Краса

40 найкращих ідей манікюру для довгих нігтів

Настав той прекрасний момент, коли нарешті вдалося відростити шикарні довгі нігті, і ти шукаєш ідеї, з якими креативними новими дизайнами на них розгулятися? Тоді ти там, де треба! Адже я зібрала цікаві ідеї манікюру для різної форми нігтів та степеню сміливості, залишиться лише вибрати! Тож додавай посилання у збережені та погнали!

Вишуканий та ніжний дизайн нігтів

Розпочати пропоную зі спокійних та елегантних варіантів, адже вони не лише популярні, а й дуже співзвучні трендам 2024. Зокрема, маю на увазі наступні модні тенденції в нейл-дизайні:

  • стримана, майже прозора імітація голих нігтів;
  • шикарні перламутрові переливи як в однотонному покритті, так і у френчі;
  • ніжні рожеві та бежеві відтінки хорошої дівчинки в стилі “олд мані”;
  • тендітні мікромалюнки: серця, крапочки, рисочки.

@thehotblend

@nails_by_annabel_m

@tombachik

@tombachik

Ці тренди в дизайні нігтів можуть бути як соло ідеєю, так і поєднуватись між собою. На видовжених гострих особливо ніжно виглядають мікромалюнки на матовому покритті, особливо коли воно молочного, бежевого або рожевого кольору.  А прозорий перламутровий дизайн стане вишуканим рішенням, коли хочеться святкового настрою у повсякденні. Окрім того, ніжний манікюр на довгі нігті може бути й кольоровим. Для цього вибирай спокійні відтінки та використовуй їх елегантними лініями.

@matuszewsk.a

@pegi_nails

@bbbeautybar__

@endless.color

@pegi_nails

@tiffanyabbigailebeauty

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Французький манікюр: вишукані ідеї

Ще один манікюрний хіт, з яким легко та цікаво експериментувати на довгих нігтях. Серед трендів 2024 року — мінімалістичний тоненький френч. Можна виконувати й у білому кольорі, але більш цікаво та акцентно виглядають насичені: червоний, бордовий, чорний, темно-синій. З ними мікрофренч виглядає особливо елегантно.

Окрім того, французький манікюр чудово поєднується з модною перламутровою втиркою. Додавай її лише на посмішку або, навпаки, нанось на всю нігтьову пластину, а край профарбовуй кольоровим лаком. До речі, цікава ідея — поєднати дизайн нігтів з відповідними аксесуарами. Наприклад, додати маленькі намистинки, які перегукуватимуться з напівкільцями на пальцях.

@natmaloneynailartist

@tiffanyabbigailebeauty

@tiffanyabbigailebeauty

@bbbeautybar__

@studioilirjana

@thehotblend

@thehotblend

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Дизайн для різної форми довгих нігтів

Форма нігтів також є дієвим способом експериментувати з ідеями нейл-дизайну. У 2024 році серед активних тенденцій – класична мигдальна форма у вишуканих відтінках червоного.

@nailsxmina

Квадратні нігті гарно поєднуються з красивим яскравим манікюром. Не обов’язково обмежуватись однотонним покриттям, довжина дозволяє цікаво міксувати прозорий або нюдовий лак з зеленим, рожевим, чорним. Та будь-яким, якого забажає серденько!

@silcarenovapark

@nail.ideas.iran

@sweetienailsupply

Гострі нігті можуть бути й відчутно видовженими, і більш стриманими, із загостренням ближче до краю. Останній варіант зацікавить тих красунь, кому трохи набридла елегантна мигдальна форма і хочеться легкої зухвалості без небезпеки виколоти собі око.

@matuszewsk.a

@ladydi_988_nails

@alinahoyonailartist

@carooline.e

Цікаво на тему: Камуфлюючий гель для нігтів: що це та як ним користуватися

Оригінальний дизайн: леопардовий принт, яскраві кольори

Ніжні та вишукані варіанти дизайну довгих нігтів це, звісно, класно, але час від часу хочеться зробити красивий манікюр у яскравих, насичених відтінках з оригінальними, навіть зухвалими принтами. І настає час змахнути пил з оранжевого, синього, фіолетового, жовтого, зеленого лаку. Міксонути їх між собою, додати червоного, згадати техніки малювання, поекспериментувати з глянцевим та матовим фінішем.

@nails_flex

@nails_flex

@tiffanyabbigailebeauty

@tiffanyabbigailebeauty

@nailsbylulyy

@tombachik

Знову подає голос леопардовий принт. Він виборює своє місце не лише серед стилістичних, а й серед нейл-трендів. Від тебе залежить, чи достатньо обмежитись поєднанням модного малюнку з нюдовим лаком, чи варто зробити його різнокольоровим і замість класичного коричневого як основний тон взяти синій або фіолетовий. На довгі нігті леопардовий принт можна використати для створення французького манікюру. І звісно ж, якщо набрид глянцевий блиск, матовий фініш стане чудовою альтернативою.

@vale_glassnails

@flow.bloem

@passion_unghie22

@napaznokciach

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр: класика і новинки дизайнів

Сезонний та святковий дизайн манікюру на довгі нігті

Добірка ідей для довгих нігтів була б не повною без тематичного сезонного манікюру. Бо ти скільки завгодно можеш бути серйозною діловою пані, але ніжні білі сніжиночки в грудні, витончені весняні гілочки чи радісні літні квіточки хоч мікромалюнками, але проберуться на твої нігтики. У статтях EVA Blog ти легко знайдеш святкову добірку ідей до Дня святого Валентина та новорічні дизайни. А ось тобі посилання на сезонні тренди як на довгі нігті, так і на короткі:

В цій статті теж не обділю тебе елегантними ідеями з квіточками, романтичними серцями та милими сніжинками. А ти напиши в коментарях, які твої улюблені сезонні тренди в дизайні на довгі нігті.

@tiffanyabbigailebeauty

@motylove_paznokcie

@monika__nails

@monika__nails

@monika__nails

@monika__nails

@monika__nails

Цікаво на тему: Ідеї ​​манікюру для коротких нігтів

Якщо маєш довгі нігті, уважно слідкуй за тим, щоб вчасно оновлювати покриття, і час від часу дозволяй нігтям відпочити від гель-лаку. Адже якщо маєш погану звичку часто переношувати довжину, підвищуєш ризики травмувати нігтьову пластину.

Довгі нігті — це шикарна можливість експериментувати з кольорами, фактурами та малюнками. При виборі форми краю враховуй свій спосіб життя, щоб манікюр поєднувався із загальним стилем та не заважав у побуті. Кожну ідею з цієї добірки можна легко трансформувати під свої потреби. До речі, напиши у коментарях, який з варіантів тебе найбільше надихнув!

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024