Огляд літніх б’юті-новинок від LAMEL

LAMEL Professional — англійський косметичний бренд, який обрав за філософію «гру на випередження». Слоган компанії «It’s a statement» українською звучить «Хочу як хочу». Фахівці «Ламель» не бояться змінювати дизайн пакувань, постійно знаходяться у творчому пошуку в розробці якісної, але доступної широкому колу жінок продукції. Лише донедавна компанія пропонувала тільки декоративну косметику. А вже сьогодні презентує лімітовану літню колекцію, яка містить й засоби для догляду.

Цікаво по темі: «Топ б’юті-засобів 2020 для літа: оновлюємо косметичку»

Трендовий догляд: мультифункціональні продукти

Сироватка від Lamel

Новинка, яка точно стане бестселером. Продукт з гіалуроновою кислотою розроблено для інтенсивного зволоження та зміцнення шкіри. Концентрована формула має водну основу, а тому не створює на обличчі ефекту плівки. Засіб швидко поглинається. Зміцнення тонусу гарантують екстракти чорниці, ягід годжі, асаї та бузини. Сироватка сприяє регенерації та омолодженню. Підходить для всіх типів шкіри.

Мультифункціональна суха олія для тіла Lamel Professional Sunwave Shimmering

Це справжній прорив у бьюті-сфері. Легка гелева консистенція + мерехтливі часточки золота + тонкий аромат макадамії (ледве схожий на запах кокосу) = вибуховий коктейль для зволоження та сяйва шкіри влітку. Олія легко розподіляється по тілу, залишаючи тендітне мерехтіння блискучих частинок. При цьому ані ефекту липкості, ані дискомфорту при нанесенні!

Порада від EVA Blog щодо використання: добре збовтайте флакон та круговими рухами нанесіть невелику кількість олії на тіло. Зачекайте хвилинку та сміливо вирушайте в обійми ласкавого літнього сонечка!

Тональний крем з SPF

Мультифункціональний продукт, над формулою якого фахівці LAMEL ретельно попрацювали. Саме тому засіб ідеально підходить для використання у спекотні дні, навіть при вологому кліматі.

Бьюті-продукт Sunwave Foundation SPF 30 поєднує властивості:

  • тонального крему;
  • бази під макіяж із сонцезахисним фактором;
  • коректора.

 

Ніжний за текстурою, зволожувальний та пом’якшувальний за властивостями, із захистом від впливу ультрафіолету, для маскування дрібних недоліків — усе це про тональний крем LAMEL з SPF 30. Він рівномірно розподіляється, а в мейкапі саме тон задає основний акорд вишуканості. Засіб можна придбати у двох відтінках: бежевому (401) та пісочно-бежевому (402).

 

Олівець для очей Lamel Professional SunWave

Чарівна паличка для експрес-макіяжу. Кремова текстура тінів-олівця з широким грифелем стійко тримається протягом дня, навіть при контакті з водою. Наносити засіб краще на базу під тіні.

Бьюті-продукт, який запропоновано у 3-х відтінках, можна використовувати як:

  1. Тіні для напівпрозорого або щільного покриття повік. Делікатне розтушування пензликом подарує вологий блиск.
  2. Олівець для стрілок і яскравих акцентів. Стійкий пігмент залишає виразний колір, який не скочується протягом тривалого часу.

Цікаво по темі: «Секрети візажистів: Як правильно наносити тіні»

Зволожувальне масло-бальзам для губ Lamel Professional Sunwave Lip Balm

Хіт серед гігієнічних засобів для живлення шкіри губ. Масло-блиск із приємним фруктовим ароматом містить шимер у вигляді мерехтливих пластівців. Гелева консистенція м’яко наноситься та не створює липкості. Бальзам містить 24К золота. Має лікувальні властивості: загоює невеличкі пошкодження і дбайливо пом’якшує губи, візуально розгладжуючи мікрорельєф шкіри.

Усі засоби лімітованої колекції Sunwave від LAMEL — результат поєднання інноваційних інгредієнтів із дарами природи, глибокі професійні знання, а також сотні тисяч тестів та перевірок. У цьому полягає секрет успіху і популярності бьюті-продуктів англійського виробника.

Поспішайте створювати найактуальніші образи сезону разом із якісною косметикою від LAMEL!

Олівець для очей Lamel Professional Sun Wave

88.00
Купити

Сироватка для обличчя Lamel Professional Hyaluronic Acid Serum Глобальна регенерація

173.00
Купити

Сонцезахисний тональний крем для обличчя Lamel Professional Sunwave Foundation SPF 30, тон 402 Пісочно-бежевий

129.00
Купити

Інтенсивна зволожувальна сироватка для обличчя Lamel Professional Hyaluronic Acid Serum

174.00
Купити
31 Липня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті