Ще 500 дітей отримали своє літо без війни

Перші підопічні проєкту «Дитинство без війни» – діти-сироти, вихованці дитбудинків сімейного типу, діти у складних життєвих обставинах та їхні опікуни – прибули до Туреччини ще навесні минулого року. З тих пір організатори ініціативи щотижня зустрічають автобуси з України, які привозять на оздоровлення нових учасників. Лише за це літо їх було +500.

Підопічні проєкту
Переважна більшість дітей та супроводжуючих до кінця війни залишаться в готелях на узбережжі, де є все необхідне для життя, відновлення, навчання та розваг. Деякі ж приїздять на кілька тижнів або місяців, щоб трохи відпочивши та відновившись, повернутися додому. Все залежить від особистих рішень учасників.

Дозвілля дітей

Наразі під захистом проєкту «Дитинство без війни» перебувають понад 3000 підопічних. А забезпечити їх усім необхідним для повноцінного проживання, харчування, лікування та навчання допомагаєте саме ви, переказуючи свої бонуси «EVA МОЗАЇКА».

Діти біля автобусу
Ми дякуємо кожному з майже 500 000 благодійників, які долучились до підтримки проєкту. Вже не в перше кажемо, що кожен бонус важливий, що це – прояв уваги та піклування, для тих, кому вони потрібні.

Діти в Туреччині

31 Серпня / 2023 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *