ТОП-5 процедур для відновлення пружності, живлення та зволоження шкіри

Оксамитовий сезон — ідеальний час для догляду за шкірою обличчя. Літня спека позаду, тому можна зосередитися на відновленні та глибокому живленні епідермісу, аби підготуватися до осінніх і зимових холодів. Після впливу сонця, вітру та морської солі шкіра потребує особливої уваги, щоб повернути пружність, зволоженість і здоровий вигляд. Які ж косметологічні процедури будуть оптимальними в цей час?

догляд за шкірою обличчя

1. Біоревіталізація: глибоке зволоження після спекотного літа

Ця ін’єкційна процедура швидко та ефективно відновлює рівень вологи в епідермісі. Введення гіалуронової кислоти також стимулює вироблення еластину, колагену, що робить шкіру більш пружною, еластичною, сяйною. Зморшки, особливо спричинені впливом сонця, стають менш помітними. Процедура підходить для всіх типів шкіри, але особливо важлива в профілактиці старіння при сухому, зневодненому епідермісі. Детальніше про біоревіталізацію можна дізнатися на сайті клініки Gold Laser.

Біоревіталізація

Цікаво по темі: Навіщо потрібна LED-маска для обличчя і як вона працює

2. Мезотерапія: живлення та омолодження

Мезотерапія — ще одна ефективна ін’єкційна процедура. Під час неї косметолог вводить в середній шар шкіри спеціальні «коктейлі» з амінокислотами, вітамінами, мінералами та іншими активними компонентами. Це забезпечує інтенсивне і тривале живлення епідермісу, якого важко досягти без ін’єкцій. В результаті шкіра стає рівною, гладенькою, свіжою. Мезотерапія використовується як профілактика раннього старіння, а також добре підходить для відновлення сяйної краси після спекотного літа.

3. Пілінг: оновлення та освітлення

Ця косметологічна процедура дозволяє позбутися відмерлих клітин шкіри та стимулювати утворення нових. Пілінг робить зморшки менш помітними, освітлює пігментні плями. Покращуються текстура, загальний тонус і колір шкіри. Для процедури використовують спеціальні кислоти, ферментні препарати або механічні пілінги (скраби, апаратну обробку). Кожен варіант має свої переваги й показання, тому краще порадитися з лікарем-косметологом. Найбільш універсальним залишається ферментний пілінг, оскільки він дуже делікатно впливає на шкіру.

Пілінг

4. Плазмотерапія: природне омолодження

Плазмотерапія, або PRP (Platelet-Rich Plasma) — процедура, яка полягає у введенні плазми, збагаченої тромбоцитами, отриманої з власної крові пацієнта. Це стимулює природні процеси регенерації шкіри, активує вироблення колагену та еластину. Плазмотерапія покращує загальний стан епідермісу, робить його більш пружним, зволоженим. Процедура є безпечною і підходить для будь-якого типу шкіри з 16 років.

Плазмотерапія

Цікаво по темі: Що таке трансепідермальна втрата вологи та як її зупинити

5. Мікроструми: тонізація та покращення кровообігу

Мікрострумова терапія передбачає використання низькочастотних електричних імпульсів для стимуляції м’язів обличчя. Вона допомагає зміцнити і підтягнути м’які тканини, поліпшити кровообіг, лімфодренаж. Це в свою чергу сприяє зменшенню набряклості і відновленню глибокого зволоження епідермісу. Мікроструми також стимулюють вироблення колагену та еластину, роблячи шкіру більш пружною, підтягнутою, сяючою. Процедура підходить зокрема людям, яких не цікавить ін’єкційна косметологія.

Мікроструми

А які ви обираєте процедури для відновлення стану шкіри? Напишіть нам в коментарях і не забудьте поставити вподобайку

 

Читайте також:

23 Серпня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Готуємося до зими: ТОП-10 олій для обличчя
13 Листопада / 2023 Догляд за обличчям
СвітТВ