Краса

Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Мода на все українське сьогодні на підйомі як ніколи 💛💙. Світ одягається у вишиванки, співає «Щедрик», знайомиться з борщем із пампушками, кінематографом, мовою та нашою культурою. Однак запит на продукти «made in Ukraine» (у широкому сенсі цього слова) не тільки зовнішній, а й внутрішній. Зараз покупці з гордістю роблять вибір на користь українських виробників, як молодих, так і тих, хто на слуху вже не перший рік. І стосується це найрізноманітніших категорій товарів.

Час читання: 4 хвилини та трав’яний чай 🍵

статья доступна на русском языке

Всебічно підтримуючи цей тренд, ми готуємо для наших читачок серію статей про догляд за обличчям, тілом і волоссям від класних українських компаній. Гідних брендів косметики у нас дуже багато (а суперових продуктів — у сотні разів більше), тому вибір був не простим. Але ми постаралися зібрати найбільш, на наш погляд, цікаві засоби для базового догляду за шкірою, з огляду на потреби найрізноманітніших її типів. У рамках цієї добірки пройдемося найосновнішими продуктами: для очищення, тонізації та зволоження.

Цікаво на тему: ТОП-21 кращих гелів для вмивання

Крок 1. Очищення

Ти напевно знаєш, що комплексний догляд за обличчям завжди починається з очищення. Чим ретельніше ти його зробиш, тим красивішою і здоровішою буде твоя шкіра. Зібрали для тебе 6 класних засобів для вмивання, серед яких напевно знайдеться твій ідеальний продукт.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing FoamПінка для вмивання- жирна;
- комбінована.
- AHA- та BHA-кислоти.
Lapush Foam For WashingПінка для вмивання- суха.- молочна кислота;
- протеїни рису.
Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing GelГель для вмивання- нормальна;
- комбінована.
- гіалуронова кислота;
- алое.
Пінка для вмивання Joko BlendПінка для вмивання- нормальна.- гідролат лаванди;
- муцин равлика;
- D-пантенол.
Sue PrebioticГель для вмивання- для всіх типів.- пребіотики.
Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme PowderЕнзимна пудра- для всіх типів.- вітамін С;
- рисова пудра;
- біла глина.

Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing Foam

М’які ПАВи у складі Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing Foam дають змогу делікатно, але водночас ефективно очищати від забруднень жирну та комбіновану шкіру, не порушуючи захисного бар’єра. Серед активних інгредієнтів — AHA-, BHA- і РНА-кислоти, які м’яко відлущують, освітлюють і зменшують пігментацію та сліди від акне. Пінка має рівень pH 5.0, не містить сульфатів, а її формула не тестується на тваринах.

Lapush Foam For Washing

Власницям сухої шкіри рекомендуємо звернути увагу на Lapush Foam For Washing. У складі м’якої пінки для вмивання можна знайти молочну кислоту, протеїни рису і пантенол, завдяки чому вона зволожує і покращує регенерацію клітин. Засіб добре змиває будь-які забруднення, водночас не шкодить мікробіому шкіри та не викликає відчуття стягнутості.

Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing Gel

Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing Gel — глибокоочисний гель для нормальної та комбі шкіри. Він майстерно справляється із забрудненнями та залишками макіяжу, матує, звужує пори та покращує колір обличчя. Формулою передбачені такі компоненти, як гіалуронова кислота (низько- і високомолекулярна), наносрібло, ретинол і алое, що дає змогу разом з очищенням здійснювати легкий пілінг, а також зволожувати та відновлювати шкіру.

Цікаво на тему: Тільки нікому: лайфхаки домашнього догляду за собою

Пінка для вмивання Joko Blend

У пінці від Joko Blend тішить не тільки зміст, а й форма. Засіб представлений в упакуванні зі зручною щіточкою, що дає змогу домогтися ретельнішого і глибшого очищення і м’якого пілінг-ефекту. У складі присутній муцин равлика, Д-пантенол, мигдальна олія і гідролат лаванди — компоненти, які перешкоджають пересушуванню, стимулюють оновлення клітин, загоюють і відновлюють шкіру.

Sue Prebiotic

Інулін і біолін у складі гелю для вмивання Sue є пребіотиками, які відновлюють захисний бар’єр шкіри та сприяють природній регенерації клітин. Завдяки ароматичним оліям грейпфрута, лимона і неролі, продукт має ніжний цитрусовий аромат. Засіб може бути застосований для будь-якого типу шкіри, має натуральну веганську формулу та екологічне пакування, яке можна (і потрібно) повторно переробляти.

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Але не «вмивашками» єдиними славляться українські бренди. Ензимна пудра Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder — це засіб 2-в-1, який забезпечує глибоке очищення і м’який пілінг на кожен день. У ньому містяться дрібнодисперсні ензими, вівсяне борошно і рисова пудра, які дбайливо відлущують ороговілі клітини, видаляють будь-які забруднення, включно із залишками макіяжу, вирівнюють колір і тон шкіри. Екстракт зеленого чаю в складі нівелює дію вільних радикалів, вітамін С освітлює, а ліпаза сприяє звуженню пор і регулює вироблення себума.

Цікаво на тему: Що таке ексфоліанти та чи потрібні вони твоїй шкірі

Крок 2. Тонізація

Після вмивання важливо привести pH в норму і нейтралізувати дію водопровідної води, готуючи шкіру до більш ефективного засвоєння активних інгредієнтів, що містяться в подальшому догляді. Тому без тоніків і тонерів у beauty-рутині нікуди. Лови 5 гідних засобів, зроблених в Україні.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face TonerТонер- для всіх типів.- алое;
- пробіотики.
Lapush For Dry And Sensitive SkinТонік- суха;
- чутлива.
- нікотинова кислота;
- пантенол;
- протеїни пшениці.
Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face TonicТонік- для всіх типів;
- застосуємо в разі куперозу і розацеа.
- ніацинамід;
- центелла азіатська;
- гідролат лаванди.
Hillary Centella TonerТонер- нормальна;
- комбінована.
- гіалуронова кислота;
- центелла азіатська.
Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua TonicТонік- суха;
- чутлива;
- зріла.
- колаген;
- ефірна олія рожевого дерева.

Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner

Заспокоїти шкіру, тонізувати її та відновити гідроліпідний баланс допоможе Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner. У формулі міститься екстракт алое і ламінарії, пробіотики та ланолін, завдяки чому засіб ефективно регенерує, підвищує імунітет і позбавляє відчуття стягнутості. Тонер може застосовуватися для будь-якого типу шкіри й особливо класно себе показує після застосування пілінгів, кислот та іншого агресивного догляду, відновлюючи шкіру та знімаючи подразнення.

Lapush For Dry And Sensitive Skin

Lapush For Dry And Sensitive Skin — це не тільки тонізація і підготовка обличчя до наступних продуктів, а й зволоження, пом’якшення, загоєння та антибактеріальна дія. Цей засіб призначений, зокрема, для чутливої та сухої шкіри. Продукт містить молочну і нікотинову кислоти, пантенол, мед, протеїни пшениці, екстракт розмарину та алантоїн. Такий «набір» компонентів дає змогу посилити регенерацію клітин, зробити тон і мікрорельєф рівнішим, наситити шкіру і забезпечити антиоксидантну дію.

Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face Tonic

Гідролат лаванди, екстракт центелли і ніацинамід — те, що потрібно при куперозі та розацеа. Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face Tonic розроблений спеціально для цих проблем і допомагає зняти подразнення, лущення, почервоніння і відчуття стягнутості. Тонік сприяє вирівнюванню кольору обличчя і зміцненню стінок судин, має омолоджувальні властивості та робить шкіру більш пружною.

Hillary Centella Toner

У тебе нормальна або комбінована шкіра? Рекомендуємо Hillary Centella Toner з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли в складі. Засіб допомагає утримувати вологу в шкірі, стимулює вироблення колагену, посилює захисний бар’єр, а також зменшує сліди постакне і м’яко освітлює. Зручний флакончик з пульверизатором дає змогу розпилювати продукт відразу на шкіру без використання ватних дисків.

Цікаво на тему: Що таке тонік для обличчя і навіщо він потрібен?

 

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic – відмінний компонент для антивікового догляду. Колаген і гіалуронат натрію в складі тоніка розгладжує заломи й запобігає утворенню нових, зміцнює шкіру та омолоджує її, а ефірна олія рожевого дерева відновлює захисні функції, зволожує й допомагає позбутися подразнень. Засіб також підходить для власниць чутливої та сухої шкіри.

Крок 3. Зволоження

Завершальний етап у повсякденному догляді — використання крему. Основна його мета полягає у зволоженні та захисті шкіри. Але у формули сучасних продуктів додаються різні активні інгредієнти, завдяки чому креми здатні чинити додаткову дію — відновлювати гідроліпідний баланс, захищати від ультрафіолету, зменшувати пігментацію і багато іншого. Тут ти знайдеш засоби для денного і нічного догляду, які допоможуть зробити твою шкіру кращою.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Lapush Face Cream Day CareДенний крем- нормальна.- вітамін С;
- центелла азіатська.
Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & JojobaУніверсальний крем- проблемна;
- жирна.
- саліцилова кислота;
- олії жожоба і таману.
Piel Cosmetics Youth Defence Detox CreamНічний крем- для всіх типів.
- гіалуронова кислота;
- папаїн;
- наносрібло.
Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream Універсальний крем- чутлива.- гіалуронова кислота;
- вітаміни Е і С.
Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care CreamДенний крем- для всіх типів.
- колаген;
- сквалан;
- кофеїн.
White Mandarin Active LiftingУніверсальний крем- для всіх типів.
- екстракт водоростей;
- олії оливи та макадамії.

Lapush Face Cream Day Care

Шукаєш класний крем, який зволожить, зміцнить і зробить шкіру гладенькою? Lapush Face Cream Day Care тобі на допомогу. Завдяки екстрактам гінкго білоба, центелли та полину в складі, продукт допомагає боротися з першими ознаками старіння, недосконалостями шкіри й має антиоксидантну дію. А вітамін С і олія шипшини допомагають звузити пори та вирівняти рельєф і тон обличчя. Чудовий варіант на кожен день для нормальної шкіри в зручній пляшечці з дозатором.

Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba

Саліцилова кислота в складі Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba допомагає налагодити гідроліпідний баланс і забезпечує антибактеріальну дію. За тривалого використання цей компонент позбавляє висипань і перешкоджає утворенню нових, а олії жожоба і таману відновлюють, зміцнюють, живлять і захищають від втрати вологи. Ідеальний засіб для догляду за проблемною і жирною шкірою.

Piel Cosmetics Youth Defence Detox Cream

Cosmetics Youth Defence Detox Cream з папаїном, двома видами гіалуронової кислоти та наносріблом — універсальна «зброя» для нічного догляду для будь-якого типу шкіри. Завдяки активним компонентам, крем ефективно відновлює і загоює, зволожує, зменшує пігментацію, нормалізує роботу сальних залоз і надає детокс-ефект. Те, що потрібно для молодості та сяйва твоєї шкіри.

Цікаво на тему: Тест: Зволоження, відновлення, SPF: який фокус у догляді обрати саме тобі?

 

Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream

Повноцінний догляд за чутливою шкірою дарує Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E. Гіалуронова кислота в його формулі забезпечує інтенсивне зволоження, відновлює пружність і розгладжує зморшки. Живильні властивості забезпечені вітаміном Е, він пом’якшує і заспокоює, а вітамін C є потужним антиоксидантом, що захищає від шкідливого впливу довкілля і сприяє виробленню колагену, покращуючи текстуру шкіри.

Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care Cream

Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care Cream — денний крем з SPF 30 і матувальним ефектом від професійного бренду косметики. Він забезпечує високий рівень захисту від УФ-випромінювання, але водночас не обдаровує ефектом щільної маски та жирним блиском. Засіб представлений у великому об’ємі (цілих 250 мл), а значить, що одного тюбика вистачить надовго. У його складі — сквалан, колаген і кофеїн, які надають підтягувальну дію, а також зволожують, живлять, відновлюють і тонізують шкіру.

White Mandarin Active Lifting

Формула White Mandarin Active Lifting створена спеціально для боротьби з віковими змінами й підходить для будь-якого типу шкіри. Крем має легку текстуру, яка швидко поглинається і не залишає липкості. Ліфтинг-ефект забезпечується екстрактом водоростей і спіруліни — вони зміцнюють, омолоджують і підвищують тургор. Сквалан і олії макадамії, оливи та моной де таїті живлять, відновлюють і розгладжують шкіру, а амінокислоти та алантоїн сприяють оновленню клітин і загоєнню.

Ця добірка доводить, що серед наших виробників є безліч класних продуктів, які допомагають вирішити найрізноманітніші завдання в повсякденному догляді. А ти вже користуєшся косметикою від українських брендів? Розкажи нам про своїх фаворитів або поділися своїм wish-листом. Не забудь поставити лайк, якщо стаття була для тебе пізнавальною 🥰. І залишайся з нами, щоб не пропустити наступну добірку з топовою українською косметикою.

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Прекрасний підібраний та представлений догляд.🙌🏻💙💛Спасибі за поетапне розʼяснення🫶🏻Як і завжди прекрасна стаття 🥰🫶🏻💚«Базовий догляд за обличчям від українських брендів.»

Останні

Вікно Овертона: як змінювати своє сприйняття норми

Звертала увагу, як ідеї та теми, що колись здавались дивними та неприйнятними, з часом починали… Докладніше

Червень 28, 2024

Вечір китайської кухні: апельсинова курка, баоцзи та кокосовий пудинг

Я хотіла тобі розповісти, як приготувати качку по-пекінськи, але, на жаль, автентичний рецепт повторити в… Докладніше

Червень 28, 2024

Наймодніші жіночі купальники 2024

Літо в самому розпалі, а ти ще не встигла оновити свій купальник? Це нікуди не… Докладніше

Червень 28, 2024

Не тільки Lost Cherry: 10 незаяложених парфумів з нотами ягід

Які парфуми спадають на думку першими, якщо мова заходить про ягідні аромати? Багато хто напевно… Докладніше

Червень 28, 2024

Капсульний гардероб для дівчат з фігурою plus size

Одягнути перші дві речі, які витягнеш з шафи, та бути впевненою, що ідеально виглядатимеш. Хіба… Докладніше

Червень 27, 2024

Без чого не уявляють догляд за волоссям автори EVA Blog

Як і якими засобами доглядають за волоссям автори EVA Blog? У цій добірці ми зібрали… Докладніше

Червень 27, 2024