9 б’юті-обіцянок своєму тілу

Ну все, з нового року точно почну…! Як часто ви давали собі подібні обіцянки? Готова посперечатися, що дуже-дуже багато разів. Але, як правило, більша частина з них так і залишалася просто планами на майбутнє. Беріть усе у свої руки, надихайтеся і досягайте поставлених цілей, адже ви у себе одні. У цій статті поговоримо про найважливіші б’юті-обіцянки, які кожна дівчина повинна дати своєму тілу. 

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

б'юті-обіцянки

Вибудовуємо діалог зі своїм тілом

Догляд за тілом – не менш важливий етап у щоденній б’юті-рутині, але ми так часто його пропускаємо. Огорніть своє тіло турботою та увагою, адже для цього потрібно не так вже й багато часу. Ну що, готові ставити перед собою цілі, давати самій собі обіцянки та стримувати їх? Тоді полетіли!  

Шукай EVA Blog в Instagram

Займуся спортом

Регулярна фізична активність дуже важлива абсолютно для всіх. Ви й так це прекрасно розумієте, але чомусь постійно знаходите мільйон відмовок, щоб відкласти похід до залу або банальне домашнє тренування на потім. Не буду приховувати, я сама часто прокрастиную, але при цьому всьому знайшла вихід із ситуації – піші прогулянки. Це чудовий спосіб підтримувати своє здоров’я, розслабитися, послухати улюблену музику або аудіокнигу.  

Цікаво на тему: Фейсфітнес та фейсбілдінг: у чому різниця та найкращі вправи для обличчя

Можливо, ви просто ще не знайшли той самий вид фізичної активності, який приноситиме задоволення? Запишіться на йогу, пілатес, табату, танці, підіть у басейн, почніть бігати. Ви помітите, як покращиться самопочуття і підвищиться рівень життєвої енергії, а також приємно зміниться фігура.

Займуся спортом

Цікаво на тему: Фізкультура і здоров’я: вплив спорту на організм

Освою техніку самомасажу 

Масаж – це не тільки приємно, а й корисно. Він допомагає поліпшити кровообіг, підвищує пружність шкіри, допомагає позбутися апельсинової кірки, стимулює процес детоксикації, зменшує набряклість, та й загалом допомагає трохи розслабитися. Усе, що вам для цього треба – банки для вакуумного масажу, суха щітка або спеціальні масажери. І не забудьте про масажне масло. 

Візьміть собі за правило робити один-два рази на тиждень масаж під час прийняття ванни або душу. Найголовніше в цьому процесі – регулярність.

Освою техніку самомасажу 

Запишуся до косметолога

Похід до косметолога має стати вашим обов’язковим б’юті-ритуалом. Усі ці баночки, які так чудово пахнуть, процедури, пілінги, масочки – ну, як можна відмовитися від цього? Крім того, не варто забувати, що з вами працюватиме грамотний фахівець, який допоможе у розв’язанні певних косметичних проблем, зробить вашу шкіру здоровою, красивою і сяйливою.

Запишуся до косметолога

Придбаю хорошу доглядову косметику

У багатьох із нас у закладках є професійні засоби для догляду, які так хочеться спробувати. Обов’язково придбайте щось із вашого віш-листа, зробіть собі подарунок. Хороший і якісний базовий догляд (особливо, якщо він підібраний косметологом) працює досить ефективно, його вистачає надовго, а результат не змусить себе довго чекати. 

Придбаю хорошу доглядову косметику

Цікаво на тему: Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Не буду лінуватися наносити догляд

Іноді хочеться лягти відпочивати, не знімаючи макіяжу… Немає сил і бажання наносити ввечері маску, сироватку, крем для обличчя… Зранку вічно забуваєте про СПФ… Не треба так! Догляд за собою має стати вашою регулярною рутиною і ніяк інакше. Безумовно, нічого глобального не трапиться, якщо ви пропустите якийсь з етапів у догляді сьогодні або завтра. Але якщо це стане вашою звичкою, в результаті ви зіштовхнетеся з висипаннями на обличчі (яких часом не так вже й легко позбутися), тьмяним тоном шкіри, ранньою появою зморшок тощо. Тому в новому році не повинно бути жодних “не сьогодні”.

Не буду лінуватися наносити догляд

Заміню рушники для обличчя на одноразові паперові

Усі косметологи та дерматологи рекомендують замінити звичайні рушники на паперові. Або ж щодня міняти текстильний виріб на чистий. Чому так?  Усе просто: рушник може стати чудовим середовищем існування для бактерій. Тепле і вологе приміщення (ванна кімната) ідеально підходить для їхнього росту і розвитку. Після того як ви вкотре вмиєтеся і промокнете обличчя рушником, усі бактерії перекочують до вас. У результаті на обличчі з’являються запальні елементи та прищики.

Заміню рушники

Нарешті запишуся на лазерну епіляцію

Існує безліч методів позбавлення від небажаного волосся на тілі, але одним із найефективніших є лазерна епіляція. Достатньо пройти курс процедур, щоб позбутися докучливих волосків. Тому, якщо ви давно планували й все ніяк не можете зважитися на процедуру, то саме час це зробити.

лазерна епіляція

Цікаво на тему: Видалення волосся в зоні бікіні в домашніх умовах

Буду більше часу приділяти здоров’ю волосся

Як часто ви робите скраб для шкіри голови? А масочки? Користуєтеся сироватками для краси та здоров’я локонів? Вводьте ці процедури у свій регулярний догляд. До речі, в EVA Blog є перевірені рецепти масок для волосся і добірки доглядальних засобів.  

Догляд за волоссям

І останнє, що дуже-дуже важливо пообіцяти – любити себе і сприймати такою, яка ви є. Адже ви прекрасні ❤

Навчуся любити себе

А які ви дали б’юті-обіцянки своєму тілу? І чи даєте ви їх взагалі? Поділіться з нами в коментарях.

 

Читайте також:

2 Січня / 2024 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже цікава та суперова стаття 🙌🏻❤️

Рекомендовані статті