Категорії: Благодійність

Лінія магазинів EVA та компанія Хенкель в Україні передала засоби індивідуального захисту для медиків на суму 500 тис грн

Відповідальний бізнес об’єднує зусилля для допомоги медикам у боротьбі з коронавірусом.
Компанія «Хенкель в Україні» та Лінія магазинів EVA передали в міські клінічні лікарні Києва і Дніпра захисні засоби майже на 500 тисяч гривень.

Лінія магазинів EVA використовує усі можливості для допомоги лікарням і безпосередньо медикам, які лікують коронавірусних хворих. Декілька соціальних проєктів реалізовано власним коштом компанії, деякі у колаборації з партнерами.

Один з таких проєктів – підтримка ініціативи партнера мережі компанії «Хенкель в Україні» – спрямувати 10% від ціни будь-якого товару ТМ Fa (продукції з догляду за тілом та гігієни) Благодійному фонду CEO Foundation Club. Спільними зусиллями вдалося зібрати близько 500 тисяч гривень та спрямувати їх на допомогу лікарням, які рятують хворих на Covid-19.

За ці кошти благодійний фонд закупив 692 одноразових захисних костюми з бахілами (по 346 на кожну лікарню) та 900 захисних масок SSP2 (по 450 на кожну лікарню), які було передано міській клінічній лікарні №9 міста Києва та їх колегам з клінічної лікарні №21 міста Дніпро.

«У цей складний час, коли Україна і весь світ зіштовхнулися зі смертельною коронавірусною інфекцією, наша компанія використовує будь-яку можливість, щоб допомогти і лікарням, і безпосередньо медикам, які лікують інфікованих хворих. Тому ми з радістю підтримали ініціативу партнера нашої мережі компанію «Хенкель в Україні» і спільними зусиллями придбали 692 захисних одноразових костюмів з бахілами та 900 захисних масок і передали їх у міські клінічні лікарні у Києві та Дніпрі», – говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024