Рітейл допомагає немовлятам

Лінія магазинів EVA спільно з мережею супермаркетів Varus взяли шефство над пологовим відділенням Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова, яке стало опорним пунктом супроводження вагітності і пологів майбутніх мам Дніпра і області, у яких буде виявлено вірус COVID-19.

Лінія магазинів EVA ніколи не приховувала свої щирі почуття до мам та майбутніх мам, називаючи їх ніжно та ласкаво «наші мамочки» та підтримуючи їх різноманітними акціями. Тому й не дивно, що під час глобальної пандемії, пов’язаної із поширенням в Україні та світі коронавірусу COVID-19, керівництво компанії спільно з мережею супермаркетів Varus взяли шефство саме над мамочками та майбутніми мамочками пологового відділення Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова.

«Під час карантину вся наша компанія перейнялася благородною ідеєю підтримати мамочок та їх новонароджених діток. Коли оцінили ситуацію і побачили, що допомога компаній, бізнесу спрямована насамперед лікарням та відділенням інтенсивної терапії, а пологові відділення, де рятують життя найменших захищених, маленьких українців залишилися поза увагою. Саме тому Лінія магазинів EVA вирішила взяти шефство над пологовим відділенням обласної лікарні імені Мечникова, яке стане опорним пунктом супроводження вагітності і пологів всіх майбутніх мам Дніпра і області, у яких буде виявлено вірус COVID-19», – говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Щоб підтримати пацієнтів пологового відділення Департамент власних торгових марок мережі EVA виділив для самих маленьких мешканців Дніпра та області та їх мам засоби гігієни та догляду, а мережа супермаркетів Varus – господарчі товари та товари для прибирання та дезіфекції.

18 травня акушерському відділенню були передані підгузки, пелюшки, дитячі креми, гелі для купання, антибактеріальні серветки, рідке мило. Для матусь – гігієнічні прокладки, зубні пасти та щітки, шампуні. А ще працівники компанії передали для мамочок і їхніх діток часточку своєї душі, щоб зігріти та підтримати їх у цей непростий період їхнього життя.

Нагадаємо, що Лінія магазинів EVA власними силами та у співпраці з партнером мережі уже реалізувала три соціальні проєкти на загальну суму 1,5 млн грн. На 500 тисяч гривень було закуплено 1000 багаторазових захисних медичних костюмів та передано у лікарні Дніпра, Одеси та Миколаєва. 242 опорні лікарні України було забезпечено миючими та дезінфікуючими засобами на місяць карантину.

Спільно з партнером мережі компанією «Хенкель в Україні» та Благодійним фондом CEO Foundation Club вдалося зібрати 500 тисяч гривень та закупити 692 одноразових захисних костюми з бахілами (по 346 на кожну лікарню) та 900 захисних масок SSP2 (по 450 на кожну лікарню), які було передано міській клінічній лікарні №9 міста Києва та їх колегам з клінічної лікарні №21 міста Дніпра.

 

20 Травня / 2020 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *