Догляд за тілом

Без чого не уявляють догляд за тілом автори EVA Blog

Продовжуючи тему косметичних фаворитів авторів EVA Blog, сьогодні на черзі баночки для догляду за тілом. Тут ти знайдеш безліч скрабів, засобів для душу та лосьйонів після нього, які кожна з нас щиро любить і завжди має на поличці у ванній.

Цікаво на тему: Без чого не уявляють догляд за обличчям автори EVA Blog

Засоби для очищення та екфсоліації

Володарка чорного пояса з червоних помад, трендів у соціальних мережах, пікантних питань і самовираження за допомогою одягу.

Скраби для тіла — це моя любов. Часто експериментую з новинками, адже для мене дуже важливо, як засіб пахне. Особливо, як він потім відчувається на тілі. Комусь не подобається, коли після купання залишається шлейф від косметичних засобів, а я люблю цей ледь помітний аромат на шкірі. Та й сам процес ексфоліації в поєднанні з самомасажем — гарна релакс-процедура.  

Засоби UTerra Native купую часто. По-перше, досить широкий вибір, по-друге, можна швидко придбати в EVA біля дому. Раніше моїм улюбленцем було мило-скраб UTerra Native Tart Sucre, бо я просто кайфую від його запаху. Так, не надто економна витрата, але є зручна коробочка для зберігання.

Останнім часом на моїй поличці впевнено осів кавово-сольовий скраб UTerra Native Кава і бабассу. Кава як компонент засобів для тіла є моїм фаворитом, хоч і використовую не на повсякденній основі, бо сухий тип шкіри шкідливо відчищати до скрипу. Сольові та цукрові варіанти все ж більш корисні. Тож скраб від UTerra Native у моєму випадку дає хороший мікс уподобань і користі, яка посилюється завдяки оліям бабассу і какао в складі. Тож після використання присутнє не лише відчуття чистоти, а й приємна бархатистість.

Цікаво на тему: Гід з вибору скрабу для тіла: секрети та поради

Але зазначу, що цей скраб варто з обережністю використовувати, якщо маєш невеличкі подряпини чи порізи, бо сіль у складі викличе легке печіння. Та й узагалі, при пошкодженнях шкіри, на мій погляд, краще утриматися від скрабування. Ще зазначу, що цей косметичний продукт за свій об’єм 250 мл має дуже приємну ціну. А якщо додати його до обраного на сайті EVA.UA, то завжди знатимеш, коли на нього почнеться акція, і покупка взагалі супербюджетною вийде.

Улюблені продукти для зволоження шкіри

Завжди в курсі останніх подій у світі літератури, порадить серіал, від якого нереально відірватися, і зробить фото на будь-яку «мильницю», гідне International Photography Awards.

Крім гелів для душу, які я постійно міняю, пробуючи то один, то інший продукт, я використовую молочко, щоб пом’якшити та зволожити шкіру. Це відомий український бренд White Mandarin і його молочко з цілющими травами для тіла та для рук. Туди входять олії ши та виноградних кісточок (так, я трохи повернута на винограді, що поробиш), які ретельно і глибоко доглядають за шкірою. Засіб живить, підтягує шкіру і надає тонусу. Молочко добре вбирається, тому я без проблем використовую його зранку після душу.

Цікаво на тему: 10 найкращих зволожувальних кремів для тіла


Фея технічної підтримки EVA Blog, яка залишається за лаштунками, але без неї наш проєкт був би схожий на лінивця з «Зоотрополіса».

Є один класний продукт у моєму догляді за тілом — заспокійливий лосьйон Q+A Salicylic Acid Smoothing Lotion. Він добре зволожує і має мегаприємний запах кавуна, але при цьому досить помірний. Його переваги — він містить саліцилову кислоту і дуже ефективний у разі висипань на спині та декольте. А ще продукт бореться зі слідами від них і мені він дуже-дуже допоміг, це просто моя знахідка. Лосьйон дійсно ефективний. Після того як я ввела його у свій догляд, у мене зникли прищики. А ще після нього приємна м’якість на шкірі без плівки, і, повторюся, просто шикарний запах.

Комплексний догляд за тілом

Руйнівниця beauty-міфів і не тільки, знає все про останні досягнення в косметології та медицині, докопається до істини, як би далеко вона не була закопана.

Мій догляд за тілом складається в основному з трьох продуктів, якими я з тобою поділюся з великим задоволенням. Зізнаюся відразу, я безмірно закохана в скраби від бренду UTerra Native. Виділити якийсь один конкретний продукт я не можу, оскільки встигла перепробувати багато різних скрабів і всі вони мені ідеально підійшли.

Одного разу на День народження мені подарували цукровий скраб, без якого я вже, напевно, не зможу жити – Tree Hut Watermelon. Аромат стиглого кавуна просто божевільний. Щоразу, відкриваючи баночку, я ще кілька хвилин просто насолоджуюся запахом засобу. Шкіра після використання скрабу дуже ніжна і добре зволожена. Зізнаюся чесно: цей малюк вартий кожної гривні.

Я намагаюся регулярно робити собі антицелюлітний масаж (тут головне слово «намагаюся»). На черговому розпродажі профкосметики я вихопила собі класну сироватку Payot Herboriste Detox Serum-in-Oil Cellulite Corrector за супервигідною ціною. Спробувала і не розчарувалася. По-перше, засіб дуже зручно наносити, оскільки флакончик виконаний у вигляді спрею. По-друге, у нього дуже хороший склад і властивості. І, по-третє, це суха олія, яка не залишає після себе жирного сліду на шкірі та на одязі.

Цікаво на тему: 6 засобів для догляду за тілом, без яких не обійтися

Моя найбільша проблема — суха шкіра. Тому зволожувальні засоби для тіла — мої обов’язкові продукти в б’юті-рутині. Дуже люблю крем Q+A Vitamin C Body Cream з вітаміном С. Він дуже класний: добре зволожує, швидко поглинається, має натуральний склад, чинить антиоксидантну й омолоджувальну дію, має приємний, ледь вловний аромат. Однозначно рекомендую спробувати тим, хто ще перебуває в пошуку свого ідеального крему для тіла.


Експертка з кулінарних експериментів і наукових досліджень, перекладачка складних термінів і процесів на «людську» мову.

У мене два улюбленці, якими так хочеться поділитися — це скраб і мус. Якщо ти, як і я, неймовірно кайфуєш від ароматів косметики, тоді скраб MONIQUE Tropical Wood точно тобі сподобається. Відкривши баночку, хочеться його відразу з’їсти. Засіб ще й відмінно справляється зі своїм основним завданням — ексфоліацією. Це мій перший скраб з цієї лінійки, але чомусь здається, що точно не останній. Вже дуже хочеться спробувати ще й інші.

Раніше я користувалася доглядом від UTerra Native, скрабом зокрема. Мені дуже подобається серія цих засобів. Співвідношення ціна-якість ідеальне. Попри те, що я вирішила вибрати ексфоліант іншого виробника, замінити свій улюблений мус UTerra Native Ягідний клафуті поки не наважуюся. Знову ж таки, запах — бомба, зволожує відмінно, не залишає після себе липкої плівки та неприємного жирного блиску. Просто ван лав!

Цікаво на тему: 10 найкращих парфумованих спреїв на літо


Любителька доглядових банок і макіяжних лайфхаків, парфумерний маніяк-початківець (поки що), відрізнить у кадрі Раяна Гослінга від Раяна Рейнольдса.

Як фанат олій у догляді, я використовую гідрофілки для душу замість гелів. І особливо закохана в Bielenda Exotic Paradise Bath & Shower Oil Papaja. Просто запаморочливий тропічний аромат і приємна текстура. Він дбайливо очищає шкіру, але при цьому абсолютно не сушить, як можуть іноді гелі для душу. А ще, хоч я й обожнюю скраби UTerra Native, як і більшість моїх «колег по beauty-цеху», іноді на основі цієї гідрофільної олії я сама роблю скраб, додавши до засобу каву дрібного помелу. Дуже подобається!

Я не завжди використовую зволожувальні засоби після душу, бо після олії шкіра зволожена і не потребує особливих продуктів. Але дуже люблю гель із кофеїном Lirene Antycellulitowa Bio-Lipoliza. Ні, я не настільки наївна, щоб очікувати від нього зменшення об’ємів 😆, але він дуже здорово підтягує і розгладжує шкіру в «тих самих» проблемних місцях. Важливо, що за такої дії він не чинить ні охолоджувального, ні зігрівального ефекту, що я дуже не люблю в антицелюлітних засобах. Максимальний комфорт, швидке поглинання, оскільки це гель, а не крем, і до того ж пахне приємно. Мій абсолютний must-have!

Цікаво на тему: 16 ефективних антицелюлітних продуктів для тіла твоєї мрії


Патрон нашого колективу, знає все про те, як зібрати трендовий look, дієтичний сніданок і реакції зі смішним смайликом у робочому чаті.

Одного сонячного дня я почула «пилинь» і ще один, і ще — це були повідомлення в Telegram від моєї подружки. Їх було вісім, і я подумала, що, можливо, сталося щось страшне… Але це були фото гелю для душу Moxa’m Enjoy Every Moment з різних ракурсів. Для замітки: мене так не фотографують, коли я прошу, тому що, мабуть, я не гель для душу 😂.

Після такого спаму в особистих я була змушена спробувати цей гель і тепер він у мене на постійному проживанні у ванній кімнаті. Скажу так, всі гелі з цієї лінійки неймовірно ароматні, але найулюбленіший саме Moxa’m Enjoy Every Moment. До речі, вся лінійка парфумована і мій фіолетово-блискучий краш схожий на парфум Lanvin Eclat.

У моєму арсеналі догляду за тілом не так багато продуктів, як для обличчя, тому довго гортати не доведеться — залишився скраб і масло. Усі скраби, які у мене були за останній рік — це скраби українського бренду Joko Blend. Я встигла спробувати чотири різних скраби цього бренду і всіма залишилася задоволена.

Класичний кавовий скраб з додаванням ментолу Joko Blend Mint. Чому саме він? Тому що зараз цей красень стоїть переді мною 😏. Що про нього можна сказати: чудовий запашний аромат, ледь-ледь охолоджувальний ефект від ментолу, зручна упаковка. У бренду Joko Blend є великий вибір як кавових, так і кокосових скрабів, гадаю, кожен може обрати щось для себе.

Цікаво на тему: 9 б’юті-обіцянок своєму тілу

На солодке залишила знахідку цього року, мою любов — олію від Elemis з екстрактом камелії. Чесно скажу, тут теж попрацювала подружка, але інша — скрізь суцільна спокуса 🤭. Я шукала олію, а вона з таким захопленням мені почала розповідати саме про цей бренд і саме про цю олію… Був такий опис, що я в якийсь момент подумала, що вона отримує комісію від продажів 😆.

Усе, що вона розповідала, відповідає дійсності. Хто любить усе нюхати, як я? Аромат — чудовий. Вбирається в шкіру — миттєво. Не треба після нанесення гуляти голяка по квартирі й чекати, коли вже можна одягатися, щоб не забруднити піжаму. Склад цієї олії спрямований на пружність і еластичність шкіри, а ще продукт допомагає запобігти розтяжкам і бореться з наявними. Я максимально задоволена 😍.

А які є у тебе фаворити в догляді за шкірою тіла? Які засоби постійно у твоїй «ванній косметичці» і від яких ти просто не можеш відмовитися? Поділися своїми доглядовими «смаколиками» з нами!

Читай також:

Останні

Вікно Овертона: як змінювати своє сприйняття норми

Звертала увагу, як ідеї та теми, що колись здавались дивними та неприйнятними, з часом починали… Докладніше

Червень 28, 2024

Вечір китайської кухні: апельсинова курка, баоцзи та кокосовий пудинг

Я хотіла тобі розповісти, як приготувати качку по-пекінськи, але, на жаль, автентичний рецепт повторити в… Докладніше

Червень 28, 2024

Наймодніші жіночі купальники 2024

Літо в самому розпалі, а ти ще не встигла оновити свій купальник? Це нікуди не… Докладніше

Червень 28, 2024

Не тільки Lost Cherry: 10 незаяложених парфумів з нотами ягід

Які парфуми спадають на думку першими, якщо мова заходить про ягідні аромати? Багато хто напевно… Докладніше

Червень 28, 2024

Капсульний гардероб для дівчат з фігурою plus size

Одягнути перші дві речі, які витягнеш з шафи, та бути впевненою, що ідеально виглядатимеш. Хіба… Докладніше

Червень 27, 2024

Без чого не уявляють догляд за волоссям автори EVA Blog

Як і якими засобами доглядають за волоссям автори EVA Blog? У цій добірці ми зібрали… Докладніше

Червень 27, 2024