Джинсова сорочка: як носити, щоб виглядати стильно

Джинсова сорочка — атрибут ковбойського гардеробу, що зазнав багато змін за останні 100 років. Сьогодні його можна носити не тільки з звичними брюками, але із іншими предметами вашого гардеробу!

Команда EVA Blog зібрала декілька порад, як саме стилізувати сорочку із деніму, щоб виглядати непервершено.

Почнемо з самого простого. Кежуал-класика пропонує нам поєднувати сорочку з котону з джинсами-скіні. Бажано підбирати контрастний відтінок сорочки: до чорних скіні — пісочну, до білих — синю, до коричневих — червону. Поверх можна надіти подовжений жакет, який, як і раніше, залишається актуальним. Якщо доповнити такий образ зручними сліпонами або кедами, він вийде не тільки модним, але і зручним.

Аналогічний образ можна скласти з шортів і сорочки. Для цього підходять абсолютно будь-які фасони шортів: і міні з накладними кишенями, і шорти довжиною до коліна з відворотами, і навіть спідниця-шорти. Доречними тут будуть босоніжки на плоскому ходу.

Стильно виглядає поєднання «джинсова сорочка + спідниця-олівець». Заправте сорочку всередину або підкресліть талію за допомогою ременя середньої товщини. Сміливо комбінуйте денім та яскраві принти й орнаменти — у них є чимало шансів «подружитися»!

Ще один друг сорочок з джинсу — гламурні спідниці-колоколи з оксамиту, атласу або тканини з люрексом. Таке поєднання може здатися вам несподіваним, але його не потрібно боятися. Зав’яжіть сорочку під грудьми, надіньте туфлі на високих підборах, і будете наймоднішою дівчиною в клубі.

Ну, і звичайно ж, пара «довга спідниця + котонова сорочка». Для комбінування підходять як моделі А-крою, так і сонце-кльош. Вибирайте спідниці з квітковим малюнком або з однотонної тканини. Не застібайте сорочку на останні ґудзики, одягніть на шию масивне кольє в етно-стилі, візьміть маленьку сумочку — і ви неперевершені!

19 Квітня / 2019 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *