Мода

Мюлі: як вписати трендові моделі у свій гардероб

Правильно підібрана пара мюлі може перетворити ваш день зі звичайної рутини на поїздку на роботу в стилі «розкішна авантюристка»💃, особливо в поєднанні з відповідним вбранням. Ні для кого не секрет, що мюлі бувають усіх можливих стилів – від повсякденних шльопанців до маленьких або не дуже підборів.

Зараз таке розмаїття сандалій мюлі – губишся, які вибрати… Тим паче кожен намагається підібрати ту єдину пару, що ідеально поєднуватиметься з уже наявним гардеробом. Але повірте, хороша пара мюлей – це те універсальне і зручне взуття, в яке потрібно вкластися.

@maisonvalentino

Щоб допомогти тобі на шляху вибору, я підготувала посібник зі стилю, в якому ти знайдеш натхнення для створення образів. Наприклад, як і з чим носити мюлі, які вибрати: на підборах або плоскій підошві, і навіть як поєднувати їх у весільному луці. Пропоную почати з азів 😏.

Що таке туфлі мюлі?

Насамперед розповім про основи. Взуття в стилі мюлі – це взуття на плоскій підошві або на підборах, що характеризується відсутністю задника і простим силуетом.

Гламурні, класичні або повсякденні – їхній простий дизайн має нескінченну універсальність.

Мюлі призначені для того, щоб їх можна було легко одягнути або зняти, без будь-яких застібок. Ця пара взуття ідеально відповідає тренду на зручність і практичність, адже тобі не доведеться зав’язувати шнурки або довго розстібати застібки.

@stevemaddencanada

Цікаво на тему: Прості прийоми стилізації одягу, які ти можеш використати прямо зараз

Історія мюлей

Як ми вже знаємо, мюлі – це різновид взуття без задника, але що ми знаємо про їхню багату і вражаючу історію? Старт тренду на мюлі почався в Стародавньому Римі. Але не подумайте, що це був ТОП для світських заходів… мюлі носили тільки в спальні, як різновид капців 😅.

А ось дами французького двору вже тоді знали, що підбори з купою застібок – це красиво, але зручне взуття, яке можна швидко перевзути, набагато краще. У XVII столітті красуні одягали мюлі під бальні сукні.

@saks

Пік популярності цих модних «капців» настав після того, як Мерилін Монро почала носити їх зі стильними сукнями-футлярами й брюками з високою талією. А згадайте всіма улюблений серіал «Секс і місто», де Керрі Бредшоу частенько гуляла вулицями Нью-Йорка в стильних мюлі.

Сьогодні мюлі є майже у кожного і вони є на всі випадки життя, а ще вони мають велику популярність серед шанувальників моди. Це взуття універсальні, зручне та стильне, що робить його обов’язковим елементом будь-якого гардероба.

Цікаво на тему: Леопардовий тренд: як носити тваринний принт у 2024 році

Як носити мюлі

Перш ніж ми перейдемо до готових образів, пропоную зафіксувати для себе кілька моментів, які надалі допоможуть у створенні свого неповторного стилю.

  1. Мюлі можна поєднувати з найрізноманітнішим вбранням. Незалежно від того, хочеш ти створити повсякденний лук або вбратися для особливого випадку, мюлі допоможуть тобі досягти ідеального образу – вони універсальні.
  2. Щоб створити шикарний паризький образ, поєднай мюлі з укороченими брюками або штанами. Це допоможе підкреслити стиль взуття і створити вишуканий лук. Якщо хочеться одягнутися в ретро стилі, поєднай мюлі з джинсами з манжетами та однотонною сорочкою. Доповни свій аутфіт відповідними аксесуарами, які доповнять твій образ, наприклад, сумкою ручної роботи.                                                                                                   @michaelkors
  3. Мюлі підходять не тільки для теплої погоди. Ти можеш носити їх і восени, поєднуючи з осінніми светрами, шкіряними куртками й звуженими або вузькими штанами. Це допоможе тобі створити простий, але стильний образ, що ідеально підходить для цієї пори року.                                                                                                   @samyjovalentine
  4. Якщо тобі потрібен відповідний для роботи наряд, поєднай мюлі зі спідницею довжиною до коліна. Це допоможе тобі створити елегантний і професійний образ, який буде досить зручний для носіння протягом усього дня.
  5. При носінні мюлей важливо вибрати правильну висоту каблука. Мюлі бувають різної висоти, від маленького до великого, тож обирай ті, які будуть найбільш зручними. Ще слід звернути увагу на колір і стиль мюлей, щоб вони поєднувалися з твоїм вбранням.

@sincerelyjules

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Мюлі на кожен день

Мюлі на кожен день – це саме ті «шльопанці», як звикли їх називати в народі, що виручають нас, коли потрібно вискочити швидко до магазину або на прогулянку з улюбленим песиком, захопивши філіжанку кави з корицею.

@pullandbear

Саме вони перші стоять і чекають на важливі справи. Тому улюблені та зручні мюлі чудово поєднуються не тільки з одягом для відпочинку, а й з джинсами, сарафаном і, в цьому ж списку купальник для відпочинку біля басейну або водойми.

@pullandbear

Мюлі без підборів

Плоске взуття – не означає нудне! Згодна, можна купити пару «шльопанців» на ринку з піни, які ми всі носили в дитинстві 🙈, а можна придбати мюлі з натуральних матеріалів, цікавих текстур і виглядати, одягнувши їх, вишукано навіть у піжамі 🤭.

Цікаво на тему: Корсет у жіночому гардеробі: ідеї образів

Для вечірніх прогулянок, побачення або обіду з друзями рекомендую носити мюлі з сукнями, щоб пливуча лінія подолу проходила по щиколотці. Якщо ти хочеш урізноманітнити джинсовий одяг, одягни плоскі мюлі з джинсами та пишною блузкою. Або пограй з кольорами й текстурами.

@micahgianneli

Як носити мюлі на підборах

Якщо ти переходиш з улюблених і максимально комфортних кросівок на підбори, то знайти правильне натхнення для стилізації мюлей на підборах просто необхідно. Підбори – це ідеальний варіант для перетворення. В епоху кросівок дівчина на підборах завжди привертає увагу, плюс для витончених модниць – це додасть тобі росту.

@saks

Ну, і для вечірнього виходу в довгій і відкритій сукні мюлі на підборах підійдуть набагато більше, ніж закриті туфлі, які будуть обтяжувати весь образ.

@shop_resa

Цікаво на тему: Особливості стилю Baddie Aesthetic

Мюлі на весілля

Немає нічого гіршого, ніж одягнути пару туфель на підборах для важливого дня, а за кілька годин виявити, що у тебе горять ступні. Чудово, коли ти гостя на весіллі й в тебе є запасне взуття. А не коли ця нещасна – наречена, і все про що вона думає в даний момент – це не сказати заповітне «ТАК», а як зняти ці туфлі-вбивці.

@saks

Мюлі з сукнею на весілля – ідеальне рішення, якщо ти хочеш не знімати їх весь день і ніч. Рекомендую їх у поєднанні з шовковими мідісукнями та неземними максісукнями. А з огляду на те, яка сьогодні альтернатива весільним сукням, то мюлі зі штанними костюмами теж матимуть чудовий вигляд.

@micahgianneli

Мюлі на роботу

Носити мюлі в офіс – трюк, якого варто навчитися, особливо в літні місяці. Це універсальне взуття, яке стане цінним доповненням до базових офісних речей, як-от штани й oversize піджак, а також легко поєднується з таким робочим вбранням, як сукні-олівці й шовковисті спідниці-сліпи.

@reserved

Цікаво на тему: Наймодніші жакети 2024 та ідеї образів, як їх носити

Твій офісний дрес-код більше схожий на діловий casual? Поєднай мюлі на низьких підборах з модними джинсами та блейзером, щоб створити елегантний, відповідний для офісу образ. Або з укороченими брюками та жилетом – будь-яке поєднання матиме дорогий і стильний вигляд.

@reserved

Мюлі для чоловіків

Сандалії мюлі, що полюбилися чоловікам, є основним елементом гардероба, в яких можна як залишитися вдома, так і вирушити на пляж. Мюлі з подвійними ремінцями й пряжками – це культовий силует, який обирають знову і знову завдяки його практичності та зручності.

Що стосується того, як носити мюлі чоловікам, зверни увагу на повсякденні фасони, як-от лляні шорти та штани. Їхній легкий і невимушений вигляд легко поєднуватиметься з м’якшими матеріалами, такими як замша і нубук.

@saks

Тепер, коли ти отримала повне уявлення про те, що таке взуття мюлі, саме час вирушити на закупи, щоб вибрати пару, яка відповідає твоєму стилю і потребам. Мюлі – це зручний і модний варіант, який можна носити з різними луками. Тож не обмежуй себе однією парою, адже їх можна носити не тільки влітку 😉.

Читай також:

Останні

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

Червень 24, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

Червень 21, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

Червень 21, 2024

Вітання з Трійцею 2024: листівки та традиції

У 2024 році православні українські віряни відзначатимуть Трійцю у неділю, 23 червня. Цей день вважається… Докладніше

Червень 21, 2024

Листівки та привітання з Днем Конституції України 2024

Щороку 28 червня українська громадськість відзначає День Конституції – головного закону країни, якому цьогоріч виповнюється… Докладніше

Червень 21, 2024

Партнерські пологи: всі за та проти

Багато хто чомусь думає, що партнерські пологи – це присутність чоловіка поруч із дружиною безпосередньо… Докладніше

Червень 20, 2024