Через постійну зайнятість та брак часу нам так рідко вдається зібратися з подружками та душевно поговорити. Зробіть ці нечасті посиденьки особливими! Напередодні 11 жовтня, Дня дівчат, ми в EVA Blog ділимось простими та корисними рецептами, котрі допоможуть створити душевну атмосферу. Відпочивайте зі смаком!
Легкий салат
Вишуканий низькокалорійний салат
листя салату: айсберг, рукола, латук тощо
консервовані персики
перепелині яйця
болгарський перець
соус: журавлина, оливкова олія, сіль
Салат порвіть на шматочки.
Персики поріжте дольками.
Варені яйця розріжте навпіл.
Перець дрібно нашинкуйте.
Інгредієнти обережно перемішайте.
Додайте заправку: журавлину, трохи олії та солі, збиті блендером.
Поживна брускета
Класична італійська закуска-антипасто
шматочки багету
м’який вершковий сир
шматочки слабосоленого лосося (на 8 порцій приблизно 180 г)
каперси
зелений базилік (або інша зелень)
чорний перець (не обов’язково)
Багет обсмажте у духовці або тостері до рум’яної скоринки. Остудіть.
Намажте сиром.
Прикрасьте зеленню.
Невеликі шматочки лосося складіть навпіл на викладіть на сир.
Всередину лосося покладіть каперси.
По бажанню можна злегка приперчити.
Вишукані фруктові канапе
Ідеальна страва для дівочого фуршету
банан
яблука
ківі
Можна використовувати будь-які фрукти
Банан поріжте на кружечки.
Яблука та ківі поріжте шматочками, наближеними до форми та розміру банану.
Наколіть на шпажки.
Апетитний персик, запечений з авокадо
Оригінальна закуска, що має яскравий вигляд. Подавайте її на однотонних темних тарілках.
консервовані персики
спіле авокадо
мускатний горіх
червоний перець
мигдальні пластівці (не обов’язково)
Авокадо очистіть і натріть на дрібній тертці
Додайте трохи меленого мускатного горіха з розрахунку 1 горіх на 1 авокадо.
Здобріть червоним перцем.
Ретельно перемішайте до отримання однорідної консистенції.
Мус викладіть на половинки персиків.
По бажанню посипте мигдальними пластівцями.
Підрум’яньте у духовці: 10–15 хв. при 180 °С.
Король вечірок — коктейль «Рафаелло»
Чудовий десертний коктейль, схожий за смаком на відомі цукерки.
лід — приблизно 200 г
кокосовий лікер Malibu — 20 мл
ванільний сироп — 20 мл
Baileys — 20 мл
кокосова стружка
Збийте у блендері лід, сироп, Malibu та Baileys.
Перелийте у бокал.
Прикрасьте стружкою кокосу.
Кажуть, що найважливіші речі в житті — не речі. Це люди, що нас оточують, моменти, в які ми ділимось своїми почуттями, отримуємо позитивні емоції. Спілкуйтесь і бережіть свою дружбу, любов та душевні відносини.
Бажаємо приємного відпочинку та теплого спілкування!
Коментарі покищо відсутні