Через постійну зайнятість та брак часу нам так рідко вдається зібратися з подружками та душевно поговорити. Зробіть ці нечасті посиденьки особливими! Напередодні 11 жовтня, Дня дівчат, ми в EVA Blog ділимось простими та корисними рецептами, котрі допоможуть створити душевну атмосферу. Відпочивайте зі смаком!
Легкий салат
Вишуканий низькокалорійний салат
- листя салату: айсберг, рукола, латук тощо
- консервовані персики
- перепелині яйця
- болгарський перець
- соус: журавлина, оливкова олія, сіль

- Салат порвіть на шматочки.
- Персики поріжте дольками.
- Варені яйця розріжте навпіл.
- Перець дрібно нашинкуйте.
- Інгредієнти обережно перемішайте.
- Додайте заправку: журавлину, трохи олії та солі, збиті блендером.
Поживна брускета
Класична італійська закуска-антипасто
- шматочки багету
- м’який вершковий сир
- шматочки слабосоленого лосося (на 8 порцій приблизно 180 г)
- каперси
- зелений базилік (або інша зелень)
- чорний перець (не обов’язково)

- Багет обсмажте у духовці або тостері до рум’яної скоринки. Остудіть.
- Намажте сиром.
- Прикрасьте зеленню.
- Невеликі шматочки лосося складіть навпіл на викладіть на сир.
- Всередину лосося покладіть каперси.
- По бажанню можна злегка приперчити.
Вишукані фруктові канапе
Ідеальна страва для дівочого фуршету
- банан
- яблука
- ківі
Можна використовувати будь-які фрукти

- Банан поріжте на кружечки.
- Яблука та ківі поріжте шматочками, наближеними до форми та розміру банану.
- Наколіть на шпажки.
Апетитний персик, запечений з авокадо
Оригінальна закуска, що має яскравий вигляд. Подавайте її на однотонних темних тарілках.
- консервовані персики
- спіле авокадо
- мускатний горіх
- червоний перець
- мигдальні пластівці (не обов’язково)

- Авокадо очистіть і натріть на дрібній тертці
- Додайте трохи меленого мускатного горіха з розрахунку 1 горіх на 1 авокадо.
- Здобріть червоним перцем.
- Ретельно перемішайте до отримання однорідної консистенції.
- Мус викладіть на половинки персиків.
- По бажанню посипте мигдальними пластівцями.
- Підрум’яньте у духовці: 10–15 хв. при 180 °С.
Король вечірок — коктейль «Рафаелло»
Чудовий десертний коктейль, схожий за смаком на відомі цукерки.
- лід — приблизно 200 г
- кокосовий лікер Malibu — 20 мл
- ванільний сироп — 20 мл
- Baileys — 20 мл
- кокосова стружка

- Збийте у блендері лід, сироп, Malibu та Baileys.
- Перелийте у бокал.
- Прикрасьте стружкою кокосу.
Кажуть, що найважливіші речі в житті — не речі. Це люди, що нас оточують, моменти, в які ми ділимось своїми почуттями, отримуємо позитивні емоції. Спілкуйтесь і бережіть свою дружбу, любов та душевні відносини.
Бажаємо приємного відпочинку та теплого спілкування!

















Коментарі покищо відсутні