Участь у Клубі Щаслива мама

Клуб Щаслива Мама є невід’ємною частиною Програми лояльності EVA МОЗАЇКА та відповідає всім його правилам. Учасники Клубу Щаслива мама мають змогу отримати додаткові знижки та спеціальні пропозиції під час здійснення покупок в магазині на товари з категорій «Догляд за малюками», «Сповивання та гігієна малюків», «Товари для вагітних і годуючих мам». Повний перелік акційних пропозицій можна дізнатись на сторінці https://blog.eva.ua/promotion/.  

 1. УЧАСТЬ У КЛУБІ ЩАСЛИВА МАМА

1.1. Особи, які набули статусу учасника Клубу Щаслива мама допускаються до участі у Клубі Щаслива Мама Програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

1.2. Обов’язковою умовою участі у Клубі Щаслива мама є реєстрація у програмі лояльності EVA МОЗАЇКА.

1.3. При реєстрації у Клубі Щаслива Мама учасник дає згоду на отримання sms-повідомленнь та e-mail повідомлень.

1.4. Учасник Клубу зобов’язаний самостійно відстежувати зміни в умовах участі у Клубі. Повний текст актуальних Правил доступний у розділі EVA МОЗАЇКА на офіційному сайті Оператора(«Оператор» – Товариство з обмеженою відповідальністю «РУШ» особа, яка є власником Програми, володіє винятковими правами управління, розвитку та її реалізації.) за адресою: http://www.eva.ua

1.5. Оператор є податковим агентом щодо сплати законодавчо встановлених податків та зборів у відношенні подарунків або заохочень, отриманих Учасниками Клубу.

1.6. Оператор має право у будь-який час в односторонньому порядку, без будь – яких негативних наслідків для себе, змінювати перелік товарів, на які поширюватимуться умови Програми.

1.7. Учасник, який приймає участь у Клубі Щаслива мама, повідомлений і беззастережно згодний з тим, що Карта EVA МОЗАЇКА обміну та / або поверненню не підлягає.

 

2. РЕЄСТРАЦІЯ У КЛУБІ ЩАСЛИВА МАМА

Особі (споживачу), яка виявила бажання взяти участь у Клубі Щаслива мама, необхідно придбати в магазині EVA Карту EVA МОЗАЇКА на умовах, визначених в офіційних правилах Програми лояльності на офіційному сайті Оператора за адресою: та стати учасником Програми лояльності EVA МОЗАЇКА. Зареєструватися у Клубі щаслива Мама можливо наступними способами: 

2.1. На сторінці Клубу Щаслива мама натиснути кнопку “Приєднатись до Клубу Щаслива Мама”

2.2. На сайті потрібно зайти до Особистого Кабінету у розділі «Моя картка» та обрати посилання «Бажаю стати учасником Клуба Щаслива мама» і заповнити всі необхідні дані. 

2.3. Зателефонувати на гарячу лінію за номером: 0 800 303 700 (Усі дзвінки зі станціонарних та мобільних телефонів безкоштовні. Графік роботи контактного центра: щоденно з 08-00 до 21-00).

2.4. У мобільному додатку EVA.

2.5. Після реєстрації у Клубі Щаслива мама картка буде активна для отримання знижок через дві доби.

3. ПРИПИНЕННЯ УЧАСТІ У КЛУБІ ЩАСЛИВА МАМА

3.1. Учасник може припинити участь у Клубі, повідомивши про це Оператора Гарячої лінії або в Особистому кабінеті прибравши галочку з пункту «Бажаю Стати учасником Клуба Щаслива мама».

3.2. У разі блокування Карти Учасник Клубу зобов’язаний протягом 50 календарних днів звернутися до Оператора для з’ясування причини блокування. Якщо після закінчення цього терміну Учасник Клубу не звернувся до Оператора, його участь у Клубі Щаслива мама припиняється.

4. ПРИВІЛЕЇ УЧАСНИКА КЛУБА ЩАСЛИВА МАМА

5.1. Учасник Клубу Щаслива мама може отримати додаткові ЗНИЖКИ при покупці певних товарів, виконуючи умови Акційних пропозицій.

5.2. Повний перелік акційних товарів, а також умови участі в акціях, знаходяться в магазині та на сторінці акцій Клубу Щаслива мама за посиланням.

 

Рекомендовані статті