22 продукти для збільшення грудей

Хочеш мати великі груди – їж капусту 🥦 Упевнена, вам неодноразово доводилося чути подібний вислів. Але чи дійсно продукти харчування здатні вплинути на ріст грудей? Спробуймо розібратися в цьому разом.

Час читання: 3 хвилини й солодкий персик 🍑

статья доступна на русском языке

Що впливає на ріст жіночого бюста

Що впливає на ріст жіночого бюста

Активно формуватися груди починають у дівчаток у період статевого дозрівання (приблизно у 8-13 років), коли яєчники починають виробляти естроген і прогестерон. Сам же розмір бюста і його форма багато в чому залежать ще й від генів. Якщо у вашої мами або бабусі були невеликі груди, то з більшою часткою ймовірності у вас буде точно такий самий розмір. Так, існує ще низка чинників, що впливають на об’єм бюста (наприклад, вага, вагітність), але ми зараз трохи не про це.

Цікаво на тему: 7 українських суперфудів, яким позаздрять ягоди годжі та спіруліна

Якщо говорити про безпечний і природний спосіб збільшення грудей, не можна не згадати про продукти, які здатні вплинути на цей процес. Як вони працюють? Зараз усе швиденько поясню.

У певних продуктах містяться фітоестрогени. Це природні сполуки, які за своєю хімічною структурою дуже схожі на людський гормон естроген і в теорії можуть впливати на розмір бюста.

Крім цього, всі рослинні естрогени сприятливо впливають на організм:

  • мають антиоксидантну дію;
  • підтримують жіночий організм у період менопаузи;
  • сприяють зміцненню кісток;
  • знижують ризик серцево-судинних і онкозахворювань.

Не буду мучити вас довгими розповідями про користь фітоестрогенів, оскільки зібралися ми тут з іншої причини 😈

ТОП продуктів для росту грудей

Скажу одразу, ви точно вже їли, а навіть якщо не їли, то стовідсотково знаєте всі ці продукти.

Горіхи та насіння

Горіхи та насіння

Ці корисні продукти важливо включати у свій щоденний раціон. Вони багаті вітамінами, мікроелементами, білками, корисними жирами й, звісно ж, фітоестрогенами.

  • насіння льону;
  • насіння кунжуту;
  • насіння соняшнику;
  • насіння гарбуза;
  • волоські горіхи;
  • кеш’ю;
  • мигдаль;
  • арахіс;
  • фісташки.

Соя

Не секрет, що соєві боби дуже корисні для здоров’я. У них міститься значна кількість білка, вітамінів і мінералів. Також у бобах є ізофлавони, які імітують активність естрогенів в організмі.

Тофу

Цей популярний продукт серед веганів і вегетаріанців теж є концентрованим джерелом фітоестрогенів. І це не дивно, оскільки зроблений він з тієї самої сої, про яку йшлося вище.

Сухофрукти

Сухофрукти

Ніколи б не подумали, що сухофрукти теж можуть впливати на молочні залози? Але це дійсно так. Віддавайте перевагу фінікам, куразі та чорносливу. Вони до того ж збагатять організм найважливішими поживними речовинами та клітковиною.

Цікаво на тему: Як правильно вживати клітковину (харчові волокна)

Персики

Цей смачний фрукт обов’язково має бути у вашому раціоні, якщо ви плануєте злегка “підкоригувати” розмір грудей.

Часник

Не дарма часник потрапив до нашого списку. Він не тільки робить страви смачнішими й ароматнішими, а й здатний регулювати рівень естрогену в крові.

Хрестоцвіті овочі

Хрестоцвіті овочі

А ось і та сама капуста, про яку ми говорили в самому початку статті. Додайте до свого раціону броколі та брюссельську капусту, вони точно не завадять.

Ягоди

Що може бути смачнішим і кориснішим за сезонні ягоди? Але якщо ви маєте на меті збільшити груди, тоді вам точно потрібно прикупити полуницю, журавлину і чорницю.

Цікаво на тему: 7 продуктів, які допоможуть налагодити роботу гормонів і поліпшити стан шкіри та волосся

Висівки

Висівки

Завершують список продуктів для “пишного бюста” пшеничні висівки. У них міститься висока кількість рослинних естрогенів, а зокрема лігнанів. Також висівки є джерелом клітковини, вітамінів і мінералів, які вкрай необхідні організму.

Окремо хочеться зазначити, що не потрібно очікувати вау-ефекту від цих продуктів. За один день груди не виростуть до бажаного розміру, як не старайся і що тільки не їж. Якби все було так просто, не існувало б пластичної хірургії як такої.

Тому стежте за поставою, харчуйтеся правильно, займайтеся спортом і тренуйте грудні м’язи (вони можуть злегка збільшити бюст в об’ємі 😉) і любіть себе такими, якими ви є

Читайте також:

29 Червня / 2023 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *