Made in Ukraine: Іграшки українського виробництва

Останнім часом все частіше при покупці іграшок (і не тільки їх!) матусі почали звертати увагу на їхнє походження, країну-виробника, сертифікацію. Тож сьогодні пропонуємо поговорити про іграшки українського виробництва: яскраві, цікаві, недорогі та безпечні. Які бренди дитячих іграшок є в Україні та що саме вони випускають, читайте в нашій новій статті!

Товари для творчості

Яка дитина не любить малювати? Взяти в руки фломастери, олівці або фарби для малювання й дивитися, як на папері з’являються й розквітають нові малюнки та герої.

ТМ «Ідейка»

Втілює в життя творчі бажання не лише дітей, але й дорослих! Розкрити творчий потенціал своєї дитини можна за допомогою картин за номерами — в наборі є все для створення повноцінного шедевра: полотно, натягнуте на спеціальну рамку, фарби, пензлі й докладна інструкція. Чудовий варіант для подарунка та розвитку творчих здібностей дитини!

Дерев’яні іграшки

В нашій країні випускається дійсно багато якісних та цікавих дерев’яних іграшок. Тож якщо ви вирішили придбати для своєї дитини екологічні цікавинки з дерева, зверніть увагу на наступні.

ArInWOOD

Для виготовлення цих іграшок використовується деревина з екологічно чистих регіонів Прикарпаття — зазвичай це бук, а також безпечні фарби, лак, натуральні барвники, бджолиний віск. Колекція іграшок від ArInWOOD складається з дерев’яних конструкторів, лялькових меблів, іграшок-каталок — є, з чого вибрати!

Руди

Асортимент дерев’яних іграшок цього виробника складається з 3D моделей, розвивальних іграшок, брязкалець, пазлів, музичних інструментів, мольбертів, дощок для малювання. Іграшки «Руді» виглядають тепло, затишно й дуже по-дитячому, тому вони подобаються і дітям, і дорослим. Виготовляються вони з деревини буку, вкритої водорозчинними фарбами, а також металу.

«Міко»

Дерев’яні конструктори цієї марки — це справжні мініатюрні автомобілі, будівлі, каруселі, тварини! Тож якщо ваша дитина захоплюється конструюванням, обов’язково подаруйте їй такий конструктор. Кожну деталь виготовлено з дерев’яної фанери, що є повністю безпечною для дітей. А все, що треба для збирання моделей, — інструкція виробника та жодних інструментів або клею. Деталі дуже точно вирізаються лазером, тож вони легко трансформуються в справжні механізми.

Cubika

Ще один молодий український бренд, що виготовляє дерев’яні сортери, машинки, конструктори для дітей різного віку. Уся продукція має європейську сертифікацію та виготовляється прямісінько в Карпатах. Приємні відтінки та цікаві форми елементів неодмінно cподобаються дітям. А ще виробник не економить на якісному пакуванні своєї продукції, тож такі іграшки сміливо можна обирати на подарунок.

Моделі для збирання

«Колекційні українські моделі» — це мініатюрні копії українських літаків в масштабі 1:200 та автомобілів у масштабі 1:87. Всі деталі виготовлено точно й акуратно, а фарба та малюнки не стираються в процесі ігор, оскільки їх наносять за допомогою особливої технології. А ще бренд «КУМ» анонсував майбутній випуск солдатиків і фігурок, що ілюструватимуть історію нашої країни від князів Київської Русі до сучасних героїв української армії.

Настільні ігри

Цікаві настільні ігри — відмінна ідея для влаштування сімейного дозвілля або дитячих свят. Український бренд Bombatgame випускає багато різних ігор для дітей від 4 років: логопедичні, магічні, інтелектуальні, пригодницькі, магнітні, ігри на увагу. До набору входять докладна інструкція та необхідні для гри елементи.
Ігри іншого бренду — Arial — рекомендовані Міністерством освіти для використання в навчальних закладах. Серед цікавих варіантів — ігри економічні, історичні, розвивальні та веселі розважальні, а також створені за мотивами улюблених дитячих книжок.

Іграшки для найменших малюків

Іграшки для дітей до 4 років від бренду «Масік» — якісні, безпечні, яскраві та веселі. Компанія позиціює себе як професіонала в своїй справі. До створення іграшок долучаються педагоги та дитячі психологи, в результаті чого вони не лише круто виглядають, але і допомагають дитині в ігровій формі пізнавати довколишній світ. Це дитячі мобілі, незвичайні прорізувачі для перших зубів малюка, цікаві брязкальця та іграшки-сплюшки, що бережуть спокійний сон дитини.

М’які іграшки

Багато дітей люблять м’які іграшки, а от батьки — не дуже, оскільки ми часто нічого не знаємо про їхнє походження та безпечність. Чого не скажеш про продукцію українського бренду «Левеня»: ці іграшки виготовляються з екологічно безпечних наповнювачів і матеріалів, що не линяють та не викликають алергії. Цікаві нові персонажі, знайомі герої з мультфільмів, текстильні ляльки, іграшки в етностилі — усі ці речі повністю безпечні й тому підходять для дітей будь-якого віку.

Як бачите, асортимент іграшок українського виробництва дійсно великий, а виробники пропонують безліч цікавих речей для малечі різного віку — від металічних автомоделей до м’яких та дерев’яних конструкторів. Тож влаштовуйте своє дозвілля з цікавими та безпечними українськими іграшками!

23 Березня / 2018 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті