Модна вагітність: Тренди 2018 року

Вагітна жінка прекрасна у всіх розуміннях. Округлий животик не робить її менш красивою і привабливою, а навпаки, дає можливість підкреслити жіночність та природність. Сучасні дизайнери дозволяють дівчатам у «цікавому» стані бути модними та стильними. Тож, які вони, модні тренди 2018 року для вагітних?

Буквально якийсь десяток років тому одежа для майбутніх мам нагадувала скоріше якісь піжами та балахони. Безформні наряди ні в якому разі не прикрашали вагітну жінку, а лише вказували на те, як їй важко та незручно. На щастя, часи змінились. Спеціалісти по-новому глянули на вагітну моду, бажаючи у своїх особливих образах підкреслити витонченість та пишність дівчини, яка носить в собі маленьке життя

Якщо у 2018 році Ви маєте щастя очікувати на чудо, пропонуємо до Вашої уваги декілька порад що до того, як стильно й модно виглядати в цьому сезоні. Проте, перш ніж розпочати, хочемо поговорити про ті речі, які вагітним зовсім не рекомендується вдягати:

  • одяг зроблений з синтетичних тканин, що не дозволяють шкірі дихати та не вбирають в себе піт;
  • речі незручного крою та ті, що стискають живіт;
  • занадто коротенькі кофтинки, які не закривають повністю животик;
  • взуття на високих підборах та незручне взуття.

Основна вимога до одягу для майбутніх мам – він має бути зручним та натуральним. Тобто, ніяких суворих заборон та чітких правил звичайно немає, а варіантів того, як під час вагітності вдягтись стильно і гарно, існує безліч. Втім, кожна жінка має орієнтуватись на свої інтереси та самопочуття, і в такому разі навіть найпростіший образ зробить із неї справжню красуню.

Повсякденний образ для вагітних

Доки за вікном панує прохолодна погода, майбутнім матусям потрібно обирати одяг не тільки зручний, а й теплий. Перше, що підходить під такий образ – це в’язана туніка з утепленими легінсами. В якості низу підійдуть і улюблені багатьма джинси, однак, будучи вагітною, краще обирати моделі на резинці або зі спеціальними вставками для животика..

Формуючи стиль для зими або ранньої весни, не забудьте про верхній одяг. Найкращий варіант з точки зору практичності – це пальто вільного крою. Його зручно носити під час «особливого» періоду, та й в звичайному стані воно буде ідеально виглядати з поясом або без.

Сукня підійде як для повсякденної носки, так і на особливий випадок. Цього року в тренді моделі із завищеною талією та платтячка у грецькому стилі. На кожен день підійдуть сукні до коліна. Коли ж Ви збираєтесь на якийсь світський захід, дизайнерські колекції в цьому сезоні пропонують широку лінійку сукенок та сарафанів до полу.

Діловий одяг для майбутніх матусь

Цікавий стан – не привід відмовлятись від стильного робочого одягу. Головна умова – він однозначно має бути зручним, для того щоб можна було комфортно провести робочий день. Як раз до такого образу можна віднести брюки з сорочкою або сувору сукню. Особливо стильно буде виглядати блуза вільного крою, зшита з легкої тканини – шифону або шовку.

Що до кольорової гами ділового одягу, бажано обирати ніжні пастельні та світлі тони: білий, тілесний, персиковий. Такі відтінки є не тільки доречними в офісних образах, вони, до того ж, роблять акцент на жіночності дівчини, підкреслюючи її особливий стан. Проте, коли дрес-код на Вашій роботі є вільним, сміливо обирайте ті кольори, які лежать Вам до душі.

Пляжна мода для вагітних

Якщо пік Вашої вагітності прийдеться на літо – не засмучуйтесь. Сучасні дизайнери дозволяють майбутнім матусям виглядати ідеально у будь-яку пору року, тож сміливо обирайте купальник та плануйте літній відпочинок.

Віддавши перевагу цільному купальнику, потурбуйтесь про те, щоб він мав спеціальну еластичну вставку для животика, що буде його підтримувати та зростати разом із ним. Ті ж самі вимоги висуваються і до ліфа, який повинен бути зручним та комфортним для грудей.

Роздільний купальник – рішення сміливе, проте, якщо Ви вважаєте, що будете в ньому відчувати себе затишно, обирайте саме його. Можна купити сучасний варіант – монокіні, тобто, плавки з майкою. Він здатний виглядати і як цільний, і як роздільний купальник – це дуже зручно, особливо під час вагітності.

Любі майбутні матусі! Ще раз хочемо наголосити на тому, що вагітність – то не привід відмовлятись від улюбленого іміджу, тим паче що сучасні тренди дають повну можливість виглядати модно й стильно у період, доки Ваше маля зростає під серцем.

Сподіваємось, наші модні підказки допоможуть Вам бути найкрасивішими у цьому сезоні, втім, якими б не були сучасні віяння, намагайтесь віддавати перевагу зручному одягу. І головне – він має Вам подобатись, і в такому разі щаслива вагітність у гарному настрої Вам забезпечена!

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Як доглядати за швом після кесаревого розтину
20 Березня / 2023 Вагітність та пологи
Як дізнатися точний термін вагітності
4 Грудня / 2023 Вагітність та пологи
КЩМ знижки