Натхнення

Гороскоп на серпень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Серпень уже не за горами, а отже, саме час трошки зазирнути в майбутнє і дізнатися, що ж цей місяць принесе кожному з нас. Постійна експертка, астрологиня онлайн-журналу EVA Blog Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit), підготувала детальний гороскоп на серпень 2024 року для всіх знаків Зодіаку! Кохання, здоров’я, сюрпризи, сприятливі та несприятливі дні місяця — розповімо про все в подробицях. 

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

1 серпня — ідеальний день для того, щоб сісти на дієту і почати правильно харчуватися.

2-3 серпня — не даємо в борг, не бажано брати кредити, але робимо подарунки… собі. 

4-6 серпня — Молодик в останньому градусі Раку, а це означає, що ці дні проводимо в колі сім’ї, займаємося питаннями переїзду, поїздок, купівлею та продажем машини, техніки для дому, яку давно хотіли.

14-18 серпня — перехід Сонця в знак Вогню: зірки не радять звертатися в державні органи, міняти ліки або лікаря, призначати операції, не найсприятливіший час для зачаття.

19 серпня-6 вересня — найсильніше Сонце, що дає нам царські можливості в будь-яких управлінських сферах, але тільки при мудрому й людяному підході.

19 серпня — повний місяць у Водолії: вступаємо в клуби, партії, спільноти однодумців, компанії, починаємо займатися астрологією або дизайном, купуємо гаджети.

24 серпня-19 вересня Венера перебуватиме у знаку Діва: творчі, ділові, особисті стосунки та краса — сфери, які вимагатимуть від нас конкретних дій, а не роздумів. Добре розвантажувати організм, йти в цифровий і харчовий детокс, активно худнути, а також записуватися на майстер-класи, де ви можете отримати в руки техніку і нову навичку.

26 серпня-20 жовтня — Марс у Близнюках переінакшує всі плани, міняє місцями гравців і події, легко й активно переїжджає. Справи можуть затримуватися, переговори та зустрічі переноситися. У цей період, особливо з 24 по 28 серпня, нікуди не їдемо, не починаємо ремонт, не купуємо транспорт і нерухомість, не подаємо документи.

4-29 серпня ретроградний Меркурій не рекомендує нам призначати важливі переговори й укладати союзи на папері, інакше вони принесуть багато метушні й проблем, будуть нестійкими, небажано починати навчання, подаватися на візу (ймовірні помилки). Якщо в карті народження Меркурій ретроградний — вам пощастило, і вам щастить у всьому перерахованому вище!

Цікаво на тему: Підкори свій Еверест: дієві поради, як реалізувати свою мрію

Сприятливі дати для будь-яких справ: 1, 2, 5, 7, 9, 11, 16, 20, 21, 22 серпня.

Несприятливі дати для весіль, реєстрацій підприємств і старту нових проєктів: 3, 8, 13, 14, 18, 23, 28, 29 серпня.

Вогняні Знаки поринуть із головою в приємні клопоти, які пов’язані із цікавим хобі, захопленням. Це той випадок, коли ваше бажання і завзяття навчитися нового сформують цікаве оточення однодумців і відкриють вам дороги з можливостями. На хобі, звісно, доведеться витратитися, але результат того вартий — ви придбаєте такі престижні й потрібні зв’язки, про які не могли навіть мріяти. 

Знаки Землі, на відміну від представників Вогню, навпаки, розпрощаються в серпні з тими, хто давно плете проти них інтриги, заважає здійснити задумане і не підтримує прагнення стати кращою версією себе. Одним словом, цього місяця відвалюються (головне що без скандалів і конфліктів, хоча по-іншому ви й не вмієте), усі ті, з ким час прощатися через ідеологічні розбіжності. Шляхи розійдуться навіть зі старими друзями або родичами. Відпускайте без жалю, звільняючи місце новому.

Цікаво на тему: 11 сильних каменів, які притягують гроші

Водна Стихія вирує і дає чудову можливість (особливо це стосується Раків і Скорпіонів) виловити з бурливої води велику рибу у вигляді серйозних робочих контрактів, значущих клієнтів і вагомого заробітку. Вам заздритимуть усі навколо, а ваші успіхи стануть легендою, але пам’ятайте про те, що щастя, як і високі прибутки, люблять тишу, і не надто розказуйте навіть близьким друзям про те, як ви стали улюбленцями фортуни.

Представники Стихії Повітря цього місяця усвідомлено перестануть витати в хмарах і займуться важливою справою, яку відкладали, як це часто буває в їхньому випадку. Вам доведеться чимало попрацювати над своїм іміджем і фізичною формою, зайнятися здоров’ям і витратитися на походи по лікарях. Уся ваша діяльність пов’язана в серпні з поліпшенням вашого стану і самопочуття. Сприятливо почати саме в цей період відвідувати спортзал або навчитися регулярно здавати аналізи, робити чистку зубів у професіоналів. 

Цікаво на тему: 9 б’юті-обіцянок своєму тілу

♈️ Овен

Грошових витрат у серпні не уникнути, тому уважно поставтеся до доцільності своїх покупок. А також будьте готові до зустрічі з людиною з вашого минулого, яка просто переверне ваше життя з ніг на вуха.

Фінанси

_________________ 

Цього місяця Овни будуть не тільки лідерами знаків Зодіаку, а й займуть провідні позиції серед свого оточення за… витратами на предмети розкоші. Душа і тіло просять перетворення, та так, щоб усі навколо впали. Ви неабияк витратитеся на іміджеві речі: сумку, ремінь, взуття, годинник, а хтось придбає автомобіль вартістю, вищою за той, що дозволяє ваш бюджет. 

Ті, хто хотів змінити роботу, з успіхом здійснять задумане, знайшовши не тільки високооплачувану посаду, а й гідне оточення, завдяки якому ви розширите капітал зв’язків. Близькі, бачачи, що справи ваші стрімко йдуть у гору, звернуться по гроші або знайомі попросять взяти участь у благодійному проєкті. 

Важливі дати для будь-яких фінансових вкладень — з 10 по 22 серпня. Будьте обережні, дотримуйтесь вивіреного плану й уважно ставтеся до деталей. Також зірки допомагають тим Овнам, які хочуть вдало придбати автомобіль.

Здоров’я

_________________

Вам, любі Овни, слід звернути пильну увагу на судини головного мозку і зробити узі вен на ногах. Нехай навіть для профілактики, але вам це піде на користь. Адже, якщо вам скаже професіонал з медицини, як зберегти свою судинну систему і прожити довгі роки без будь-яких проблем, то ви напевно прислухаєтеся. З вашими розумовими та фізичними навантаженнями похід до лікаря і профілактика цієї зони — скоріше необхідність. 

Продукти місяця — куркума, імбир, часник.

Кохання

_________________

Скільки б років вам не було, але романтична зустріч в останній місяць літа, просто неминуча. Ви потрапите в чудову романтичну пастку власної емоційної ілюзії й відчуватимете щастя всіма фібрами душі. Людина з минулого, про яку ви й думати забули, проявить себе з найкращого і найблагороднішого боку, прийшовши до вас на допомогу в потрібний момент. Ви опинитеся в безпеці, почнете відчувати щиру турботу і не помітите, як настане фаза гарячої закоханості. При цьому на вас, немов на мед, злітатимуться представники протилежної статі, навперебій пропонуючи своє сприяння в різних сферах. Усі раді для вас старатися, а ваша увага спрямована лише в бік однієї людини. 

Для сімейних Овнів місяць теж буде доволі бурхливим — не виключені любовні трикутники та пристрасні залицяння, яким складно буде протистояти. А друга половинка влаштовуватиме сцени ревнощів, сподіваючись саме в такий спосіб врятувати стосунки.

Сюрпризи

_________________

Цього місяця вас здивує людина з минулого, від якої ви не очікували допомоги в роботі. 

Вдалі дати — 2, 5, 8, 9, 11, 18, 19, 29 серпня.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

♉️ Телець

Подорожей і тотального оновлення гардероба не уникнути. У любовній сфері все стабільно і побудовано згідно з вашими правилами. Ох, і хитруни ж ви, Тельці.

Фінанси

_________________

Серпень багатий на витрати на далекі поїздки або до моря, або до своїх улюблених родичів. Тут доведеться розщедритися не тільки на квитки, на які ви, до речі, витратите набагато більше, ніж розраховували перш ніж планували подорож, а й також на подарунки та сувеніри членам своєї родини. Ви навіть дорікнете собі в необґрунтованому марнотратстві за те, що, піддавшись власній щедрості, і собі непомітно оновите майже весь гардероб, запевнивши себе, що вам усі ці речі просто необхідні й вони з вами надовго. Також ви неабияк зноситеся фінансово, змінюючи свій імідж: ніяк не зупинитися на досягнутому, коли бачите в дзеркалі такий шикарний результат і усміхнене обличчя задоволеного Тельця. Порада від зірок — усе ж таки варто залишити 10-15% від зарплати для того, щоб не брати в борг у знайомих або не відкривати кредит. Наприкінці місяця вам запропонують роботу з непоганою зарплатою. Погоджуйтеся!

Здоров’я

_________________

Крім періодичних головних болів, що мають, швидше, психосоматичну природу, вас нічого турбувати не буде. Провітрюйте приміщення, в якому спите, і почистіть легені дихальною гімнастикою, позбудьтеся мотлоху й пилу на найвищих поверхнях. 

Продукти місяця — всі червоні ягоди в будь-якому вигляді.

Кохання

_________________

Вам не варто впадати у відчай, не почувши від партнера очікуваних відповідей на ваше конкретно поставлене запитання про спільне майбутнє.

Поки друга половинка думає, як побудувати плани й озвучити їх вам, правильно подавши деталі, ви починайте діяти як досвідчений дипломат: так, щоб упровадити потрібну вам ідею і допомогти партнеру зрозуміти, що ідея належить йому. У серпні в особистих стосунках від вас знадобляться хитрість і спритність, а ось із чесністю і зайвою прямолінійністю не перегніть палицю, це ні до чого доброго не приведе. 

Вільні Тельці — знайомтеся там, де бачите красу і там, де мешкають тварини. Парк, зоопарк або зоомагазин будуть так само гарно підійдуть, як і картинна галерея. Є шанс зав’язати нові стосунки саме в таких місцях.

Сюрпризи

_________________

Новина, що стосується другої половинки, яка збентежить вас і виб’є ненадовго з колії. 

Дні фортуни — 3, 4, 5, 9, 11, 16, 18, 22, 24 серпня.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день

♊️ Близнюки

Грошова удача повністю на вашому боці. Наповнюйте свій дім приємними ароматами, які надихатимуть, і тримайте під контролем свою чарівність, адже в іншому разі проблем із другою половинкою не уникнути. 

Фінанси

_________________

Хто як не ви готові завжди прийти на допомогу друзям і близьким людям, причому не тільки порадою, а й фінансами? Цього місяця ваша допомога може знадобитися рідним як ніколи, і ви відчините душу, серце, двері свого будинку і гаманець. Віддавши значну суму своєму родичу або батькам, братові чи сестрі, ви хоч і залишитеся на мілині, але ненадовго. Уже в другій декаді серпня на вас чекає фінансовий прорив, який прийде у вигляді виплаченого з лишком гонорару, зарплати та бонусів зверху або несподіваного виграшу, коли грали просто заради інтересу або підтримки кампанії. Одним словом, Близнюки, у серпні грошова удача бігає за вами! 

Ті з вас, хто займається творчістю, інтелектуальною працею або технологіями, досягнуть подвійного успіху і знайдуть відгук у раптово утвореної численної аудиторії. У когось куплять картини, проєкт, щось, що пов’язано з текстами, а хтось залучить інвестування під освітнє дітище. Як завжди, робити спеціально для свого успіху ви нічого не будите. Усе складеться якнайкраще і само собою.

Здоров’я

_________________

Порада зірок — сфокусуватися на ранніх підйомах і тривалих прогулянках на свіжому повітрі. Якщо надто довго сидите вдома, то наповніть приміщення смачними та приємними ароматами, купіть зволожувач та ароматичні олії, свічки, адже цілителі вашої душі в цей літній місяць — запахи. 

Продукт місяця — ароматний апельсин для настрою та накопичення осінньої дози вітаміну С.

Кохання

_________________

Коли ви заробляєте на творчих проєктах, можете бути щедрими, то любовний запал у вас проявляється з подвоєною силою і міццю: вам хочеться обійняти весь світ і розцілувати теж. У цьому, Близнюки, і полягатиме непорозуміння з вашою другою половинкою. Занадто багато ви отримуєте уваги та часто доволі нав’язливої, відвертої, такої, що переходить межі, з боку протилежної статі. Тут під роздачу потраплять і сусіди, з ким ви вибираєтеся на перекур або чаювання напрочуд часто, і ваші колеги, що дарують милі подаруночки, і навіть горезвісні колишні, які зателефонували «випадково» далеко за північ. Претензії іноді обґрунтовані, провокують скандальчик і вимагають серйозного психологічного розбору. Виручать ваша легкість і вміння виходити сухим із води, напрочуд не нашкодивши своїй злегка підім’ятій репутації. 

Близнюкам, які не мають серйозних стосунків, астро-рекомендація — частіше ходити в книжкову крамницю або на блошиний ринок: там ви точно познайомитеся, і неодноразово. 

Сюрпризи

_________________

Вас здивує те, як швидко і легко вирішиться питання з далекою поїздкою, що давно зависло в повітрі. 

Дні везіння — 1, 5, 6, 7, 13, 17, 18, 27, 30 серпня.

Цікаво на тему: Що таке колесо життєвого балансу і як його побудувати?

♋️ Рак

Приділіть цього місяця увагу своєму здоров’ю і нарешті розпрощайтеся з любовною залежністю, яка не була взаємною. 

Фінанси

_________________

Не тринькайте гроші щойно почнеться серпень, хоча вас долатиме пристрасне бажання це зробити. Хтось захоче продовження банкету, а точніше, повернувшись із відпустки, знову зазбиратиметься під тиском дітей чи родичів у дорогу. Але ще одна подорож із розмахом вам явно не по кишені. Краще почніть нарешті відкладати горезвісні 10% від щомісячного прибутку на формування фінансової подушки. Меркурій ретроградний і вас сильно тягнутиме на фінансові авантюри, пов’язані з транспортом і дорогою.

Захочеться купити путівку, квитки або поміняти автомобіль на новіший, хоча ви розумієте, що така покупка неабияк б’є по бюджету. Зірки радять вкласти гроші в ремонт ще міцних речей, техніки й того, що ви, підлатавши, можете продати, у такий спосіб компенсуючи руйнівний аспект і залишившись із прибутком у гаманці.  А гаманець, до речі, цілком можете собі купити новий. Щоб гроші в ньому водилися, покладіть туди прибуток за місяць і не витрачайте більше половини протягом 10 днів. 

Здоров’я

_________________

У серпні сходіть на йогу і візьміть урок верхової їзди або хоча б прогулянку на конях у лісовій місцевості. Гарні тренування на розтяжку і неспішні комплекси вправ на витривалість. Увага на печінку — ваш фільтр потребує допомоги та відпустки, тож, до речі, харчова пауза та детокс цього важливого органу будуть актуальними. 

Продукт місяця — зелень.

Кохання

_________________

Ви звільнитеся від любовної залежності, яка давно гнітить вас. Там, де вам не відповідали взаємністю і де перспективи на вас очікували доволі туманні, — у цьому полягає гарна новина. Адже кому хочеться бути запасним варіантом? Поплакавши досхочу і посваривши долю-лиходійку, випивши не один келих чарівного іскристого напою удвох із найкращим другом, ви здригнетеся й піднесетеся духом, відродившись, як Фенікс, із попелу згаслих надій. І… вирушите підкорювати серця представників протилежної статі, а особливо ваші барвисті виступи сподобаються Скорпіонам і Левам, з якими у вас у другій декаді місяця є всі шанси на особистий успіх. 

Заміжні та сімейні Раки будуть розчаровані тим, що кохана людина надто багато уваги приділяє роботі, нехай і в надії зробити сюрприз — купити в дім щось нове з предметів інтер’єру або зробити дорогий подарунок вам же! 

Вільним краще знайомитися, не надто виходячи з дому: в інтернеті або з тими, хто мешкає по сусідству. 

Сюрпризи

_________________

Вас здивує отримана в листі або повідомленні новина, що закликає вас вирушити на пошуки пригод. 

Сприятливі дні — 4, 9, 10, 17, 19, 23, 26 і 29 серпня.

Цікаво на тему: Що форма брів говорить про характер жінки

♌️ Лев

Цього місяця справи на роботі підуть вгору, адже у вас з’явиться така величезна кількість крутих ідей, які гріх буде не реалізувати. А ось в особистому житті може виникнути непорозуміння з партнером, вам доведеться розсьорбувати все разом.

Фінанси

_________________

Вам, дорогі й блискучі Леви, доведеться неабияк попітніти, щоб отримати той рівень матеріального достатку, який ви бажаєте. Тут місце буде і новим замовленням, клієнтам, проєктам, тимчасовій участі в якихось нових починаннях друзів, коли ви допомагаєте на перших порах. У будь-якому разі, відчувши смак прибутку один раз (це цілком може бути успіх проєкту, на який ви особливо й не розраховували), ви вже не зможете зупинитися на досягнутому й, фонтануючи ідеями, візьметеся за їхню реалізацію завзято та з властивим вам завзятим напором.

Ех, Леви! За вами просто буде не встигнути колегам і друзям! Це і стане причиною професійної заздрості колег по цеху або менш везучих співробітників. Навіть родичі, яких ви вважали ментально близькими людьми, почнуть вам заздрити й обговорювати ваші фінансові успіхи за спиною. Місяць буде відносно рівним і не принесе нових витрат (вам буде ніколи йти на шопінг), а ось від начальства вам прилетить позитивна карма у вигляді бонусів за спритність розуму, яка безпосередньо впливає на продажі та лояльність клієнтів.  Якщо ж ви працюєте на себе, то чекайте подарунків від вдячних клієнтів. 

Здоров’я

_________________

Змістіть фокус у бік відмови від шкідливих продуктів: солодощів і фастфудів, відмовтеся на деякий час від кави або міцного чаю з цукром, сходіть на лімфодренажний масаж і купіть ролер для спини — ось рекомендації, які допоможуть вам розслабитися й залишатися у формі за вашим напруженим робочим графіком. 

Продукт місяця — абрикос. 

Кохання

_________________

Ви й не припускали, як далеко може зайти довіра партнеру, тому навіть відчуваючи шкірою, що справи другої половинки йдуть не дуже добре, все ж таки не наважувались зустрічатись. Але цього місяця партнер самостійно, без тиску і випитування зізнається вам у всіх своїх грішках, а точніше боргах або неоплачених кредитних зобов’язаннях. Прийде до вас із повинною і по допомогу. Висока ймовірність того, що ваш благовірний позичив недбайливому родичу або нерозлучному другу круглу суму, яку, як ви припускали, судилося витратити на заплановану спільну відпустку.

Загалом, у сімейних Левів непорозуміння і підірвана довіра, а у тих, хто все ще вільний, можливість оформити свої стосунки офіційно. Пропозиція надійде несподівано і неординарно, ваше завдання — порадіти та погодитися. Адже ви так давно цього чекали!  

Знайомства у великих колективах і там, де дивляться на зірки — наприклад, у планетарії. 

Сюрпризи

_________________

На вас чекають цікаві зустрічі зі старими друзями, яких ви давно не бачили. Можливо, ви зіштовхнетеся у дверях торгового центру. 

Сюрпризи долі — 3, 4, 9, 10, 17, 19, 24, 29 і 30 серпня.

Цікаво на тему: Синдром відкладеного життя: симптоми та як його позбутися

♍️ Діва

Серпень — час перетворень і корисних покупок, які піднімуть вам настрій. Діви. Обов’язково відпочиньте від роботи та клопоту, адже здоров’я завжди має бути на першому місці.

Фінанси

_________________

Основне правило цього спекотного літнього місяця — не давати в борг нікому і не шкодувати грошей на себе. Хоча добровільною благодійністю ви все ж таки займетеся й обдаруєте подарунками своїх рідних і близьких друзів. Подарунки будуть дорогими — від елітної парфумерії до модних речей, гаджетів. Світ із вами буде щедрий у відповідь і вам пощастить із високооплачуваною роботою, а особливо тим, у кого вона пов’язана з короткими циклами — клієнтами, замовленнями та гонорарами. Витрат також потребуватиме будинок або квартира: гроші підуть на якісні побутові прилади, оновлення техніки або купівлю садового приладдя. У будь-якому разі ви цьому тільки раді. 

Хтось із вас купить курс перетворення у відомого стиліста і почне поступово, розумно трансформувати свій гардероб. Серпень багатий на корисні й довгострокові покупки, попри те, що Меркурій ретроградний. Саме цей аспект і допоможе вам просунути документально-візові справи, отримати ліцензію, зареєструвати підприємство.

Здоров’я

______________

Ви накопичили втому швидше морального, ніж фізичного характеру і тому вам безперечно варто взяти невелику відпустку-детокс, щоб відпочити від інформаційного потоку та робочих завдань. Займіться шкірою та зробіть курс процедур для сяйва, додайте до раціону бобових та ягідних фрешів, завантажте програму для медитацій та приділяйте цьому заняттю час щодня.

Кохання

______________

Цього місяця висока ймовірність визначитися у відносинах зі статусом або, нарешті, прозріти та усвідомити, що ваше особисте щастя, ваш ідеальний партнер зовсім поряд. Можливо, це ваш давній знайомий, з ким ви любите душевно побалакати або колега з приємними манерами, який вміє вас смішити своїми жартами та підіймає настрій у потрібну хвилину. Єдине, що не рекомендують зірки — давати чергові шанси колишнім і піддаватися ілюзіям, що цього разу все точно буде по-іншому. Не варто також підпускати до себе людей із сумнівною репутацією або тісним минулим — можете обпектися, а ось новий знайомий із бездоганними рекомендаціями цілком може виявитися вашою другою половинкою. Знайомства, до речі, чатують на вас всюди — від магазину навпроти до спонтанної подорожі у вихідні. 

Для тих, хто вже визначився з особистим життям, серпень обіцяє бути спекотним: партнер вас здивує та подарує чимало радісних моментів та приємних сюрпризів. Пам’ятайте про чарівну силу подяки.

Сюрпризи

______________

Ваша чарівність відчинить вам потрібні двері, коли буквально за гарні очі ви отримаєте більше очікуваного. 

Вдалі дні серпня — 1, 4, 6, 7, 11, 14, 19, 29, 30.

Цікаво на тему: Перше побачення: на що звернути увагу

♎️ ️ Терези

Грошові питання накриють із головою. Шукайте більш високооплачувану роботу і не звалюйте на свої плечі велику кількість обов’язків за безцінь. Пам’ятайте, кожна праця має бути гідно оплачена. Серпень — ідеальний місяць для того, щоб розпрощатися зі шкідливими звичками та підвищити енергетичний запас для ще більших досягнень.

Фінанси

______________

У першій декаді місяця ви наполегливо шукаєте роботу або нові шляхи для заробляння більших грошей у поточному виді діяльності. У жодному разі не йдіть на посаду, нижчу за ту, на яку ви претендуєте, і не виконуйте додаткові обов’язки бонусом до вашої основної роботи. Ви й так надто завантажені, а рахунків та зобов’язань все додається: ціла родина на вас та друзі на порозі тут як тут. Усім від вас потрібні лише гроші, на жаль. Вимагайте за свої послуги оплату вище, продемонструйте свої амбіції. 

У другій декаді місяця у вас з’являються конкуренти та витрати на незаплановані подорожі. І, якщо з конкурентами у професійній сфері ви впораєтеся, то подорожі обійти не вдасться — це образить близьку людину. Дуже висока ймовірність покупки автомобіля в серпні, коли вдасться поєднати користь та естетику.

У запасливих та передбачливих представників вашого знака зростуть відсотки за накопичувальним вкладом або вийде заощадити на квитках на відпочинок. Чималий прибуток у той чи інший спосіб вам забезпечений.

Здоров’я

______________

Терезам цього місяця зірки радять сходити в сауну або відвідати лазневий комплекс, ввести у свій розпорядок контрастний душ і відмовитися від солодкого повністю, замінивши його на фрукти. Енергії багато, самопочуття на висоті, ви самі собі майже заздрите. 

Продукт місяця — запечена картопля або батат, а до раціону краще додати приправ та прянощів для гостроти життя.

Кохання

______________

Як не намагайтеся, але повз фатальні та доленосні зустрічі не пройдеш. Ваші очі, що так глибоко цінують естетику, зачепляться за людину, що ідеально відповідає вашому уявленню про красу. Ви спробуєте підступити ближче до об’єкта своєї пристрасті, але так, щоб при цьому не діяти нав’язливо і зберегти дистанцію. У вас це, безперечно, вийде, адже в дипломатії вам немає рівних. Щобільше, зірки підсвітять ваші найкращі якості та передбачуваний майбутній партнер побачить сильні сторони. 

Для тих, хто вже підкорив чиєсь серце, все не так романтично та радісно: і над тим, і над іншим доведеться працювати та прикладати старанність. Партнер, немов шматочок льоду: не помічає вашої присутності, а стосунки занурюють вас на дно рутини, не залишаючи місця святу.  Хтось із вас навіть думатиме про розлучення, але не поспішайте: розумніше буде записатися на сімейну терапію і вирішити всі конфлікти таким шляхом. До кінця місяця ви виявите, що у партнера не все гладко і другій половинці потрібна ваша допомога. 

Для вільних, як вітер, Терезів рекомендується з’являтися в місцях скупчення людей, які цікавляться спортом або екскурсіями. Хто знає, може, розмова з одним із відвідувачів старовинного замку перейде до більш інтимної розмови?

Сюрпризи

______________

Ви цього місяця здивуєте себе самі тим, що відмовтеся від шкідливих звичок, які докучають вас роками, за що дуже себе поважаєте. 

Сприятливі дні для будь-яких справ — 2, 4, 7, 9, 11, 15, 18, 25, 28, 30 серпня.

Цікаво на тему: Що таке інтуїція і як її розвивати?

♏️ ️ Скорпіон

Цього місяця у всіх сферах життя вам везтиме. Тому не пропустіть свій шанс як слід схопити за хвіст удачу і досягти тих цілей, які так давно ставили перед собою.

Фінанси

______________

Хто-хто, а Скорпіон точно ні перед якими труднощами у боротьбі за гроші не зупиниться! Цього місяця ви виявляєте свою активність та ініціативність, як ніхто інший. Можна сказати, берете найкращі замовлення, найбагатших клієнтів і взагалі — знімаєте вершки, залишаючи колег позаду. Якщо ваша робота пов’язана з сервісом, перенапругою, зайнятістю в нічний час, азартом або грою, то вам пощастить у десятикратному розмірі: наприкінці місяця ви зрозумієте, що ніколи раніше стільки не заробляли, увійдете в смак і продовжите свою тріумфальну ходу прямо до перемоги у вигляді високих гонорарів. 

Тим, хто виходить на нову роботу, буде відразу запропонована або посада солідніше, або сам до рук потрапить цікавий і перспективний проєкт, де ви зможете проявити себе і зарекомендувати свою персону як надійну людину. Ризикуйте, вкладайте, купуйте та продавайте: місяць хороший для комерційних угод такого характеру. 

Здоров’я

______________

Якщо ви зосередитеся на викиді адреналіну виключно в комп’ютерних іграх або перегляді фільмів-трилерів, то зможете зберегти нервову систему в балансі. Саме вона найбільше схильна до впливу зовнішніх факторів. Не тримайте в собі напругу та недомовленості, краще розбийте тарілку або добре прокричіться. Будьте обережні з кінцівками та уникайте прямого вогню, щоб не обпектися. Для компенсації — запалюйте щодня вдома ароматичні свічки.

Кохання

______________

Ну що, Скорпіони, все з чого ви так безжально посміювалися, трапилося з вами? Ви впали в емоційну романтичну залежність від людини, з якою ще вчора не уявляли себе поряд. Коханню покірні всі віки та навіть усі Скорпіони. Непомітно для вас легка інтрижка, що ні до чого не зобов’язує, переросла в складну і багатогранну гаму почуттів і любовних переживань. Що робити — вирішувати тільки вам.

Вільні Скорпіони не прагнуть зав’язати стосунки та радіють кількості уваги та заявок у друзі від протилежної статі. Ви на хвилі драйву, кружляєте вечірками, заводите нові знайомства і не поспішаєте комусь щось обіцяти. 

У глибоко занурених у сімейній рутині немає жодних змін, крім безпідставних ревнощів партнера, від яких ви, чесно кажучи, втомилися. Ви й приводами ці невеликі флірти не вважаєте.

Сюрпризи

______________

Вас підкорить людина, з якою ви познайомитеся на роботі, а її пропозиція просто поставить вас у глухий кут. Розв’язка наступного місяця, а вдалі дні — 2, 3, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 23, 25, 28 серпня.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

♐️Стрілець

Пестить себе цього місяця і не скупіться, тому що цього місяця фінанси дозволятимуть вам це робити. Будьте активними, готовими до раптових подорожей та нових знайомств.

Фінанси

______________

Вже в перші дні місяця, дорогі Стрільці, ви отримаєте новини, які суттєво поповнять ваш гаманець та банківський рахунок, й так, що ви нарешті потішите себе та своїх близьких людей по-королівськи. Ви отримаєте дорогий подарунок від абсолютно незнайомої людини або це буде нагорода за вашу працю та подяку клієнта, якому ви надали неоціненну послугу. У будь-якому випадку серпень принесе вам радість від грошового потоку: із задоволенням витрачаєте та із задоволенням отримуєте більше, ніж очікували. 

У когось складеться плідна співпраця, хтось фінансово досягне успіху у сфері Юпітера: освіта, навчання, курси, юридичні та адвокатські напрямки, тема закордону та оформлення документів, пов’язаних з візами, громадянством — все це принесе гідний прибуток і дозволить вам виявити свою головну якість — щедрість. Ні в чому не відмовляєте, абсолютно ні в чому. Чим більше витрачаєте, тим вищий дохід у вересні. 

Здоров’я

______________

Знайдіть у своєму напруженому графіку час для повноцінного сну або розслаблюючого масажу голови, сходіть на голкорефлексотерапію та спробуйте новий для себе вид спортивної активності. Хтось навіть купить велосипед чи самокат, щоб створити ще більше руху. Вам це лише на користь. 

Продукт місяця — нектарин.

Кохання

______________

Ви й не підозрюєте, що незалежно від вашого соціального статусу, ви давно б’єтеся солодким ритмом із серцем людини, закоханої у вас. Не виключено, що сама того не бажаючи, ця людина випадково відкриє вам свої почуття і ви, зіткнувшись поглядами, все зрозумієте. Вам доведеться вирішити, що робити далі з бурею, що наринула, і як вчинити, адже вам (несподівано для себе) так захочеться відповісти взаємністю. Ви ризикуєте потрапити до любовного трикутника, в якому доведеться робити непростий вибір. 

Ті, хто вже у стосунках, отримуватимуть суцільні сюрпризи від коханої людини, а на когось чекає публічне освідчення у віршах чи промовистій прозі. Вам потрібно буде лише зібрати гостей та насолоджуватися одами на свою адресу. 

Для вільних Стрільців зірки приготували романтичні зустрічі на свіжому повітрі чи місцях, де люди об’єднані однією масштабною метою та нетиповим інтересом.  

Сюрпризи

______________

Несподіванкою серпня місяця для вас стане спонтанна, незапланована подорож у теплі краї, де ви, можливо, вже бували. 

Фортуна особливо прихильна до вас — 1, 2, 4, 6, 7, 9, 11, 13, 23, 28 та 30 серпня.

Цікаво на тему: 10 каменів, які притягують кохання

♑️ ️ Козоріг

На роботі просто немає рівних. Ви сяєте і процвітаєте, що, звичайно ж, не залишається поза увагою керівництва. Просто довіртеся долі та просто пливіть течією, тому що цього місяця у вас все складається якнайкраще. 

Фінанси

______________

На роботі підвищення, а у професійній сфері досягнення у вигляді нагород та дипломів, або виграш у змаганнях. Одним словом — ви найкращий з найкращих у своїй справі. Начальство дає високу оцінку вашій праці, а ви працюєте ще старанніше. Наприкінці місяця на вас чекає премія за посидючість та уважність до деталей. Зірки рекомендують у серпні проявляти ініціативу на роботі по максимуму, вчитися новому та брати на себе додаткові обов’язки: такі дії окупляться з лишком і принесуть значні фінансові результати. 

У середині місяця ви матимете можливість створити альтернативний, додатковий дохід, який лише побічно пов’язаний з вашою діяльністю. Пропозиція прийде від хорошого друга і хоча сфера виявиться незнайомою для вас, ви з усім незабаром розберетеся і досягнете успіху. 

Ваша завзятість та пристрасть до оптимізації витрат дасть вам можливість віддати борг чи достроково погасити кредит. Менше витрачаєш — більше накопичуєш і більше проблем вирішуєш! Таке ваше гасло на серпень.

Здоров’я

______________

Протягом місяця вас можуть турбувати судоми або спазми, отримані від перенапруги м’язів, так що найкращим засобом як боротьби, так і профілактики буде регулярне вживання насіння гарбуза та соняшника. До того ж вони й послужать вам продуктами місяця, багатими на вітаміни Е, кальцій і калій. Особливо рекомендується тим із вас, хто все ще не відмовився від куріння.

Кохання

______________

Ваша друга половинка запропонує з’їхатися або навіть піти й подати заяву до РАГСу, але саме подібні дії можуть вас злякати та змусити закритися від найближчої людини. Вам потрібен час подумати, відразу ви не готові брати участь у подібній «авантюрі». Така ваша поведінка спровокує конфлікт та образу з боку партнера. Повірте, вам не варто робити в серпні необачних кроків і бігти від свого щастя, інакше ситуація може повторитися протягом року, але вже ви будете з іншого боку, а саме, у ролі того, хто чекає на відповідь. Щоб цього не трапилося, порадійте тому, як складаються події в особистому житті та довіртеся вищим силам у коханні. 

На сімейних Козорогів чекають справжні спекотні суперечки з партнером щодо…грошових вкладень у майбутнє чи ремонту у квартирі. Ви будь-що хочете відстояти свої позиції! Але аспекти складаються так, що вам краще поступитися та погодитися з баченням партнера — ви отримаєте більше вигоди. А чи це ненайголовніше для вас? Для тих, хто в пошуку, ідеальне місце для знайомств — ресторан або кулінарні курси. 

Сюрпризи

______________

Найбільше вас здивує ваш старий друг, який повернувся здалеку. Той, що поїхав «назавжди». 

Дні сприятливі для вирішення будь-яких питань — 3, 6, 7, 10, 13, 15, 18, 24, 25, 27 та 30 серпня.

Цікаво на тему: Три кроки до важливих життєвих вершин

♒️ ️ Водолій

Вигадникам Водолія везтиме у серпні. На вас чекає успіх на роботі та додатковий прибуток. Але все ж таки головний акцент у наступному місяці доведеться зробити на підтримці здоров’я.

Фінанси

______________

Цього місяця ваше фінансове благополуччя перебуватиме в руках людини, старшої за віком і становищем, посади. Але ваші геніальні ідеї, як завжди згенеровані випадково або жартома, заради експерименту або щоб вразити своїх однодумців, матимуть приголомшливий успіх і принесуть прибуток групі людей — сім’ї чи компанії. Ви легко вирішуватимете ті проблеми, які не може вирішити ніхто. Якщо й доручати комусь продавати продукцію чи сервіс, отримувати інвестиції для проєкту чи вести переговори про злиття зусиль та капіталів, — то лише вам! 

Колишній однокласник або та людина, з ким ви навчалися на творчих курсах, запропонує вам підробіток чи місце у структурі, де він сам успішно працює. Цілком ймовірно, що до кінця серпня у вас утвориться дві постійні роботи. 

Для тих, хто зібрався купувати новий автомобіль або міняти комп’ютер, — почекайте до вересня: там будуть вдалі дати. Витратитись у серпні доведеться на своє здоров’я.

Здоров’я

______________

Зірки радять зайнятися аюрведичними зцілюючими практиками, що гармонізують тіло та дух. Активність місяця — танці та водні види спорту, але дуже обережно, оскільки висока ймовірність повтору травм, які вже були у минулому. Також не надто старайтеся у приготуванні ситної вечері, яку взагалі слід пропускати хоча б місяць. 

Продукти серпня — коріандр, кориця, імбир та гвоздика.

Кохання

______________

Цього місяця вам, Водолії, явно пощастить в особистій сфері більше, ніж іншим знакам зодіаку і тільки тому, що ви блискуче застосуєте стратегію — в коханні всі засоби хороші. Ви не залишитеся непоміченими ні для того, хто з вами живе вже стільки, що втратив рахунок рокам, ні для того, хто раніше не звертав на вас жодної уваги. Жертвами ваших чарів впадуть усі, хто потрапить під магнетизм вашого погляду і не тільки. Випадковості теж будуть: ви й не думаєте пускати свою харизму і красномовство у бік людини, яка, як вам здасться, далека від вашого ідеалу. Але так вийде само собою — ваша пара складеться на очах у ваших здивованих друзів, адже відбудеться злиття двох сердець саме у компанії. 

Вільні Водолії, вибирайте для знайомств місця біля води — прогулюючись набережною або біля фонтану, ви несподівано для себе можете розговоритися до душі з людиною, яка вам сподобалася.

Що вам точно протипоказано в серпні, то це сидіти вдома або в офісі безвилазно і не приймати запрошення друзів пропустити порцію улюбленого напою.

Сюрпризи

______________

Вам надішлють анонімний подарунок або кур’єр помилиться адресою, але тут історія тільки почнеться. 

Дні, коли можна чекати на сюрпризи долі — 4, 7, 8, 10, 16, 18, 19, 22, 23, 27 серпня.

Цікаво на тему: Що таке софт скіли і як їх розвивати, щоб досягти успіху

♓️ ️ Риби

Рибки, цього місяця ви просто зобов’язані побалувати себе покупками. А ще не забувайте про здоров’я і будьте уважними у любовних справах, адже ви маєте всі шанси потрапити до любовного трикутника. 

Фінанси

______________

Не напружуйтеся і пливіть за течією, все одно у першій половині місяця ви не зможете вирішити усі ваші фінансові завдання, яких буде чимало. Тут доведеться витратитись і на майбутню освіту, і на зовнішній вигляд (одяг, зачіска), і на подарунки родичам, і на консультації фахівців. Але не поспішайте та реалізуйте все поступово, правильно розставивши пріоритети. 

Друга половина місяця буде перспективнішою в матеріальному плані для тих Риб, хто займається творчістю або… склом, рідинами та наукою.  Цього місяця не слід розпочинати конкурентну боротьбу, хоча відкривати нову справу, погоджуватися на нову посаду варто, попри ретро-Меркурій. Не занурюйтеся занадто в роботу й краще витратьте фінанси на здоров’я, адже, коли воно у вас в порядку, до вас приходять грошові клієнти та нові великі замовлення. 

Прибуток, як не дивно, буде з того джерела, про яке ви вже забули. Можна виграти в лотерею або отримати інший невеликий бонус, але фінанси відразу варто витратити, купивши те, про що мріяли, щоб вони не пішли швидко на різні дрібниці.

Здоров’я

______________

Не нехтуйте правилами очищення організму зсередини та не зловживайте алкоголем, адже на таких астрологічних трендах, які очікуються для вашого знака у серпні, давати подібні навантаження просто небезпечно. Хтось із вас все ж таки зважиться відмовитися від смаколиків, солодкого і значно пострункішає, а ось іншим доведеться мовчки заздрити або прийняти виклик, приєднавшись до марафону здоров’я і показати шикарний результат. 

Продукти місяця — бобові та житній хліб без дріжджів. 

Кохання

______________

Коли ви візуалізували свого майбутнього партнера, то навіть уявити не могли, наскільки бажане матеріалізується в конкретній живій людині. Можливо, зовнішність нового знайомого і буде не зовсім відповідати вашому уявленню про красу та естетику, зате багатий набір чудових внутрішніх якостей перекриє з лишком усі дрібні деталі в іміджі, які ви з вашим смаком, звичайно ж, згодом виправите. 

Не варто відмовлятися від знайомств через друзів та колег, хоча ви можете відчути себе незручно, адже це той випадок, коли обидві сторони знають, що знайомлять їх для серйозних стосунків. Побачення в сліпу може обернутися шлюбом або довгим і красивим романом. Хтось із вас навіть може отримати пропозицію від свого партнера, причому у найромантичнішій обстановці та незвичайній формі. 

Одружені Рибки та ті, що перебувають у відносинах, випадково і ненадовго ризикують запливти в чужі, незнайомі води та потрапити в любовний трикутник. Найстійкіші з вас вчасно одумаються, але спокуса буде настільки привабливою, що встояти виявиться практично неможливо.

Сюрпризи

______________

Ви опинитеся в місці своєї мрії за кордоном, не заплативши за це жодної копійки, а також вам повернуть борг, на повернення якого ви вже й не розраховували. 

Вдалі дні — 2, 3, 5, 7, 9, 15, 18, 19, 26, 29, 30 серпня.

Сподіваємося, цей гороскоп був для вас цікавим і допоміг знайти потрібний вектор руху у серпні. Не забудьте поставити вподобайку статті, нам буде дуже приємно! 

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Як позбутися набряків? Лімфодренажне тренування в домашніх умовах

EVA Blog разом із сертифікованою фітнес-тренеркою та спортивною дієтологинею Мариною Піскун підготували для тебе комплекс… Докладніше

Вересень 20, 2024

З Днем вчителя! Оригінальні привітання до свята

День вчителя – це особливе свято, яке нагадує про важливу роль педагогів у нашому житті.… Докладніше

Вересень 20, 2024

Що таке проєкція у психології

Бувало відчуття, що весь світ змовився проти тебе? Подруга раптово стала забагато критикувати, шеф чіпляється… Докладніше

Вересень 19, 2024

10 сухих шампунів, які реально працюють

У тебе теж бувають дні, коли волосся має не найкращий вигляд, а часу на повноцінне… Докладніше

Вересень 19, 2024

Що рекомендують почитати автори EVA Blog

Час від часу всі ми шукаємо, щоб такого почитати. Але що обрати серед безлічі жанрів?… Докладніше

Вересень 18, 2024

Багатошаровість: як правильно зібрати образ та не виглядати капустою

Багатошаровість часто фігурує в добірках ідей для стильних образів. Вона є класним інструментом корекції силуету… Докладніше

Вересень 18, 2024