Естетика Garden Girl: як створити трендовий літній образ

Втома від міської метушні та прагнення гармонії з природою призвели до появи такого романтичного стилю як Garden Girl. Тренд в першу чергу асоціюється із неквапливим заміським життям, прогулянками садом та збиранням стиглих літніх фруктів. Відмінними рисами модного віяння стали вільні силуети, пастельні відтінки, натуральні тканини, квіткові мотиви та природний мейк. Якщо такий стиль тобі до вподоби, тоді ця стаття допоможе сформувати ідеальний образ Garden Girl.

Як з’явився тренд

1-Garden-Girl

Стиль Garden Girl є похідним від gardencore та cottagecore – фермерської естетики, що полягає в простоті, екологічній свідомості та любові до природи. Такий гардероб включає легкі натуральні тканини, у яких безпечно та зручно за будь-якої погоди. Йому притаманні романтичність, лаконічність та жіночність: мінімалістичні сукні, комфортні комбінезони оверсайз, легкі блузки вільного крою та багатошаровість образів. Отже, поява тренду продиктована бажанням втекти з міста в тиху сільску місцину, щоб відпочити та стати ближчою до природи.

Головні атрибути стилю

2-Garden-Girl

Без чого неможна уявити образ чарівної садівниці? Є кілька речей, які неодмінно повинні з’явитись у твоєму гардеробі, якщо бажаєш вдало влитися у тренд.

Натуральні матеріали

3-Garden-Girl

Тканини, створені з натуральної сировини, є традиційними в даному стилі. Вибирай льон, бавовну, шовк – вони легкі, приємні до тіла та комфортно носяться у спекотну погоду.

5-Garden-Girl

6-Garden-Girl

7-Garden-Girl

Цікаво на тему: Принт на одязі: як вибрати той, з яким виглядатимеш стрункішою

Квіткові візерунки

8-Garden-Girl

Витончені квіткові принти на сукні або сорочці-розлітайці – саме те, що треба для підкреслення стилю Garden Girl! Ти виглядатимеш ніжно та природно з “макіяжем без макіяжу”, а також з легкою укладкою, наче твоїм волоссям погрався літній вітерець у саду.

9-Garden-Girl

10-Garden-Girl

11-Garden-Girl

Цікаво на тему: Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу з GlamBee​

Комбінезон садівниці

12-Garden-Girl

Вже подивилась серіал A Good Girl’s Guide to Murder? В ньому героїня Емми Маєрс живе у маленькому мальовничому містечку та носить милі комбінезончики, що дуже пасують до заміського стилю та вдало підкреслюють її образ Garden Girl.

13-Garden-Girl

15-Garden-Girl

Вибирай джинсові, вельветові або лляні комбінезони вільного крою, доповнюй їх легкими майками або мереживними котоновими блузками, які додадуть тендітності й грайливості твоєму луку.

14-Garden-Girl

16-Garden-Girl

17-Garden-Girl

Цікаво на тему: Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Сорочка у клітинку

19-Garden-Girl

Це універсальна річ, що в даному контексті чудово поєднується з тонкими білими топами, блакитними джинсами моделі straight та об’ємними сумками або шоперами. Можеш розслаблено накинути сорочку на плечі чи недбало пов’язати на пояс.

20-Garden-Girl

Instagram_02_Blog

Білий мереживний сарафан

21-Garden-Girl

Образ “садової дівчини” буде неповним без білого сарафана міді з мереживом, оборками або вишивкою. До нього пасуватиме солом’яний капелюшок з шовковою стрічкою та чоботи, з яких визирають довгі шкарпетки.

22-Garden-Girl

23-Garden-Girl

01 Парфумерія-1024х500_06

Косинка

24-Garden-Girl

Цей аксесуар можна використовувати багатьма способами:

  • носити як бандану – дуже стильний акцент цього літа загалом та неодмінний для тренду Garden Girl;
  • вдягнути замість топа – виглядатимеш привабливо та уникнеш спеки;
  • зав’язати на шиї або руці – замість звичних прикрас;
  • почепити на сумку – додатковий акцент, що привертатиме увагу.

25-Garden-Girl

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Шкіряні сандалії та біркенштоки

26-Garden-Girl

Натуральне, зручне та модне взуття – що ще потрібно влітку стильній та практичній пані? До образу садівниці тобі найкраще підійдуть замшеві моделі сірого, синього або стриманого зеленого відтінку, що асоціюватимуться з природою, землею та водою. Відкриті сандалії носи босоніж, а із закритим носком доповнюй високими білими шкарпетками.

27-Garden-Girl

Цікаво на тему: Шкіра, лак, замша, нубук: Як правильно доглядати взуття залежно від його типу

Солом’яна або плетена сумка

28-Garden-Girl

Найкращим завершенням тематичного образу стане плетений мішечок або каркасна солом’яна сумка з візерунком. Якого кольору буде аксесуар: натурального солом’яного або сплетена з кольорових матеріалів – вибирай відповідно до сьогоднішнього настрою та наряду.

33-Garden-Girl

30-Garden-Girl

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Прикраси з природними мотивами

31-Garden-Girl

Це можуть бути підвіски, сережки та каблучки з метеликами, гілочками або пір’їнками, що своїм дизайном звертаються до природи.

32-Garden-Girl

Чи сподобався тобі лук дівчини-садівниці? Напиши у коментарях, якими способами тобі вдалося його втілити, які атрибути ти вдало використовувала у своєму новому образі? Буде цікаво дізнатись твою думку. 💋

Читай також:

2 Серпня / 2024 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Неля

    Обожнюю такі принти на одязі. Кайф!

  2. Надія Коваль

    Особисто для мене такий стиль надто милий та романтичний. Але ж який візуальний ексзат приклади з фото у цій статті. І світло, і ракурси, і настрій. Дуже дякую авторці!