Астропрогноз 2023

♎️ Терези: довіртеся янголу-охоронцю

Завдання року – довіритися своєму ангелу-охоронцю, яким виявиться покровитель або наставник. Життєвий досвід, набутий у 2022 році, неоціненний, і завдяки йому ви пройдете по краю слизьких і небезпечних ситуацій, не вплутавшись у них.

Час читання: 1 хвилина та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Бажано залишити глобальні проєкти на початок 2024 року. Дуже актуальна жіноча тема, співпраця та будь-яка взаємодія з жінками. В їх особі світ частіше підкидатиме вам як опонентів-конкурентів, так і провокаторів-подруг та колег. Важливо зайнятися своїм здоров’ям, почати займатися спортом та переглянути харчування — опрацьовувати Венеру-Марс, тим самим допомагати всесвіту гармонізувати стосунки з протилежною статтю та налагодити партнерство.

Кохання

___________________________

❤️️Кохання. Ну, Терези, тримайтеся! Познайомитися для особистих стосунків можна гуляючи у парку із собачкою, вплутавшись у конфлікт чи у лікаря. Вибирайте, що вам більше до вподоби. Маркером змін в особистому статусі так само стануть тварини й будь-які взаємодії з ними: відвезли хом’ячка подруги до ветеринара або залишили кота мамі — і те, й інше спровокує появу романтичного захоплення. У Терезів, що знаходяться у тривалих та міцних відносинах, виникнуть складнощі у розумінні з партнером, але спільне хобі допоможе вирішити будь-який конфлікт.

Ризики року

___________________________

Ризики року лежать у площині фінансів та інвестування у незнайому вам сферу. Щоб уникнути грошових втрат, прислухайтеся до того, кого вважаєте своїм гуру, учителем, а також побудуйте виважений план і вкладайтесь у фінансовий інструмент, де заздалегідь готові втратити, але невелику суму. Наприклад, внесок із плаваючим відсотком або 10€ на покупку NFT, акцій. Навіть незначна сума нівелює ризики. Тримайтеся подалі від Козерогів або принаймні не вступайте з ними в конфлікт і не сперечайтеся. А ось Риби доведуть вас до сказу!

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Важливий період

___________________________

Важливим періодом стане літо 2023 року. Особливо спекотним буде серпень місяць, адже саме він змінить ваше життя назавжди, і вам доведеться приймати рішення, що давно зріє. Розслабитись можна буде лише у новому році, тоді ж і відбудеться ще одна глобальна зміна у кар’єрі.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

Останні

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024