Дитинство без війни!

Усміхнені обличчя та палаючі очі, навчання та веселі ігри з друзями – таким має бути дитинство. І ми радіємо, що принаймні для підопічних «Дитинство без війни» це стає можливим. 

Сьогодні ми знову кажемо #Дякую всім благодійникам, які невпинно підтримують ініціативу та донатять бонуси. Адже зібрана сума – це не просто сплачене проживання, харчування та транспортні перевезення. Кожен переказаний бонус наповнений вашою добротою та готовністю подарувати піклування тим, хто його потребує.

У період з 16 грудня 2022 року по 15 лютого 2023 року понад  48 312 клієнтів задонатили на користь проєкту 703 865 грн у вигляді бонусів. Це неймовірно! Сподіваємось, надалі сума донатів буде множитись так само стрімко та приносити користь евакуйованим дітям. 

Проєкт «Дитинство без війни» триває, і його підопічні потребують нашої з вами підтримки. 

Тож переказуйте бонуси на касах EVA, у мобільному додатку та на сторінці «Благодійність» сайту EVA Blog.  

24 Березня / 2023 Благодійність

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Катерина

    Дякую всім серцем що серед мешканців міста і не тільки у нашій державі та всьому світу є такі люди які не кинуть та допоможуть людям та самим маленьким янголяткам це діточок,не залишатися в біді яку на нашу землю принесли ці не люди окупанти Росіяни горіть їм в пеклі ..
    Дякую нашим захисникам низький вам уклін,Дякую що охороняєте нашу рідну землю наших діток,бережіть себе та своїх рідних
    Слава Україні та її мужньому народові,разом ми переможимо,Все буде України
    Героям Слава

Рекомендовані статті