Краса

Топ б’юті-засобів 2020 для літа: оновлюємо косметичку

Літо ось-ось закрутить нас у танці тепла та яскравого сонця, тому виглядати хочеться особливо привабливо, ефектно й доглянуто. У цьому допоможе правильна літня косметика. Сьогодні ми приготували дещо особливе, що допоможе створити яскравий настрій, — топ найкращих б’юті-засобів літа 2020.

Цікаво по темі: «Літній офісний гардероб: як дотриматися дрес-коду й не зійти з розуму від спеки»

Рейтинг б’юті-засобів, що мають бути у кожної цього літа

Літній догляд і макіяж істотно відрізняється від зимового. Сонце, вітер і солона морська вода пересушують шкіру й волосся. А якщо додати ще кондиційоване повітря в приміщенні та спеку на вулиці — отримаємо втомлену шкіру, тьмяне волосся й туш, що віддрукувалася на повіках. Щоб пережити спеку й при цьому бездоганно виглядати, ми вирішили допомогти вам зібрати літню косметичку з б’юті-засобами для волосся, тіла, обличчя та набором мініатюр, незамінних де й коли завгодно.

 

Засоби для обличчя

Чим вища температура за вікном, тим легший одяг, а разом з ним — усі доглядові та декоративні б’юті-засоби. Яскраве сонце примушує частіше жмуритися, а це значить, що треба подбати про пружність шкіри навколо очей. Разом з тим туш має бути достатньо стійкою, щоб не плавитися від спеки, тональний крем — захищати від ультрафіолету, а тіні — не скочуватися у складках повік.

Що додати у свою косметичку, щоб виглядати ідеально:

  1. Догляд за шкірою навколо очей — зволожувальний гель Uriage Eau Thermale Aqua Precis на основі альпійської термальної води.
  2. Зволоження всього обличчя — аква-флюїд L’Orе́al Paris «Геній зволоження» з алое, гіалуроновою кислотою й мінералами. До речі, це ще й чудова основа під макіяж.
  3. Корекція тону й захист від сонця — легкий тональний крем Lamel SUNWAVE FOUNDATION з SPF 30. Б’юті-засіб пом’якшує та зволожує шкіру, захищає від дії ультрафіолету. Вибираючи свій відтінок, не забувайте, що влітку навіть у місті шкіра стає злегка темнішою.
  4. Легкий акцент — стійкі олівці для очей Lamel Professional Sun Wave у ніжному перламутровому та блакитному відтінках. Їх можна використовувати для стрілок або зафарбовувати всю повіку.
  5. Яскравий акцент на очах — олівці Lamel Professional Oh My color eye liner в дуже соковитих і насичених відтінках ультрамарин, рожевий, лайм і жовтий.
  6. Водостійка туш для вій — для виразного макіяжу в будь-яку пору року. Вибирайте чорну Lash Sensational від Maybelline New York. А якщо любите експериментувати, спробуйте синю або фіолетову туш зі сценічним ефектом Vivienne Sabo Cabaret Premiere.

Цікаво подивитися: «Трендовий денний макіяж для літа»

Б’юті-засоби для волосся

Крім стандартних шампуню та бальзаму-кондиціонеру, влітку наше волосся потребує захисту, живлення та зміцнення.

Рекомендуємо додати до свого догляду такі б’юті-засоби:

  1. Зволоження та захист від UV-випромінювання — спрей ESTEL Curex SUNFLOWER з олією персика й бджолиним воском.
  2. Боротьба з випадінням — сироватка в ампулах GEN 96 genetic lab Anti-Hair Loss Theatment Ampoules. Це дуже багатофункціональний б’юті-засіб: покращує живлення шкіри голови й волосся, призупиняє випадіння.
  3. Захист при укладанні — термозахисний спрей Got2b by Schwarzkopf, що зберігає блиск, гладкість, захищає волосся від пошкоджень високими температурами.
  4. Відновлення, розгладження, екстремальний блиск — рідкі кристали Brelil ARGAN. У складі б’юті-засобу — арганова олія, вітаміни й екстракт алое.

Засоби для тіла

Якщо ваш найкращий одяг для літа — спідниці, сукні та шорти, тоді вам точно треба додати в свою косметичку легку олійку з шимером, яка створить красиве сяйво. І звичайно, хороший зволожувальний б’юті-засіб для ніжок, щоб довше зберегти педикюр у відкритому взутті.

Вибір EVA:

  1. Зволоження та сяйво — суха олія з шимером Lamel Dry Shimmering Body Oil. Чудово пом’якшує, попереджає зневоднення, миттєво поглинається. Можна використовувати як зволожувальний лосьйон або декоративний засіб.
  2. Ідеальна гладкість ніг — маска Lirene «Бездоганні ніжки», яка ретельно відлущує ороговілі клітини й ніжно доглядає за шкірою.
  3. Глибоке зволоження для ніг — крем Garnier «Інтенсивний догляд» з соком канадського клена й алантоїном. Цей б’юті-засіб наповнює шкіру цінною вологою та запускає процеси регенерації.

Улюблені літні процедури для тіла — скраб та обгортання. Вони допомагають зробити шкіру оксамитовою, зменшити прояви целюліту та просто приємно відпочити. Про те, як і з якою косметикою робити скраби та обгортання, ми говорили в EVA Blog.

Міні-версії: набір б’юті-засобів, які зручно носити з собою

Виходячи з дому, візьміть з собою базовий набір мініатюр: маленький флакон парфумів, пару патчів, термальну воду та матуючі серветки.

Мастхев б’юті-засобів літа 2020:

  1. Парфумована вода Juliette Has A Gun Not A Perfume в міні-флаконі — розкішний весняно-літній аромат, який більше підкреслює природний запах вашої шкіри, ніж створює його.
  2. Пара зволожувальних патчів під очі Via Beauty з наносріблом і гіалуроновою кислотою, щоб у будь-який момент освіжити погляд.
  3. Матуючі серветки MAY face для видалення жирного блиску й бездоганної матовості. Вони попереджають забруднення пор, появу акне — ідеальний б’юті-засіб для власниць жирної та комбі шкіри.
  4. Термальна вода від бренду Vichy, яка заспокоює, зволожує, відновлює і чудово освіжає протягом дня — завдяки унікальному складу з 15 мінералами.

Цікаво по темі:« Тренди літнього манікюру»

Оновіть свою косметичку новими б’юті-засобами з EVA, і нехай це літо буде особливо яскравим і незабутнім!

Рекомендуємо по темі:

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024