Офіційні правила проекту «Благодійність»

Визначення термінів:

Проект «Благодійність» – благодійний проект ТОВ «РУШ» (далі – Проект), що дозволяє Учасникам Програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» здійснити благодійну діяльність.  Інформацію про Проект розміщено на сайті https://blog.eva.ua/ (далі – Сайт) у розділі Благодійність (https://blog.eva.ua/category/charity/).

Благодійний проект – конкретний проект, який є комплексом благодійних заходів, спрямованих на вирішення завдань, що відповідають статутним цілям Благодійних організацій, через які здійснюється допомога (благодійність).

Благодійна діяльність – добровільна діяльність благодійних організацій та інших осіб, яка не передбачає отримання прибутку від цієї діяльності.

Оператор Проекту – Товариство з обмеженою відповідальністю «РУШ», яке є власником, володіє винятковими правами управління, розвитку Проекту та його реалізації.

Оператор благодійної допомоги – неприбуткова організація, в тому числі благодійний фонд або благодійна організація, створені у порядку, визначеному Законом України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» для проведення благодійної діяльності; громадська організація, створена з метою надання реабілітаційних, фізкультурно-спортивних для інвалідів (дітей-інвалідів) та соціальних послуг, правової допомоги, провадження екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної, просвітницької, освітньої та наукової діяльності.

Благодійники – фізичні особи, які є Учасниками Програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» та які здійснюють благодійну діяльність в інтересах Одержувачів благодійної допомоги в рамках Проекту.

Одержувачі благодійної допомоги – фізичні та юридичні особи, які потребують благодійної допомоги та отримують її.

  1. Брати участь у Проекті (бути Благодійниками) можуть тільки Учасники Програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

  2. Здійснювати благодійну діяльність Учасники Програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» мають можливість шляхом перерахування бонусів з належного учаснику Бонусного рахунку. Таке перерахування Благодійники можуть здійснити у розділі Благодійність, у мобільному додатку «EVA мережа магазинів краси!» або чат-боті EVA.

  3.  Для розміщення інформації про Благодійний проект на Сайті благодійна організація (фонд) має укласти з Оператором Проекту відповідний Договір.

  4.  Всі зібрані в рамках Проекту кошти передаються Операторам благодійної допомоги шляхом перерахування їм коштів, згідно укладених Договорів.

  5.  Оператор Проекту здійснює тільки передачу зібраних на користь Одержувачів благодійної допомоги коштів. За використання коштів несе відповідальність Оператор благодійної допомоги, через якого здійснюється така допомога.

  6. Бонуси, які були перераховані на рахунок Благодійного проекту, не підлягають поверненню на Бонусний рахунок Благодійників.

  7.  Період збору коштів для конкретного Благодійного проекту зазначається у детальному описі конкретного Благодійного проекту.