Фісташковий кекс з авокадо
Такий десерт ти точно ще не куштувала. Мінімум часу на приготування – максимум задоволення від десерту. Це дійсно дуже смачний кекс, який обов’язково варто приготувати. І для цього тобі знадобляться продукти, що завжди є під рукою. Ну що, почнемо?

Інгредієнти:
- вершкове масло – 200 г;
- авокадо – 1 шт. (200-250 г);
- цукор – 200 г;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 300 г;
- молоко – 50 мл;
- фісташки – 100 г;
- масло – 10 мл;
- лайм – 1 шт.;
- сіль – щіпка;
- розпушувач – 10 г;
- цукрова пудра – 100 г.
А як правильно приготувати кекс з авокадо, дивись на відео:
Намазка з авокадо, тунцем і овочами
Легка, поживна і неймовірно смачна – рецепт із цією намазкою точно вартий окремої сторінки у твоїй кулінарній книзі. Ідеальний варіант для сніданку, перекусу або пікніка. Готується намазка за лічені хвилини, а з’їдається ще швидше!

Інгредієнти:
- лаваш (піта) – 2-3 шт.;
- зернова гірчиця – 2-3 ст. л;
- італійські трави (сушені) – дрібка;
- авокадо – 1 шт. (якщо велике – тоді 1/2 шт.);
- лимон – 1/2 шт. (для соку);
- консервований тунець – 1 банка;
- перепелині яйця – 5-6 шт.;
- рукола – пучок;
- болгарський перець – 1 шт.;
- редис – 6-7 шт.;
- томати чері – 5-6 шт.;
- горішки кеш’ю – 50 г;
- сіль і перець – на свій смак;
- олія – 1 ч. л
Усі етапи приготування дивись на відео:
Цікаво на тему: Синабон: простий рецепт знаменитих булочок із корицею як у кафе
Діп із тунця й авокадо з овочами
Шукаєш рецепт смачного та корисного перекусу, на приготування якого піде зовсім небагато часу? У такому разі обов’язково приготуй діп із тунця та авокадо, але подавати його потрібно обов’язково з овочами. Ніжна текстура, насичений приємний смак – тут ідеально все!

Інгредієнти:
- авокадо – 2 шт.;
- лайм – 1 шт.;
- тунець консервований – 200 г;
- ікра тріски – 100 г;
- огірок – 5 шт.;
- морква – 4 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- селера – 3-4 стебла;
- помідор – 1 шт.;
- петрушка – пучок;
- сіль і перець – на свій смак;
- соєвий соус – 1 ч. л;
- цукрова пудра – кілька щіпок (на свій смак).
Шеф-кухар Олександр Зеров ділиться рецептом і розповість про всі етапи приготування діпа. Натискай плей і дивись:
Тост з авокадо і карамелізованою цибулею
Авокадо, карамелізована цибуля і все це подається на хрусткому, рум’яному тості – ну що може бути апетитніше? Тож зберігай собі рецепт, щоб потішити себе цією смакотою на сніданок.

Інгредієнти:
- авокадо – ½ шт.;
- цибуля ріпчаста – 3 шт.;
- вершкове масло – 30 г;
- багет (або хліб) – 1 шт.;
- сік лайма – 1-2 ч. л;
- патока – 2 ст. л (або можна використовувати білий чи коричневий цукор);
- сіль – на всій смак;
- лохина – кілька шт. (для декору).
Покрокове приготування дивись на відео:
Цікаво на тему: Вечір іспанської кухні: готуємо паелью, пісто манчего і торт Сантьяго
Тартар з авокадо
Якщо ти обожнюєш тартар, тоді тобі точно варто спробувати одну з цікавих варіацій цієї страви – тартар з авокадо. Так, незвично, але при цьому не менш смачно. Шеф-кухар Олександр Зеров поділиться рецептом страви, яка точно не залишить тебе байдужою.

Інгредієнти:
- авокадо – 1 шт.;
- лайм (сік і цедра) – 1 шт.;
- апельсин (сік і цедра) – ½ шт.;
- перепелині яйця – 2 шт.;
- цукрова пудра – ½ ч. л;
- олія – 1 ч. л;
- гострий соус – 1 ч.л;
- мікрогрін – кілька шт.;
- червона ікра – 50 г;
- сіль – на всій смак.
А як правильно приготувати тартар з авокадо, дивись на відео:
Салат з огірком, авокадо та лососем
Любителям салатів цей рецепт точно сподобається. Тут авокадо, огірок, червона копчена риба і все це подається під соусом чімічурі. Приголомшливе поєднання продуктів. Тому якщо хочеться приготувати смачну ресторанну страву у себе вдома, то ми тобі наполегливо радимо зробити цей салат. Він неймовірно смачний!

Інгредієнти:
- авокадо – 1-2 шт.;
- лосось копчений – 150-200 г;
- чіабата – 1 шт.;
- мікс насіння – 30 г;
- мікс зелені (петрушка, кріп, кінза, тархун) – 50 г;
- шпинат – 150 г;
- лайм – 1 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- олія – 30-40 г;
- сіль і перець – на всій смак.
Детальна інструкція з приготування тут:
Цікаво на тему: Рецепти улюблених страв авторів EVA Blog
Тости з авокадо та яйцем пашот
Ну і звісно ж, до нашої добірки потрапив класичний рецепт тосту з авокадо, яйцем пашот і лососем. Ммм…😋 Це дуже просто, швидко і неймовірно смачно. Чудовий варіант у колекцію рецептів хрустких і корисних тостів на сніданок.

Інгредієнти:
- авокадо – ½ шт.;
- лимон – ½ шт.;
- сіль – на всій смак;
- коріандр – ½ ч.л;
- хліб – 2 скибочки;
- яйця – 2 шт.;
- паростки гороху – для декору;
- оцет – 1 ст.л;
- лосось (слабосолоний або копчений) – 100 г;
- олія.
Детальний процес приготування тосту дивись на відео:
А в тебе є улюблені страви з авокадо? Ділися з нами в коментарях. І не забудь поставити вподобайку статті, якщо рецепти тобі сподобалися ❤️











![[:uk]Красота по часам: как учесть биоритмы в уходе за кожей? | EVA Blog[:]](https://blog.eva.ua/wp-content/uploads/2020/05/1-Bioritmy-oblozhka-500x333.jpg)











Коментарі покищо відсутні