Делись желаниями ко Дню рождения и выигрывай подарки!

День рождения EVA продолжается, а значит пришло время нового конкурса! На этот раз поговорим о сокровенном: загадывании желаний. Предлагаем тебе поделиться в комментариях к новой статье из колонки редактора собственными мечтами и лайфхаками, как их формулировать. А мы разыграем среди участниц сразу 5 подарочных наборов!

Какие подарки тебя ждут?

Как уже сказали, победительниц будет пять. Что же они получат?

 За первое место — большой beauty-бокс от Palmolive, за 2-5 места — подарочные наборы Palmolive.

Подарок за первое место

Подарки за 2-5 место

Условия розыгрыша:

Условия конкурса очень просты:

1.Оставляй комментарии к статье:

 Как загадывать желания на День рождения, чтобы они сбылись?

2. В комментариях искренне расскажи нам, а какие у тебя отношения с желаниями на День рождения. Легко ли составляешь виш-лист? Что загадала на прошлый День рождения? И есть какие-то лайфхаки, которые помогли осуществиться желаниям?

3. Комментарии к этому анонсу учитываться не будут!

4. Среди комментариев к статье, оставленных с 7 по 16 сентября 2021, мы выберем победительницу с помощью сервиса random.org.

Победительницу определим 17 сентября 2021 с помощью сервиса random.org. Ее имя опубликуем в обновлении этого анонса. На почтовый ящик, указанный при заполнении комментария, мы вышлем инструкцию, как получить подарок!

Всем удачи!

UPD: Конкурс завершен!
Поздравляем победительниц, которые получат подарки от EVA Blog:

большой beauty-бокс от Palmolive:

Юлия uyl*******@******* 

подарочные наборы Palmolive:

Анна ann*******@******* 

Тетяна Бединова bed*******@******* 

Галина lev*******@******* 

Темникова Анна nyt*******@******* 

Мы пришлем на ваш e-mail письмо с деталями, как получить подарок! Не забудьте проверить почтовый ящик!

7 сентября / 2021 Конкурсы

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Наталія

    Багато людей люблять свій день народження. Я не є винятком. Та і як можна не любити цей день? Адже тебе чекають подарунки, привітання, веселощі, гості та смачне частування. У день народження ти стаєш центром загальної уваги. З ранку я прокидаюся в піднесеному настрої, я ж знаю: ніщо не зіпсує мені свята! Всі будуть ввічливі зі мною, будуть потурати моїм маленьким слабкостям. Вдень я буду купатися в словах поздоровлень і побажань, відповідати на безліч телефонних дзвінків подруг. А ближче до вечора прийдуть подружки, однокласники, і ми всі разом сядемо за накритий стіл – святкувати та веселитися. Після святкового торта – танці…Як же я люблю свій День народження, адже це час найщиріших слів і подарунків! Хотілося б, щоб моє улюблене свято було частіше, але це неможливо. Напевно, саме через це воно таке довгоочікуване.

  2. Марія

    Вітаю з Днем Народження EVA
    Загадати бажання здається насамперед дуже просто, але це не так.. Хтось із нас думає що в цьому полягає якась магія, щось надзвичайне яке важко усвідомити. Кожна людина відчуває це по-різному. Для мене здійснення бажаня це віра, віра в те що воно неодмінно здійснеться. Силу віри неможливо пояснити її потрібно відчувати всім серцем, всією душею. Також загадувати бажання потрібно такі що приноситимуть користь, радість, любов тоді вони неодмінно здійсняться!

  3. Інна

    Так складалося, що більша частина моїх день народжень були звичайними днями. Без подарунків, без вражень. Тому я стала людиною яка вміло дарує подарунки сама з турботою і повагою к деталям. З дослідженням дивлячись на відчуття і задоволення іменинників.
    Тому день народження в цьому році я почну з цікавих правил з вашої статті: з вдячності, запишу бажання, буду конкретною, гарненько подумаю, враховуючи правило свободної волі.
    День народження для мене це не вартість подарунків і сума коштів. Це настрій, емоція, щирі побажання і вітання, чудово якщо з твоєї телефонної книги де приблизно двісті номерів сто п’ятдесят прівітают з днем народження. Хоч я не публічна людина. Вітаю EVA з Днем Народження!!!

  4. Лариса

    Як загадувати бажання, причому, щоб здійснились? В принципі, дуже просто… Треба вирішити чого саме ти хочеш, загадати і пам’ятати це своє бажання і робити хоч щось в напрямку здійснення бажання. Чим більше дій в цьому напрямку, тим швидше воно здійсниться! Ось і все, в принципі… Все залежить від нас самих! Адже здійснюється реальні бажання. Я реаліст)

  5. Марина

    Що можна побажати собі у свій день народження? Щоб був здоровий, розумний і слухняний сночок. Щоб у мене у житті все скаладалось легко та успішно, а головне щоб мене оточували щирі люди. Щоб не соціальні мережі нагадували про моє день народження, а у них в пам*яті спливала думка о сьогодні у нашої Мариночки день народження. Щоб вітання які звучали були щирими, а не для галочки. Це моє день народження воно для мене, а не для всіх і я нічого не загадую, а роблю як вважаю правильним для себе чого всім бажаю!!!

  6. Ольга

    Щоб збулось побажання, я задуваю свічки на святковому торті. Поки задуваю свічки,загадую бажання, загалом збулись)). Що цеквє на цей день народження, адже він незабаром 24 вересня ,подивимось,може здійсниться…

  7. Катерина

    З днем народження Ева ! хай здійсняться бажання )))) Моі бажання здійснюються , а ті що не здійснюються я вважаю , що це на користь для мене ) — це моя філософія здійснення бажань !!!

  8. Светлана

    Мечтать не кто не запретил!!!!! Все мысли материальны. Все сбываеться только мечтайте

  9. Алина

    Все возможно если правильно мечтать… пишу на русском так как сбились настройки телефона. Загадывать желания регулярно и по несколько сразу 50% сбывается. Не стесняйтесь мечтать. мои поздравления магазину

  10. Єлизавета

    Наступного тижня теж буду святкувати свій День Народження, і це чудово, бо моє свято співпадае зі свято EVA, і в ці чудові дні я можу купувати для себе яскраві та необхідні подарунки в EVA за вигідною ціною! На жаль не маю якихось особливих дій чи слів для того щоб мої бажання здійснювалися, але дуже вдячна за цей рятівний запис, з якого я спробую усе, щоб цього року мої бажання хоть частково здійснилися.

  11. Юля

    В мене було день народження 6 вересня,ніколи нічого не загадую не знаю чому,але тепер дуже надіюся на перемогу

Рекомендуемые статьи