результатів. 

Зірки радять вам покінчити з минулою роботою, адже там не так багато перспектив, а обов’язків за колишню зарплату ставатиме дедалі більше. Великі покупки чекають наприкінці місяця: новий гаджет для дому, дизайнерська сумка або кросівки з лімітованої колекції улюбленого бренду. 

Здоров’я

______________

Треба звернути увагу на м’язовий корсет, а особливо на ділянку поперекового відділу, піти до спортзалу й опанувати м’які тренування з невеликою вагою для закачування спини й загальної бадьорості духу. Цього місяця у вас може початися криза жанру, що виражається в легкій нудьзі та перепадах у настрої. 

Продукти місяця – нектарин і груша.

Кохання

______________

До третьої декади місяця вам здаватиметься, що в романтичній сфері у вас повний штиль і можна не піклуватися зовнішній вигляд. 

Але щойно ви запишетеся на процедури краси, вам неодмінно захочеться подобатися і ловити на собі захоплені погляди. Ви почнете активно виходити в люди та перевтілитеся ще більше, вражаючи протилежну стать і збираючи не лише заслужені компліменти, а й пропозиції пізнати одне одного краще за вечерею при свічках. 

Для вільних (офіційно, а не від забобонів) Риб рекомендується бути напоготові й озброєними одночасно, тому що нові знайомі сповнені таємниць і секретів, а деяких із них вам дуже захочеться розгадати. Посміхнувшись сусідові, ризикуєте отримати сцену колосальних ревнощів, які виходять за рамки дозволеного, або самі влаштуєте італійський скандальчик на порожньому місці з претензіями до партнера. Вашою опорою буде психолог, тож запишіться заздалегідь. Це допоможе зберегти стосунки!

Сюрпризи

______________

Вам вдасться організувати поїздку, на яку ви навіть не розраховували. Будете надзвичайно горді собою, адже поїздка обійдеться в кругленьку суму. 

Дні фортуни – 4, 6, 8, 12, 15, 17, 18, 23, 28 і 29 жовтня.

Цікаво на тему: Як загадувати бажання на День народження, щоб вони здійснились?

Користуйтеся порадами зірок для того, щоб збалансувати свої внутрішні прагнення із зовнішніми обставинами, і нехай енергія жовтня надихає вас на сміливі кроки до мрій і цілей.

Читайте також:

Останні

Як вибрати день для стрижки по місячному календарю

На що тільки не підуть жінки, аби мати здорові, гарні локони. І схему професійного догляду… Докладніше

Вересень 26, 2024

Ідеальні штори для кухні: як вибрати та на що звернути увагу

Штори – є тією самою родзинкою в інтер'єрі, яка створює додатковий затишок і комфорт. Також… Докладніше

Вересень 26, 2024

30 найкращих пілінгів для оновлення шкіри восени

Вдаватися до цієї доглядової процедури можна, звісно, й в спекотні дні, проте з особливою обережністю.… Докладніше

Вересень 26, 2024

День захисників і захисниць України: листівки та привітання

День захисників і захисниць України набув особливого значення для нашої країни. 1 жовтня ми вітаємо… Докладніше

Вересень 25, 2024

Діти бісять і це нормально: чому мамі треба час для себе

Як би сильно ти не любила дитину, настає момент, коли від “Мам, мам, мам” хочеться… Докладніше

Вересень 25, 2024

Вечір французької кухні: готуємо рататуй, шукрут і профітролі

Франція — це місце, де їжа не те щоб культ, але ставлення до неї вельми… Докладніше

Вересень 25, 2024