Категорії: КрасаПарфумерія

ТОП-9 найкращих жіночих ароматів для літа

Літо — це не тільки спекотне сонце, але й прохолодні вечори, і проливні дощі, що змивають з міста пил і приносять свіжість. Так само і з ароматами: залежно від погоди та настрою влітку можна носити як невинно-легкі, так і інші, більш цікаві, але теж цілком літні композиції парфумерії. У сьогоднішній добірці ЄВА Блог — ТОП-9 ароматів, з якими буде асоціюватися літо.

Час читання: 5 хвилин та склянка лимонаду 🥤

статья доступна на русском языке

Які аромати підходять для літа?

Будь-які, які тобі подобаються й не надто важкі. Можна обрати полегшену версію улюбленого стійкого парфуму або освіжаючу трендову новинку. 100% попадання в ціль — делікатні та легкі, виключно літні аромати:

  • морські, або акватичні, в яких можна відчути свіжість гірського повітря та морський бриз;
  • квіткові — найбагатша група, у яких може бути присутнім цілий букет або одна сольна нота;
  • зелені, або трав’янисті, з запахом свіжої зелені й лісу;
  • фруктові з нотами стиглих фруктів або ягід.

Чому влітку на рівні інтуїції хочеться легких парфумів — про це говоримо в статті «Літні аромати: особливості розкриття».

А якщо не боїшся експериментів з парфумерією і для літнього вечора хочеш чогось цікавішого, ніж класична свіжість, вибери більш яскравий, але не душний парфум з натяком на недомовленість. Думаєш, це складно і великий ризик промахнутися? Ми в ЄВА Блог про все подбали та склали ТОП літніх парфумів під будь-який твій настрій.

ТОП літніх ароматів для жінок від EVA Blog

Надихаємося нескінченними морськими відтінками, пахощами квітів та смаком стиглих фруктів.

1. Парфумована вода Lanvin Eclat d’Arpege — ніжний літній аромат з красивою квітковою гамою, у якій лідирує півонія. Цей ненав’язливий запах хороший на всі випадки життя, саме тому він такий популярний.

Цікаво по темі: Куди і як наносити парфуми, щоб аромат тримався довше

2. Туалетна вода Versace Bright Crystal. Коли не знаєш, що сьогодні одягнути — вибирай рожевий Версаче. Його літній запах сповнений квітів і свіжості з легкими пряними й деревними відтінками.

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

3. Парфумована вода Angel Schlesser Essential — яскравий і грайливий запах, який не втомлює монотонністю. Розкривається на шкірі поступово, переливаючись нотами квітів, деревини та пудри.

 

4. Парфумована вода Calvin Klein Euphoria — це не тільки літній шлейфовий аромат, його краса чудово звучить у будь-яку пору року. Пахне стиглими фруктами, серед яких яскраво відчутний гранат. М’якої пудровості додають ноти орхідеї та деревини. Сподобається поціновувачкам східних ароматів.

 

5. Парфумована вода Lanvin Marry Me — як свіжий букет жасмину в хмаринці з цитрусових нот. Запах цілком універсальний і чудово поєднується з класичним і кежуал стилем.

 

6. Туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction — істинно літній жіночий аромат, який взимку звучить морозно-кришталево, а в теплу погоду стає дуже багатогранним. Переливається на сонці цукровими цитрусами, динею, грушею й малиною.

Цікаво по темі: Зіркові аромати: парфумерні лінійки від знаменитостей

7. Парфумована вода Elizabeth Arden Green Tea іскриться зеленню та огортає свіжою чистотою, немов крапля роси на чайному кущі. Твій персональний лимонно-чайний антидепресант.

 

8. Туалетна вода Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice 3 — нескінченно легкий літній аромат з фруктовими, озоновим та водяними нотами. Якщо тобі подобається, як пахне стиглий кавун у серпні, сміливо обирай Anthology L’Imperatrice 3.

Цікаво по темі: Двофазна парфумерія: чим відрізняється від звичайної?

9. Туалетна вода Bvlgari Omnia Crystalline. Літній шлейфовий аромат підкорює своїм люксовим звучанням. Не солодкий, але свіжий і прозорий, мов краплі дощу на початку літа, що приносять делікатну свіжість. Бамбук, лотос, чай, мускус, підкладка з моху — в ньому все ідеально.

Такий наш ТОП найкращих літніх ароматів, які можуть підійти жінкам і дівчатам усіх професій і віку. Нехай ця добірка допоможе тобі знайти на 100% свій новий парфум, який буде подобатися, надихати та створювати приємні спогади.

А яка парфумерія складає твій персональний літній гардероб? Нішеві аромати, стійкі шлейфові чи популярні та трендові новинки? Поділись у коментарях!

 

Читайте також:

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024