Справжній клас для першачків у Туреччині

Підопічні проєкту «Дитинство без війни» у Туреччині навчаються онлайн. Організатори та благодійники подбали, щоб діти були забезпечені для цього всім необхідним: технічні засоби, швидкісний інтернет та шкільне приладдя.

Першокласники у Туреччині

Проте для першачків дуже важливо відчути саме атмосферу школи: побувати в класі особисто, посидіти за партою, поспілкуватися з однокласниками. Адже все це – вперше. Та й школа – це не лише уроки та домашні завдання, але й важлива складова соціалізації.

Тому спеціально до 1 вересня в межах проєкту «Дитинство без війни» для найменших школяриків було відкрито справжній початковий клас, як у справжній школі. Сподіваємось, вони навчатимуться старанно та з цікавістю.

Школярка у Туреччині

Навчальний клас

Першокласники грають у м'яч

А ви вже підтримали їх та інших підопічних проєкту своїми бонусами. У період з 16 серпня по 15 вересня на користь евакуйованих до Туреччини українських дітей надійшло 61 923 грн у вигляді бонусів. Ці кошти традиційно спрямовано на харчування та проживання.

Дякуємо всім, хто долучився до підтримки благодійної ініціативи «Дитинство без війни»! Нехай все добро, яке ви даруєте цьому світу, повертається до вас примноженим!

Звіт проєкту

28 Вересня / 2023 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
24 Березня / 2023 Благодійність