Як зберігати лаки для нігтів

За що ми любимо лаки для нігтів? За те, що вони допомагають нам змінювати та доповнювати свій образ, додавати до нього родзинку чи контрастний акцент. Звісно, всі ми любимо красивий та різноманітний манікюр і багато хто з нас має велику кількість лаків, котрі часто зберігаються будь-де: в косметичці разом з іншою косметикою, лежать у ящику туалетного столика вперемішку з іншими речами тощо. Саме для того, щоб ваші лаки зберігалися в красивому порядку та довше прослужили, ми підготували для вас кілька корисних порад.

Правила зберігання

Середній період життя лаку для нігтів — до 2 років, але цей термін можна подовжити, якщо дотримуватися простих правил зберігання.

  • Не зберігайте лаки поблизу вікон, радіаторів опалення на інших джерел тепла. Найкраще місце для них — темне та прохолодне з постійною температурою, наприклад, дальній темний кут кімнати.
  • Холодильник для зберігання лаків теж не підходить, оскільки, по-перше, вони займатимуть зайве місце, а по-друге, тепле повітря, що потраплятиме до холодильника при відчиненні дверей, призводить до утворення конденсату, що руйнує текстуру лаку.
  • З цієї ж причини не зберігайте лаки у ванній кімнаті.
  • Організуйте зберігання таким чином, щоб лаки знаходились у вертикальному положенні кришечкою догори.
  • Після кожного використання за необхідності протирайте горлечко флакона рідиною для видалення лаку та пересвідчуйтеся в тому, що ви герметично його закрили.

Ідеї зберігання

Щоб ваші лаки не губилися та зручно зберігалися, скористайтеся одним з наступних способів. За їхньою допомогою така звичайна річ, як різнокольорові лаки для нігтів, може перетворитися на симпатичний декор, що додасть вашій кімнаті затишку та гарного настрою.

Підставка, стійка, стелаж, ящик — зручний та красивий спосіб зберігання для тих, хто має велику колекцію лаків. Такі аксесуари можна придбати в спеціалізованих магазинах для салонів краси або замовити в інтернеті. Це може бути однорівнева підставка, багаторівневий стелаж, ящик з окремими відділеннями, настінна полиця, яку, до речі, можна прикрутити не лише на стіну, але й на бокову стінку шафи, книжкової полиці тощо.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Магнітна дошка — ще одна цікава ідея, що допоможе вам створити красу та комфорт. Приклейте на стіну прямокутник з магнітних шпалер або магнітну дошку, наклейте на кожен флакон по шматочку магніту і повісьте улюблені лаки просто на стіну.

Скляна ваза — це може бути кругла скляна ваза для цукерок або двоярусна ваза для фруктів, в яку можна красиво скласти всі лаки й поставити на туалетний столик або комод.

Валізка — також красивий та зручний спосіб зберігання лаків. В залежності від кількості наявних лаків ви можете обрати компактний б’юті-кейс або велику професійну валізку. Тут ви зможете зберігати не лише лаки, але й інструменти для манікюру та інші необхідні дрібнички. А якщо у вашому домі є маленькі діти, обирайте валізку, що зачиняється на ключ.

Органайзер своїми руками. Ну, а для тих, хто хоче зручно зберігати лаки та не готові витрачатися на спеціальні аксесуари, пропонуємо зробити їх власноруч. Така ідея неодмінно сподобається рукодільницям, для яких магазинні кошики та коробочки видаються надто невиразними. Найпростіший варіант — зробити органайзер з кількох картонних коробочок.

  1. Підберіть кілька невеликих картонних коробок з-під парфумів, годинників тощо.
  2. Підріжте їх так, що вирівняти за висотою.
  3. Гарячим клеєм склейте бокові стінки коробочок так, щоб вони добре трималися одна за одну.
  4. З зовнішнього боку на дно органайзера приклейте основу з картону, що надасть йому міцності.
  5. Задекоруйте органайзер: за допомогою гарячого клею обклейте тканиною та прикрасьте мереживом.

Замість тканини можна прикрасити щільним папером для пакування подарунків, кольоровою плівкою, розмалювати фарбами тощо. Такий органайзер можна поставити на туалетний столик, а можна сховати в ящик, він зручний та компактний, а зробити його простіше простого.

Тож бажаємо приємної творчості!

Косметичка db cosmetic DB01.34 кольорова

44.00
Купити

Контейнер BAGER Bella/Lilac, 4л

102.00
Купити

Косметичка TITANIA, 24*11*13см, чорна глянцева

389.00
Купити

Контейнер универсальний Titiz Plastik Takeaway прозорий 2л

74.00
Купити

Контейнер INFINITY Вензель 1600мл

209.00
Купити
5 Червня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
17 Лютого / 2023 Догляд за обличчям
9 б'юті-обіцянок своєму тілу
2 Січня / 2024 Волосся