В Анталії відбувся благодійний захід на підтримку України

15 травня в Анталії у ASSİM (Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi) відбувся благодійний захід-концерт єднання Українців Antalya supports Ukraine.

В заході взяли участь українці, що проживають або тимчасово знаходяться в Анталії, місцеві жителі, а також просто люди, небайдужі до подій в Україні. Почесними гостями заходу стали посол України в Туреччині Василь Боднар, консул України Емір Рустамов та заступниця мера муніципалітету Муратпаша Анталії Ойя Уйсал.

На зустрічі присутнім розповіли про актуальний стан подій, пов’язаних з війною в Україні, та закликали підтримати проєкт «Дитинство без війни». В рамках заходу пройшов благодійний ярмарок українських майстринь та виступ відомої співачки Руслани, яка напередодні відвідала евакуйованих дітей.

Благодійний захід Antalya supports Ukraine відбувся за сприяння головного спонсора проєкту «Дитинство без війни» Руслана Шостака, консульства України в Анталії та громад «Українське культурно-мистецьке обʼєднання», «Українська родина» і «Середземноморське обʼєднання українців».

Завдяки активності, яку проявили учасники заходу, на потреби евакуйованих дітей вдалося зібрати майже 50 000 лір. Також про своє бажання підтримати проєкт «Дитинство без війни» у різних сферах повідомили десятки волонтерів.

19 Травня / 2022 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті