Краса

Манікюр за знаком Зодіаку 2024: ідеї дизайну нігтів

Зовсім скоро запис до майстрині з манікюру, а ти досі не визначилась, який дизайн нігтів вибрати? То може пошукаєш натхнення у своєму гороскопі? Зібрала для тебе стильні ідеї, як підкреслити характер знаку Зодіаку нейл-дизайном. У добірці фото тебе чекають приклади форми нігтів, кольори, що сприятимуть притягненню удачі, особливості вибору малюнків та декору. А в коментарях ти завжди можеш поділитися власним поглядом на ідеальний манікюр для твого знаку Зодіаку!

♈️ Овен

Пристрасні, амбітні лідери проявляють себе і поведінкою, і дизайном нігтів. Тож цілком очікувано, що Овни в першу чергу надають перевагу полум’яним відтінкам: червоному, оранжевому, бордовому, винному. Але нерідко зупиняються і на інших виразних, насичених кольорах. Підкреслити характер може яскравий френч та акцентні деталі у дизайні нігтів. Проте головний топчик — трендовий червоний мигдаль, одна з найактуальніших форм 2024.

@thehotblend

@nails_by_annabel_m

Цікаво на тему: Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку?

♉️ Телець

Представниці цього знаку Зодіаку ґрунтовні, спокійні та методичні. Підкреслити ці якості у манікюрі допоможуть нюдові, пастельні відтінки. Дизайн нігтів зазвичай досить мінімалістичний, стриманий: акуратний френч, однотонні покриття. Окрім того, Тельці люблять притягувати гроші, тож час від часу експериментують з відтінками зеленого та золотистими елементами.

@napaznokciach

@monika__nails

@klamaja

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

♊️ Близнюки

На відміну від попереднього знаку, Близнюки полюбляють яскраві кольори та трендові цікаві дизайни. Адже кому, як не їм, сяяти та привертати увагу? Не лише на Новий рік, а в будь-яку пору на нігтях представниць цього знаку Зодіаку можна побачити блискітки, стрази, модну гру лініями та стильні малюнки. Якщо ж Близнюки зупиняють свій вибір на однотонному покритті, то зазвичай це оптимістичні відтінки рожевого, жовтого, персикового, бузкового або білого.

@endless.color

@pegi_nails

@matuszewsk.a

Цікаво на тему: Як вибрати маску для обличчя за знаком Зодіаку?

♋️Рак

Представницям знаку Зодіаку Рак, що знаходиться під опікою Місяця, властиві ніжність та загадковість. Дизайн їх нігтів підкреслює емоційність та тендітність натури. Модні у 2024 році перлинні переливи швидко потрапили у фаворити ідей манікюру для Раків.  Жіночні візерунки, елегантний френч, срібні блискітки, місячні мотиви — варіантів підкреслити свій характер безліч!

@monika__nails

@nailsbyzola

@tiffanyabbigailebeauty

Цікаво на тему: 10 каменів, які притягують кохання

♌️ Лев

Леви полюбляють увагу та визнання, прагнуть підкреслити свій статус. Гарний вибір для представниць цього знаку — кольори багатства: пурпурний, золотий, червоний. Своє місце на нігтиках знайде і модний тренд 2024 — леопард. Хоча й інші анімалістичні принти цілком співзвучні характеру Левів. Ну і звісно, золото як символ розкоші легко підкорює серце. Паталь, золотисті блискітки чи втирка нерідко доповнюють манікюр представниць цього знаку Зодіаку.

@natmaloneynailartist

@matuszewsk.a

@fs.nailart

Цікаво на тему: Добірка ідей дизайну педикюру для твого натхнення

♍️ Діва

Практичні та досить прагматичні Діви надають перевагу коротким нігтям та нюдовим відтінкам. Серед представниць цього знаку є багато прихильниць тренду nude nails, який спонукає жінок на певний період відмовлятись від покриття, обмежуватись звичайним гігієнічним манікюром. Але це не означає, що колір взагалі не властивий Дівам. Щоб додати собі рішучості, вони досить часто вибирають класичний червоний. Серед візерунків в дизайні нігтів схильні до крапок, строгої красивої геометрії та тонких ліній (зокрема, симпатизують мінімалістичному френчу).

@nails_by_annabel_m

@fs.nailart

@thedailynailofficial

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за руками?

♎️ Терези

Терези прагнуть ніжності та гармонії, хоч їм не завжди легко визначитись, як саме це має проявлятись. Їм пасують тендітні нюдові кольори, зокрема рожевий та бузковий. Нерідко стримана ніжна основа доповнюється яскравими елементами дизайну нігтів, подвійним френчем, поєднанням кольорів різної насиченості, матового покриття з глянцем. Актуальним для Терезів також буде красивий тренд 2024 на перлинне сяйво.

@pegi_nails

@napaznokciach

@nailsxmina

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

♏️ Скорпіон

Скорпіони відкривають двері з ноги та невимушено посміхаються в очікуванні реакції. Зухвалі представниці знаку полюбляють вишуканий манікюр на квадратні нігті, що підкреслює сексуальність. Серед кольорів переважають темні й насичені: чорний, глибокий синій, фіолетовий. Часто Скорпіони вибирають довгі нігті, на яких стильно виглядає френч та металеві хромовані втирки.

@napaznokciach

@beautyspace_charlotte

@fs.nailart

Цікаво на тему: Камуфлюючий гель для нігтів: що це та як ним користуватися

♐️ Стрілець

Представниці цього знаку Зодіаку люблять свободу та пригоди. Тож при виборі ідей манікюру часто зупиняються на оптимістичних, досить яскравих кольорах, але без перегину в неон. Можуть комбінувати матовий та глянцевий топ. Стрільцям цікава гра з дизайном нігтів та візерунками. Вони полюбляють малювати лінії, що ніби вказують шлях.

@pegi_nails

@nails_by_annabel_m

@carooline.e

Цікаво на тему: Як зміцнити нігті в домашніх умовах

♑️ Козоріг

Ще один поціновувач спокійних пастельних відтінків та мінімалістичних дизайнів. Часто роблять матовий манікюр у молочних, сірих або коричневих відтінках. Також їм подобається зелена палітра для грошового процвітання. Спокійні, дисципліновані та врівноважені представниці знаку Козоріг часто мають короткі нігті, а якщо зупиняються на подовжених формах, доповнюють їх дизайн тонкими вишуканими лініями або цікавою текстурою.

@monika__nails

@thehotblend

@endless.color

Цікаво на тему: 11 сильних каменів, які притягують гроші

♒️ Водолій

Водолії чи не найчастіше експериментують з дизайном нігтів. То стриманий та вишуканий, то креативний та бунтарський. Манікюр зазвичай доповнює образ, перегукується з ним, може навіть нести в собі якусь ідею. Періоди матової мінімалістичності у Водоліїв змінюються великою кількістю страз та декору, особливо під подію, наприклад, на Новий рік. Саме цей знак Зодіаку один з перших, хто втілює модні тренди нейл-дизайну.

@natmaloneynailartist

@fs.nailart

@fs.nailart

Цікаво на тему: Як користуватися акриловою пудрою для нігтів?

♓️ Риби

Мрійливі представниці знаку проявляють у манікюрі вразливу емоційну сторону свого характеру. Риби полюбляють ніжні, плавні лінії, переливи, перламутр. На їх нігтях зазвичай представлена багата палітра відтінків води. Зокрема, популярний синій, щоб додати гармонії в життя. Також актуальні блискітки та морські мотиви. Наприклад, срібні текстури, що виблискуватимуть, ніби луска.

@nailsbyzola

@endless.color

Цікаво на тему: Як дізнатись свій аркан по даті народження?

У добірці фото з цієї статті ти знайдеш багато стильних ідей на квадратні нігті, зухвалі довгі або ж акуратні короткі. І цілком імовірно, що надихне тебе варіант для іншого знаку Зодіаку. Що ж, невже хтось зможе заборонити приміряти інший трендовий образ? Звісно ні! Адже красивий манікюр — це, в першу чергу, той, що співзвучний твоєму баченню себе!

 Читай також:

Останні

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

Червень 24, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

Червень 21, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

Червень 21, 2024

Вітання з Трійцею 2024: листівки та традиції

У 2024 році православні українські віряни відзначатимуть Трійцю у неділю, 23 червня. Цей день вважається… Докладніше

Червень 21, 2024

Листівки та привітання з Днем Конституції України 2024

Щороку 28 червня українська громадськість відзначає День Конституції – головного закону країни, якому цьогоріч виповнюється… Докладніше

Червень 21, 2024

Партнерські пологи: всі за та проти

Багато хто чомусь думає, що партнерські пологи – це присутність чоловіка поруч із дружиною безпосередньо… Докладніше

Червень 20, 2024