Гороскопи

Гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Помічати можливості та тонко відчувати складні моменти дуже корисно для досягнення успіху. І в цьому можуть допомогти різні джерела інформації, зокрема астрологічні прогнози. Точність гороскопа на жовтень ви можете перевірити прямо зараз, а в цій статті поговоримо, як прожити з користю листопад. Скористайтеся підказками про кар’єру, стосунки та удачу з гороскопа для всіх знаків Зодіаку від Василиси Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit)!

Час читання: 5 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Загальні тренди для всіх знаків Зодіаку✨

У листопаді не варто починати щось надто важливе та доленосне у будь-якій сфері життя. А ось закінчувати тривалі справи та стосунки, які тягнуть вас вниз або тримають на місці, – сприятливо для всіх знаків Зодіаку.

1 листопада спадний Місяць рекомендує позбутися мотлоху і взяти аскезу.

З 3 по 29 листопада Венера перебуває у падінні. Це приносить нам випробування у партнерській та фінансовій сферах. Послугами краси та особливо пластичними операціями краще не зловживати. Венера особливо слабка у Тельців та Терезів. Привабливість та творчість, контакти, домовленості — складні теми, які практично стоятимуть на місці.

3 листопада Юпітер у протистоянні до Сонця, а це означає, що мудрість б’ється з егоцентризмом. Можливі кардинальні зміни лідерів, пріоритетів, зміни у системі освіти та фінансовій сфері.

16 листопада до 14:00 — єдиний день місяця, коли можна укладати шлюб чи договір.

22, 26 листопада — вдалі дні для запуску проєктів, що спрямовані на покращення життєвого комфорту та здоров’я людини, навчання, саморозвиток.

8, 23 листопада — дні, що вимагають від знаків Зодіаку усамітнення та осмислення, розвантажувальні періоди для мозку та тіла.

Сприятливі дати — 2, 7, 14, 22, 27 листопада.

Складні та напружені дати — 3, 4, 23, 29, 30 листопада.

Цікаво на тему: Емоційне вигорання: причини, симптоми та як із ним упоратися

Вогняна Стихія цього місяця розіграється не на жарт в особистій сфері у представників усіх трьох знаків. Партнерські стосунки вимагатимуть терпіння, виваженості та навіть обережності. Сказане слово може стати керівництвом до дії як для вас, так і для вашого партнера. Особисте життя схоже на котел, в якому кипить чаклунське зілля, а непередбачуваність обставин, що його змінюють, вражає раптовістю і різноманітністю. Тримайтеся, вогняні друзі!

Знаки Землі листопад щедро обдарує новими знайомствами та численними грошовими операціями, що збільшують ваш прибуток. Щонайменше — підвищення на роботі, розширення клієнтської бази або збільшення загального доходу сім’ї, компанії. Все як ви любите! Рахуйте гроші та заводьте вигідні знайомства, які знадобляться вже незабаром. На роботі та у сфері професійної діяльності у всіх переполох, а у вас, навпаки, стабільна посада та солідна зарплата.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець 

Представники знаків Повітря не знатимуть, куди їм подітися від популярності, яка казна-звідки звалилася на них. А це спричинить зміну іміджу, витрати на гардероб та прогулянки світськими заходами, де зустрічають по одягу. Творчий потенціал, що накопичився, дасть свої плоди, проростаючи в нових проєктах. Особливо в кар’єрі пощастить Водоліям та Близнюкам, хоч вони й не з тих, хто завзято шукає, чим би себе зайняти. Але у листопаді робота знаходитиме їх сама через друзів та знайомих, а у когось навіть їхні найближчі сусіди перейдуть у статус роботодавця.

Тим, хто народився під заступництвом Води, листопад насамперед обіцяє багатий на можливості період для здійснення наймасштабніших і найграндіозніших планів. Про них ви не говорите навіть найкращим друзям, щоб не злякати удачу. І даремно: вона цього місяця на вашому боці, навіть якщо закінчаться контракт, який приносить вам гроші, або стосунки, які здаються стабільними. Скорпіони отримають новину, що перевертає їхнє уявлення про близьку і рідну людину, а Риби та Раки запливуть у води нових, незвичайних для них особистих, романтичних стосунків.

♈️ Овен

Час бурхливих романів у теперішньому та зусиль для вигоди у майбутньому

Фінанси

_________________

Успіхи у грошах для Овнів у листопаді будуть на середньому рівні: на життя вистачить, на надлишки — ні. Не рекомендується купувати будь-які активи цього місяця, починаючи від покупки нового бізнесу до машини чи квартири. Цілеспрямована активність Овнів принесе їм гарний доробок на наступні три місяці. Чекає зміна ділових партнерів. Сміливо йдіть у новий для себе напрямок. Цього місяця головне — закласти якісний, правильний фундамент на майбутнє. Уникайте необґрунтованих витрат. Це стосується всього, не лише великих покупок, а й повсякденних. Будьте уважні, куди вкладаєте гроші. Не вірте в райдужні та надто привабливі пропозиції.

Здоров’я

_________________

Загалом в Овнів зі здоров’ям цього місяця все стабільно, особливих проблем не передбачається. Тільки контролюйте тиск, у тому числі щодо очей. Безсонні ночі останнього місяця дали про себе знати. Дуже потрібно добре висипатися, хоч посеред дня, хоч на годинку подрімати. Це вже додасть сил. Також вимагає уваги хребет. Заняття йогою підуть на користь. Зверніть увагу також на гормональні порушення. Подбайте про своє харчування та водний режим.

Кохання

_________________

Овни, дайте волю своїм почуттям, дозвольте собі кохати. І не важливо, що подумають люди, що вас оточують! Це не їхня справа. Звичайно, ваш обранець далекий від ідеалу, але вам хочеться його любити, отже, правда за серцем. Через ваш бурхливий роман, що раптово спалахнув, можуть бути непорозуміння в сім’ї, навіть якщо у вас просто віртуальне листування. Непорозуміння можуть спричинити розрив стосунків і розлучення. Ви можете згодом пошкодувати про це. Але серце так просить свята, що звертатись до розуму — тільки мучити себе. Відрегулюйте у листопаді стосунки зі своїми дорослими дітьми. Самотнім Овнам (скоріше, одинакам) варто звернути увагу на тих, хто живе по сусідству і привітно махає рукою під час зустрічі.

Сюрпризи

_________________

Здивуванням для вас стане ваша поведінка стосовно родичів чи клієнтів. Непотрібна благодійність поступиться місцем здоровому глузду. Ви, нарешті, підвищите ціни та розбагатієте. Успіх – 16, 23, 24, 26 листопада.

Цікаво на тему: Овен: повна характеристика знака зодіаку

♉️ Телець

Будьте обережні з грошима, остерігайтесь переломів та налагоджуйте стосунки з другою половинкою

Фінанси

_________________

Тельці, підготуйте фінансову подушку. Вона вам знадобиться в наступні два місяці. Запасіться терпінням та всім необхідним для дуже скромного життя взимку. Підготуйте запасний варіант заробітку, оскільки у тій сфері, звідки ви черпаєте свої фінансові ресурси, можливі просідання та дірки. Нікому не давайте грошей у борг. Вам самим незабаром знадобиться чимала сума, щоб закрити потреби своєї сім’ї. Вчасно оплачуйте комунальні та дрібні ремонти у квартирі, інакше витрати зростуть як снігова куля.

Здоров’я

_________________

Велика ймовірність травм нижніх кінцівок, переломів та вивихів. Можуть бути ускладнення, аж до операцій. Проведіть дектокс-процедури для профілактики. Це позбавить вас не тільки від токсинів, що накопичились, але і покращить загальний зовнішній вигляд: спадуть набряки, зникнуть мішки під очима, скинете пару зайвих кілограмів. Також Тільцям варто пройти вітамінний курс.

Кохання

_________________

Зверніть особливу увагу на свою другу половинку: комусь явно погано, щось серйозне гризе зсередини. Може, “доброзичливці” нашепотіли у вуха погану новину, може партнер засумнівався в щирості ваших почуттів. Обов’язково поговоріть про цю тему. Тільки відверто, інакше тріщина у стосунках може перетворитися на прірву, яка стане непереборною. Цього місяця у Тельців все валиться з рук, почуття застигли, завмерли. Ваші близькі бачать це та турбуються. Візьміть себе до рук. Це все нерви. Вже до кінця місяця нудьга та депресія пройдуть, як рукою зніме. Тож не поспішайте псувати життя ні собі, ні близьким.

Сюрпризи

_________________

Тельців по-справжньому вразить новина, яку вони почують від найближчих друзів. Будьте пильні та звертайте увагу на знаки та розмови 5, 8, 19 та 24 листопада. Ці дні для вас є сприятливими.

Цікаво на тему: Телець: характеристика знака Зодіаку, сумісність і кар’єра

♊️ Близнюки

Творчість приходить на зміну романтиці, а у фінансах відкриваються нові обрії

Фінанси

_________________

Близнюкам відкриються нові можливості добре заробити. Ви навіть зможете допомогти близьким грошима чи покупкою потрібних побутових речей. Сміливо беріться за новий проєкт, навіть якщо для вас це зовсім незнайомий напрямок. Удача вже бігає за вами, а ви її не бачите. Зірки в астропрогнозі попереджають: утримайтеся від імпульсних витрат. Ретельно зважте, куди маєте намір направити гроші. Будуть несподівані витрати на будинок та сім’ю, які не завжди заплановані та вибиваються з вашого бюджету.

Здоров’я

_________________

Не забувайте, Близнюки, що ваші зуби пора терміново лікувати. Це дуже важливо. Хворі зуби – прямий шлях до проблем із ШКТ. Воно вам треба? Ваш хребет також потребує підвищеної уваги. Масажі, плавання, розтяжка – ось що має стати вашою щоденною звичкою. Бережіть свою нервову систему, більше відпочивайте, їжте більше сирих овочів та фруктів, забудьте про сковорідку. Не накопичуйте злість та образи. Відпустіть — і вам полегшає, перестане боліти голова.

Кохання

_________________

У гороскопі на листопад у Близнюків кохання відходить на другий план, у деяких навіть на третій. Хочеться побути на самоті, зайнятися улюбленою справою. Вас на якийсь час не цікавлять романтичні стосунки. Сльози колишніх більше не чіпають ваше серце. Творчість – так, але не кохані! Це нормально. Відбувається трансформація тривалих стосунків, хай навіть не завжди вдалих, у творчість. Це нормально. Нехай вас це не турбує. З близькими людьми, з рідними зберігаються добрі, теплі стосунки. Рідні вас розуміють та завжди підтримують.

Сюрпризи

_________________

Людина, яку вважали далекою від усього, чим ви займаєтеся, виявиться другом і однодумцем. Поверхневе знайомство цілком може перерости на щось більше. Дні професійного та особистого успіху у зодіакальному гороскопі – 7, 8, 13, 17 та 29 листопада.

Цікаво на тему: Близнюки: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

♋️ Рак

Період енергійності, бурхливих романів та удачі у фінансах

Фінанси

_________________

Світло наприкінці тунелю — так можна сказати про листопад в астропрогнозі про фінанси для Раків. Нарешті ви зможете видертися з ями безгрошів’я і вічної нестачі грошей. Вдалий місяць для інвестування у власний бізнес. Розраховуйте тільки на себе та своїх кревних родичів, особливо близьких. Налагодьте з ними стосунки. Вони допоможуть слушною порадою і навіть грошима. Не грайте на біржах, це абсолютно протипоказано. Особливо у листопаді та наступних двох, трьох місяцях.

Здоров’я

_________________

Раки в листопаді будуть сповнені сил і енергії, як батарейки. І звідки лише такий заряд? Але так триватиме лише до кінця цього місяця. Вже наступного настане період спаду, повільного відновлення енергії. Можливі депресія та скутість у почуттях. Не дайте цьому статися! Астрологічний прогноз рекомендує розподілити свої сили з розумом та берегти їх. І найголовніше для Раків – абсолютне табу на алкоголь! Навіть супер легкий. Інакше не уникнути сильного отруєння, можливо навіть реанімації.

Кохання

_________________

Новий роман спалахує з новою силою. Ловіть момент — кличте свого обранця до РАГСу. Не пошкодуєте. Але сумуватимете про втрачену можливість, якщо не зробите цього. Зодіакальний гороскоп прогнозує Ракам піднесений настрій. Ви готові знову полюбити цей світ, котрий відповідає взаємністю. Зверніть увагу на стосунки з дітьми. Приділіть їм більше уваги, дайте більше тепла та кохання, запитайте, що їх турбує, як і чим можна допомогти. Вільні Раки мають всі шанси на перспективні знайомства у тренажерному залі, басейні, а також там, де люди приводять себе в ідеальну форму. Тут знайдеться не тільки однодумець, а й по-справжньому споріднена душа.

Сюрпризи

_________________

Вашим головним сюрпризом місяця стане пропозиція про роботу від людини, яка давно подобається, або того, хто відчуває мовчазну симпатію до вас. Дні особистого успіху в астропрогнозі – 15, 19, 22 та 26 листопада.

Цікаво на тему: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

♌️ Лев

Успіх у творчості, підвищена увага до харчування та везіння у коханні

Фінанси

_________________

Дуже вдалий місяць для людей творчих професій: дизайнерів, кулінарів, архітекторів, композиторів, акторів, блогерів. Власники особистого бізнесу розширять справу далеко за межі своєї країни. Можливі плідні закордонні відрядження, які принесуть не лише гроші, а й корисні знайомства. Сміливіше, дорогі Леви! Це ваш місяць удачі. Але не піддавайтеся спокусам на великі витрати чи позичання грошей. Є велика ймовірність, що дуже довго чекатимете на повернення. А ось нове партнерство із закордонними інтервенціями та інтернет-простором — ваш джек-пот!

Здоров’я

_________________

Леви, зверніть увагу на свій ШКТ! Можуть відкритися старі виразки або утворитися нові. Тому суворо дотримуйтесь режиму харчування і пийте достатньо води. Особливо важливо в астрологічному прогнозі на цей місяць виключити смажене та жирне. Додайте до свого раціону різноманітні каші, сирі овочі та фрукти. Не намагайтеся дуже швидко скинути вагу, якщо вас турбують зайві кілограми. Інакше можливі головні болі та запаморочення. Наприкінці місяця візьміть хоча б коротку відпустку. Відпочинок зараз потрібний як повітря. Саме у листопаді, адже сили на межі.

Кохання

_________________

Везіння у коханні — ось девіз Львів цього місяця. Улюблені справи, хобі будуть радувати та приносити користь. А ось рутина може вибити з колії. Зодіакальний гороскоп дуже рекомендує спільні подорожі та відпочинок зі своїм обранцем. Це додасть шарму вашим стосункам, розкриє ті якості, про які навіть не підозрювали. Сміливо насолоджуйтесь представленими можливостями добре провести свою відпустку або навіть вихідний. Не відмовляйтеся від нових знайомств. Вони дуже швидко зможуть перерости у палкий роман. Але будьте пильні: один невірний рух вашої другої половини — і все, вже чується тріск полотна стосунків! Якщо хочете їх зберегти, вирушайте до психотерапевта і там висловлюйтесь на повну програму!

Сюрпризи

_________________

Вас чекає удача там, де ви й не могли собі уявити — у звичайній робочій рутині або в кардинальній зміні картинки побутових умов (ремонт, переїзд, еміграція). Знахідки, на які не чекали, і дні фортуни в астрологічному прогнозі — 7, 8, 10, 11, 17 і 22 листопада.

Цікаво на тему: 5 порад, як перестати заздрити іншим людям

♍️ Діва

Місяць змін у справах, нових знайомств та роботи з уважністю

Фінанси

_________________

Цього місяця багатьох Дів чекає зміна місця проживання, роботи та професійного роду діяльності. Наважуйтеся! Астропрогноз каже, що у вас все вийде. Жаліти про прийняте рішення не будете, кар’єра піде вгору. Фінансовий стан буде не стабільним, але цілком собі стерпним. Розставання зі своїми давніми партнерами по бізнесу буде назавжди. Можливі неприємні з’ясування стосунків через вкладені гроші. Наступний місяць обіцяє бути більш стабільним та прибутковим.

Здоров’я

_________________

Діви, бережіть свою спину. Можуть бути приступи радикуліту чи навіть переломи. Будьте уважні, щоб не потрапити в аварію і, як наслідок, надовго на лікарняне ліжко. І ще саме цього місяця зірки рекомендують позбавлятися шкідливих звичок, які підривають здоров’я: куріння та алкоголю. Концентрація уваги в листопаді у Дів просто відсутня. Це все через стрес та втому.

Кохання

_________________

Діви, ви цього місяця почуватимете себе заручниками своїх же почуттів, ніби запертими у високій вежі без вікон та дверей. Вам захочеться будь-що вирватися на свободу, скинути свої любовні пута. Стан такий, що дихати просто нема чим. Виривайтеся! Ваш союз вже нічого доброго не принесе, ні вам, ні вашому партнеру. У зодіакальному гороскопі на обрії новий роман. Світлий та добрий. Познайомитись можна там, де наводять красу або піклуються про здоров’я. Головне, щоб місце було дорогим та солідним.

Сюрпризи

_________________

Вам не вдасться уникнути нового знайомства, хоч би як ви намагалися. Навіть не зрозумієте, як втяглися у вир почуттів. Особливу привабливість маєте з 14 по 29 листопада, хоча весь місяць шанси на особистий успіх досить великі.

Цікаво на тему: Золота середина: що означає — бути амбівертом?

♎️ Терези

Обережно з грошима, уважніше до здоров’я та стосунків у сім’ї

Фінанси

_________________

В астрологічному прогнозі зірки радять усім Терезам цього місяця перебувати якнайдалі від сумнівних фінансових схем. Не беріть і не віддавайте гроші, купуйте тільки найнеобхідніше, без чого не можете обійтися. І фінанси будуть цілі, і не доведеться розбиратися із шахраями. Не грайте на біржі, не сперечайтесь на гроші, не ходіть у казино (у тому числі віртуальне), ніде не робіть ставки. Інакше гарантовано програєте. Девіз цього місяця – помірність у всьому, спокійний, тихий ритм життя. Не розраховуйте на допомогу, навіть рідних та близьких. Хтось не зможе, а хтось просто не захоче вам допомогти. Тому в листопаді розраховуйте лише на себе.

Здоров’я

_________________

Запалення шкіри, алергічні реакції, нариви та екземи – все це можливо в зодіакальному гороскопі для Терезів на листопад. Слідкуйте за своїм здоров’ям. Здайте кров, пройдіть всебічне обстеження. Воно явно не завадить, адже хворобу краще виявити в зародковому стані, ніж потім мучитися роками. Сядьте на легку дієту, порадьтеся з гастроентерологом. Цілком ймовірно, що ваша печінка потребує підвищеної уваги.

Кохання

_________________

Терези, упорядкуйте стосунки всередині сім’ї або вашого союзу. Назріває великий конфлікт через ваш роман на стороні або принаймні листування з любов’ю минулого. Все може скінчитися розривом стосунків. Якщо вам дорога ваша сім’я, докладіть максимум зусиль, щоб зберегти її. Якщо не вдається, розривайте відразу, щоб нікого не мучити марними надіями. Якщо ви самотні, у листопаді не заводьте серйозних стосунків, вони будуть короткими та не надійними. Астропрогноз рекомендує відкласти свої амурні справи на наступний місяць. Похід у кіно чи на виставку, що ні до чого не зобов’язує, — те, що вам зараз потрібно.

Сюрпризи

_________________

У першій декаді листопада на поверхню несподівано випливе якась таємниця або стане відомо ім’я того, хто намагався вам перешкодити. У будь-якому випадку, викриття тільки на краще для вас. Колесо удачі закрутиться 10,13, 18 і 28 листопада.

Цікаво на тему: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

♏️ Скорпіон

Місяць стабільності у фінансах та затишшя в особистому житті

Фінанси

_________________

Місяць буде стабільним у фінансовому плані. Потрясінь та втрат на горизонті на найближчі місяці в астрологічному прогнозі немає. Навіть невеликий прибуток. Несподівано, як з порожнечі, з’являться гроші, чому будете дуже здивовані. Потішать результати проєкту, який стояв на місці. Чекайте на підтримку та допомогу від близьких. Місяць в основному спокійний, але дуже перспективний. Все, що ви почнете в цьому хорошому для вас місяці, скоро дасть плоди. Удача ходить за вами по п’ятах. Не проґавте її, дивіться в обоє і робіть, нарешті, фінансові практики!

Здоров’я

_________________

Бережіть нерви та зір. Дуже рекомендовано масаж спини та ніг. Займіться йогою чи легкою гімнастикою на розтяжку. Плавайте, якщо є така можливість. Пийте більше води. Найкраще з лимоном, настої трав, з м’ятою, ромашкою. Відмовтеся хоча б на якийсь час від кави, сигарет та алкоголю. Більше ходіть. Це розжене лімфу та почистить судини.

Кохання

_________________

Спокійний місяць для серцевих справ. Жодних потрясінь, поганих новин, з’ясування стосунків, непорозумінь не передбачається. Все настільки спокійно, що видається підозрілим. Але не шукайте чорну кішку там, де її просто нема. Хочеться чогось яскравого та динамічного, але де його взяти? Заспокойтесь. Адже все це говорить про те, що у вас все гаразд в особистому житті. Не шукайте собі пригод на свою буйну голову. Насолоджуйтесь кожним моментом життя. Займіться творчістю, саморозвитком, улюбленим хобі. До речі, саме на таких клубах за інтересами вільні від романтичних зобов’язань жінки Скорпіони можуть зустріти того, хто стане їхньою половинкою.

Сюрпризи

_________________

Дуже дорогі подарунки та жести небаченої щедрості від родичів та членів родини. Навіть у вас перехопить дух і просто стрибатимете від щастя, отримавши в руки свою мрію. Вдалі дати у зодіакальному гороскопі – 6, 8, 12, 18, 23, 24 та 30 листопада.

Цікаво на тему: Кава з корицею щочетверга – магніт для фінансів

♐️ Стрілець

Можливість фінансового зростання, порядок зі здоров’ям та егоїзм у коханні

Фінанси

_________________

Вдалий місяць для жінок цього знаку. Можна і треба розпочинати нові перспективні проєкти, щоб вони вже у грудні дали гарні результати. Тільки не тягніть усе на собі. Вмійте поділитися відповідальністю та зусиллями зі своїми діловими партнерами. Гарний місяць, щоб виходити на новий, вищий, фінансово стабільний рівень. Астрологія нагадує, що ваша цілеспрямованість дасть незабаром свої чудові плоди. Зможете заробити гроші навіть там, де не очікуєте. Вчиняйте так, як підказує добре розвинена інтуїція та гострий розум. І будете у виграші.

Здоров’я

_________________

Не засиджуйтеся довго біля комп’ютера, бережіть зір, робіть компреси з ромашкою та гімнастику для очей. Здоров’я в нормі, якщо не брати до уваги періодичного головного болю через стрес. Просто викиньте все з голови. Все налагодиться. Здоров’я важливіше за емоції, тим більше негативні. Поставтеся філософськи до оточуючих та їх витівок.

Кохання

_________________

Зірки рекомендують побути в коханні егоїсткою, приділити час собі коханій, подумати про свої потреби, не замислюючись про те, що відчуває ваш партнер. Нехай навіть вередує і вимагає уваги. У вас має бути одна відповідь: “Мені ніколи займатися твоїми бажаннями”. І все. Без пояснень. Немає часу. Бути егоїсткою в особистому житті піде на користь. Адже партнер давно сприймає ваше служіння йому як само собою зрозуміле, приймає жертви як належне, за що навіть дякувати не треба. І надто розслабився. Цього місяця остаточно розсіються всі ілюзії щодо партнера. Вам стане легше та краще. Партнер виявиться не таким гігантом і сміливцем, яким хотів бути у ваших очах. Вільні Стрільці, астрологічний гороскоп рекомендує пуститися, нарешті, у всі тяжкі, і подивитися, скільки довкола потенційних претендентів на щастя з вами.

Сюрпризи

_________________

Вам несподівано для себе захочеться припинити діяльність, у яку довгий час вкладали душу, серце, час, фінанси та весь свій запал. А оскільки ви не звикли сидіти без діла, вдалий час в астрології для нових починань – 2, 7, 12, 17, 19, 25, 26 та 28 листопада.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

♑️ Козоріг

На вас чекають кар’єрне зростання, строга дієта та перегляд стосунків

Фінанси

_________________

Астропрогноз передбачає підвищення в кар’єрі, премії та нові бонуси на роботі. Вас можуть запросити очолити новий проєкт, відділ, ціле підприємство. Сміливо беріться за справу, вона цього місяця під силу. Не слухайте, що кажуть недоброзичливці та уявні друзі. Як тільки сумніваєтесь в собі, вважайте, удача відвернулася від вас. У закордонних відрядженнях і просто особистих поїздках зможете легко розширити коло бізнес-партнерів, укласти вдалі угоди та суттєво поповнити свій гаманець.

Здоров’я

_________________

Козороги, зверніть увагу на стан своєї печінки. Нічого жирного та смаженого, дієта має бути досить строгою цього місяця. Виключіть копченості, ковбаси, соуси та всілякі добавки. Тільки проста їжа та достатня кількість води. У листопаді можлива операція, яку ви довго відкладали. Але час більше не терпить. Не зволікайте, щоб потім не було пізно. Прислухайтеся до свого лікаря. Також бережіть нерви. Зірки в астрологічному прогнозі вам повторили це тричі! Можливе виснаження організму.

Кохання

_________________

Тримайте себе в руках, вибачте близьким за завдані образи, помиріться зі своєю половинкою, адже накопичилося дуже багато непорозумінь. Вам потрібно відверто поговорити, інакше стосунки зайдуть у глухий кут. Це стосується не тільки особистої сфери, а й бізнес-партнерів, з якими у вас склалися хороші дружні стосунки. Девіз листопада у зодіакальному гороскопі для Козорогів – виправляйте все! Особливо стосунки, які зайшли у глухий кут. Пробачайте, налагоджуйте по-новому комунікації, знімайте корону і ховайте далеко в шафу, упокорюйте гонор. Робіть це щиро. Знайомства у листопаді чекають у людних місцях чи на урочистостях у друзів.

Сюрпризи

_________________

Здивуванням місяця стануть родичі, що несподівано завітали в гості, або старі знайомі, яким знадобиться не тільки ваш дах, а й певна допомога. Сприятливі дні в астрологічному прогнозі – 8, 9, 14 та 30 листопада.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана — ігри, в які грають люди

♒️ Водолій

Придивіться до оточуючих у пошуках кохання та дозвольте собі відпочити від роботи

Фінанси

_________________

Ви витратили дуже багато сил та енергії за минулі пару місяців. Не залишилося жодних сил на здійснення нових проєктів і навіть на просту рутинну роботу. Вам просто необхідний повноцінний відпочинок. Терміново! Хоча б досхочу відіспатися. Адже вам дуже знадобляться сили наступного, вдалого для вас місяця. А поки що просто живіть спокійно. Не шукайте легких грошей, не лізьте в жодні авантюри, навіть якщо їх запропонують перевірені друзі чи надійні партнери. По можливості поверніть усі свої борги, сплатіть комунальні, штрафи та рахунки за дрібний ремонт.

Здоров’я

_________________

Застуда, бронхіт чи запалення легенів — ось чого слід побоюватися Водоліям наприкінці листопада. Старий, давній ревматизм теж може пожвавитись нагадати про себе у цей період. Пройдіть обстеження, поміняйте харчування, порадьтеся з дієтологом. Сядьте на дієту. Скиньте кілька зайвих кілограмів, які заважають займатися у спортзалі. Киньте курити. Це взагалі вам протипоказано. Краще келих гарного вина, ніж одна цигарка. Для вас так, принаймні.

Кохання

_________________

Водолії, якщо будете, як завжди, неуважні, пропустите чудовий шанс на особисте щастя і справжню, вірну любов. Серце, яке вимагає вашої взаємності, зовсім поряд. Відкрийте ширше свої очі та душу, щоб знайти свою другу половинку, яка дасть тепло, кохання та турботу. Ну не можна ж бути такими сліпими! Щастя поряд, у сусідньому під’їзді чи кабінеті, а ви нічого не бачите!

Сюрпризи

_________________

У другій декаді листопада у зодіакальному гороскопі Водоліїв очікує дуже приємний сюрприз на роботі чи у колективі однодумців. Хтось влаштує посиденьки, на яких ви зустрінетеся очима з тим, кого, здавалося, давно знаєте. Ловіть шанси 13, 27 та 29 листопада.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

♓️ Риби

Складний місяць випробувань у фінансовій та любовній сферах

Фінанси

_________________

Дорогі жінки Риби, цей місяць за астропрогнозом буде для вас складним у фінансовому плані, так само як і наступний. Але вже в січні намітяться хороші можливості для заробітку. Тому наберіться терпіння, не метушіться, не кидайтеся в крайнощі у пошуках грошей. До грудня-січня все налагодиться, з’являться нові можливості у кар’єрі. Краще спокійно перечекайте не найкращий для вас місяць. Утримайтеся витрачати більше, ніж заробляєте. Рідні та близькі не зможуть вам надати жодної допомоги. Тому розраховуйте лише на себе, свої вміння, здібності, таланти та навички. Не ставтеся до грошей легко, як ви звикли, інакше гаманець спорожніє швидше, ніж встигнете оком кліпнути.

Здоров’я

_________________

Не їжте важку їжу. Велика ймовірність отруєння на початку цього місяця. Також є ризик потрапити до лікарні. Найімовірніше через отруєння неякісною їжею. Нерви розхиталися до неможливості. Сходіть до психолога чи психотерапевта. Невропатолог вам тут, на жаль, не помічник. Спіть довше, щоб відновити втрачені сили та набратися енергії.

Кохання

_________________

Цілеспрямовані Риби знайдуть пригоди на свою голову. Вони виберуть найнепотрібніший варіант з усіх можливих тільки тому, що сподобається маска, яка намертво прилипла до лицеміра, ошуканця і маніпулятора. Вам і виплутуватися. Усьому виною серце, яке не вміє по-справжньому любити й цінувати людей. Вдосконалюйтесь, зростайте духовно, робіть добро щиро, а не для галочки, і життя перестане підкидати лицемірів у ваше життя.

Цікаво на тему: Хто такий аб’юзер та як його розпізнати

Сюрпризи

_________________

В астрологічному гороскопі на листопад несподіваний поворот чекає на вас у коханні, а особливо тих, хто поїде за кордон чи вирушить у подорож далеко від дому. Висока ймовірність пропозиції, від якої не буде сил відмовитись. Сюрпризи та удача – вся перша декада місяця!

 

Що чекати знакам Зодіаку в листопаді 2023 року більше не таємниця, астрологія відкрила нам можливі варіанти розвитку подій. Але пам’ятайте, що кожне ваше рішення змінює результат. Так що навіть у сферах, де астропрогноз натякає на складнощі, цілком реально досягти успіху. Головне – врахувати ризики та активно діяти!

 

Читайте також:

Останні

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024