Краса

Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Не знаєш, який нейл-арт обрати наступного візиту до свого майстра? Роби ставку на нюд, адже що може бути більш витонченим і доречним до будь-якого образу, ніж манікюр у ніжних природних тонах.

Час читання: 4 хвилини і яблучний сік 🧃

статья доступна на русском языке

Мабуть, це найбільш універсальний дизайн, який коли-небудь існував. Однотонний або з малюнками, він має шикарний вигляд на будь-якій довжині та формі нігтів. Якщо думаєш, що нюд — це нудно, ми зібрали для тебе понад 50 варіантів манікюру в натуральних відтінках, у які неможливо не закохатися.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Ручки на мільйон: однотонний нюд

Погодься, що нейтральний нюдовий манікюр без жодного декору має стильний і дорогий вигляд. З такими нігтиками можна куди завгодно — в офіс, на весілля (навіть на своє), побачення, на зустріч із британським королем і просто на щодень. Щільні та напівпрозорі, з бежевим, рожевим або молочним підтоном — кожен з них матиме розкішний вигляд.

А якщо хочеться чогось цікавого, завжди можна додати втирку на нюдову базу. На довгих нігтях має просто запаморочливий вигляд.

Мінімалізм

Якщо ніжний однотонний манікюр набрид, але водночас хочеться, щоб дизайн нігтів залишався стриманим і ефектним, вибирай нейл-арт у стилі мінімалізм. Він тільки здається простим, але виглядає не менш ефектно, ніж більш креативні варіації з блискітками та стразами.

Цікаві варіанти френча

Жодна добірка з ідеями манікюру не обходиться без класичного французького дизайну. Звісно, френч у звичайній варіації вже приївся, проте він може послужити основою для чогось оригінальнішого. Навіть з акцентом із блискіток він уже має більш святковий та ошатний вигляд.

Поєднання молочної бази з білим — дуже витончений тренд, у який неможливо не закохатися.

Цікаво на тему: Шкода гель-лаку для нігтів: міф чи правда?

Більш зухвалий варіант — із чорним кантом замість білого. Дуже красиво на довгих мигдалеподібних нігтях.

Любителькам анімалістичних дизайнів — френч із леопардовим принтом.

А якщо оформити кожен нігтик по-різному, може вийти щось більш яскраве й оригінальне.

Стильний омбре

Манікюр з градієнтом не виходить із трендів уже котрий сезон поспіль. А в нюдовому виконанні це чудова альтернатива френчу.

Заведено вважати, що омбре має гарний вигляд тільки на довжині, але подивися, який ніжний вигляд він має на коротких нігтях.

Трендова геометрія

У манікюру з геометрією багато прихильниць (і, якщо що, то ми з вами ). За допомогою ліній, трикутників, квадратів та інших фігур можна створити воістину шикарний нейл-арт, який хочеться розглядати та вивчати, як мандалу. А якщо відтінити його шимером або металізованими наклейками, буде просто бомба.

Нюд з металізованими акцентами

Щоб створити святковий образ, досить нанести яскраву помаду, зробити легкі локони, вдягнути улюблені туфлі й додати трохи блиску на нігтики. Для останнього в хід можна пустити будь-який декор: глітери, металізовані наліпки, стемпінг, розсипчасті блискітки, фольгу або стрази. На нюдовій підкладці навіть найяскравіші акценти матимуть витончений і стильний вигляд. Особливо круто виглядає манікюр, якщо температура фону і дизайну узгоджуються між собою: золото — на теплих відтінках, а срібло — на холодних.

Як у Вівальді: ідеї дизайнів за порами року

Манікюр із сезонним настроєм б’є всі рекорди за популярністю. У кожної пори року свій особливий вайб, тому в дизайні нігтів часто використовуються тематичні малюнки та мотиви.

Цікаво на тему: Головні тренди весняного манікюру

Навесні нам хочеться чогось легкого і життєрадісного, тому манікюр з гілочками, листям, квітами (маками, ромашками, тюльпанами) та іншими представниками флори — в самий раз.

Літо – це буяння кольору і яскравості! Нігтики перетворюються на крила метелика, привертаючи увагу всіма відтінками веселки. Якщо ти віддаєш перевагу стриманому нюду або навіть прозорому манікюру, додавши трохи яскравих елементів ти отримаєш модний літній нейл-арт.

Цікаво на тему: Новинки модного манікюру на літо

Оскільки літо асоціюється у нас з відпусткою і відпочинком на пляжі, мотиви з хвилями, мушлями та морськими зірочками повертаються в стрій. З матовим топом має просто wow-вигляд.

Після відпустки настає час глибоких осінніх відтінків. У гру вступають темніші варіації нюду, як однотонні, так і з декоративними акцентами.

Цікаво на тему: Манікюр на осінь: фото ідей дизайну нігтів

Зимовому дизайну характерна особлива естетика. У цей час хочеться чогось затишного, як горнятко гарячого шоколаду, вовняний плед, вогонь у каміні та приємна компанія. Манікюр з об’ємними в’язаними візерунками, що так нагадують улюблений светр — що може бути краще, коли за вікном холодно та вогко?

Цікаво на тему: Стильний зимовий манікюр: 65 фото ідей дизайну нігтів

Сніжинки — ще один трендовий дизайн, який хочеться зробити взимку хоча б один раз.

Продовжувати говорити про нюд можна нескінченно, адже це, мабуть, найактуальніший нейл-арт, що має найбільший попит у всьому світі. Надихайся і зберігай нашу добірку, щоб класні ідеї для манікюру у тебе завжди були під рукою!

Читай також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024