Кухонна мийка — ідеальне місце для розмноження бактерій, а звідси вони легко потрапляють до наших тарілок та їжі. Певно, ви вже знаєте про те, що найбруднішим місцем вдома є не підлога, а кухонна губка, рушник та мийка! Навіть унітаз виявляється чистішим за кухонні поверхні, а все тому, що його ми дезінфікуємо значно частіше. Тож коли та як чистити кухонну мийку та які засоби для цього обирати, щоб убезпечити себе та рідних від контакту зі шкідливими бактеріями, читайте в новій статті на EVA Blog!
Найкраще дезінфікувати раковину один раз на тиждень — цього буде цілком достатньо задля того, аби підтримувати її в чистоті та не дозволити бактеріям розповсюдитися кухнею. Промивайте її також по мірі забруднення — кожного разу після миття овочів, риби, м’яса.
Під час виконання хатніх справ не забувайте захищати руки від контакту з побутовою хімією: використовуйте господарські рукавички.
Бажаємо легкого прибирання та гарного настрою!
Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше
Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше
Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше
Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше
Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше
Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше