Друзі, всі, хто переказував свої бонуси на проєкт «Дитинство без війни», ви неймовірно круті!

Друзі, всі, хто переказував свої бонуси на проєкт «Дитинство без війни», ви неймовірно круті! Ми знову в щирому захваті від ваших добрих сердечок, адже саме завдяки вам для хлопчиків та дівчат, евакуйованих до Туреччини, зібрано вже понад чверть мільйона гривень.

З 16 червня по 15 липня від вас надійшло 142 779 гривень у вигляді бонусів. Це більше, ніж за попередні 2 місяці! До речі, кількість підопічних проєкту теж зросла. Тепер їх близько 2000. За отримані кошти для них придбали

526 кг ковбасних виробів;

7234 кг овочів та фруктів.

Наш проєкт продовжується і кожен перерахований бонус – це, в першу чергу, додаткова можливість евакуювати та забезпечити необхідним нові групи дітей, які зараз знаходяться у небезпеці. Вони і надалі потребують нашої з вами підтримки. Тож нагадуємо, що переказати бонуси можна на касі будь-якого магазину EVA, у мобільному додатку EVA (в розділі «Благодійність») або за посиланням https://blog.eva.ua/category/charity/. Не менш важливою допомогою стане, якщо ви поділитесь інформацією про ініціативу з рідними та друзями і своїм прикладом спонукатимете їх так само підтримати проєкт.

 

 

28 Липня / 2022 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Грудня / 2023 Благодійність
28 Вересня / 2023 Благодійність
31 Серпня / 2023 Благодійність