У тебе вдома напевно знайдеться кілька баночок із консервами, які лежать у холодильнику і чекають свого часу. Саме тому EVA Blog разом із кулінарним каналом КУС КУС та фудблогеркою Анастасією Іванцовою вирішили підготувати для тебе п’ять рецептів простих і водночас неймовірно смачних страв із консервами.

Паста з тунцем
Якщо ти любиш консервованого тунця, то цей рецепт тобі точно сподобається. Анастасія Іванцова покаже, як швидко та просто приготувати смачну пасту з тунцем, сиром та цедрою лимона. А найголовніше те, що всі необхідні інгредієнти завжди під рукою.

Які інгредієнти знадобляться:
- тунець подрібнений в олії – 1 банка;
- часник – 3 зубчики;
- паста;
- сир;
- розмарин;
- цедра лимона;
- сіль;
- перець.
Томатно-гарбузовий крем-суп
Коли хочеться чогось особливого, приготуй томатно-гарбузовий крем-суп зі смаженими овочами, гострим маслом і пряними спеціями. В цю страву складно не закохатися.

Якщо ти думаєш, що приготування займе багато часу, то це далеко не так. Ми ділимося по-справжньому магічним рецептом, завдяки якому знадобиться мінімум часу на створення кулінарного шедевра і всього лише одна посудина.
Тобі знадобляться:
- томати у власному соку – 400 мл;
- гарбуз;
- фіолетовий батат – 1 шт.;
- жовтий батат – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- солодка копчена паприка;
- кмин;
- куркума;
- сушений подрібнений імбир;
- сир;
- олія;
- перець.
Цікаво на тему: 5 смачних рецептів страв з гарбуза
Суп з рисовою локшиною та анчоусами
Якщо у тебе на кухні опинилася баночка з консервованими анчоусами, значить цей рецепт з’явився тут недарма. Будемо чесними, практично всі страви з рибних консервів виходять дійсно смачними. З них готують закуски, салати, намазки, перші та другі страви. До речі, про перші страви…

Анастасія Іванцова ділиться рецептом супу з рисовою локшиною та анчоусами. Для приготування тобі знадобиться небагато інгредієнтів, мінімум часу, але натомість ти отримаєш максимум задоволення.
Перелік продуктів наступний:
- анчоуси – 1 банка;
- огірки;
- соєвий соус;
- гострий соус;
- часник – 3 зубчики;
- арахісова паста – 2 ст. л.;
- рисова локшина;
- м’ята;
- чорний кунжут.
Сочевиця в кукурудзяно-вершковому соусі
З консервованої кукурудзи можна зробити не тільки салат, а ще й приготувати сочевицю в ніжному кукурудзяно-вершковому соусі. І ми вже готові ділитися з тобою рецептом. Найцікавіше полягає в тому, що рецепт легко підлаштовувати під себе. Тому якщо ти не любиш сочевицю, її можна замінити на будь-яку іншу крупу. Страва при цьому не втратить свою оригінальність і смак.

Для приготування сочевиці в кукурудзяно-вершковому соусі будуть потрібні:
- кукурудза консервована – 1 банка;
- сочевиця;
- цибуля – 2 шт.;
- олія;
- куряче філе;
- сіль;
- перець;
- копчена паприка;
- вершки;
- гілочка розмарину.
Цікаво на тему: 5 соусів, з якими будь-які страви будуть ще смачнішими
Закуска зі смажених огірків
Ця страва точно не залишить тебе байдужою. Адже ми будемо готувати закуску зі смажених огірків. Так-так, тобі не здалося. І це справді дуже смачно. Не бійся експериментувати та відкривати для себе нові смаки та поєднання продуктів.

Для приготування страви знадобляться:
- консервовані огірки – 1 банка;
- панірувальні сухарі;
- копчена паприка;
- пармезан;
- яйця – 3 шт.;
- борошно;
- олія;
- лимон;
- розмарин;
- перець;
- дерев’яні шпажки.
Як виявилося, з консервів справді можна приготувати дуже смачні та різноманітні страви. А який із рецептів сподобався тобі? Напиши нам у коментарях і не забудь поставити вподобайку цій статті ❤️






















Коментарі покищо відсутні