Натхнення

Астрологічний прогноз на липень 2022 року

Літо, постривай, куди ж ти так поспішаєш🥺? Не встигли й оком моргнути, як зі швидкістю світла повз нас пролетів червень. Напишіть у коментарях, хто встиг хоч трохи відчути перший місяць літа та насолодитися теплими променями сонечка☀?

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Ну а поки ви перемотуєте стрічку спогадів, липень вже на повну панує за вікном. І для того, щоб цей місяць для наших читачів пройшов спокійно і не приніс додаткових турбот, EVA Blog підготував астропрогноз на липень.

Прогноз від астролога Василіси Яновськи

Нагадаємо, Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Дорогі друзі! Нехай цей прогноз допоможе вам скоригувати дії у складні дати, якими липень ряснітиме. Не у всіх є можливість вирушити у відпустку або просто виїхати в безпечне, спокійне та відокремлене місце, адже це було б найактуальнішою поведінкою у липні.

Важливі дати липня

Небезпечні дати, в які краще не планувати важливих справ, бо згущення планетарних трендів створює напругу і збиває з пантелику, перевіряючи на міцність і ламаючи радар прийняття рішень.

1 липня заправляє балом Марс у всій своїй агресивній активності — руйнації, розрив стосунків та домовленостей. Цей аспект можна нівелювати лише здоровою та продуктивною ініціативою, взявши на себе відповідальність по-великому.

2 липня. Не встигнувши відійти від першого дня місяця, на зміну приходить наступне випробування — Місяць провокує конфлікти з рідними та близькими, несподівані та різкі спалахи гніву можуть зіпсувати будь-які найдобріші стосунки. Тримати удар допоможе усамітнення, рот на замку та благодійність.

9 липня працює аспект Меркурія — хибна інформація, плутанина в документах, нерозуміння в комунікації, психологічні стреси та бажання ухвалити неадекватне рішення. Залишитися у фокусі уваги на позитиві та утримати контроль над своєю промовою зможуть лише ті, хто впевнено йде до своєї мети. Увага! Не сперечайтеся сьогодні, тому що можете втратити роботу і будьте обережнішими за кермом — небезпека ДТП.

Цікаво по темі: Стрес: як не стати заручником своїх емоцій

13 липня «дива» Венери — від легкого потрапляння на гачку шахраїв та аферистів, які з’являться і на світовій арені, до подарунків небес: несподіване знайомство чи виграш у тих, хто не боїться ризикувати.

З 17 по 20 липня краще нікуди не їхати та відкласти заняття спортом, екстримом на потім – працює складний та деструктивний аспект із Плутоном, мета якого – трансформація через біль та великі втрати: аварії, травми, опіки та загоряння. У цей проміжок часу бунтує навіть природа. У такі дні ймовірні фінансові кризи, поневіряння та втрати, банкрутство світових лідерів та падіння влади. Ті, хто обирає зміни усвідомлено, досягнуть успіху в бізнесі або знайдуть чудове зцілення.

Цікаво по темі: Як зберігати спокій, коли навколо розгортається паніка

З 24 по 28 липня наше завдання просто вижити, оскільки на небесах вишиковуються в найскладніших конфігураціях Меркурій, Венера, Марс, Уран і Ліліт — Фам Фаталь, яка нікого не щадить.

У ці дні можливі вагомі руйнування, зміна влади у великій політиці і навіть природні катаклізми, а також авіакатастрофи та катастрофи планів.

Як не потрапити в “дати-капкани” у липні

Пам’ятаємо, що єдиний кого не чіпає Ліліт, залишаючи все набуте раніше на своїх місцях — високорозвинена духовна людина, яка не має жодної прив’язки до матеріальних цінностей. Тому, друзі, компенсація — весь місяць ділимося зі світом вдвічі більше, ніж дозволяють ваші можливості: годуємо птахів, тварин, допомагаємо людям похилого віку, дітям, просто будь-яким людям, які крають ваше серце, переводимо гроші ЗСУ і беремо активну участь у захисті пам’яток архітектури. Годуємо, лікуємо, дбаємо та допомагаємо вийти з кризи тим, кому важче, ніж вам.

Кохання та емпатія, як і раніше, залишаються живою водою і чарівним еліксиром!

 

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024