Натхнення

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров’я, фінанси — в якій сфері життя на тебе чекає приємний сюрприз? Наша постійна експертка, астрологиня Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit), підготувала детальний гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку! Швидше вибирай своє сузір’я і читай про все в деталях.

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

У травні в знаку Телець зійдуться такі планети як Меркурій, Венера, Сонце, Юпітер і Уран, що вплине на всю світову політику і геополітику. Величезні хвилі міграції, використання або виникнення нових фінансових систем, віртуальних грошей, створення нових джерел енергії. Світ стрімко змінюватиметься і разом із ним змінюватимемося і ми. Особливо схильні до змін сфери нерухомості та відносин як суспільних, так і особистих.

1-9 травня — визнаємо минулі помилки і явні досягнення не тільки свої, а й партнерів. Ностальгуємо, повертаємося на місця колишньої слави й туди, де нам було добре, прощаємося з тим місцем проживання, де довго був наш дім.

8 травня — Молодик у Леві допоможе реалізувати найсміливіші й найамбітніші цілі, чого б вони не стосувалися.

9-13 травня — у цій фазі ретроградного Меркурія, коли він тільки починає розгойдувати човен стабільності, апгрейдимо старе і добре знайоме, впроваджуємо нові рішення на базі минулих напрацювань, даємо клієнтам новий продукт, говоримо про підвищення і не укладаємо шлюбів…

Цікаво на тему: 11 сильних каменів, які притягують гроші

13-19 травня — Венера в Діві зцілює наші хворобливі стосунки та ставлення до наших недуг. Чіткий аналіз і того, і іншого дає змогу ухвалити правильне рішення і зробити правильний, адекватний вибір. Ідеальний час для підписання документів, укладення союзів, цей аспект перебиває всі інші.

20-26 травня — Плутон у Козерозі дає чудову можливість зіткнутися віч-на-віч зі своїми страхами, ворогами та з гідністю їх перемогти, спираючись на складний досвід. Трансформуючись внутрішньо і зовні, ви отримаєте важливий статус. Чудовий час для призначення на високу посаду і купівлі чогось престижного, а також для розв’язання питань, пов’язаних зі здоров’ям.

28-30 травня — у період весняного Рівнодення найкраще знайти баланс на найближчі три місяці, використовуючи езотеричні практики. Юпітер у Водолії, якщо йти на продуманий ризик, відкриє двері новаторам і винахідливим особистостям. Це час, коли вийде реалізувати будь-яку ідею й отримати оплески публіки…

Цікаво на тему: Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку

Вогняних Знаків наздожене справжній тріумф! Це ті, хто простуватиме з виглядом переможців протягом усього місяця, причому успіх прийде в найбільш ключових, і, здавалося б, найскладніших до цього часу сферах. Усі справи зрушаться з мертвої точки, почнуть вирішуватися легко і швидко — у професійному та особистому житті, ще й так, що ви й самі не встигатимете за низкою радісних подій. Але за такого насиченого режиму побережіть своє здоров’я і займіться ним серйозно, дозвольте собі трохи відпочити та розслабитися.

На представників Земних знаків очікує підвищення по службі та соціальне визнання, над яким ви наполегливо працювали. Цього місяця отримання важливих документів або посади будуть актуальними як ніколи, а премії на роботі або виплати надійдуть вам на рахунок у подвійному розмірі. Витрати на побут і родичів трохи полегшать ваш гаманець, але загалом до кінця місяця ви тільки збагатитеся і збільшите свій добробут.

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

Ті, хто перебуває під заступництвом Повітря, захочуть терміново змінити обставини й оточення — від одягу і ремонту у квартирі до… нових друзів і партнерів. А хтось навіть серйозно захопиться незвичайною ідеологією і приєднається до якоїсь нестандартної, особливої системи цінностей. За що чимало вислухаєте різних слів на свою адресу від колег і партнерів, але вас це жодним чином не зачепить, оскільки ви й надалі плануєте спиратися тільки на власну думку.

Водна Стихія здивує представників своїх знаків нескінченним потоком новин і обов’язків. У багатьох вони будуть пов’язані з романтичною сферою. Висока ймовірність того, що партнер запропонує вам переїхати до нього або з’їхатися разом, винаймати житло, а комусь і зовсім запропонує переїхати за кордон або в інше місто. Одним словом, без кардинальних трансформацій із місцем проживання в травні вам не обійтися. Особливо актуально для Раків і Скорпіонів.

  • Несприятливі дати, коли слід бути обережними й особливо уважними — 8,11,13,17, 20, 23, 27.
  • Сприятливі дати для будь-яких починань — 2, 4, 6, 9, 10, 14,15, 18, 22, 24, 25, 28, 29.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

♈️ Овен

Цього місяця удача переслідуватиме вас у багатьох сферах життя, потрібно лише вчасно скористатися своїм шансом. А ось в особистих стосунках на Овнів чекає справжня «Санта Барбара». 

Фінанси

_________________

У першій декаді травня на вас, дорогі Овни, очікують трансформації у професійній сфері. За вашу працездатність вам підвищать зарплату або виплатять гонорар, вищий за очікуваний. Не поспішайте все і з розмахом витрачати, адже вам доведеться вкласти гроші у велику покупку, від якої ви довго будете отримувати радість. Можливо, це дорога брендова річ або перший внесок на квартиру. У будь-якому разі це те, про що ви дуже давно мріяли та на що з такими труднощами збирали гроші, відмовляючи собі в імпульсивних витратах.

Хтось із вас отримає вигідну пропозицію поїхати на конференцію або змагання, де вам потрібно буде проявити себе як оратор або доповідач. Удача буквально ходить за вами по п’ятах і, немов би, каже: «використай цей шанс!». У другій половині місяця обов’язків додасться, але й прибуток теж зросте.

Здоров’я

_________________

Не варто забувати про відпочинок і здоровий сон, адже перепрацювання ще нікому не йшло на користь. Бережіть цього місяця голову і кінцівки, а також висока ймовірність дрібних, побутових травм, тож обережніше з предметами, що колють і ріжуть.

Компенсація — додаємо в раціон імбир, гіркий редис і грейпфрути, йдемо на цвяхостояння.

Кохання

_________________

У романтичній сфері у вас теж усе на вищому рівні: і скандали, і розбірки, й інтриги. Причому розкриються такі моменти, про які ви й не підозрювали. Наприклад, ви дізнаєтеся, що на вашу другу половинку поклали око і не хто-небудь, а якась особа з вашого найближчого оточення. Вам обирати що робити — одразу бігти та звинувачувати свого, ні в чому невинного партнера у всіх гріхах або охолонути, заспокоїтися і розібратися у всьому з холодною головою. Зірки рекомендують не ухвалювати поспішне рішення, а насамперед поговорити з партнером. Не важливо, у шлюбі ви чи ні, але вимальовується любовний трикутник, де вам відведена ключова роль.

Для вільних Овнів рекомендація знайомитися на сайті знайомств або на конференції — саме там ви зловите у свої сіті велику рибу.

Сюрпризи

_________________

Основним сюрпризом травня стане справжнє обличчя когось із друзів, що відкрилося за найнепристойніших обставин. Ловіть удачу — 1, 4, 7, 13, 14, 22 і 26 травня.

Цікаво на тему: Кава з корицею щочетверга – магніт для фінансів

♉️ Телець

Час змін настав! Трансформуйтеся, приймайте несподівані для себе рішення та організуйте собі справжнісінький детокс. 

Фінанси

_________________

Стійкий дух Тельців не зломити жодним випробуванням, особливо якщо вони пов’язані з чималими витратами на сім’ю і родичів, які, на жаль, цього місяця ляжуть на вас цілком і повністю. У першій половині місяця вам буквально доведеться працювати за двох і забезпечувати когось із ваших рідних, або відсилати їм фінансову допомогу з-за кордону, куди ви подастеся в пошуках кращого життя. Також цього місяця ви отримаєте кілька відповідей на своє резюме, яке розсилаєте доволі давно, сподіваючись отримати більш високооплачувану роботу, ніж та, яка у вас є. Адже на ній ви вичерпали все, що тільки можливо.

Будьте уважними під час вибору нового робочого місця й обирайте те, де у вас є перспективи кар’єрного зростання, не звертаючи особливої уваги на зарплату. Утім, зарплата якраз і буде стабільною. А ось отримаєте ви наприкінці року бонус чи ні — все залежить тільки від вашої працездатності, якої вам не позичати. Не варто економити на гардеробі — солідний образ додасть вам статусу в очах клієнтів і роботодавця.

Здоров’я

_________________

Зверніть особливу увагу на ваші нирки, налагодьте водний баланс, займіться детоксом, найкраще соковими або пропийте трав’яні чаї. Цього місяця вам варто позбутися набряків і взагалі переглянути що, коли та скільки ви п’єте. Не зловживайте алкоголем.

Напій місяця для вас — сік із моркви та селери.

Кохання

_________________

У вашому особистому житті в травні не особливо щось і змінюється, якщо не брати до уваги того факту, що друга половинка здивує вас рішенням звільнитися з роботи або перейти в іншу компанію, структуру. А може, і зовсім захоче відкрити власну справу, потребуватиме вашої підтримки та віри в успіх підприємства. Ви станете для коханої людини дороговказною зіркою і поведете за собою.

Тут саме час згадати про свої фінансові та соціальні амбіції, адже все набуте в майбутньому може по праву і за бажанням коханого належати вам.

Для вільних Тельців висока ймовірність познайомитися з цікавою людиною зі спільними смаками та цінностями десь на святі, у галасливому натовпі, а можливо, і в громадському транспорті. Але те, що ви обоє будете у чудовому настрої, це навіть не обговорюється. Якщо ідеальний клей для ваших стосунків — це сміх і спільне поїдання смачних ласощів, тоді вам невимовно пощастило: ви знайдете ту саму людину.

Сюрпризи

_________________

Удача постукає у ваші двері у вигляді того, хто помилився адресою, але ви не одразу це зрозумієте і, можливо, спочатку будете довго обурюватися. Дні тієї самої удачі — 6, 7, 9, 11, 15, 17, 19, 27 травня.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець ⛎︎

♊️ Близнюки

Ваші труди не були марними… Близнюків чекають приємні звістки в роботі, а також зміни в особистому житті.

Фінанси

_________________

Вам нарешті виплатять гроші за проєкт або роботу, яку ви створювали місяцями, не досипаючи ночей і відмовляючи собі у відпочинку. Вам може здатися, що вас недооцінили фінансово, але це не так — зовсім скоро вам прийде престижна премія або той самий замовник запропонує новий проєкт.

Багато хто з вас узагалі звільниться з минулої роботи, розірвавши стосунки назавжди, і піде по-близнюківськи зовсім в іншу сферу діяльності. Причому, роботу запропонує вам давній друг, старший за вас за віком. А якщо ви виношуєте свій власний проєкт і він пов’язаний із дизайном і красою, то висока ймовірність знайти нового інвестора в особі старого знайомого. Ті, хто задумав продати або купити нерухомість — у вас це блискуче вдасться і навіть із більшою вигодою, ніж ви очікували.

Здоров’я

_________________

Рекомендація зірок — сходити на спортивний, лікувальний масаж і до остеопата, адже тривале сидіння за комп’ютером не дає змоги вам розслабитися й отримувати повноцінний приплив крові до хребта. Намагайтеся більше розтягуватися або, ще краще, запишіться на йогу на полотнах.

Продукти місяця для Близнюків — всі жовті фрукти та яблучний сік.

Кохання

_________________

Оскільки вам постійно необхідна зміна картинки, щоб не загрузнути в рутині, ви наполягатимете на тому, щоб кохана людина змінила імідж, і активно в цьому візьмете участь. Найсміливіші з вас захочуть змін у стосунках, які будуть пов’язані зі зміною місця проживання або роботи партнера. Ви також захочете поміняти коло спілкування і підіб’єте на це вашу другу половинку. Місяць пройде під слоганом «Змін, вимагають наші серця».

Для тих представників вашого знака, хто поки ще не пов’язаний міцними стосунками, зірки рекомендують частіше снідати в кафе і не нехтувати запрошеннями сусідів зайти на каву або келих вина. Саме за таких обставин ви можете познайомитися з тим, хто надовго вкраде ваше сердечко.

Сюрпризи

_________________

У ваше життя прийде довгоочікувана пропозиція, але з бонусами, про які не могли й мріяти! Ваші щасливі дати — 2, 3, 5, 7, 9, 10, 12, 16, 19, 22 і 29 травня.

Цікаво на тему: 8 цікавих фільмів про геніальних жінок

♋️ Рак

Попри, здавалося б, безвихідні ситуації, у Раків з’являтимуться несподівані шляхи розв’язання проблем як особистісного, так і ділового характеру. А можливий сюрприз і зовсім переверне ваш світ!

Фінанси

_________________

На початку місяця ви насилу зводитимете дебет із кредитом, адже витрати істотно перевищать ваші доходи й ви не розумітимете, як вам вийти з делікатного фінансового становища. Але несподівано для вас з’явиться людина, яка допоможе все владнати. Вам запропонує роботу, нехай і тимчасову, або вигідну ціну за ваше рухоме чи нерухоме майно. Погоджуйтеся, не роздумуючи, адже такий шикарний шанс трапляється не надто часто. З ладу може вийти телефон і доведеться купувати новий або щось із кухонної техніки, яку не навмисно зламають гості.

Ракам у травні доведеться витратитися на це або віддати якийсь невеликий борг, але зірки кажуть, що вам варто зробити й те, і інше, щоб закрити гештальт грошових провалів і далі йти життям із гордо піднятою головою.

Здоров’я

_________________

У другій декаді місяця назовні вийдуть старі болячки, про які ви вже й думати забули. У когось із вас, Раки, відновиться алергія на кішок або собак і доведеться знову звертатися до лікаря по допомогу. Але не поспішайте швидко розквитатися з проблемою. Зробіть додаткові аналізи, і ви зрозумієте, у чому насправді полягала затяжна проблема, щойно отримаєте розшифровку і резюме лікаря щодо свого випадку.

Процедура місяця — все, що пов’язано з водою й очищенням.

Кохання

_________________

Щойно ви звернете свою увагу на справжні потреби свого партнера і спробуєте вивести близьку людину на відверту, душевну розмову. Ваші стосунки одразу ж візьмуть зовсім інший оборот і почнуть налагоджуватися, адже вас, та й ви, тривалий час тримали одне одного в жорсткій напрузі. Власне, так завжди буває, коли між двома людьми виникає нерозуміння і відчуження. У травні вам надається можливість усе виправити та надалі уникнути подібної проблеми.

Для тих, хто в активному пошуку, зірки приготували цікавий поворот долі в прямому сенсі, що чекає на вас за поворотом: знайомства під час прогулянки, на сусідній вулиці або за кермом. Такого ви точно не очікували!

Сюрпризи

_________________

Ви зустрінете цікаву й екстравагантну особистість, яка захопить вас у свій дивовижний світ. Це буде людина творчої професії. Особлива фортуна — 4, 5, 7, 9, 12, 13, 18, 21, 28 травня.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок: Позитивні афірмації на кожен день

♌️ Лев

Любовні інтриги накриють Левів по повній… Але не пірнайте в них із головою, бо ще доведеться розв’язати важливі питання, пов’язані з кар’єрою.

Фінанси

_________________

На початку травня місяця Левам необхідно подвоїти, а то й потроїти зусилля, щоб отримати стільки ж грошей, як у попередньому від своєї діяльності. Вам доведеться братися за будь-яку роботу, проєкти, але кмітливість та природна фантазія допоможуть вам впоратися із завданнями неординарним способом. У партнера по шлюбу можуть утворитися фінансові діри, про які ви дізнаєтеся в останній момент, проте близька людина все заперечуватиме, щоб не змушувати вас нервувати та не ставити в незручне становище.

Достатньо велика сума піде на здоров’я та дітей, причому навіть якщо у вас їх немає. Дитяча тема і витрати ходять весь травень рука об руку: чи ви купуєте дорогі подарунки хрещеникам і синам друзів, чи витягуєте з проблем свого племінника. Наприкінці місяця гостро постане питання вибору роботи чи нової посади. На двох стільцях ще абияк усидіти можна, але на трьох точно не вийде.

Здоров’я

_________________

Зі здоров’ям у вас все гаразд, але весь час спливають дрібні не дуже зрозумілі діагнози або скачуть показники в аналізах. Лікарі ведуть вас по колу і нічого не можуть призначити. Швидше за все, на вашому самопочутті позначається перевтома і те, що ви свого часу недолікували застуду.

Налягайте на вітаміни зі столу — салати, зелень, овочі та фрукти, а шкідливу їжу залиште на полицях у супермаркеті.

Кохання

_________________

У середині травня з’явиться у вашому житті той, про кого ви й думати забули, та ще й зі зізнаннями в коханні та запевненнями, що краще за вас немає нікого на всьому білому світі. Вас не на жарт здивує і така наполегливість, і ці палкі слова, але все ж таки в глибині душі ви поставите собі плюсик, що додає вам привабливості у власних очах, а для Лева це найважливіше. Ви опинитеся в незручній ситуації з вашим шанувальником, особливо якщо ви не вільні, та ще й отримаєте порцію ревнощів від коханої людини. Але той, своєю чергою, щоб утримати вас, почне задаровувати подарунками з приводу і без.

Для вільних Левів перспективи із закоханими з минулого теж дуже великі, але тут вже може розгорітися справжня пристрасть, якій ви будете не в змозі протистояти.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує несподіваний дзвінок або повідомлення від людини з минулого, в якому вам повідомляють неймовірну новину і вона стосуватиметься роботи та фінансів. Сприятливі дати — 3, 4, 5, 7, 9, 10, 13, 18, 29 та 29 травня.

Цікаво на тему: Шкарпетки із сандалями — новий тренд чи не варто давати хлопцеві шанс?

♍️ Діва

Везіння в любові та фінансах супроводжуватиме Дів протягом усього місяця.

Фінанси

_________________

Як це не дивно для представників вашого знака, ви візьмете паузу в роботі або просто добровільно вирішите працювати менше. І вам широко посміхнеться фінансова фортуна — гроші та різні блага поллються на вас, як із рогу достатку. Вам запропонують вигідну співпрацю, запросять взяти участь у новому проєкті, затвердять вашу кандидатуру там, де ви вже не сподівалися почути позитивну відповідь. Все, буквально все приносить вам протягом травня прибуток. Вас може наздогнати новина про виграш чи спадок, про отримання будь-яких виплат, фінансову допомогу. Хтось переможе у судовій суперечці за майно, а хтось отримає довгоочікувану інвестицію у власну справу. Якщо ви хочете вирішити квартирне питання, не хвилюйтеся, воно теж вирішиться, навіть без вашої участі.

Єдине попередження від зірок — не давайте грошей у борг, інакше вам їх довго повертатимуть.

Здоров’я

_________________

Початок місяця – забіг у спортзал чи старт персональних тренувань. У вас буде надто багато спортивних активностей, можливо, хтось із вас готується до марафону. Ентузіазму і натхнення дуже багато, тому не перестарайтеся. Пам’ятайте про своєчасний відпочинок та розслаблення у басейні або спа.

Напій місяця – кисневий коктейль, а процедура – контрастний душ.

Кохання

_________________

Скільки б вам не було років, у травні ви відчуєте, що коханню справді всі віки покірні. Найскромніші та стриманіші Діви отримають справжній весняний, романтичний переполох, оновлення почуттів чи нові стосунки з цікавою людиною. Інтенсивність і швидкість роману закружить вас у вирі приємних подій та побачень. Не зупиняйте себе, адже таке буває лише раз у житті й ваш шанс на взаємне та красиве кохання зараз прямо перед вами. Навіть якщо ви давно і міцно одружені, беріть ініціативу у свої руки й освіжайте почуття у вашому союзі, не дозволяючи їм згаснути. Придумайте спільне хобі або заведіть милу традицію дивитись щонеділі романтичні фільми разом зі своєю другою половинкою. І вже до кінця місяця ви помітите, як щасливо б’ються ваші серця.

Вільним Дівам в активному пошуку зірки рекомендують частіше відвідувати кінотеатр або планетарій — саме за таких обставин у вас і відбудуться нове знайомство.

Сюрпризи

_________________

Ви просто притягуєте везіння у коханні та фінансах майже цілий місяць, а основним сюрпризом стане два в одному – дорогий подарунок від коханої людини. Успіх найбільш яскравий у ці дні — 2, 5, 7, 8, 9, 10, 14, 16, 18, 19, 28 і 29 травня.

Цікаво на тему: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

♎️ Терези

Попри дрібні фінансові проблеми, на вас чекають романтичні пригоди та приємні сюрпризи.

Фінанси

_________________

Ви не зможете вивезти всі фінансові проблеми, якими буде неймовірно багатий травень, на своїх тендітних і витончених плечах. То дитині потрібні нові кросівки, то на роботі у шефа День народження, то безліч побутових приладів ламаються одночасно — лише встигай витрачати!

До середини місяця ви несподівано отримаєте прибуток, звідки й не очікували. Вам допоможе старий знайомий або друг дитинства, який підкинув роботу або додаткове замовлення, а може, взагалі купить у вас ваш потертий комп’ютер, який ви давно хотіли продати. Купить за ціну вище за ринкову, але ви це зрозумієте потім, подивившись на ціни в інтернеті. Хтось із вас продасть продукт своєї творчої праці чи… знайде гроші на вулиці!

Здоров’я

_________________

Зупиніться та поспостерігайте за станом усередині: ви занадто поспішаєте в самому прямому сенсі, тому весь місяць уважно дивіться під ноги, адже саме ноги та коліна будуть в цьому місяці зоною ризику. Обережніше з новим взуттям чи підборами — на далекі прогулянки краще взувати щось перевірене. Сходіть заради компенсації та профілактики на масаж ніг, особливо тайський.

Продукт місяця – томат та томатний сік.

Кохання

_________________

Вам і на думку не спаде, що хтось уже давно спостерігає за вами зі свого робочого місця, кидаючи обережні, але повні пристрасті погляди. Можливо, ви знайдете свою половинку на мовних або інших тематичних курсах, але те, що знайдете сто відсотків! Чарівності вам, Терези, не позичати й витонченості теж, а саме ці якості й підкорюють цього чудового весняного місяця всіх навколо. Ваша харизма діятиме буквально на всіх, включаючи тих, хто вже на пенсії, але одну людину вона просто зіб’є з ніг у прямому розумінні – ви зіткнетеся один з одним. І навіть якщо ви вирішили поширювати вашу привабливість тільки на одну людину — вашого партнера, то все одно нічого не вийде… У вас уже закохалися остаточно та безповоротно.

Сюрпризи

_________________

У ваше життя прийдуть зміни в особистому житті, коли ви будете змушені зробити негайний вибір, щоб не втратити дорогі вам стосунки. Успіх на вашому боці — 4, 8, 12, 13, 15, 16, 19, 26 і 30 травня.

Цікаво на тему: 6 причин, чому ти притягуєш неадекватних чоловіків

♏️ Скорпіон

Травень буде максимально неоднозначним. Потрібно запастися терпінням і дочекатися того моменту, коли справи повністю налагодяться. А ще цього місяця Скорпіони зможуть подолати свої шкідливі звички.

Фінанси

_________________

Вже на початку місяця ваш настрій буде на нулі, тому що робота, на яку ви так розраховували, ніяк вас не знаходить, а фінанси добігають кінця.

Але не впадайте у відчай, а продовжуйте … мріяти! У середині місяця ви отримаєте шикарну пропозицію та подарунок одночасно, від яких неможливо відмовитися. Хоча людина, від якої це прийде, буде досить слизькою і з подвійним дном. Але у вас вдасться влаштувати все найкращим для себе чином і зірвати великий куш. Коли ви зрозумієте, як йдуть справи у цієї людини насправді й що ви їй потрібні більше, ніж вона вам, ви відчуєте себе на коні та усунете всі свої фінансові проблеми. Ближче до кінця місяця на вас посиплються пропозиції про співпрацю, на які ви не очікували, — тільки встигай обирати. Вдалий місяць для бізнесу та гри на біржі, фондовому ринку.

Здоров’я

_________________

Приділіть увагу своєму тілу – спортзал, пробіжки, довгі прогулянки перед сном, масажі та обгортання – всі способи хороші. Травень вимагає від вас проявити до свого тіла трохи жорсткості та особливе кохання, а так само висока ймовірність назавжди відмовитися від шкідливої звички — куріння чи цукру.

Напої місяця – мінеральна вода та овочеві соки.

Кохання

_________________

Вас помітять у строкатому та святковому натовпі, де ви будете стояти осторонь, одягнені у все чорне, доповнивши образ елегантними затемненими окулярами та дивитись немов усередину себе. Саме такий загадковий образ зіграє вам на руку. Людина, яка вами не на жарт захопиться, буквально завалюватиме вас подарунками та увагою. Чим менше ви будете проявляти цієї уваги в його бік, тим більший інтерес викличте. Хтось із вас натрапить у цій же святковій метушні на колишнього, якому не привітатись, якщо він посмів з вами розлучитися першим — такого Скорпіони не пробачають.

У Скорпіонів, які вже мають другу половинку, все на мазі — партнер ходить по струнці, борючись потривожити ваш і без того тендітний спокій, а ви змушуєте його витягнутися ще більше, щоб отримати бажане. Хоча це ви й самі не розумієте.

Сюрпризи

_________________

Вашим здивуванням у травні стане нове джерело доходу, про ресурсність якого ви й не здогадувалися. Можливо, ви станете вести курси або тренінги, або погодитеся на роботу гіда на круїзному лайнері. Фортуна біжить до вас — 1,4,5,7,12,13,15,18,19,22,27,28,29 травня.

Цікаво на тему: Синдром відкладеного життя: симптоми і як його позбутися

♐️ Стрілець

Якщо хтось зірве джекпот, то це будуть точно Стрільці. Успіх не залишить вас, тому обов’язково скористайтеся цим шансом.

Фінанси

_________________

Значні та дивовижні зміни у фінансовому стані, можливість виграти не просто джекпот, а й це життя саме у сфері грошей. Стрільці, як ніхто інший, відчувають і бачать свій шанс і тому саме у травні ви використовуєте його: приймете пропозицію про роботу, співпрацю, а хтось отримає щедру винагороду, бонуси, судове рішення на свою користь. Навіть якщо у вас є і були противники, а також ті, хто щось з вами ділить, — зірки стануть таким чином, що й вони не просто відступлять від вас, а обдарують всіма можливими дарами. Чим менше ви будете напружуватись і працювати, тим більше на вашому рахунку буде грошей.

Висока ймовірність купівлі нерухомості, покращення житлових умов або покупки довгоочікуваного навчання, яке вам було не по кишені. Клієнти буквально стукатимуться до вас у двері, якщо ви працюєте у сфері спілкування та послуг. Щасливчики, на яких звалиться щастя у вигляді подарунків та грошей!

Здоров’я

_________________

Виключіть жирну та смажену їжу зі свого раціону, додайте більше зелені та здорових приправ, наприклад, імбир, корицю, куркуму. Зірки рекомендують звернути увагу на стан судин та випивати келих червоного вина, який піде вам лише на користь. Цілком можливо, що ви знайдете свої ліки проти всіх хвороб у недовгому, але яскравому відпочинку в елітному спа.

Продукт місяця – сицилійський апельсин.

Кохання

_________________

У травні вас знайде людина з минулого, яка у вас закохана вже багато років, але Стрільцям завжди потрібно більше, ніж просто визнання та компліменти через інтернет. Якщо ви не побачите активних дій, підкріплених гідними та статусними подарунками чи поїздками до елітарних місць відпочинку, то шансів у лихача немає. Також у Стрільців, які давно й міцно перебувають у союзі, цілком може початися друга або третя хвиля закоханості один в одного і романтичних стосунків, які вийдуть на новий рівень. Ви намагаєтеся мудро розмовляти з партнером, але вас не завжди чують, повертайтеся у бік партнера, намагаючись зрозуміти потреби того, хто навпроти. Найскладніше для вас — терпіння та очікування, тому ви можете не витримати та порвати стосунки найнесподіванішим чином, коли зрозумієте, що людина не хоче змінюватися.

Знайомства для вільних та невільних Стрільців чекають на кожному кроці — встигайте збирати врожай та обирати!

Сюрпризи

_________________

Ви потрапите в місце мрії, буквально з карти бажань та знайомитесь з цікавою людиною, яка прийде до вас через ділову та робочу сферу. Дні успіху — 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 18, 19, 23, 24, 28, 29, 30 травня.

Цікаво на тему: Що таке софт скіли і як їх розвивати, щоб досягти успіху

♑️ Козеріг

Запасіться терпінням, адже протягом усього місяця вам, Козероги, доведеться вирішувати не лише свої особисті проблеми, а й родичів та друзів.

Фінанси

_________________

Поки ви думаєте як обійти конкурентів у професійній діяльності, відремонтувати старий планшет та замінити кодовий замок у під’їзді, на вас, як сніг на голову, звалюються родичі, які мешкають далеко за сімома морями. Все б нічого, але основною статтею витрат (а ви, Козероги, ну дуже не любите незаплановані витрати) виявляться саме ваші рідні. Причому заявиться не лише тітонька, наприклад, а ще і її троє дітей. Для вас сімейні цінності найвище, тому ви відкриєте свої двері та спробуєте допомогти розв’язати всі проблеми, аби скоріше посадити їх на поїзд і помахати рукою, змахнувши скупу сльозу.

Весь травень світ ніби посилає вам перевірку: після родичів, коли ви тільки розпрощаєтеся з ними, замовите додому клінінг або ремонтну бригаду, вас тут же попросить про допомогу ваш друг, який посварився зі своєю пасією і бажає перекантуватися у вас з місяць, поки не знайде квартиру. Витрати на продукти та подвійні рахунки за комунальні ляжуть на вас, так що премії чи бонусів під кінець місяця як не бувало.

Здоров’я

_________________

Цього місяця вам не можна перебувати на протягу і переохолоджуватися. Програма з аюрведи та кілька сеансів розслабляючого масажу будуть не зайвими.

Їжа та напій місяця – зелені смузі зі спіруліною та ківі.

Кохання

_________________

Ваш партнер буде дуже незадоволений тим, що ви стільки уваги приділяєте своїй роботі, адже кохана людина зовсім недавно прислухалася до ваших прохань і стала повертатися додому раніше, а вихідні проводити з вами чи вашими друзями та рідними. Терпіння вашої половинки не нескінченне, тому влаштуйте сюрприз і йдіть на випередження — замовте додому вечерю або запросіть в кіно, театр, заздалегідь подбавши про квитки. Або сходіть разом у планетарій, океанаріум, зоопарк. Організуйте незвичайне побачення і ви отримаєте подяку у вигляді запрошення у відповідь або шикарного подарунка без приводу.

Вільні Козероги опиняться між двома вогнями та вибиратимуть: у минуле протоптаною доріжкою чи майбутнє з новою симпатією. Два рівносильні варіанти, а який із них вибрати — покаже слизька ситуація у колі друзів, після якої у вас не залишиться сумнівів.

Сюрпризи

_________________

Ви здивуєте себе своєю щедрістю і добротою, яку виявите до людини, з ким раніше не дуже спілкувалися. Дні успіху — 4, 5, 7, 9, 14, 18, 19, 26, 29 і 30.

Цікаво на тему: Що таке інтуїція і як її розвивати?

♒️ Водолій

У травні Водоліїв удача балуватиме у всіх сферах життя, але тільки не забувайте приділяти увагу своїй другій половинці. Хоча і тут у вас все буде схоплено.

Фінанси

_________________

Якщо комусь і пощастить цього місяця з грошима, то це вам, шановні Водолії. Фортуна буде на вашому боці, і якщо ви вирішите звільнитися з роботи, тут вам запропонують дві нові. А якщо допоможете на вулиці незнайомій людині, вона виявиться таємним мільйонером і по-королівськи вам віддячить. І навіть якщо вас заллють недбайливі сусіди, вони й оплатять вам дорогий ремонт без жодних заперечень. А хтось із вас і зовсім поїде у вишуканий, екскурсійний тур старовинними містами, причому абсолютно безкоштовно: вас запросить у поїздку найкращий друг чи направлять по роботі. Водолії! Тільки підставляйте кишені та руки — до вас буквально течуть гроші, бонуси, різні блага та привілеї.

На додачу до всього, наприкінці місяця ви отримаєте дорогий подарунок або вас підвищать на посаді, зробивши оклад значно солідніше. Витрати будуть в основному на іміджеві речі або щось для далеких подорожей, у чому ви не зможете собі відмовити.

Здоров’я

_________________

Бережіть органи зору та слуху, адже у травні у вас можуть виникнути проблеми саме у цій сфері. Захищайте добре очі та використовуйте вушні затички для плавання у воді. Можуть також загостритися питання шлунково-кишкового тракту, адже ви постійно сидите на різних дієтах, ваш організм не встигає звикнути.

Продукти місяця — вівсяна каша та спаржа.

Кохання

_________________

Зірки радять приділяти більше уваги зовнішності та своїй другій половинці, оскільки ви занадто поринули в суспільне життя або роботу, геть забувши про зовнішній вигляд і про важливість людини поряд. Відвертої розмови вам не уникнути, так і знайте, а партнер, до речі, готується вам висловити всі небезпідставні претензії. Тримайте марку, навіть якщо вас звинувачуватимуть у холодності та бездушності. Не показуйте, що образилися — вам не звикати переводити серйозні розмови в гумор. Ви й тут упораєтесь. Відкладіть усі справи та проведіть час так, як хочеться коханому. Ви від цього тільки виграєте.

Для вільних Водоліїв зірки приготували цікаве та незвичайне знайомство у поліції, за будь-яких розглядів або навіть під час громадських заворушень. Висока ймовірність за таких самих обставин зустріти колишню палку любов.

Сюрпризи

_________________

Вам пощастить по-крупному, а потім ще раз і ще — все навколо тільки й твердитимуть, що цей успіх прийшов до вас незаслужено. Ви нікого не слухайте, а насолоджуйтесь. До речі, успіху варто відчинити двері ширше — 2, 3, 7, 11, 19, 19, 25, 29 і 30 травня.

Цікаво на тему: Три кроки до важливих життєвих вершин

♓️ Риби

У поточному місяці на Риб очікують великі покупки, про які ви так давно мріяли. Здоров’я не підведе, а от у любовній сфері на вас чекають справжнісінькі американські гірки.

Фінанси

_________________

Не зупиняйтеся на досягнутому і доведіть проєкт до кінця, хоча з певних причин (не через лінь) вам захочеться все кинути та поїхати на край світу. Отут і стане головне фінансове питання цього місяця — переїзд чи покупка, зміна машини. Ті рибки, хто давно планував довгоочікуваний переїзд, знайдуть і гарне житло «ціна-якість», і підтримку друзів чи рідних у комплекті з фізичною допомогою — треба ж комусь тягати важкі коробки.

Висока ймовірність вияву небаченої щедрості нових знайомих чи клієнтів у ваш бік. Вам також запропонують вирушити в романтичну подорож до теплих країн, але якщо ви з тих найсміливіших і найбільших риб, тріумфуйте, адже ви самі будете в ролі щедрого благодійника, причому не обов’язково в грошах. Можливо, ви допоможете зв’язками, домовитеся про операцію з потрібним лікарем, допоможете сплатити чийсь штраф або купите дорогий подарунок, про який людина давно мріяла.

Здоров’я

_________________

Займіться йогою або танцями, адже ваше тіло так хоче струснутись, а новий літній костюм уже чекає, коли ви його одягнете. Навіть ті Риби, які мають проблеми із зайвою вагою, не особливо турбуватимуться з цього приводу, оскільки здоров’я у вас у травні міцне. До лікаря зверніться хіба що щодо естетики, та й то за консультацією-профілактикою.

Продукт місяця – ананас.

Кохання

_________________

У романтичній сфері у вас вирує як ніколи протягом всього року: на вас звертають увагу всюди, з вами знайомляться і пропонують зустрічатися і навіть з’їхатися. У травні вам, Рибки, можна придбати віртуальну парасольку, тому що на вас чекає просто дощ з залицяльників, а дехто з вас навіть стане причиною серйозного конфлікту між двома друзями або родичами. Пристрасті киплять, а ви й не збираєтесь їх вгамовувати. Вам подобається така увага і ви, увійшовши у смак, станете ще сильніше підігрівати інтерес шанувальників, граючи з ними в кішки-мишки.

Ті з вас, хто перебуває в союзі з коханою людиною, теж будуть не обділені пильними поглядами протилежної статі, але далі за флірт справа не піде, адже ви цінуєте свого партнера, хоч оточуючі й вважають вас легковажною людиною. Знайомитись добре на ярмарках та на продажах.

Сюрпризи

_________________

Ви отримаєте звістку здалеку і стосуватиметься деякого розриву відносин, завершення контракту. Але тут буде ще одна новина — пропозиція, від якої ви й не подумаєте відмовлятися. Фортуна балує вас — 3, 5, 7, 8, 10, 13, 15, 17, 21, 25, 28 та 30 травня.

Цікаво на тему: Звички, які допоможуть досягти успіху

Тепер ви знаєте, як з користю для себе провести травень і які пріоритети у сфері фінансів, здоров’я та кохання варто розставити. А ще, не забудьте поставити вподобайку статті, нам буде дуже приємно❤️

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024