Краса

Модний червоний манікюр на осінь 2023: класика і новинки дизайнів

Такий яскравий, сміливий і трохи зухвалий. У нього десятки «облич», але він завжди елегантний і ніколи не вийде з моди. Він зачаровує, заявляє про себе і притягує погляди. Так, це все про червоний манікюр. І зараз для нього саме час! Зібрали для тебе ідеї трендового осіннього манікюру на різну довжину в червоних тонах, де ти точно знайдеш той, який захочеш повторити.

Час читання: 3 хвилини та крем-брюле

статья доступна на русском языке

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Такий різний червоний

Приходячи до свого майстра, тебе напевно вражає буяння червоних відтінків на палітрі з гель-лаками. З холодним і теплим підтоном, насичені, глибокі, пилуваті й ультраяскраві — їх стільки, що просто розбігаються очі! Але це й на краще, адже так кожна може знайти свій «той самий червоний».

Однотонний манікюр у такому яскравому кольорі завжди має безпрограшний вигляд, він завжди в тренді і його можна робити хоч цілий рік. І на коротких нігтях він має такий самий гарний і ефектний вигляд.

На осінь можна обирати глибші відтінки червоного — бордо, бургунді, червоний, рубіновий і марсала. Ідеальний вибір для модного й елегантного образу.

А щоб однотонний манікюр мав ще соковитіший і цікавіший вигляд, його можна посилити втиркою, голографічною фактурою або «котячим оком».

Червоний + нюд

Нюдові відтінки чудово розбавляють насиченість червоного і дають змогу отримати ефектний, але водночас трохи стриманіший нейл-арт. І цей тренд також буде популярний цієї осені.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Як поєднувати нюд із червоним? Варіантів виконання безліч, але розгляньмо найоригінальніші. Виграшно виглядає однотонний червоний манікюр, в якому один або два нігтики виділені прозорим або світлим кольором. Їх можна доповнити геометричним малюнком або нескладним візерунком і отримати цікавіший дизайн.

Манікюр із розводами? Чому б і так!

Хочеться чогось більш яскравого і сміливого? Обирай геометрію і матове покриття на довгі нігті.

Як у Стендаля: дизайни в чорному і червоному

Чорний і червоний — це не просто класична колірна гама, а хіт у світі нейл-дизайну. Ці два глибокі відтінки об’єднують у собі пристрасть і елегантність, створюючи яскравий образ, який не може не привертати увагу. Візьми їх на замітку для стильного осіннього манікюру.

Міксувати їх можна будь-яким чином — створювати градієнти, додати блиску страз (буквально трохи, оскільки поєднання саме по собі дуже насичене), доповнювати геометричними візерунками або робити ставку на мінімалізм, роблячи акцентним один нігтик.

Цікаво на тему: Як вибрати форму нігтів для манікюру

Анімалістичні мотиви

Якщо взяти червоний «фон», додати до нього чорний, білий або інші світлі відтінки, можна отримати стильний манікюр з «тваринним» дизайном для класного осіннього образу.

Більше блиску!

Стрази, блискітки, фольга — ідеальні компаньйони для червоного манікюру. Разом вони завжди виглядають карколомно і круто. Але варто пам’ятати про поміркованість і не перестаратися з яскравим декором, адже червоний сам по собі досить акцентний колір.

Цікаво на тему: 10 небанальних варіантів френча

Дизайн нігтів з осіннім листям

Звісно, тенденція на використання сезонного декору нікуди не дівається. Якщо влітку ми найчастіше робимо щось яскраве (квіти, метелики), а взимку — сніжинки та пуансетію, то восени, звісно ж, варто обирати дизайни з опалим листям, з яким у нас асоціюється ця пора року. Жовте, коричневе, червоне або золотисте, намальоване майстром від руки або у вигляді стікерів і наліпок — у будь-якому варіанті це матиме актуальний вигляд.

Червоний манікюр — це не просто дизайн нігтів. Насамперед це те про самовираження і бажання виділятися. Неважливо, вибереш ти класичний червоний, доповниш його флористичними візерунками або додаси сміливі акценти, такий манікюр заявить про твою впевненість і підкреслить індивідуальність.

Додай фарб у свій образ, особливо коли за вікном сіро і йде дощ, і ти побачиш, як зміниться твій настрій. А разом з ним — і світ навколо тебе!

Читай також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024