Краса

Ідеї модного манікюру на Геловін 2023

Наближається найзагадковіша і найтаємничіша ніч року — День всіх святих! І як вже тут втриматися і не прикрасити нігті в дусі цього містичного свята? Якщо хочеш створити відповідний настрій, ми приготували для тебе 40+ ідей класного тематичного манікюру, від зловісних образів до веселих святкових акцентів.

Час читання: 3 хвилини та келишок червоного 🍷

статья доступна на русском языке

Цікаво на тему: Образи на Геловін: жахлива краса

Класика геловінського дизайну нігтів

Павуки, що плетуть свою павутину, відьми з мітлами в гостроносих капелюхах, кажани, черепи та скелети, які танцюють, готичні хрести — головні впізнавані символи Геловіна. Манікюр з такими малюнками б’є всі рекорди за популярністю на День всіх святих!

У вампірах є щось таємниче, страшливе, але безумовно романтичне. Тому не можна серед тематичного манікюру не виділити й ефектний «кривавий» дизайн.

Back in black: стильний чорний манікюр

Щоб підтримати атмосферу Геловіна на своїх ручках, необов’язково вдаватися до очевидних дизайнів. Манікюр у чорних тонах теж має вельми й вельми тематичний вигляд. Коли ж ще експериментувати з модним епатажним дизайном, як не наприкінці жовтня?

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр на осінь 2023: класика і новинки дизайнів

Чорний розкішний на довгих нігтях у формі стилетів…

… чарівний на середній довжині…

… і на коротких нігтях виглядає так само стильно. Безпрограшний варіант, якщо тобі хочеться бути в темі, але не робити це занадто явно.

Гарний манікюр для сучасної «відьми»

Таємничий і трохи окультний дизайн нігтів — чудова ідея до Геловіну. Він додасть загадковості твоєму образу, але при цьому натякне, що ти та ще штучка і з тобою краще не жартувати. А то піди знай, яке зілля ти підсиплеш у ранкову каву кривднику.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Дизайни, натхненні культовими фільмами

День усіх святих — чудовий привід згадати тематичну класику кінематографа. Від «Носферату» 1922 року і «Воно» Енді Мускетті до миліших «Сімейки Адамс» та «Кошмару перед Різдвом».

Цікаво на тему: 70+ ідей модного осіннього манікюру

Втім, відсилання до інших кіновсесвітів теж можна стильно обіграти. Як тобі ідея манікюру за «Алісою в країні чудес» і «Гаррі Поттером»?

Моторошно красиво: «зміїний» манікюр

Імітація шкіри рептилії на нігтях — справжній кошмар для герпетофобів (ті, хто боїться змій). Але якщо ти не серед них, то цей винятковий дизайн точно не залишить тебе байдужою. Він має крутий вигляд у найрізноманітніших відтінках, але що натуральніший і ближчий до справжньої зміїної шкіри — то крутіший. Як щодо того, щоб додати трохи моторошності у свій карколомний образ?

Осінньо-геловінський вайб: дизайн із гарбузом

Гарбуз, як один із найяскравіших символів осені, асоціюється у нас також і з Геловіном. Як мінімум через те, що саме з нього роблять світильник Джека. Гарбуз із вирізаною мордочкою, яка може бути лячною або, навпаки, милою, заведено прикрашати домівки. Але і в манікюрі цей атрибут Дня всіх святих буде дуже доречним. І, на відміну від багатьох інших геловінських дизайнів, гарбуз на нігтях має яскравий і по-справжньому святковий вигляд.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Милий манікюр на Геловін

Якщо всі ці натуралістичні змії, вампіри та черепи — це не про тебе, вибери більш простий і позитивний дизайн. Милі привиди та усміхнені гарбузики, з одного боку, мають дуже душевний вигляд, а, з іншого — підтримують настрій Геловіна.

А ти любиш тематичний дизайн на Геловін? Який твій улюблений дизайн до Дня всіх святих?

Читай також:

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024