Астропрогноз 2023

♋️ Рак: прагнення до порядку

Завдання року для Раків — не улюблена домашня рутина, а саме наведення ладу в будинку, кабінеті, гаражі, сім’ї, документах і стосунках, де багато хто поставить жирну точку, а деякі щасливчики почнуть все заново з тим самим партнером.

Час читання: 1 хвилина та пончик 🍩

статья доступна на русском языке

Завдання року лежить у площині спілкування з братами/сестрами, оформленні офіційних паперів: віз, ліцензій, дозволів, паспортів. Перехід з вузького та примітивного рівня усвідомлення допоможе легше впоратися із завданням року і дозволить впустити в життя справжню віру, змінивши її на краще назавжди. Відключіть внутрішній діалог, перестаньте копатися в помилках минулого, вкладайте в майбутнє (діти, будівництво, проекти) і довіртеся зовнішнім силам, які мають своє бачення ваших планів і цілей.

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — для самотніх і охочих зустріти своє кохання Раків, найкращою стратегією буде безперервний рух, а саме — короткі поїздки: від таксі до супермаркету до вилазки на вікенд. Ще висока ймовірність отримати відповідь згори (а багато Раків цього року опиняться в непростій ситуації вибору між минулим і майбутнім) у момент відвідування храмів і святих місць, а також у ситуаціях допомоги ближньому. Загалом, Раки весь рік наводитимуть лад у любовних справах і лише деякі щасливчики створять міцну сім’ю або заново закохуватимуться у свого колишнього.

Ризики року

___________________________

Ризики року — все те ж нестабільне та вимогливе партнерство та сценарій стосунків «ні з тобою, ні без тебе». Зупинити ці емоційні гойдалки допоможе переключення на нову роботу, продаж будь-якої нерухомості та переїзд. Тоді життя подарує вам нове знайомство і, можливо, жодне.

Цікаво по темі: Життя заново: як адаптуватися на новому місці після переїзду

Важливий період

___________________________

Важливий період для вирішення документальних та транспортних питань — з березня до кінця травня: довгоочікувані оформлення, щедра оплата послуг з цього питання та купівля/продаж машини та придбання квитків в один кінець у нове життя. У першій половині липня майте напоготові зібраний рюкзак.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

Останні

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024