Як вибрати пролонгатор для продовження сексу

Багато хто чомусь думає, що це суто чоловіча тема. І з одного боку так, адже йдеться про затримку сім’явипорскування і роботу саме з чоловічим статевим членом. Але з іншого – жінки дуже часто зацікавлені в продовженні статевого акту набагато більше, ніж чоловіки. Якщо є бажання якісно урізноманітнити своє сексуальне життя, то достатньо просто завітати до секс-шопу й купити пролонгатор. Повір, цей засіб вміє дивувати.

Що таке пролонгатор сексу

1-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

Пролонгатор – це засіб, до складу якого входять компоненти, що допомагають значно подовжити час статевого акту. Обійдімо стороною лубриканти-пролонгатори, а також засоби для продовження статевого акту на основі трав, екстрактів, ментолу, евкаліпта, перцевої м’яти, кори дуба та інших натуральних компонентів. Вони несуть у собі дуже індивідуальний ефект і здебільшого працюють, як слабкодіючий засіб. Пропоную поговорити про продукт, який на 100% виконує свою функцію без осічок (якщо зробити все правильно). А до нього належить лише одна категорія – це пролонгатори на основі лідокаїну. Саме представлений місцевий анестетик є головним ключем до гарантованого тривалого сексу. 

2-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

Пролонгатори на його основі мають низку переваг:

  • вони розроблені спеціально для нанесення на надчутливу інтимну зону. Концентрації лідокаїну при нанесенні за інструкцією абсолютно безпечні (винятком є тільки наявність алергії на компонент);
  • до складу входять додаткові речовини, завдяки яким засіб не викликає сухість і подразнення шкіри;
  • до кожного пролонгатора прикладається інструкція із застосування, що дає змогу отримати максимальний ефект з першого разу.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Який пролонгатор краще у вигляді крему або спрею?

3-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

На це питання немає однозначної відповіді. Давай я тобі розповім про плюси та мінуси кожного з цих засобів, а ти вже приблизно зрозумієш, що більше підійде конкретно для вашої пари:

  1. Пролонгатор сексу у вигляді крему. Головною перевагою є те, що його дуже просто наносити на конкретну ділянку головки статевого члена. А до мінуса належить той факт, що змивати його доведеться довше, ніж спрей. А ще потрібно гарненько вимити руки після нанесення.
  2. Пролонгатор сексу у вигляді спрею. Наноситься набагато швидше, дія практично миттєва, швидко змивається, руки мити не обов’язково – це безсумнівні плюси. При цьому нанести засіб на конкретну зону голівки статевого члена практично нереально, оскільки хмара речовини з пульверизатора утворюється досить широка.

Ефект в обох випадках буде однаковий, адже в основі лежить одна й та ж дієва речовина – лідокаїн. Я б радила купити як крем, так і спрей, щоб точно зрозуміти, який засіб буде зручнішим у використанні. Ціни не кусаються, тож поле для експериментів безмежне.

Цікаво на тему: Як вибрати першу секс-іграшку?

Як не потрібно використовувати пролонгатор для продовження статевого акту

4-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

Найголовніша помилка – це заняття сексом з нанесеним на статевий член пролонгатором без презерватива. Мета знизити чутливість голівки, а не голівки та піхви. Тому після нанесення є два шляхи:

  1. Почекати час, зазначений в інструкції, і змити засіб. Рекомендується після нанесення почекати 5-7 хвилин і після просто гарненько помити статевий член перед сексом.
  2. Використовувати презерватив. Тут важливо розуміти, що якщо ви почали займатися коханням з нанесеним пролонгатором на статевий член і вдягли презерватив, то він з вами буде до кінця статевого акту. Жодних “зніми його” та оральних пестощів. Лідокаїн вкрай неприємний на смак, а в разі зняття презерватива та продовження заняття сексом ризик того, що чутливість знизиться і в піхві вкрай високий.

Ну й ще одна помилка – це занадто рясне нанесення пролонгатора. Ефект зниження чутливості відбудеться дуже швидко й інтенсивно, що часто призводить до падіння ерекції.

Цікаво на тему: Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Як правильно наносити пролонгатор

5-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

Дуже багато пар використовують пролонгатори в інтимному житті не через те, що у чоловіка передчасне сім’явипорскування. Просто елементарно хочеться насолоджуватися процесом довше. І ось, як не дивно, незалежно від того, це перше використання пролонгатора чи десяте, нерідко до сексу не доходить. Чому? Чоловіки думають, що чим більше та рясніше обробити головку статевого члена, тим ефект буде кращим і тривалішим. При цьому партнерка далеко не завжди залишається осторонь – “Мені здається, ти мало наніс, давай ще. А може трохи більше обробити вуздечку?” тощо. У підсумку ерекція просто зникає. Голівка повністю німіє, чутливість нульова, й тут уже нічим не допомогти, окрім як чекати ослаблення ефекту дії пролонгатора.

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

6-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу

Незалежно від того, це гель/крем чи спрей, я тобі даю дві робочі поради, як гарантовано зайнятися тривалим сексом за допомогою пролонгатора:

  1. Після нанесення відразу ж приступати до статевого акту. У цьому разі, навіть якщо нанести занадто багато засобу, стабільна ерекція буде підтримуватися безпосередньо заняттям сексом. Важливо! За такого методу використання презерватива обов’язкове. Причини ми обговорювали трохи раніше.
  2. Експерименти без статевого акту. По-перше, потрібно визначити найчутливішу зону на голівці. У більшості випадків це або вуздечка, або ж верхня півокружність головки статевого члена. А по-друге, необхідно, дотримуючись інструкції, витримати зазначений час. В основному це 5-7 хвилин. У цей період не потрібно намагатися всіма силами утримати ерекцію, а просто почекати. Якщо через деякий час ерекція без проблем повернулася, а чутливість знизилася, значить все зроблено правильно. У такий спосіб у підсумку можна знайти найбільш підхожу кількість нанесення засобу та зрозуміти, через який проміжок часу можна занурюватися у світ довгих, нестримних насолод.

7-Як-вибрати-пролонгатор-для-продовження-сексу-1

Попри те, що абсолютно всі пролонгатори мають в інструкції вказівки на те, що після нанесення потрібно почекати певну кількість часу, максимальна ефективність засобів досягається саме так, як зазначено в першому пункті. Якщо як запобіжний засіб ти використовуєш інші контрацептиви, а не кондом, значить, єдиний робочий варіант знаходиться під номером 2.

Ось, власне, й весь секрет довгого, пристрасного сексу. Не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе корисною.

Читайте також:

25 Липня / 2024 Здоров'я

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Цікава стаття.🍓Багато корисної та цікавої інформації.🍓💚