Краса

9 б’юті-обіцянок своєму тілу

Ну все, з нового року точно почну…! Як часто ви давали собі подібні обіцянки? Готова посперечатися, що дуже-дуже багато разів. Але, як правило, більша частина з них так і залишалася просто планами на майбутнє. Беріть усе у свої руки, надихайтеся і досягайте поставлених цілей, адже ви у себе одні. У цій статті поговоримо про найважливіші б’юті-обіцянки, які кожна дівчина повинна дати своєму тілу. 

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Вибудовуємо діалог зі своїм тілом

Догляд за тілом – не менш важливий етап у щоденній б’юті-рутині, але ми так часто його пропускаємо. Огорніть своє тіло турботою та увагою, адже для цього потрібно не так вже й багато часу. Ну що, готові ставити перед собою цілі, давати самій собі обіцянки та стримувати їх? Тоді полетіли!  

Займуся спортом

Регулярна фізична активність дуже важлива абсолютно для всіх. Ви й так це прекрасно розумієте, але чомусь постійно знаходите мільйон відмовок, щоб відкласти похід до залу або банальне домашнє тренування на потім. Не буду приховувати, я сама часто прокрастиную, але при цьому всьому знайшла вихід із ситуації – піші прогулянки. Це чудовий спосіб підтримувати своє здоров’я, розслабитися, послухати улюблену музику або аудіокнигу.  

Цікаво на тему: Фейсфітнес та фейсбілдінг: у чому різниця та найкращі вправи для обличчя

Можливо, ви просто ще не знайшли той самий вид фізичної активності, який приноситиме задоволення? Запишіться на йогу, пілатес, табату, танці, підіть у басейн, почніть бігати. Ви помітите, як покращиться самопочуття і підвищиться рівень життєвої енергії, а також приємно зміниться фігура.

Цікаво на тему: Фізкультура і здоров’я: вплив спорту на організм

Освою техніку самомасажу

Масаж – це не тільки приємно, а й корисно. Він допомагає поліпшити кровообіг, підвищує пружність шкіри, допомагає позбутися апельсинової кірки, стимулює процес детоксикації, зменшує набряклість, та й загалом допомагає трохи розслабитися. Усе, що вам для цього треба – банки для вакуумного масажу, суха щітка або спеціальні масажери. І не забудьте про масажне масло. 

Візьміть собі за правило робити один-два рази на тиждень масаж під час прийняття ванни або душу. Найголовніше в цьому процесі – регулярність.

Запишуся до косметолога

Похід до косметолога має стати вашим обов’язковим б’юті-ритуалом. Усі ці баночки, які так чудово пахнуть, процедури, пілінги, масочки – ну, як можна відмовитися від цього? Крім того, не варто забувати, що з вами працюватиме грамотний фахівець, який допоможе у розв’язанні певних косметичних проблем, зробить вашу шкіру здоровою, красивою і сяйливою.

Придбаю хорошу доглядову косметику

У багатьох із нас у закладках є професійні засоби для догляду, які так хочеться спробувати. Обов’язково придбайте щось із вашого віш-листа, зробіть собі подарунок. Хороший і якісний базовий догляд (особливо, якщо він підібраний косметологом) працює досить ефективно, його вистачає надовго, а результат не змусить себе довго чекати. 

Цікаво на тему: Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Не буду лінуватися наносити догляд

Іноді хочеться лягти відпочивати, не знімаючи макіяжу… Немає сил і бажання наносити ввечері маску, сироватку, крем для обличчя… Зранку вічно забуваєте про СПФ… Не треба так! Догляд за собою має стати вашою регулярною рутиною і ніяк інакше. Безумовно, нічого глобального не трапиться, якщо ви пропустите якийсь з етапів у догляді сьогодні або завтра. Але якщо це стане вашою звичкою, в результаті ви зіштовхнетеся з висипаннями на обличчі (яких часом не так вже й легко позбутися), тьмяним тоном шкіри, ранньою появою зморшок тощо. Тому в новому році не повинно бути жодних “не сьогодні”.

Заміню рушники для обличчя на одноразові паперові

Усі косметологи та дерматологи рекомендують замінити звичайні рушники на паперові. Або ж щодня міняти текстильний виріб на чистий. Чому так?  Усе просто: рушник може стати чудовим середовищем існування для бактерій. Тепле і вологе приміщення (ванна кімната) ідеально підходить для їхнього росту і розвитку. Після того як ви вкотре вмиєтеся і промокнете обличчя рушником, усі бактерії перекочують до вас. У результаті на обличчі з’являються запальні елементи та прищики.

Нарешті запишуся на лазерну епіляцію

Існує безліч методів позбавлення від небажаного волосся на тілі, але одним із найефективніших є лазерна епіляція. Достатньо пройти курс процедур, щоб позбутися докучливих волосків. Тому, якщо ви давно планували й все ніяк не можете зважитися на процедуру, то саме час це зробити.

Цікаво на тему: Видалення волосся в зоні бікіні в домашніх умовах

Буду більше часу приділяти здоров’ю волосся

Як часто ви робите скраб для шкіри голови? А масочки? Користуєтеся сироватками для краси та здоров’я локонів? Вводьте ці процедури у свій регулярний догляд. До речі, в EVA Blog є перевірені рецепти масок для волосся і добірки доглядальних засобів.  

І останнє, що дуже-дуже важливо пообіцяти – любити себе і сприймати такою, яка ви є. Адже ви прекрасні ❤

А які ви дали б’юті-обіцянки своєму тілу? І чи даєте ви їх взагалі? Поділіться з нами в коментарях.

 

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024