Краса

Як вибрати маску для обличчя за знаком Зодіаку?

Маски для обличчя — це й ефективний спосіб покращити стан шкіри, й просто приємна медитативна процедура. Їх асортимент такий великий, що часом досить складно визначитись з фаворитами. Звісно, основним критерієм вибору будуть потреби твоєї шкіри. Але ось перед тобою добірка фіналістів… І всі цікаві, класні, підходять під твій запит. То може скористатись оригінальним рішенням та подивитись підказку у гороскопі? Адже у цій статті тебе вже чекають ідеї, як вибрати маску для обличчя за знаком Зодіаку!

♈️ Овен

Гарячкуватий та впертий характер Овна варто збалансувати заспокійливими масками. Після насиченого тижня, сповненого справ та амбітних задач, приділити час неспішним beauty-процедурам буде корисно і для шкіри, і для стану нервової системи. Пантенол, алантоїн, алое вера, рослинні екстракти — лише частина компонентів, на які варто звернути увагу. Спробуй нічний догляд, щоб уповільнитись перед сном, та детокс-маски, щоб якісно очистити шкіру.

Рекомендовані маски для Овнів:

Цікаво на тему: Сухе вмивання: що це за техніка і чи варто її пробувати

♉️ Телець

Представниці знаку Зодіаку Телець дуже практичні. Вони завжди думають про наслідки та вчасно діють для упередження проблем. Зокрема, в їх beauty-арсеналі на постійній основі є якісні маски для зволоження. Екстракт алое, гіалуронова кислота — це, як то кажуть, “база-ґрунт-основа”. Окрім того, Тельці звертають увагу не тільки на склад, а й на формат пакування. Адже тюбики та баночки з дозаторами мінімізують контакт пальців та повітря зі вмістом, що не тільки зручніше, а й безпечніше.

Рекомендовані маски для Тельців:

  • ревіталізувальна маска Biotrade Pure Skin Hydromask з вітаміном Е та пантенолом зменшить трансепідермальну втрату вологи, вирівняє тон шкіри, сприятиме покращенню її стану;
  • корейська нічна маска Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica з гіалуроновою кислотою та центеллою азіатською стане справжньою знахідною для підтримки водного балансу шкіри.

Цікаво на тему: 12 найкращих брендів корейської косметики

♊️ Близнюки

У представницях знаку Зодіаку Близнюки часом ніби дві особистості живе. Вони часто змінюють вподобання, прагнуть нових вражень та емоцій. Допитливість часто підштовхує до експериментів з форматами доглядових засобів та їх текстурами. Тож жінкам зі знаком Зодіаку Близнюки варто придивитися до глиняних, альгінатних, грязьових масок, тканинних та гелевих форматів. Щоб сповна насолоджуватись цікавими тактильними відчуттями.

Рекомендовані маски для Близнюків:

  • глиняна маска Lapush Green Clay Mask зі спіруліною, олією авокадо, екстрактами герані та кави очистить від надлишків себуму, заспокоїть подразнення, покращить стан шкіри;
  • альгінатна маска ABOUT face Detox Energy Golden Anti-Age з колагеном (для зволоження й ліфтинг-ефекту) та опунцією (поліпшує кровообіг, сприяє зменшенню лущення) у зручному форматі саше.

Цікаво на тему: Кофеїн у косметиці: властивості та вплив на шкіру

♋️Рак

Чутлива натура Раків прагне візуальної та тактильної насолоди. Тож при виборі косметики для догляду за обличчям жінки з цим знаком Зодіаку звертають увагу не лише на текстуру засобів, а й на стильність пакування. У фаворити для Раків легко проб’ються продукти для нічного використання, щоб дати максимально часу для роботи корисних компонентів. Ніжні текстури, що підтримують бархатистість шкіри, стануть цінним поповненням beauty-скарбнички.

Рекомендовані маски для Раків:

  • нічна маска Uriage Age Absolu з термальною водою, гіалуроновою кислотою, комплексом олій, вітамінами Е та С сповільнює процеси старіння та появу зморшок, робить шкіру пружнішою та еластичнішою;
  • корейська живильна маска AHC Premium Hydra B5 з гіалуроновою кислотою, вітаміном В5, трегалозою та льодовиковою водою активно зволожує та підтримує тонус шкіри.

Цікаво на тему: 13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

♌️ Лев

Леви завжди впевнені, що мають сяяти. Адже хто, якщо не вони? Тож догляд за шкірою займає важливе місце у щоденній рутині. Представниці цього знаку Зодіаку уважно слідкують, щоб серед активних компонентів маски були ті, що зволожують, позбавляють проблем з тоном шкіри та допомагають їй сяяти. Завдяки цьому навіть без хайлайтера виглядають просто блискуче!

Рекомендовані маски для Левів:

  • розгладжувальна маска Filorga Meso-Mask відчутно зволожує, прибирає подразнення та лущення, повертає шкірі свіжий вигляд;
  • маска від українського бренду Mr.Scrubber Face Control Skin Care Pearl Powder з перлинною та бамбуковою пудрою, каоліном, пантенолом та екстрактом центелли позбавить масного блиску, вирівняє рельєф та тон, зменшить пігментацію.

Цікаво на тему: Дорого-багато: все про срібло, золото і платину в косметиці

♍️ Діва

Практичні та передбачливі Діви полюбляють багатофункціональні засоби, як то кажуть, “все в одному”. Бо часу мало, а планів з підкорення світу багато. Тож при виборі маски для обличчя Дівам в першу чергу сподобаються ті, які працюють одразу в кількох напрямках: зволожують, тонізують, посилюють захисні функції.

Рекомендовані маски для Дів:

  • багатофункціональна маска Bielenda Professional Face Program Strengthening Face Mask зменшує почервоніння, тонізує судини (цьому сприяє екстракт каштана), освітлює тон шкіри, має антиоксидантну дію (у складі рутин та вітамін С);
  • маска Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask відчутно зволожує (виноградна вода, центелла у складі), покращує мікробіом, працює як антиоксидант.

Цікаво на тему: Що потрібно знати про антиоксидантний догляд за шкірою

♎️ Терези

Терези полюбляють подвійний ефект. У пошуках ідеальної комплексності їх натура відкидає обмеження, не зупиняється на чомусь одному. Представниці цього знаку Зодіаку прагнуть найкращого! Тож до маски для обличчя не менше вимог, і у фаворитах опиняються ті, що закривають одразу кілька потреб шкіри.

Рекомендовані маски для Терезів:

  • подвійна маска Bioaqua Ban Bang Mask поєднує дві половини: зелену (екстракт м’яти, зеленого чаю, цвітної капусти) — на Т-зону для посиленого очищення, жовту (екстракти папаї, обліпихи, мигдалю, авокадо) — на сухі ділянки обличчя для живлення та зволоження;
  • паста-маска Erborian Red Pepper працює як антиоксидант, сприяє відновленню та пом’якшенню, зменшує прояви пігментації, вирівнює мікрорельєф.

Цікаво на тему: 24 найкращі засоби від гіперпігментації

♏️ Скорпіон

Суперечливі, енергійні Скорпіони полюбляють усе тримати під контролем, щоб отримувати найкраще. Тож у догляді, зокрема при виборі маски для обличчя, надають перевагу ефективним засобам від топових брендів. Не дивно, що на їх поличці часто опиняються лідери у галузі професійної косметики. Скорпіони прагнуть тривалий час зберігати сексуальність та красу, тож не шкодують на це ні часу, ні зусиль.

Рекомендовані маски для Скорпіонів:

  • професійна маска Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial має у складі ефірну олію апельсина, вітамін Е, рослинні екстракти, вона зволожує, охолоджує, позбавляє заломів, завдяки чому обличчя виглядає свіжим, розслабленим та сяючим;
  • гель-маска від корейського бренду дерматокосметики Dr. Jart+ Cicapair Sleepair Ampoule-in Mask з центеллою, ніацинамідом, мадекассосідом, рослинними екстрактами та оліями сприяє регенерації шкіри, зволожує, глибоко живить та заспокоює.

Цікаво на тему: Вітамін C у догляді за шкірою: переваги та кому підійде

♐️ Стрілець

Вогняні Стрільці схильні до ризику та експериментів. При виборі маски для обличчя представниці цього знаку Зодіаку з великою імовірністю захочуть протестувати інноваційну косметику з цікавими компонентами. Окрім того, жага до пригод та подорожей додає ще один критерій — зручність формату. Тож класним варіантом для Стрільців будуть маски-стіки, які легко використовувати та брати з собою.

Рекомендовані маски для Стрільців:

  • маска-стік ABOUT face Antipollution з каоліном, алантоїном та папаїном захищатиме від негативного спливу зовнішньої середи, сприятиме очищенню шкірю та зменшенню слідів стресу;
  • глиняна маска-стік Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask, що містить екстракти алое, центелли та каламін, якісно очищує від надлишків себуму, зменшує чорні цятки та комедони, заспокоює, посилює захисні функції.

Цікаво на тему: Next level: що таке дрон-косметика і навіщо вона потрібна

♑️ Козоріг

Козороги, як типові представники земної стихії, прагнуть ефективності та кидають виклик часу. Тому в їх догляді за шкірою завжди знайдеться місце антивіковій косметиці від професійних брендів. “Навіщо боротися з усуненням наслідків, якщо проблему можна попередити” — саме так розмірковують Козороги. Вони ретельно дбають про делікатну ексфоліацію, глибинне зволоження та посилення захисних бар’єрів шкіри.

Рекомендовані маски для Козорогів:

  • ензимна маска Image Skincare Vital C Hydrating забезпечить комплексний підхід: екстракти папаї та ананасу сприятимуть якісній ексфоліації, вітамін С освітлюватиме тон шкіри, надаватиме детокс-ефект, гіалуронка насичуватиме вологою;
  • ліфтингова маска Apis Natural Cosmetics Professional Express Lifting враховує особливості зрілої шкіри, сприяє виробленню колагену, покращенню пружності та зменшенню зморшок, має класний склад (гіалуронова кислота, олія аргани та соняшника, цераміди, екстракт авокадо та насіння льону).

Цікаво на тему: Антивікова косметика: сироватки, креми та інші продукти

♒️ Водолій

Невгамовні Водолії часто шукають нові враження та прагнуть вражати. Вони полюбляють отримувати новий досвід та ділитися ним з іншими. Серед великого асортименту масок для обличчя вони з радістю спробують інноваційні новинки, щоб оцінити ефективність та розказати подружкам. Косметика, яка потрапить у саме серденько завдяки своїй ефективності, на тривалий час оселиться на beauty-поличці жінок-Водоліїв.

Рекомендовані маски для Водоліїв:

  • корейська антиоксидантна маска Mary & May Blackberry Complex Glow з ожиною, каоліном, бентонітом, токоферолом — це SPA-догляд в домашніх умовах, що має анти-ейдж та детокс ефекти, регулює роботу сальних залоз;
  • нічна крем-маска Genosys Skin Rescue Overnight Cream Mask від професійного корейського бренду з церамідами, ніацинамідом, поліпептидами, олігопептидами та рослинними екстрактами знижує чутливість, позбавляє від сухості, відновлює свіжий вигляд.

Цікаво на тему: Що таке пептиди та навіщо вони потрібні в косметиці

♓️ Риби

Представниці знаку Зодіаку Риби, як часто зазначають в їх гороскопі, адаптивні та чуттєві. Вони легко йдуть за настроєм, тож схильні часто змінювати вибір. Тому в них завжди є багато тканинних масок з різними ефектами та активними компонентами. Щоб не трапилось у житті, цей вид доглядової косметики завжди підніме настрій. Тож якщо хочеш порадувати жінку-Рибу невеликим презентом, то завжди матимеш багатий вибір.

Рекомендовані маски для Риб:

  • маска Medi-Peel Vita Toning з пептидами, екстрактом троянди та гіалуроновою кислотою тонізує, розгладжує шкіру, сприяє зволоженню та живленню;
  • маска Manyo Factory Bifida Biome з біфідо- та лактобактеріями, трьома формами гіалуронової кислоти та 5 видами пробіотиків наситить вологою, подарує сяйво, створить ліфтинг-ефект, посилить захисні можливості шкіри.

Цікаво на тему: Все про пробіотики та пребіотики в косметиці

Звісно, довіряти лише підказкам гороскопа при виборі маски для обличчя не варто. Тип, стан та потреби шкіри завжди гратимуть ключову роль. Тож якщо тобі сподобався засіб, який згадала у добірці для іншого знаку Зодіаку, ти завжди можеш спробувати його та залишити свій відгук!

 Читайте також:

Переглянути коментарі

  • Дуже цікаво💚Обов’язково спробую ваші рекомендації масочок для свого знаку зодіаку ♊️Впевнена залишуся задоволена,адже ви завжди рекомендуєте лише класні засоби👌🏻👌🏻👌🏻

Останні

Екстракт та олія камелії у косметиці: властивості та добірка засобів

Ти точно бачила цю красиву квітку на упаковках кремів, молочка для тіла та інших доглядових… Докладніше

Вересень 27, 2024

Хюґе-настрій: затишний осінній декор своїми руками

Попереду на нас чекає багато сірих дощових днів, від яких буває страшенно некомфортно. Інколи хочеться… Докладніше

Вересень 27, 2024

Гороскоп на жовтень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Жовтень – місяць, коли природа починає готуватися до зимового спокою, а небесні тіла пропонують нам… Докладніше

Вересень 27, 2024

Як вибрати день для стрижки по місячному календарю

На що тільки не підуть жінки, аби мати здорові, гарні локони. І схему професійного догляду… Докладніше

Вересень 26, 2024

Ідеальні штори для кухні: як вибрати та на що звернути увагу

Штори – є тією самою родзинкою в інтер'єрі, яка створює додатковий затишок і комфорт. Також… Докладніше

Вересень 26, 2024

30 найкращих пілінгів для оновлення шкіри восени

Вдаватися до цієї доглядової процедури можна, звісно, й в спекотні дні, проте з особливою обережністю.… Докладніше

Вересень 26, 2024