Краса

Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

Не є новиною чи здивуванням, що таке капсульний гардероб. Ми вже всі звикли до цього вислову, багато хто навіть користується цим способом для підбору речей. А що таке капсульна косметичка?

Час читання: 3 хвилини та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Давайте розбиратися разом 😉. Перше і головне правило: не плутай базову косметичку з капсульною, бо це різні речі 🤷. Будь яка капсула це:

  • мінімум компонентів;
  • косметику можна доповнювати чи поєднувати між собою;
  • кожен продукт вкрай потрібен – немає нічого зайвого;
  • всі товари тобі підходять по кольору, відтінку, кольоротипу, тощо.

Використовуючи ці нескладні правила, ти матимеш змогу зібрати будь-яку капсулу. 

Капсульна косметичка це гарний привід позбутися зайвої косметики, та прийняти той факт, що помада кольору “сухий баклажан” це не твоє… Бо якщо ти її купила три роки тому і тільки один раз вигуляла, то 100% не для капсули 😅.

Пропоную позбутися назавжди питань: “Що точно повинно бути з косметики?”, “Як зберегти свіжий макіяж у спеку?”, “Скільки повинно бути товарів?”. Нижче готовий перелік, якій підійде кожній дівчині. 

Цікаво по темі: ТОП-5 ідей для патріотичного макіяжу від Соні Пенкової

Свіже обличчя

Тон з SPF

Обираючи тонуючі засоби в літню спеку, зверни увагу на наявність SPF-фільтрів, а також віддавай перевагу легким текстурам, наприклад:

Наявність SPF-фільтрів в косметиці вважається правилом гарного тону, тому сьогодні SPF можна знайти навіть в бюджетних лінійках 😉.

 

Цікаво по темі: Як обрати ідеальний ВВ-крем?

Кремові рум’яна

Чому саме кремові рум’яна, запитаєте ви? Саме тому, що їх можна використовувати не тільки для надання свіжого рум’янцю, а й для підкреслення соковитих губ. Я вважаю, якщо засіб є універсальним та дає змогу експериментувати, він терміново потрібен бути у косметичці.

Очі

Водостійка туш

Так, я знаю, що не всі ставлять “вподобайку” водостійкій туші. Головна причина це те, що туш реально водостійка 😂, і щоб її змити, потрібен спеціальний засіб. Але я тобі кажу, це тема, особливо в +30 ℃.

Підводка чи олівці?

Для літа підійде будь-який водостійкий олівець або підводка. Ще з минулого літа одна із модних тенденцій це виразні, кольорові стрілки. Якщо ти вмієш малювати рівнесенькі та однакові на кожному оці стрілки, тоді твій must have до набору літньої капсули підводка 😅. 

Губи

Блиск для губ

Можна не фарбувати вії, можна не наносити тон, але губи повинні бути завжди нафарбовані! Це той випадок, коли ти береш будь-яку сумочку знаючи, що там є один зі ста блисків 💄. У тебе така сама історія?

Цікаво по темі: Як підібрати відтінок помади

Ну що, я нічого не забула: тон нанесли, очі виділили, губи соковиті… Йой… а брови? Майже забули 🙈

Брови

Я завжди кажу, що влітку треба мінімум косметики, тому обираю тільки гель для брів. Враховуючи шалену кількість засобів, які на сьогодні існують, вважаю, що кожен знайде свою неповторну чарівну паличку: олівець, підводка, гель, помадка… Аж в голові запаморочилось 🙃.

От і все, косметичка зібрана. Як вам такий список товарів? Пишіть в коментарях, яку підбірку зібрати саме для вас ❤.

 

Читайте також:

Останні

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024