Натхнення

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на серпень 2023

Лише один місяць відокремлює нас від перших обіймів осені. А це означає, що саме час підбити підсумок, чи вдало скористалися підказками гороскопа на липень 2023. І звичайно ж, дізнатися, що рекомендують зірки на фінальний місяць літа. Астролог та психолог Василіса Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) вже розповіла EVA Blog, до чого готуватися всім знакам Зодіаку. Так що заварюй чашку ароматної кави та скоріше дивись гороскоп на серпень 2023 року!

Час читання: 7 хвилин та смузі

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

Протягом серпня Марс перейде у знак Терезів. Це принесе зниження напруженого градуса у суспільстві й дасть шанс на мирні переговори та укладення плідних союзів. Для Водоліїв серпень — місяць досягнень, для Терезів — складнощів та прийняття ключових рішень у житті. Серпень — у багатьох сенсах переможний місяць, але лише для тих, хто сповідує справедливість і взаємовиручку. Час з’єднання Місяця та Білого Місяця завжди забезпечує підтримку вищих сил та допомагає добру здобути перемогу.

Серпень – місяць здивувань, добра, удачі та втілення бажань у великої кількості людей. Даруйте одне одному любов, підтримку, тепло та подарунки, щедро жертвуйте на благодійність та перемога буде за нами!

1 серпня – супермісяць у Водолії. Дасть можливість прийняти оригінальні рішення і внести в життя чудеса, а також забезпечить допомогу вищих сил. Чим нестандартніше ви дієте, тим ймовірніше досягнення успіху у задуманому. Легко змінювати сферу діяльності та оточення, знайомитися та просувати інтернет-проєкти.

16 серпня – молодик. Період чаклунства, коли виконуються всі бажання, немов за помахом чарівної палички, і не важливо, в якій сфері вони знаходяться.

27 серпня – Сатурн у протистоянні. Це означає переломну точку у боротьбі будь-якого характеру. Рекомендується розв’язати питання конфліктів минулого, судів, спірні ситуації із вищими інстанціями. Сатурн – це завжди обмеження і ситуації, коли кордони можуть бути остаточно окреслені, а також завершальна, хоча і напружена фаза суперечок і воєн, що давно тягнуться.

30 серпня – з’єднання Місяць/Сатур. Інтуїція, патріотизм та розумний, вивірений, спланований стратегічний підхід принесуть свої сприятливі плоди.

31 серпня – блакитний супермісяць. День радості, справедливості, щастя та очищення. Не просто чекаємо на хороші новини, а цілий місяць їх наближаємо!

Несприятливі дати у серпні — 5 та 12. Ці дні присвячуємо відпочинку.

Сприятливі дати для нових починань, запуску проєктів та угод — 17, 19, 21, 22, 24, 26, 29 та 30 серпня.

Стихія Вогню — на вас лежатиме особливо відповідальне завдання забезпечувати всіх своїх близьких та співробітників, усіх друзів і навіть сусідів пристойною часткою спокою. Ви не зможете і хвилини перепочити. На вас буквально наваляться невідкладні справи, але робити ви їх будите із задоволенням, оскільки вони принесуть вам пристойні заробітки вже наприкінці серпня – на початку вересня. Ловіть удачу за хвіст і в колообігу справ будьте спокійні як скеля, попри безліч обставин, що виводять з рівноваги.

Представники Земних Знаків опиняться на роздоріжжі, перед ними стане непростий вибір. Доведеться приймати доленосне рішення щодо переїзду, купівлі чи продажу нерухомості, або взагалі змінити осілий спосіб життя на протилежний. Це буде пов’язано не так з робочими процесами, як з бажаннями родини, яким вам доведеться піддатися. Несподіваний поворот подій чекає на вас у середині місяця, а фінансовий сюрприз докорінно змінить ваші плани на краще.

Цікаво на тему: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Повітряні Знаки цілий місяць невтомні та сповнені енергії, яку радо витрачають на творчість. Нові проєкти чи захоплення, хобі, які поступово переростуть наприкінці місяця у прибуток і кругленьку суму, не забаряться. Не проходьте повз можливості, вмійте їх побачити буквально скрізь. Навіть якщо вам ліньки йти на вечірку, виставку або день народження – зробіть над собою зусилля, яскраво одягніться і вирушайте назустріч тим самим можливостям. Місяць особливо сприятливий для Водоліїв і Близнюків, з Терезами все не так райдужно, але і вони в результаті знайдуть найкращий для себе вихід зі складної ситуації завдяки комунікації з новими людьми.

Ті, ким опікується Вода, можуть цього місяця особливо не турбуватися про гроші: вам ніби відкриється якийсь потік, або ви побачите перспективу там, де не помічали її раніше. Висока ймовірність, що вам допоможе старий друг чи колишній коханий, на якого ви й не розраховували. У середині місяця ви замислитеся про переїзд. Але поки ви думаєте, доля все вирішить за вас і відправить у несподівану подорож, де ви знайдете важливу для себе цінність або почуєте необхідні вам зараз слова схвалення та підтримки.

♈️ Овен

Творчий підхід до фінансів, фокус на здоров’ї та цікаві романтичні знайомства

Фінанси

_________________

У серпні чекає закриття грошових питань, що давно тягнуться. Використовуйте всі наявні можливості, проявляйте ініціативу. Бізнес можна і потрібно розширювати. Дуже добре продемонструвати креативність та новий, творчий підхід у фінансовій сфері. Прагнення творчої самореалізації допоможе вам у діловій сфері, зокрема у фінансах. Можете зайнятися реорганізацією виробництва. Акуратно із гіпертрофованим почуттям самовпевненості.

Увага! Утримайтеся від імпульсних покупок. Можете потім пошкодувати. Відкладайте гроші. Восени вони можуть вам знадобитися.

Здоров’я

_________________

Голова в Овнів — найуразливіше місце, як у прямому, так і в переносному значенні. Тиск скаче, голова болить, спина стоїть колом. Рекомендовано спортзал чи хоча б ходьба по 5 км на день на свіжому повітрі, у парку. Цього місяця ніякого алкоголю. Допоможе й оздоровить регулярний масаж спини та голови, дихальні практики, водні процедури, плавання. Щоб зберегти здоров’я та бадьорість у цей непростий місяць, потрібно дуже добре висипатися. Якісний сон щонайменше 8-9 годин, скромне, не жирне харчування – девіз усіх Овнів цього місяця.

Кохання

_________________

Велика ймовірність познайомитися з цікавою людиною, яка надовго увійде у ваше життя. Не виключено, що один із багатьох знайомих стане у майбутньому вашою другою половинкою. Одружені Овни зміцнять свій союз і переведуть стосунки на новий якісний рівень. Романтичні почуття просто зашкалюють. Емоції дуже важко утримати у вузді. І добре! Робіть дурниці, закохуйтесь і будьте щасливі не лише у серпні! Цього місяця вам все можна, будь-які дурниці. Одружені Овни пізнають своїх партнерів з нового боку ближче до кінця місяця. Приємний сюрприз від вас обернеться подарунком від вашої половинки вдесятеро більше.

Сюрпризи

_________________

Ловіть удачу за хвіст з 1 по 13 серпня – вона безперечно на вашому боці. Головним подивом для вас стануть нові люди: знайомі, сусіди, клієнти чи далекі родичі. Не відмовляєте нікому у зустрічі, адже вона обов’язково виявиться доленосною.

Повний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Активність у робочих справах та нові знайомства надихнуть цього місяця

Фінанси

_________________

Активізація давніх фінансових тем, боргів. Сприятливий період для бізнесу. Але все має бути продумано і прораховано аж до дрібниць. Хороший період хороший для укладання нових договорів, погашення боргів. Шукайте іноземних партнерів та інвесторів. Дуже вдалий для цього місяць, як і для виїзду за кордон. Вкладіть гроші в проєкт, який давно намічали, але все відкладали. Настав сприятливий час. Зараз зірки схильні до цього. Акції, фондові ринки – нова ніша для вас цього місяця.

Здоров’я

_________________

Варто знати міру у фізичних навантаженнях. Найкраще займатися в басейні. Самолікування загрожує ускладненнями, краще звернутися до фахівця. Існує небезпека травм опорно-рухового апарату, перелому руки або ноги. Не хапайтесь за кілька справ відразу, це може призвести до занепаду сил. Потім довго відновлюватиметеся. Цього місяця зверніть увагу на бронхи та верхні дихальні шляхи. Спробуйте хвойні ванни та хвойну аромотерапію.

Кохання

_________________

Всі труднощі, переживання та сльози на любовному фронті позаду. Усі з’ясування, сварки та непорозуміння теж пішли у минуле. Ви відпустили того, кого довго не наважувалися, просто не могли. Але ось – відбулося. Свобода! Робіть перший крок до нового життя. Зверніть увагу на людину з однаковими захопленнями. Це може бути будь-що: риболовля, танці, стрибки з парашутом, філософські суперечки до хрипоти під Місяцем, та хоч вирощування троянд або вишивання хрестиком. Атмосфера романтики та флірту з протилежною статтю принесуть вам насолоду та радість. Одруженим Тельцям варто внести гармонію в особисті стосунки, пробачити вашій другій половинці всі провини. Тільки щиро пробачити, забути та не згадувати.

Сюрпризи

_________________

Вас по-справжньому здивує несподіване та приємне знайомство, дружба, яка дуже скоро переросте у щось більше. Уважно дивіться по сторонах 2,16, 23 і 26 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Бурхливий місяць романтичних переживань та ділових непорозумінь

Фінанси

_________________

Можливі непорозуміння у відносинах, де основою є гроші. Спорт, фізична праця до сьомого поту, будь-яка діяльність, яка вимагає застосування сили, дадуть відчутні матеріальні результати. Гарний період для просування свого продукту, укладання угод, запуску нових проєктів. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до офіційних структур. Проявіть щедрість до своїх близьких. Даруйте подарунки, не заощаджуйте на цьому. І вам обов’язково все повернеться сторицею.

Здоров’я

_________________

Спина та зуби — ось що заважатиме жити повноцінним життям Близнюкам цього місяця. Не відкладайте візиту до стоматолога. Для допомоги своїй спині, полегшення болю підійдуть розтяжка і масаж. Ранкова зарядка, пробіжка та контрастний душ добре позначаться на загальному самопочутті. У цей же час — постійне почуття голоду, викликане незадоволеністю життям. Часті перекуси додадуть вам зайві кілограми. Тільки здоровий спосіб життя і жодних надмірностей цього місяця!

Кохання

_________________

Кохана людина стане вам не зрозумілою і здасться чужою. Не поспішайте зі швидкими висновками, можливо, ваші відносини переходять на інший рівень. Не намагайтеся щось з’ясовувати на підвищених тонах. Нічого не досягнете, можете просто розірвати стосунки назавжди. Намагайтеся виправити помилки минулого і згладити кути, щоб повернути гармонію у стосунках. А ще на Близнюків чекає раптова любовна пригода, яка може несподівано перерости в пристрасний роман. Ви більше не захочете нічого аналізувати, а просто поринете з головою в почуття. Знайомства і романтика чекають вас у місцях, де ведуться бурхливі обговорення предмета, що вас цікавить.

Сюрпризи

_________________

Несподівано для себе ви відчуєте, що колега чи давній друг так і свердлить вас поглядом, а всі оточуючі натякають на когось таємно закоханого. Правда про романтичні мрії того, хто навпроти, відкриється вам 1, 4, 12, а вдалі дати ще й 25, 30 і 31 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️Рак

Фокус на себе забезпечить успіх у справах та коханні

Фінанси

_________________

Грошові справи цього місяця, особливо у першій декаді, рухаються швидше. Результати минулої копіткої роботи починають давати свої плоди. Використовуйте цей місяць для ретельного планування, відповідальних переговорів.

Увага! Опір опонентів буде дуже великий. Не всі бажають бачити ваш успіх. Заздрісників довкола вистачає, тож готуйтеся до бою. Впевненість у собі надає вам сил упоратися з будь-якою фінансовою головоломкою, яка звалиться на вас. Але! Жодних грошових авантюр цього місяця. Жодних! Інакше потім доведеться довго розбиратися з наслідками.

Здоров’я

_________________

Імунітет почав просідати. Зверніть увагу на харчування, ви стали це робити абияк. Додайте до свого раціону більше води. Це саме стосується і водних процедур. Збалансована дієта допоможе зміцнити імунітет. Особливу увагу слід звернути на судини та серце. Спостерігається нестача енергії. Самопочуття буде як гойдалка: добре – погано. Краще повністю відмовитись від алкоголю. багато води, фізичні навантаження, дотримання правил гігієни, як фізичної, так і духовної, дозволять зберегти здоров’я. Ви схильні весь час перебільшувати, хвилюватися через дрібниці, дуже вразливі, тому бережіть свою нервову систему від стресів і перепадів настрою.

Кохання

_________________

Цього місяця ваша кохана людина поводитиметься як слабка, маленька, уразлива і примхлива дитина. Ви, мабуть, просто розпестили другу половинку. Самотніх Раків чекає затишшя цього місяця. Так що приділіть увагу собі коханій, своїй зовнішності, сходіть до косметолога, стоматолога, змініть гардероб та зачіску, займіться собою. Ви себе добряче закинули. Ідіть у спортзал, почніть робити хоч гімнастику! Готуйтеся до наступного місяця, який обіцяє багато пригод.

Сюрпризи

_________________

Головним потрясінням місяця стануть діти чи звістки від дітей про їх успіхи, а також нове творче хобі, яке ви виявите у зовсім несподіваному для себе місці.

Дні успіху – 2,5,9, 13 та 30 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️Лев

Бурхливий період у відносинах, зайві витрати – місяць буде насиченим

Фінанси

_________________

Великі, непотрібні витрати, перевищення витрат над доходами, особливо наприкінці місяця, — це все про вас, Леви. Якщо ділові відносини руйнуються, не варто їх зберігати. Ідіть спокійно, нічого не з’ясовуючи, правди все одно не досягнете. Незабаром у вас з’являться нові, цікавіші та перспективніші партнери та інвестори. Можливо, ваше давнє хобі почне несподівано приносити дохід. Монетизуйте та радійте новим можливостям. Бережіть як ніколи цього місяця свій гаманець і банківську картку.

Здоров’я

_________________

Комплекс спортивних вправ підтримає у тонусі. Гарний сон та один розвантажувальний день допоможуть повернутися у форму. А взагалі, цей місяць дуже позитивний для Левів щодо зміцнення здоров’я. Старе хронічне захворювання або рани дадуть про себе знати, але ви вчасно це помітите і вживете заходів. Можливі травми, наприклад, термічні. Обережно на сонці та біля пожеж. Пройдіть профілактичний огляд та здайте всі основні аналізи крові. Не ігноруйте сигнали власного тіла. Воно мудріше за нас з вами, і добре розуміє, що йому потрібно, а що небезпечно. Частіше прислухайтеся до себе коханої.

Кохання

_________________

Цього місяця ви захочете повністю підкорити собі свого обранця. Дивіться, щоб не вийшло з точністю до навпаки. Для того, щоб знайти щастя в коханні, потрібно буде докласти максимум зусиль, але не варто переробляти свого партнера під себе. Адже якщо з’явилося таке бажання, значить або партнер не той, або ви не для нього. Ви з партнером шукатимете приводи для невдоволення, підсвідомо звинувачуючи один одного в проблемах, що виникли останнім часом, рахувати, хто кому і скільки винен, хто правий, а хто ні. Пам’ятайте, це не криза ваших відносин, це так зірки граються цього місяця. Тому постарайтеся згладжувати кути та зберегти стосунки.

Сюрпризи

_________________

Для багатьох із вас полегшенням і здивуванням буде розставання з минулим: обов’язками, які обтяжували, поганими звичками або токсичним оточенням. Місяць змін та несподіваної удачі, а сприятливі дні – 1-3, 6, 16, 21, 30 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️Діва

Місяць соціальної активності та концентрації на регулярному спорті

Фінанси

_________________

Участь у соціальному житті, благодійності принесуть не тільки добру славу, а й несподівану матеріальну винагороду. Ваша ясність розуму, незвичайні організаторські здібності допомагають добре заробляти та залучати на свій бік потрібних та ресурсних людей. Зверніть увагу: цього місяця багато корисних знайомств можна завести в спортзалі або басейні, на стрибках або на перегонах. І так: не заощаджуйте на собі коханій! Особливо цього місяця.

Здоров’я

_________________

Фітнес та гімнастика цього місяця — ваше все, Діви. Але лише регулярно, а не наскоками. Є небезпека сильно застудитися будь-де, навіть під кондиціонерами. Трудоголіки Діви можуть отримати занепад сил, бо зовсім не вміють відпочивати. Тому припиніть надриватися, все не переробиш. Їдьте у відпустку або хоча б висипайтеся, робіть якнайчастіше водні процедури. Цього місяця також зверніть свою увагу на здоров’я когось із близьких у сім’ї. Можливо, потрібна ваша допомога.

Кохання

_________________

Оточіть турботою та ласкою своїх коханих, особливо дітей. Вони зараз особливо потребують цього. Приділіть більше уваги сім’ї, старшим і хворим родичам. Виправляйте помилки минулого. Це допоможе вам знайти взаєморозуміння з близькими, отримати їхню підтримку та прощення. А під кінець місяця закрутіть легкий, бурхливий роман, який ні до чого не зобов’яже, але дасть відпочинок душі та тілу. Ваш обранець може бути набагато молодший за вас. Тим краще вам! Знайомства сиплються на вас як з рогу достатку – тільки виходьте з дому частіше.

Сюрпризи

_________________

Здійснене матеріальне бажання у вигляді подарунка, бонусу, виграшу здивує та надихне вас одночасно. Ви тільки задумали й прописали ваш план, як він уже став здійснюватися. Сприятливі дні для починань – 3, 7, 18, 22 та 31 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️Терези

Складності у відносинах та період прояву лідерських якостей

Фінанси

_________________

Цього місяця, особливо в першій декаді, важливо привертати увагу, бути у гущі соціальних подій, щосили демонструвати свої здібності та таланти. Якщо давно хочете просування у кар’єрі, сміливо говоріть про це своєму керівництву. Можливе підвищення. Але саме воно не прийде.

Потрібно нагадувати про себе керівництву. Це період ствердження своїх планів та ідей, прояву лідерських якостей. Вірте у себе, у свою Фортуну. Цього місяця дуже багато контактів. І дуже багато незапланованих витрат. Варто піти на курси фінансової грамотності.

Здоров’я

_________________

Зняти втому, що накопичилася, допоможе грамотно підібраний вітамінний комплекс. Може нагадати про себе алергія, з’явиться відчуття втоми. Потрібно краще висипатися, особливо цього місяця. Багатьом Терезам у серпні вдасться перемогти шкідливі звички. Зверніть увагу на свою нервову систему – вона у вас узагалі розбовталася. Цього місяця добре провести заплановану косметологічну операцію. Все складеться дуже добре.

Кохання

_________________

Девіз цього місяця: “Терпимість до недоліків та складного характеру вашого партнера”. Актуально задля збереження стосунків як взагалі, так і у хорошому стані. Але знайте, що вони дали тріщину. Склеїти щось буде дуже важко. Цього місяця на вас чекає доленосне знайомство в зовсім не знайомому місті або на відпочинку на природі, де ви ще ніколи не були раніше. Відбудеться переоцінка цінностей, як ваша власна, так і протилежної статі. Визнайте першою, чого вам хочеться від нового партнера. Сміливіше. Сміливість – це ваш коник цього місяця. Вільні представники знаку, заводьте нові знайомства та реєструйтесь на тематичний майстер-клас: там на вас чекає доля!

Сюрпризи

_________________

Ви дізнаєтеся про таємницю, про яку здогадувалися, але не бажали дивитися правді в очі, тож уникали зіткнутися з інформацією безпосередньо. Таємниця, яка переверне ваші погляди на життя. Дні везіння та фарту – 4, 12, 15, 24 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️Скорпіон

Успіх у справах, любовні сюрпризи та трохи релаксу

Фінанси

_________________

Несподівано знаходяться люди, які потребують ваших навичок, за які вони готові щедро заплатити. Ефективність зусиль висока, вас підтримують близькі та друзі. Старання будуть гідно оцінені. Друга половина місяця сприятлива для творчості та інтелектуальної діяльності, ділових переговорів, для здобуття нових знань. Будьте сміливими у своїх починаннях. У вас все задумане вийде!

Здоров’я

_________________

Цього місяця краще їсти більше зелені, овочів і фруктів замість солодощів та випічки. Підтримувати здоров’я допоможе регулярний масаж спини та стоп. Потрібно повністю відмовитись від алкоголю. Ідіть на природу, висипайтеся, відпочивайте біля води, відновлюйте свою нервову систему, зберігайте цим ясність розуму і бадьорість духу. Приводьте м’язи спини в тонус. Через спеку можуть бути млявість та нездужання.

Кохання

_________________

Сюрпризи та несподіванки. Це завжди приємно, особливо від коханої людини. Хоча ситуація розвиватиметься не зовсім так, як ви собі розпланували. Оточіть теплотою, любов’ю та турботою свого обранця. Для Скорпіонів серпень — місяць підвищеної уваги з боку протилежної статі. На вас злітатимуться, як бджоли на мед. Цього місяця вам будуть потрібні тактичність і терпіння. Вам може випадково освідчитися в коханні людина, яку ви вважали своїм добрим приятелем або навіть другом. Зверніть увагу на людину, яка живе по сусідству та давно симпатизує вам.

Сюрпризи

_________________

Цілий місяць ви отримуєте несподівані та оригінальні знаки уваги від близьких людей, колег та суспільства загалом. З вами познайомиться потрібна вам людина, і ви затієте вигідну справу. Світ вас особливо любить – 1, 6, 11, 19, 22, 30, 31 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️Стрілець

Продуктивний період на роботі, але багато хвилювань в особистому житті

Фінанси

_________________

Дуже ресурсний період щодо можливостей у фінансовій сфері. Хороші прибутки. Підвищена енергійність та життєрадісність сприятимуть подоланню всіх перешкод на роботі та у ділових відносинах. Дуже корисні та продуктивні взаємини та співпраця з представниками протилежної статі. Блискавичне рішення і хороша адаптація до умов, що змінюються, дадуть свій результат у фінансовому плані та матеріальний успіх. Ви можете сміливо міняти цього місяця щось у професійному плані, зірки вам благоволять. Наберіться терпіння та отримайте більше, ніж очікували. Підвищується ваша ділова хватка та професійне честолюбство. Це дуже добре – виходьте на новий рівень і новий добрий матеріальний результат.

Здоров’я

_________________

Дихальна гімнастика допоможе впоратися з нападами мігрені. Бажано навчитися правильно та із задоволенням розслаблятися, щоб зберегти нервову систему здоровою та в тонусі. Підвищення працездатності, запалу та витривалості цього місяця Стрільцям гарантовані. Займіться загартовуванням. Почніть із цього літнього місяця. Зокрема, загартовуйте горло. Взимку вам це стане в пригоді, оскільки воно буде невразливе.

Кохання

_________________

Вашій другій половині весь місяць доведеться поводитися не зовсім звичним чином через певні обставини, які ні він, ні ви змінити не зможете. Або не захочете. Місяць може дати багато нових та перспективних знайомств, але тільки від вас залежатиме, чи захочете ви когось впустити у своє життя чи ні. Якщо ви заміжня, знайдіть точки дотику, взаєморозуміння, які поєднують вас з другою половиною. Приділіть увагу дітям. Вони дуже потребують цього зараз. Їм постійно здається, що вони на другому плані.

Сюрпризи

_________________

Кохання і серце, що вас любить, — ось сюрприз цього місяця. У другій декаді вам зізнаються у почуттях, а ваш талант буде визнаний багатьма. Дні особливо щедрої удачі – 2, 5, 6, 11, 13, 17, 30 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️Козоріг

Несподівані закоханість та гарні перспективи у фінансах

Фінанси

_________________

Серпень сприятливий для пошуку роботи, перегляду договірних відносин, підвищення зарплати, здобуття премії, спадщини, виграшу, постановки нових цілей, завдань та починань. Успішними будуть далекі відрядження, співпраця із закордонними партнерами, пошук роботи в іноземних компаніях. Весь місяць неймовірне прагнення до своєї мети. Це схоже на боротьбу із самим собою: “Я можу ще більше”. Прекрасні можливості для просування у другій половині місяця, хоча зовнішні обставини можуть, на перший погляд, бути не комфортними. Постарайтеся все нове почати у першій половині місяця, щоб у другій пожинати плоди.

Здоров’я

_________________

Зняти напругу допоможе масаж ступнів. Робіть його регулярно. Також особливу увагу приділіть своєму шлунку і перегляньте раціон. Зовсім приберіть з меню дуже жирну їжу. Проведіть чищення всього організму, почніть із кишківника, шлунка, лімфатичної та кровоносної системи. Хронічні захворювання підуть раптово, наче й не було їх. Виключіть із раціону алкоголь, особливо пиво, та слабоалкогольні напої.

Кохання

_________________

Цього місяця вам можуть зробити пропозицію руки та серця. Руку ви прийняти зможете, але серце обранця доведеться завойовувати довго. Хоча цей союз може бути міцним, надійним, довгим, без істерик, зайвих пристрастей та з’ясування, хто головний. Не такого обранця ви собі малювали. Цей – повна протилежність. Але придивіться до нього, і побачите гарні сторони та якості, насамперед надійність та неймовірну доброту. Спільна приємна поїздка надасть шарму новому знайомому, а закоханість переросте у сильну прихильність. Ця подорож зможе закласти основу вашого майбутнього з новим знайомим.

Сюрпризи

_________________

Ви не збиралися в поїздку, але можливість змінити обставини буквально впаде на вас. Не відмовляєтесь від неї, адже саме в подорожі знайдете відповідь на питання, яке не дає вам спокою. Сприятливі дні для будь-яких починань – 6, 9 та 24 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️Водолій

Утримайтеся від боргів, сфокусуйте увагу на близьких

Фінанси

_________________

Ваші роботодавці цього місяця легко йдуть на поступки, з розумінням ставляться до своїх співробітників. Вам легко домовитись із ними про значне збільшення своєї оплати. Нікому не давайте в борг цього місяця. І самі не беріть. Буде дуже важко віддавати. Відкладіть до наступного місяця. Дійте швидко, не роздумуючи, робіть щось незвичайне, те, на що раніше не наважувалися, бо сумнівались у собі. Ваші нові ідеї знайдуть підтримку з самої неочікуваної сторони. Працюйте на перспективу. Відпочиватимете потім, через два місяці.

Здоров’я

_________________

Цього місяця Водоліям слід берегти від переохолодження поперекову область. Сходіть до фахівця, перевірте нирки. Місяць пройде під знаком підвищеної тривожності, усіляких фобій та страхів, особливо у другій половині місяця. Існує можливість серцево-судинних захворювань, а також печінки та підшлункової залози. Звідси вся тривога, страхи та фобії. Ідіть до фахівця та перевіртеся. Зверніть увагу як ви харчуєтесь. Фастфуд, газовані напої та вареники не підуть на користь, краще змінити раціон!

Кохання

_________________

Цілий місяць — рот на замок! Не діліться зі своєю половиною, будь то чоловік або просто сексуальний партнер, що у вас на душі та серці, які плани на майбутнє. Не зрозуміє, а ви тільки ще більше зануритесь у депресію. Краще зверніть увагу на своїх близьких, вони так потребують вашого захисту та любові. Не ламайте побудоване  такою величезною працею! Місяць закінчиться, а виправити щось буде вже неможливо. Тому краще промовчати, забути про свої образи та претензії. І вкотре посміхнутися. Також не ставте оточуючим некоректні питання щодо їхніх сексуальних уподобань, ризикуєте отримати грубу відповідь. Можливості для знайомств чекають на прийомі у лікаря, в зоопарку або на прогулянці з твариною, а також на вашому робочому місці.

Сюрпризи

_________________

Саме робота, яку ви, м’яко кажучи, недолюблюєте, принесе вам сюрприз у вигляді фінансового бонусу або оплаченого привілею, про який ви давно мріяли. Проявляйте себе 1,8,9,14 та 27 серпня.

Повний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Активні знайомства, увага на здоров’я та відстоювання своїх інтересів

Фінанси

_________________

Покажіть якості лідера, підіть на курси фінансової грамотності. Не вистачає знань, хоча в розумі та кмітливості вам не відмовиш. Залучайте людей для реалізації своїх фінансових планів. Поодинці ви не впораєтеся. Проявляйте особисту ініціативу. Сміливо відстоюйте свої інтереси. Угоди купівлі-продажу нерухомості цього місяця будуть дуже вдалими. Але період другої та третьої декади може стати дуже витратним. Невиправдано витратним. Отже, дивіться уважно, кому можуть знадобитися ваші гроші.

Здоров’я

_________________

Вправи на розтяжку допоможуть прибрати болі в спині та набридлу вічну сутулість, яка ніщо інше, як згубна звичка. Бережіть вени на ногах. За першої ж нагоди сходіть із цією проблемою до хірурга. Не затягуйте. Зверніть також увагу на підшлункову залозу, на настрій, що зіпсувався, на його перепади від ейфорії до повного засмучення і депресії. Це підшлункова дає таку картину. Підлікуєте, одразу нормалізується настрій. Перевірте, які очки ви носите. Не дивуйтеся, що у вас болить голова та ріжуть очі. Сходіть до окуліста та подбайте зір.

Повний гороскоп на 2023 рік:  Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Кохання

_________________

Цього місяця, нарешті, ви зможете поставити жирну крапку у ваших напружених, непростих стосунках, які виснажили вас своєю непередбачуваністю та невідомістю. Не шкодуйте. Попереду у вас нове знайомство, і навіть не одне. Сумувати цього місяця явно не будете. Будьте активні при нових знайомствах та на побаченнях. Ідіть у гущавину подій, де багато представників протилежної статі. Беріть усю ініціативу у свої руки. І успіх вам гарантовано. Займайтеся інтимними стосунками, але серце не розкривайте нікому. Головне — не нудитися на самоті, інакше це може затягнутися надовго.

Сюрпризи

_________________

Ви почуєте багато хорошого від того, від кого зовсім не очікували. Мало того, вважали, що людина до вас вороже налаштована. Так само сюрпризом стане можливість примирення та возз’єднання з давнім другом або родичем. Дати успіху для вас – 5, 8, 15, 25, 26 серпня.

 

Підказки зірок – лише маячки, які допоможуть орієнтуватися в гущі майбутніх подій. Головний творець усіх змін – ви самі! Тож ставте лайк гороскопу — і сміливо до реалізації планів та бажань уже цього серпня!

 

Читайте також:

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024