Краса

Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку

Не обов’язково вірити в знаки Зодіаку, щоб помітити емоційність Риб, раціональність Дів чи імпульсивність Близнюків. І навіть якщо вважаєш це збігом, час від часу все одно цікаво подивитися, що ж астрологія рекомендує тобі по гороскопу. Наприклад, які кольори підкреслять характер та сприятимуть привабленню удачі. І як їх можна використати у своєму гардеробі та макіяжі. Сьогодні, наприклад, поділюсь з тобою ідеями, як підібрати палетку тіней за знаком Зодіаку, яку палітру кольорів у ній шукати. А ти у коментарях розкажи, сподобався запропонований варіант чи маєш іншого фаворита!

♈️ Овен

Пристрасні представники стихії Вогню мають рішучий, сміливий, часом навіть зухвалий характер. Не дивно, що Овни не бояться кольорових акцентів. Макіяж очей часто підкреслює енергію реалізовувати цілі. Можуть активно використовувати насичені відтінки та балансувати їх нюдовими. У палітрі для макіяжу представницям цього знаку Зодіаку варто звернути увагу на червоний та його відтінки.

Цікавим варіантом для Овнів стане палетка NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite у відтінку 01 Warm Neutrals. Червоно-коричневі відтінки в ній дозволяють цікаво змінювати акценти, а шимерні й матові текстури — грати з рівнем святковості.

♉️ Телець

Представницям цього знаку Зодіаку пасує натуральний макіяж. Спокійний характер підкреслюють врівноважені пастельні, рожеві, нюдові кольори. Краса Тельців — у простоті та ґрунтовності. Тіні бежевого, ніжно-рожевого, пудрового, бронзового та карамельного кольорів стануть базою у палітрі для щоденного макіяжу. Фіолетовий або приглушений синій можуть використовуватись як акцент, що підкреслює рішучість погляду. Гарно впишуться в образ й кольори землі: зелений, коричневий, оливковий, жовтий. А от надмірної яскравості цьому знаку Зодіаку варто уникати.

24 красиві відтінки зеленого, коричневого, рожевого та пісочного кольорів можна знайти у палетці Impala Eyeshadow Palettes Love Makeup 048-1. ЇЇ палітра буде співзвучна з характером Тельців і порадує можливістю багато експериментувати з макіяжем. Адже вибирати можна не лише відтінок, а й текстуру. В палетці тіней представлена і матова, і шовкова, і з легким перламутровим сяйвом.

Цікаво на тему: 5 типових помилок, яких припускаються повітряні знаки Зодіаку

♊️ Близнюки

Мінливий, енергійний характер робить Близнюків яскравими та підштовхує весь час бути в русі. Вони допитливі та постійно прагнуть змін. Тож не дивно, що в їх палітру чудово вписуються як теплі кольори, наприклад, жовтий та зелений, так і більш яскраві. Взагалі, Близнюки можуть активно використовувати у макіяжі принцип контрасту.

Якщо це твій знак Зодіаку, не уникай бежевих та рожевих тонів. Жовтий використовуй через золотисті тіні, щоб підкреслити прагнення успіху та позитив. Не обмежуй себе лише матовими текстурами, додавай шимерні відтінки, глітери. До речі, гарний баланс стриманості та грайливого сяяння у необхідних тонах знайдеш у палетці тіней Make Up Me Professional P18.

Цікаво на тему: Як дізнатись свій аркан по даті народження?

♋️Рак

Представниці цього місячного знаку Зодіаку часто оточують себе загадковістю. Вміють прислухатись до інтуїції. Тож не дивно, що у макіяжі надають перевагу мерехтливим, шимерним відтінкам. Основу “щасливої” палітри для Раків складають сірі та сріблясті кольори. Їх доповнює білий та фіолетовий зі срібним відливом. А родзинкою образу може стати помаранчевий, наче Місяць у повню.

Знайти зазначені кольори в одній палетці непросто, тому Makeup Revolution Black Ice стане корисною знахідкою для Раків. З нею ти вдало зробиш і таємничий smoky eyes, і більш стриманий денний макіяж, і навіть стрілку тінями намалюєш, адже вони досить пігментовані.

Цікаво на тему: Як зробити ідеальний макіяж для карих очей

♌️ Лев

Представниці знаку Зодіаку Лев прагнуть влади, успіху та визнання.Тож їх палітра сповнена кольорів, що задають відповідний тон: вишуканого золотого, статусного та владного білого, акцентного червоного. Кому ще, як не Левам, пасуватимуть палкі, впевнені, вогняні відтінки, врівноважені глибоким коричневим. А от зелений підкреслить розум, спокійність та раціональність.

Тіні для повік Pupa Make Up Stories Palette у відтінку 002 Hot Flame максимально співзвучні з таким впевненим знаком Зодіаку як Лев. В ній є базові матові відтінки, вишукані сатинові й цікаві металізовані. Текстура дозволяє вдало поєднувати їх, робити плавні переходи.

♍️ Діва

Добротність, функціональність, базовість — якості, які практичні Діви цінують і у житті, і при виборі косметики. Вдалими кольорами для цього земного знаку Зодіаку є зелений та коричневий. Дівам підійдуть спокійні, врівноважені, димчасті лінії та ретельне розтушовування переходів. У макіяжі очей основною стане нюдово-коричнева палітра, з якою легко регулювати насиченість образу. Акцентні ноти можуть бути синього або фіолетового кольору.

Палетка I Heart Revolution Nudes Chocolate Palette — це 18 відтінків з трьома видами фінішу: матовим, шимерним та атласним. Комбінуй їх між собою, нашаровуй та експериментуй з акцентами. А для максимальної стійкості не забудь використати базу під тіні.

Цікаво на тему: Lady in red: як вибрати ідеальну червону помаду

♎️ Терези

Представниці цього знаку Зодіаку полюбляють збалансованість, завжди шукають гармонію. Їм цікаво дивитись на звичні речі під новим кутом. Але водночас складно зупинитись та припинити порівнювати. Це позначається і на виборі палітри макіяжу. Терезам важко виділити один колір-фаворит, тож часом взагалі відмовляються від акцентів на очах, обмежуються лише ідеальним пропрацюванням тону. Щоб задовольнити мінливу натуру, в палетці для жінок цього знаку мають бути: блакитний, світло-зелений, рожевий, синій, ніжний фіолетовий, золотистий, бірюзовий, жовтий та відтінок морської хвилі.

Знайти б’юті-продукт, що поєднає всі ці побажання непросто, але можливо. Наприклад, палетка Parisa Cosmetics Winter Kisses Forest Tale пропонує не лише 15 відтінків, а ще й класний вибір текстур.

♏️ Скорпіон

Таємничі, сексуальні та суперечливі Скорпіони цілком очікувано не потрапили в команду фанатів спокійної нюдової палітри. Серед їх щасливих кольорів — чорний, червоний, пурпуровий, бордовий, смарагдовий. Макіяж до пари характеру: виразний та примітний. Надмірну скромність та стриманість Скорпіони залишають іншим.

Своє місце у косметичці амбітних представниць цього знаку Зодіаку знайде палетка Makeup Obsession After Dark. 16 відтінків різного ступеня насиченості легко створять образ і впевненої у собі кар’єристки, і зухвалої фатальної красуні, що розбиває серця.

Цікаво на тему: Як підібрати парфум за знаком Зодіаку

♐️ Стрілець

Амбітні Стрільці прагнуть вражень та пригод. Їх щасливий колір — фіолетовий. А от палітра макіяжу може й м’яко огортати медовими відтінками, й зухвало грати більш насиченими. Наприклад, синім, червоним, пурпуровим, жовтим, зеленим. Звісно, бажано давати їм сольну роль, не змушувати проявлятись одночасно. Макіяж очей представниць цього знаку Зодіаку може бути зухвалим, але не повинен робити крок на територію абсурду.

Цікавим вибором стане палетка GlamBee My Wings Butterfly Effect у відтінку 01. ЇЇ відтінки вдало балансують між яскравою насиченістю та ніжним сяянням. Гарна пігментація робить продукт дуже зручним у використанні.

♑️ Козоріг

Наполегливі та цілеспрямовані представниці цього земного знаку схильні вибирати вишукану класику. Щасливою для Козорогів є коричнева палітра: від ніжного кольору кави з молоком до темного шоколаду. В макіяжі також будуть органічно характеру виглядати бежевий, ніжно-рожевий, світло-зелений, нюдові кольори. Насиченість образу варто регулювати глибиною відтінків, а от яскраві акценти для дуже практичних Козорогів не властиві.

Палетка красивих тіней Patricia Ledo Atelier стане вдалим вибором, адже містить 18 відтінків, як матових, так і сяйнистих. З ними можна злегка підкреслити очі у легкому нюдовому макіяжі або ж зробити виразний акцент на погляд у вечірньому образі.

Цікаво на тему: Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

♒️ Водолій

Невтримні, як річка, Водолії рідко слідують нав’язаним правилам. В них свій погляд та свій шлях. Декому можуть здаватися ексцентричними, зате завжди вірні собі. Щаслива кольорова палітра знаку —  це відтінки блакитного, синього та зеленого. У макіяжі вони гармонійно виглядають акцентними лініями або ж використовуються у найніжніших своїх варіантах. Хоча деяким представницям знаку Зодіаку вдається використовувати їх більш активно і навіть з бірюзовими тінями не виглядати як продавчиня з далекого минулого.

Сміливі образи Водоліям допоможе створювати палетка Revolution Pro New Neutrals Smoked Palette. В ній є гарні синьо-блакитні відтінки, базові нюдові, декілька варіантів сірого для більш вечірнього макіяжу. Змішуй текстури, регулюй рівень сяяння — і ти точно не залишишся без уваги!

♓️ Риби

Мрійливі та емоційні Риби у виборі кольору часто залежать від настрою. Їм подобається підкреслювати свою ніжність та жіночність. Очікувано, що представницям знаку пасують відтінки води: зеленуваті, блакитні, бірюзові. Загадковість натури підкреслять ліловий, бузковий та фіолетовий. А щоб додати собі енергії, варто використати акценти помаранчевим. У макіяжі Рибам варто уникати надто чітких ліній, робити більше плавних періодів. І звісно ж, завжди актуальне сяяння!

Цікавий макіяж жінкам цього знаку допоможе зробити палетка глітерів Makeup Revolution Pressed Glitter Palette, Illusion. Вона не лише вдало поєднує щасливі кольори знаку, а й дозволяє зробити дійсно сяйнистий образ!

Цікаво на тему: Бездоганний мейкап: вибираємо ідеальний консилер

Звісно, при виборі палетки за знаком Зодіаку варто не забути врахувати й свій кольоротип. Адже палітра майже кожного кольору може бути як з холодним, так і з теплим підтоном. Одне можна сказати точно: знайти свої ідеальні тіні дуже легко на eva.ua!

 Читайте також:

Переглянути коментарі

    • Світлано, звісно, астрологія не є точною наукою, і на вподобання людини впливає багато різних факторів. І напевно, це й класно, що кожна з нас прислухається в першу чергу до своїх смаків. От у вас яка палетка є улюбленою?

    • Сподобався варіант палетки для вашого знаку чи маєте іншого фаворита?)

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024