Краса

Ідеї модного манікюру на Геловін 2023

Наближається найзагадковіша і найтаємничіша ніч року — День всіх святих! І як вже тут втриматися і не прикрасити нігті в дусі цього містичного свята? Якщо хочеш створити відповідний настрій, ми приготували для тебе 40+ ідей класного тематичного манікюру, від зловісних образів до веселих святкових акцентів.

Час читання: 3 хвилини та келишок червоного 🍷

статья доступна на русском языке

Цікаво на тему: Образи на Геловін: жахлива краса

Класика геловінського дизайну нігтів

Павуки, що плетуть свою павутину, відьми з мітлами в гостроносих капелюхах, кажани, черепи та скелети, які танцюють, готичні хрести — головні впізнавані символи Геловіна. Манікюр з такими малюнками б’є всі рекорди за популярністю на День всіх святих!

У вампірах є щось таємниче, страшливе, але безумовно романтичне. Тому не можна серед тематичного манікюру не виділити й ефектний «кривавий» дизайн.

Back in black: стильний чорний манікюр

Щоб підтримати атмосферу Геловіна на своїх ручках, необов’язково вдаватися до очевидних дизайнів. Манікюр у чорних тонах теж має вельми й вельми тематичний вигляд. Коли ж ще експериментувати з модним епатажним дизайном, як не наприкінці жовтня?

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр на осінь 2023: класика і новинки дизайнів

Чорний розкішний на довгих нігтях у формі стилетів…

… чарівний на середній довжині…

… і на коротких нігтях виглядає так само стильно. Безпрограшний варіант, якщо тобі хочеться бути в темі, але не робити це занадто явно.

Гарний манікюр для сучасної «відьми»

Таємничий і трохи окультний дизайн нігтів — чудова ідея до Геловіну. Він додасть загадковості твоєму образу, але при цьому натякне, що ти та ще штучка і з тобою краще не жартувати. А то піди знай, яке зілля ти підсиплеш у ранкову каву кривднику.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Дизайни, натхненні культовими фільмами

День усіх святих — чудовий привід згадати тематичну класику кінематографа. Від «Носферату» 1922 року і «Воно» Енді Мускетті до миліших «Сімейки Адамс» та «Кошмару перед Різдвом».

Цікаво на тему: 70+ ідей модного осіннього манікюру

Втім, відсилання до інших кіновсесвітів теж можна стильно обіграти. Як тобі ідея манікюру за «Алісою в країні чудес» і «Гаррі Поттером»?

Моторошно красиво: «зміїний» манікюр

Імітація шкіри рептилії на нігтях — справжній кошмар для герпетофобів (ті, хто боїться змій). Але якщо ти не серед них, то цей винятковий дизайн точно не залишить тебе байдужою. Він має крутий вигляд у найрізноманітніших відтінках, але що натуральніший і ближчий до справжньої зміїної шкіри — то крутіший. Як щодо того, щоб додати трохи моторошності у свій карколомний образ?

Осінньо-геловінський вайб: дизайн із гарбузом

Гарбуз, як один із найяскравіших символів осені, асоціюється у нас також і з Геловіном. Як мінімум через те, що саме з нього роблять світильник Джека. Гарбуз із вирізаною мордочкою, яка може бути лячною або, навпаки, милою, заведено прикрашати домівки. Але і в манікюрі цей атрибут Дня всіх святих буде дуже доречним. І, на відміну від багатьох інших геловінських дизайнів, гарбуз на нігтях має яскравий і по-справжньому святковий вигляд.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Милий манікюр на Геловін

Якщо всі ці натуралістичні змії, вампіри та черепи — це не про тебе, вибери більш простий і позитивний дизайн. Милі привиди та усміхнені гарбузики, з одного боку, мають дуже душевний вигляд, а, з іншого — підтримують настрій Геловіна.

А ти любиш тематичний дизайн на Геловін? Який твій улюблений дизайн до Дня всіх святих?

Читай також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024