Натхнення

Листівки та привітання з Днем української жінки

Свят багато не буває, адже правда? 😉 Це завжди чудовий привід трохи відпочити від рутини та порадувати себе приємними дрібницями. Цього року на тебе чекає нове свято — День української жінки, приурочений до Дня народження Лесі Українки. Але що це за захід? Нумо розбиратися разом.

Час читання: 2 хвилини та склянка соку 🥃

статья доступна на русском языке

А що за привід?

День українки — це неофіційне свято, яке відзначається 25 лютого. Для всіх воно ще зовсім нове і незнайоме, але одне можна сказати напевно: цей день присвячений кожній з нас — сильній, розумній, гарній і незалежній жінці України; захисниці й берегині домашнього вогнища; сміливій воїтельці, яка стоїть на варті зла, що увірвалося в нашу країну. Вважаємо, що це досить серйозний привід щонайменше пропустити з подружками по келишку Просеко! 🥂

Цікаво на тему: Гайд по «шипучках»: які бувають ігристі вина

Що робити у свято

Оскільки особливими традиціями в День української жінки ми ще не встигли обзавестися, то пропонуємо зайнятися тим, що приносить тобі задоволення. Насамперед привітай себе і в жодному разі не засмучуйся, якщо цього не зробить хто-небудь інший! Нехай твоїм девізом цього дня стануть слова Майлі Сайрус: I can buy myself flowers, I can take myself dancing and I can hold my own hand, ну і все в такому дусі 😈.

Але EVA Blog як справжня подружка завжди з тобою 🧡💚, тож пропонуємо кілька варіантів цікавого дозвілля у це загадкове свято:

Загалом, можеш скористатися нашими ідеями або вигадай щось своє, але в будь-якому разі не дозволяй собі нудьгувати на свято 😘 І ось ще що, лови привітання та листівочки від EVA Blog для твоїх подружок!

Цікаво на тему: Найочікуваніші серіали 2024 року: найкраще від Netflix, Apple TV і HBO

Що написати подружкам

Можеш, звичайно, надіслати їм вірші Лесі Українки, заодно нагадаєш, що у неї сьогодні день народження, але проза все ж таки буде простіше і зрозуміліше, right? 😏

Завантажити листівку

🌹

Привіт! З Днем Українки, дорогенька! 💙💛 Надсилаю тобі свої міцні обійми та побажання нестримних веселощів у це свято і кожен день!

Завантажити листівку

🌹

Україночки, з нашим днем! Ми — горді, сильні та розумні, ніхто ніколи не зломить нашу волю і дух! Будьте щасливі та здорові!

Завантажити листівку

🌹

Вітаю з Днем української жінки! Без вас неможливо уявити нашу країну квітучою і такою, що розвивається. Я пишаюся тим, що можу називати себе Українкою! Слава українським жінкам!

Завантажити листівку

🌹

Ніжні й добрі, сміливі й відважні, розумні й талановиті! Вітаю вас, милі україночки, з Днем Української жінки! Нехай кожен день буде немов свято наповнене світлом, радістю і щастям.💐

Завантажити листівку

🌹

Дорога подружко, з Днем Українки! Пропоную разом зустріти це чудове свято і порадіти цій можливості. Обіймаю і кохаю тебе у всіх Всесвітах❤️

Завантажити листівку

🌹

У такий важкий для країни час саме українські жінки є джерелом віри у швидку перемогу та щасливе майбутнє. Наші стійкі та турботливі українки, бажаю вам благополуччя, щастя і мирного неба!

Завантажити листівку

🌹

З Днем Української жінки! Ви немов сонце яскраво освітлюєте своїх рідних, даруєте їм турботу, тепло і затишок. Будьте щасливі та нехай всі ваші мрії збуваються!

Наша дорога читачко, бажаємо чудового настрою, любові та домашнього затишку! З нашим днем тебе🎉

Читай також:

Останні

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024